Paturi colțar: soiuri și sfaturi privind alegerea

Paturi colțar: soiuri și sfaturi privind alegerea

Paturi colțar – nu cea mai comună piesă de mobilier în casele noastre. Dar cunoașterea principalelor soiuri lor este foarte importantă. Dacă ignorați acest moment, nici un alt sfaturi privind alegerea aici va ajuta.

Vizualizări

Corner canapea extensibilă este o bucată practic universală de mobilier. Universal nu în sensul că acesta poate fi folosit oriunde și oricând. Linia de jos este că locul de dormit va apărea numai la momente când este cu adevărat necesar.

Dacă nevoia de a dispare, puteți elibera cu ușurință o cantitate echitabilă de spațiu liber. Prin urmare, o astfel de decizie este recomandată în mod clar pentru camerele mici.

Dar încă de la început, oamenii pot întâmpina dificultăți în alegerea. Trebuie să distingă canapelele din colțul din stânga și din dreapta. Puteți să le puneți doar într-un mod special, iar dacă camera nu permite acest lucru – achiziția va fi în esență, este inutilă. Un astfel de moment trebuie specificat ori de câte ori este posibil, și nu numai în fabricarea de mobilier la comandă, dar și atunci când vizitați magazine mari. Următoarea gradare importantă – canapele pliante și neacoperite.

A doua opțiune continuă să fie relevantă, în ciuda confortului mai mic. Faptul este că Transformarea aproape întotdeauna are o mulțime de loc utili. În plus, mecanismele de aspect, chiar și cele mai bune – „Locul slab” al oricărui mobilier. Ele sunt în afara ordinii mai devreme decât detaliile principale și cazul. Dar este necesar să se țină cont de caracteristicile unui dispozitiv de pliere specific. Aceasta afectează în mod direct înălțimea și gradul de rigiditate a saltelei. Și, prin urmare, determină cât de sănătos și plăcut va fi un vis.

O soluție clasică este „Clamshell francez”. Un astfel de mecanism constă sub forma unei role în interiorul canapelei. După îndepărtarea pernelor, trebuie să promovați baza și să o puneți pe o pereche de tije de susținere.

Top joacă o saltea cu o grosime de aproximativ 0,06 m. Pentru utilizarea zilnică, un astfel de mecanism nu este adecvat. Dar pentru a lua periodic oaspeții, se potrivește perfect.

Dacă saltea subțire nu se potrivește, puteți alege „American Clacmshell” (SETAFLEX). Un astfel de mecanism câștigă, de asemenea, analogul francez în rata de aspect, în plus, are un singur bar, dar la cel mult două suporturi.

Pentru o mișcare, puteți descompune Clamshell „italian”. Zona de dormit este pusă împreună cu o canapea înapoi. Poziția finală a spatelui – în spatele suportului de pe podea.

Popularitate considerabilă și „acordeon”. Este ușor de recunoscut – un back dual este pliat în modul de „acordeon”. Descompunerea „acordeonului” poate apărea scaunul în sus și înăsprirea acestuia. În spatele mecanismului, totuși, va trebui să fie îngrijit. Puteți evita o piesă violetă, lipsă în mișcare prin ulei special. Opțiunea „Adlener” este considerată universală deoarece vă permite să controlați unghiul de înclinare a spatelui și să scoateți otomanul.

Fără îndoială, o soluție clasică este „carte”. Un astfel de mecanism a apărut de foarte mult timp și are încă mulți fani. Ar trebui să fie amintit despre dezavantajul său caracteristic: pentru plierea canapelei va trebui să ia puțin din perete. O soluție îmbunătățită – Eurobookul larulat, lipsit de acest deficit. Dar suporturile pe roată pot deteriora acoperirea podelei.

De asemenea, pot fi utilizate și:

 • „Eurobook pasaj”+
 • „tango”+
 • „Click-klyak”+
 • „Eurosof”+
 • „telescop”+
 • „Delfin”.

Dar Pe această gradă de paturi pentru canapele nu se termină. Aproape toate acestea sunt echipate cu un bloc de primăvară. Numai cele mai rigide umpluturi în vrac pot fi comparate cu o astfel de soluție la comoditate și tehnologic. Iubitorii de libertate și permutațiile frecvente vor alege cu siguranță un tip modular flexibil. Și cei cărora le place să organizeze petreceri și să stați cu prietenii vor prefera modelul cu bara din kit.

Dimensiuni

Se crede că canapeaua de colț nu va fi compactă. Acesta este folosit în principal în camere spațioase. În același timp, să acorde o atenție la dimensiunea atât sub formă pliată și deschisă. Și totuși, dimensiunile modelelor sunt destul de diverse. Lungimea si latimea poate varia 140-210 cm.

Adâncimea patului canapea este cel mai adesea 0.6-0.8 m. Dar aceasta afectează în mod direct tipul de mecanism de transformare. Pentru utilizare solitar, o canapea mică este cel mai adesea dobândit, lățimea de pat locația în care este 1,4-1,5 m. Dar, dacă aveți nevoie de un mobilier dublu sau un produs este achiziționat pentru un cuplu, o astfel de canapea mică nu se poate face.

Trebuie să alegeți un model cu o lungime și lățime de până la 1,9 m de 1,6.

Pentru o cameră foarte mare, puteți cumpăra o canapea extensibilă peste 2 m și o adâncime de 0,6-0,8 m. Unele modificări ale „carte“ de tip poate fi în lungime de 3 m. Dimensiuni ale structurilor modulare se schimba in functie de forma lor. blocuri separate sunt extrem de rar mai mică de 0,5 m lungime și lățime. Cu toate acestea, comanda poate fi redusă la comandă.

Materialele

Tapiţerie

Tipul tapițeriei Fabric, destul de ciudat, mai practic decât utilizarea pielii. Chiar și suprafața de piele perfectă este ușor deteriorată de obiecte ascuțite. Și ridicați problema care protejează decent partea interioară a canapea extensibilă de la umiditate, este foarte posibil.

Atractiv în multe cazuri dens jacquard bun. Practic nu durează și arde foarte puțin chiar pe soarele luminos.

Jacquard Weave pentru o lungă perioadă de timp conservă atracția externă inițială. Dar mulți profesioniști cred că cea mai bună alegere poate fi turmă. El:

 • servește lung+
 • Mecanic puternic+
 • Siguranța în termeni sanitare și de mediu+
 • Urcați puțin+
 • Prin apariția aproape de catifea chic.

Punctele forte și Shenille. Motivul pentru acest avantaj este evident – baza țesutului este făcută cât mai puternică, cu excepția cazului în care se observă tehnologia. Pentru Shenilla, grosimea și moliciunea gramada. Acesta este format artificială atent selectate și pânză naturală. O soluție mai tradițională – tapiserie + Cu toate acestea, avantajele sale practice și estetice sunt înmărmurit de un preț ridicat.

Material de umplutură

Nu contează cât de bine tapițeria, întrebarea, „ce în interior“ este foarte important atunci când se selectează o canapea. Anterior, mobilier tapitat echipat cu blocuri de primăvară. Acestea sunt soluții tehnice bune și moderne. schemă frecvent utilizate cu arcuri dependente. Dezavantajul este evident: este în valoare de a deteriora un arc, modul în care acestea suferă și adiacent punctului de sprijin. Diferența dintre modelele este asociat cu diametrul arcurilor și cu numărul lor pe unitatea de suprafață. blocuri dependente nu sunt rele pentru mobilier tapițat în camera de zi, dar în dormitor este mai bine pentru a alege o canapea extensibilă cu umplutură de primăvară independente.

Reducerea diametrelor arcurilor este influențat în mod pozitiv de caracteristicile ortopedice ale produsului. Uneori se suprapun:

 • Coyra Coconut+
 • Poliuretan+
 • păr de cal.

Densitatea căptușită determină în cele din urmă cât de greu va fi suprafața. În ceea ce privește blocurile de primăvară independente, ele sunt realizate prin împachetarea fiecărui suport într-o acoperire separată a țesăturii. Ca rezultat, nimic nu economisește și nu ezită.

Performanță independentă mai puțin zgomot. Izvoarele sunt calculate și puse astfel încât să comprima și s-au stricat în fiecare parte a corpului, având în vedere nuanțele de încărcare.

Proiecta

Vorbind despre paturile canapelei moderne în interior, este imposibil să se menționeze modelele gri. Vederea că este plictisitor și este inexpresiv, cu mult timp în urmă. Este necesar doar să aplicați corect această tonalitate și să o găsiți o sarcină adecvată în compoziție. Atât culorile gri cât și maro și bej fac ca interiorul mai calm. Pentru o cameră mai caldă, diferite nuanțe de portocale și galben sunt potrivite pentru o cameră mai caldă.

Extindeți vizual spațiul va ajuta albastru, vopsele albastre. Maximul armonios va fi nuanțe de verde. În setarea clasică, aspectul cel mai potrivit al culorii pastelului. Dar într-un spațiu foarte luminos, puteți pune o canapea pentru 1-3 tone mai întunecate decât pereții. Elemente întunecate nu sunt recomandate + numai designerii experimentați îi vor putea să le ridice, astfel încât să nu fie prea sumbră.

Criterii de selecție

Cel mai important moment la selectarea unei canapele canapea – dreptul de a decide asupra bugetului. Dacă vă străduiți să cumpărați prea ieftin, faptul că nu se întâmplă ieftine – 100% în mâini va fi un fals. Când trebuie să oferiți o transformare foarte simplă și ușoară, acordați preferință mecanismului Eurobook. Este de dorit să fie lamellas flexibil.

Datorită acestora, sprijinul va fi optim.Suprafața canapelei ar trebui să fie cât mai mult posibil. Orice mlaștină creează neplăceri, și în mod ideal de a face mai bine fără ele. Ai nevoie pentru a merge pentru achiziționarea numai la magazine mari sau sucursale ale producătorilor.

Cumpărarea o canapea extensibilă, cu un bloc de arcuri dependent, trebuie să specificați, astfel încât acesta se referă la tipul „Bonnel“. Și, desigur, ar trebui să ia în considerare aprecierile consumatorilor cu privire la anumite modele.

Exemple frumoase

Fotografia arată un pat de lumină gri colțar. În ciuda culoarea incompletă aparent, este perfect combinat cu o podea foarte luminos. Asigurați-vă camera de ajutor mai interesant saturate perdele roșii. În combinație cu pereți de culoare bej deschis, rafinamentul unei soluții de foioase se manifestă. Utilizarea perne de același tip, de asemenea, se dovedește a fi destul de potrivită.

Și astfel arată ca o canapea unghiulară cu un pui acoperit. Combinația dintre elementele negre și luminoase ale compoziției este percepută foarte bine. Chiar și forma pernei este gândită, astfel încât totul să pară posibil este elegant. Combinația dintre canapele cu un covor luxuriantă și un podea simplu din lemn arată atractiv.

Atenția își merită combinația vizuală cu picturile de scene sofisticate spânzurate pe pereții luminii.

Cum de a alege o canapea unghiulară, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: