Pat lenjerie Tango

Pat lenjerie Tango

Bine lenjerie de pat nu este un lux, ci o necesitate rezonabilă. Tango creează de înaltă calitate și lenjerie de pat durabil din materiale naturale, în condiții de siguranță. Acesta prezintă 1,5- și 2 kituri dormitor.

descriere generala

piață textilă modernă este supraîncărcat cu diversitate. Noi producători apar și dispar de zi cu zi, creând o competiție uriașă.

Într-un astfel de plan de numai acele firme rămân în ceea ce privește menținerea înaltă calitate și prețuri accesibile.

Tango lenjerie de pat este una dintre cele mai populare de pe piață.

Producătorul prezintă 1,5- și kituri cu 2 dormitoare fabricate din materiale, cum ar fi satin, tensel, twille și altele.

respectarea strictă a procesului tehnologic în producția și utilizarea de fire de răsucire dublă ne permit să facem kituri deosebit de durabile. Fabrica este situată în China. Producția este realizată pentru mai mult de 10 de ani. Cumparatorii au apreciat mult timp avantajele paturile acestei companii, astfel încât popularitatea brandului este în continuă creștere.

Mulți alege un kit cu 2 dormitoare cu păun, care se distinge printr-o schemă de culoare plăcută.

Gamă

Tango oferă clienților o gamă largă de seturi realizate din ambele materiale tradiționale și noi. Dar toate acestea sunt produse în conformitate cu o tehnologie specială, oferind produse de moliciune, puterea și culoare persistentă.

Pentru a alege setul corect corect, trebuie mai întâi să decidă cu privire la dimensiunea. Tango produce diverse formate.

1.5 dormitoare

Acest kit include de obicei 1 coală, capac 1 carpetă și 2 pillowcases pentru o pernă pătrată sau dreptunghiulară. Astfel de kituri arata bine în dormitoare de adolescenți sau iubitori de a dormi bine în singurătate confortabilă.

Copiii

Pat așternut începe cu dimensiunea de „pepinieră“ și este potrivit pentru cele mai mici Cribs. Mai mult, atunci când copilul crește, iar patul său apare mai mult, există deja un pat de 1,5 paturi. Nu există nici o diferență în setul, dar pentru copii pe paturile crea, de obicei, printuri, foarte luminoase, cu imaginea eroilor din basme sau desene animate populare.

Cel mai adesea, imaginile sunt mari și foarte saturate, deci este important să aveți încredere în producătorul care utilizează numai vopsele de înaltă calitate și în condiții de siguranță.

2 dormitoare

Formatul de lenjerie de pat zdrobit pentru pat dublu standard. Dimensiunea foilor va face de obicei ușor să fixați marginea sub saltea.

Vă rugăm să rețineți că există două perne în astfel de seturi. Verificați întotdeauna dacă se potrivesc pernelor.

Euro

Aceasta este o foaie mare, 1 capac mare de duș și 4 perne, dintre care două sunt pătrate și două mai dreptunghiulare. Cu un astfel de set, nu se poate face griji cu privire la forma de perna, pentru că toate opțiunile sunt luate în considerare. Astfel de kituri sunt potrivite pentru paturi mari.

Citește mai mult  Umerii în aer liber în hol: soiuri și sfaturi la alegere

Familie

În ambalajul setului de familie, o foaie mare va minți, două sau patru fețe de pernă (numărul exact este întotdeauna scris pe site-ul oficial), Si cel mai important, în interior veți găsi două pilote pentru aproximativ 160×210 cm. Acestea sunt seturi preferate de perechi de familie, somn sub două pături permite ca toată lumea să dormi bine.

Foaie pentru banda de cauciuc

Pentru cineva în exces, și pentru cineva mântuire. Foi de pe banda de cauciuc poate fi în orice seturi.

Despre o astfel de foaie va exista întotdeauna un marcaj de pe ambalajul kit-ul.

Avantajul este că pe salteaua ea sta ca un botheted, și nu vine în jos, chiar de la mișcări intensive de dormit. Dar dacă salteaua nu corespunde în totalitate dimensiunea foii, acesta va fi la fel.

Pentru alegerea corectă, nu numai un set adecvat este importantă, dar, de asemenea, materialul din care este fabricat lenjerie de corp. Pentru țesături, astfel de caracteristici, precum durabilitatea, moliciune, rezistenta la decolorare, siguranță și non-toxicitate a materiilor prime.

Satin

Satin – una dintre cele mai populare materiale. Aceasta face ca toate iubit de bumbac lui, folosind o metodă specială de țesut. Uneori compoziția folosește fire sintetice în combinație cu bumbac. Satin nu pierde culoarea atunci când spălați, este ușor de accident vascular cerebral, pentru care a primit recunoașterea în rândul proprietarilor de îngrijire. Textura sa este plin de tact mult mai plăcut decât Boszy sau de in. Și din satin styricas devine mai moale, dar nu pierde densitatea.

Pentru fabricarea de paturi folosesc mai multe tipuri de satin.

 • Simplu satin – Folosit în produsele din segmentul bugetar. Densitatea poate fi 85-130 fire pe CM2. Acest lucru permite ca materialul să fie ieftin.

 • Densitatea de satin imprimat Pot varia în intervalul de 85-170 fire de pe cm2. fire de turnătorie de culori diferite pot fi pliate în imagini luminoase sau imagini de licitație. Astfel de desene cele mai multe ori nu au un anumit tip de plan si arata ca un model neted pe întreaga suprafață a kit-ului.
Citește mai mult  colțuri de duș fără paleți: soiuri și alegere

 • Atunci când unele de imprimare se aplică în mod specific în materialul finit, este numit Imprimate sau satin cupon. Prin imprimarea de imprimare în sine, materialul devine un pic mai dens.

 • În cazul în care materialul este aceeași pe ambele părți, iar desenul pe ea seamănă cu reliefare, apoi în fața ta Satin-jacquard. De obicei, este decorat cu ornamente infinite, montate zone lucioase și mate. Jacquard satin dens obișnuite și pot ajunge la 220 de fire pe cm2. Prin urmare, acesta poate fi atribuit unui segment mai de elită.

 • Continuă linia de țesuturi scumpe Maco satin. Caracteristica sa este de a utiliza cele mai bune fire de bumbac speciale. Firele sunt deversate strâns, dar din cauza subtilitățile lor, materialul nu devine gros și nepoliticos. Combinația de densitate mare de țesut și elasticitatea fire subțiri conferă lenjerie sensibilitate incredibilă și confort în utilizare.

 • Unul dintre noile produse este Silk-satin. Acest material combină demnitatea ambelor țesuturi dintr-o dată. Partea frontală a kit-ul este o matase, oferind rafinament și frumusețe. Și Satinovaya Uzat, dă puterea frumuseții externe, densitatea și durabilitatea satin.

Acestea sunt doar câteva tipuri de satin, utilizate atunci când lenjerie de pat de cusut, există încă nou-satin, satin bambus, creker satin si altele.

Dar este important să se uite la compoziția produsului, în loc de satin, pentru a nu cumpara aleatoare Taffeta sau Eraser.

Tensel

Aceasta este o țesătură naturală modernă, care nu minte și nu se rupe. Dar, în ciuda rezistență foarte mare, tensel rămâne subțire, ușor și blând. Producția sa este considerată a fi prietenos cu mediul și deșeurile. Se compune din fire de eucalipt.

De multe ori, pentru a reduce țesutul de țesut de țesut, cu bârfe din bumbac, viscoza sau bambus.

Producția de tensels este destul de scump, iar cele mai multe ori se duce la fabricarea de lenjerie de pat de elită. Dar, în ciuda prețului, este foarte popular, deoarece este considerat complet hipoalergenic.

Este de asemenea cunoscut faptul că firele de eucalipt în compoziția țesăturii sunt distructive pentru multe bacterii, ceea ce înseamnă că un astfel de pat o va fi mult mai puțin ciuperci, căpușe și a altor dăunători.

Citește mai mult  Rafturi din sticlă în baie: soiuri, sfaturi pentru alegerea

Aceste avantaje și complexe, costisitoare face ca producția tensels tesatura destul de scumpe capabile să satisfacă cele mai înalte solicitări ale clienților.

twill

Acest material este cunoscut pentru mai multe secole. Ea este frumos și durabil. În caracteristicile sale, twils și satin sunt foarte similare, dar tehnologiile de producție a acestora diferă. Compoziția Tweeis este complet naturală sau cu fire de umplere sintetice. Această cârpă ridică perfect coloranții și își păstrează strălucirea de multă vreme.

Materialul Twell:

 • Foarte rezistent la uzură+
 • Soft și confortabil pentru piele+
 • se usucă rapid după spălare+
 • trece aerul+
 • Începe mult mai puțin ciuperci și căpușe de pat+
 • Salvează luminozitatea culorii după spălări multiple.

Jacquard

Principala diferență este costul și luxul ridicat extern al acestei țesături. Kiturile Jacquard – unele dintre cele mai scumpe. De la sine, materialul este dens și greu. Se face pe mașini speciale. De obicei, deșurubile sunt aplicate prin moduri care pot fi supuse.

Set de lenjerie de pat Jacquard este capabil să ofere splendoarea de lux și regală a oricărui pat.

Examinați recenzii

Pozitiv:

 • Judecând de majoritatea sfaturilor Cele mai populare sunt seturi de satin+
 • pe lenjerie de satin, în vara nu este fierbinte, iar iarna nu este rece, care vorbește despre proprietățile material respirabil+
 • Alergiile nu provoacă+
 • Culoarea durabilă a spălat+
 • Lenjerie de călcat trece repede și ușor, pânză este perfect netezită, fără efort+
 • Ea nu are nevoie de aer conditionat pentru reducerea țesutului atunci când spălare, materialul rămâne foarte moale, fără a deveni fragile+
 • Mărimea și specificațiile specificate de producător, strict corespund mărfurilor pe care cumpărătorul primește+
 • lenjerie albă nu se încălzește, rămâne alb strălucitor, fără mijloace suplimentare și efort.

Negativ:

 • Seturile de Tango sunt destul de ridicate+
 • înainte de prima spălare țesătura poate fi un pic mai greu decât era de așteptat de către cumpărător.

Producătorul chinez Tango poate fi considerat pe bună dreptate un garant de încredere al siguranței produselor textile și guarant de siguranță. Cumpărarea de pat setul de lenjerie, cumpărător poate fi sigur că desenul se va potrivi imaginea pe site. Bunurile vor veni corect și în timpul specificat. Iar calitatea kitului achiziționat va impresiona chiar și cei mai exigenți consumatori.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: