Pentru copii canapea: caracteristici, modele si selectie

Pentru copii canapea: caracteristici, modele si selectie

Organizarea corectă a dormitor în camera copiilor este un moment grav pe care nu numai stilisticii camerei, dar, de asemenea, starea de sănătate a copilului. În ultimii ani, canapea pentru copii a fost foarte popular.

În articol, luați în considerare caracteristicile acestui mobilier, soiurile sale, precum și subtilitățile alegerii modelului optim pentru camera copilului.

Caracteristici, Pro și Contra

Sofa este o canapea clasică confortabilă, spate și cotiere sunt la același nivel. În trecut, astfel de mobilier a fost folosit exclusiv pentru scaun, dar astăzi, datorită mecanismelor de transformare încorporate, a devenit posibilă transformarea într-un pat cu drepturi depline.

Canapea extensibilă este considerată o soluție ergonomic pentru o cameră de copil mic. În starea pliată, mobilierul mărește semnificativ spațiul liber pentru jocuri și comunicând cu prietenii, iar în neîntemeiat creează condițiile necesare pentru un somn confortabil. De regulă, în partea inferioară a canapelei există sertare și blocuri pentru depozitarea lenjeriei de pat și așternut.

Pentru copii, se produc modele cu o saltea ortopedică, numai materialele naturale de înaltă calitate sunt utilizate pentru tapițerie, fără a provoca alergii și iritații pe piele.

Printre principalele avantaje ale acestui mobilier, o serie de factori.

 • Sofu poate fi instalat în camera de orice dimensiune – Fiind pliat, are un elegant, dar în același timp un aspect compact.
 • Sofa salvează nu numai spațiu, ci și finanțe familiale. În magazinele majoritare copleșitoare, astfel de mobilier este vândut la prețuri mai mici, mai degrabă decât paturi tradiționale și canapele.
 • Frumoasa canapea este perfect chiar, probabilitatea apariției de curse și curbe este redusă la minimum. Acest lucru este foarte important pentru o coloană vertebrală în creștere, deoarece contribuie la formarea postura corectă și funcționarea normală a organelor interne.
 • Canapea mai sigur pentru copii, mai degrabă decât o canapea obișnuită, pentru că nu există colțuri ascuțite în ea, și părțile moi vă permit pentru a preveni riscul de a cădea un copil.
 • De vânzare sunt prezentate Canapea de diferite dimensiuni, soluții de culori și opțiuni de proiectare. Puteți alege întotdeauna luminoase și modele frumoase pentru copii și adolescenți.
 • Mecanismul retractabil se distinge prin fiabilitate, Datorită care le puteți adăuga și așezați-Sofu pe zi, timp de mai mulți ani.

Desigur, unele mecanisme de canapea au un design destul de complicată și atunci când se utilizează un copil foarte activ poate rupe. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, acestea sunt ușor de crezut. În comparație cu avantajele de mobilier, dezavantajele nu sunt atât de semnificative, astfel încât tot mai mulți părinți fac o alegere în favoarea canapea.

Citește mai mult  Caracteristici de perne din puf de lebada artificiala

Soiuri

Producătorii produc canapele pentru copii într-o varietate de opțiuni.

 • Alunecare canapea. O astfel de mobilier poate fi o unghiulară sau directă. Cel mai adesea folosit mecanismul de distribuție „Dolphin“, atunci când patul este scos de sub scaun și aliniate într-un plan orizontal cu ea.

 • Canapea cu funcții suplimentare. O astfel de mobilier nu are un mecanism de alunecare, la toate – este un design monolitic cu blocuri de stocare, plasate direct sub dana.

 • Canapea cu partea moale. model popular pentru copii mici. O astfel de proiectare a este sigur, protejează copilul de la răniri în cazul mișcărilor neglijent.

 • Modele cu partea staționară. În acest caz, zborurile sunt prezente în proiectare pe o bază statică, ele nu pot fi mutate dintr-un loc la altul.

 • Cu plăci detașabile. Aici, partea poate fi rearanjată în cazul unei schimbări în locația mobilierului în cameră.

 • Canapea cu pachete din toate părțile.

Astfel de produse sunt foarte populare cu cei mai tineri utilizatori, deoarece vă permit să împiedicați scăderea copilului în timpul somnului.

Culori și design

Alegerea unei canapele pentru camera copilului, mai întâi amintiți-vă că creați confort și confort nu este pentru dvs., ci pentru prăjituri. De aceea, atunci când alegeți soluțiile stilistice și de culoare ale interiorului, este necesar să se țină seama de vârsta copilului și a hobby-urilor sale. Nu este necesar să negociem camera cu mobilier patetic într-un stil clasic și cu exactitate pentru copii nu se va potrivi cu direcții pompoase, cum ar fi barocul și rococo. Copiii mici mai mult ca-model jucării, nave sau mașini de colorat luminoase, cu imprimeuri în formă de eroi fabuloase favorite.

Pentru adolescenți va fi o canapea relevantă în stilul de Provence sau High-Tech – prima opțiune este optimă pentru fete, al doilea arată armonios în camera Boy-Tineger lui.

Nuanța de mobilier trebuie să fie combinate armonios cu decizia generală stilistică și culoarea interiorului.

Evitați luminoase, culori acide – kokes similare cauzează iritabilitate și oboseală rapidă. nuanțe prea întunecate în plumb interior la depresie si a redus activitatea mentală.

Cel mai adesea mobilier pentru băieți fac În neuropric – gri, albastru sau fistic – nuanțe. Masculii vor fi modele adecvate sau albe care descriu roboți, benzi desenate și pirați eroi.

Citește mai mult  Examinați și sfaturi pentru alegerea bolurilor de toaletă della

În camera de fete, de preferință este mai bine pentru a da o paletă de culori blând – roz nud liliac,, lumina. Plasarea pernelor de canapele este permisă, de exemplu, în formă de inimă.

Nu instalați mobilier negru în camera copiilor. În ciuda caracterului său practic și rezolvarea problemei petelor, acest Kolker nu poartă optimist, deci este mai bine să îl lăsați pentru camera de utilizare a adulților.

Producătorii

Potrivit recenziilor clienților, cei mai populari producători de sofic pentru copii sunt o serie de companii.

„Eldo”

Acest mobilier este Cel mai bun din punctul de vedere al ergonomiei. Canapele acestui producător au un design elegant într-un tandem cu un mecanism simplu de transformare. Sub locul de dormit, canapeaua „Rainbow” ascunde o unitate spațioasă de stocare. Producătorul a crezut peste înălțimea cotierelor și scaunul astfel încât să se creeze un confort pentru copil.

Spumă poliuretanică este utilizat ca umplutură.

„Stilul fabricii”

Canapele producătorului rus al acestui brand va veni cu siguranță cu atât de mici, și adolescenți. Avantajele incontestabile ale modelelor este tapițeria, care este fabricat din furtul de poluare tesatura, care este deosebit de relevant atunci când vine vorba de camera copiilor. saltea ortopedica, umplere – spumă poliuretanică.

Părinții indică faptul că Copiii pot sta în creștere complet, chiar pe canapea colectate – Este foarte convenabil în cazul în care copilul a vrut să se relaxeze în după-amiaza. Totuși, unghiurile sunt de obicei realizate dur, de protecție, suplimentar este necesar în formă de perne extensibile.

Modelul ASTI-6 al acestui producător elimina complet colțuri ascuțite, are forme netede rotunjite, Prin urmare, modelele de brand sunt foarte populare cu părinții și copii. Avantajele includ, de asemenea, un cadru de pin ecologic și perne de funcționare, care amintește de design de bomboane. Mecanismul de transformare este simplu și sigur, prin urmare copilul va fi capabil de a descompune canapea, în mod independent, fără ajutorul adulților.

„Volya Tolly”

Acest producător eliberează canapea pentru preșcolari. Sofa de dormit echipament Partea superioară și tăiată cu o cârpă moale textile, saltea moale. Pentru a depozita la depozitarea instalațiilor de dormit în partea de jos a dulapurilor și pe laturile puteți poziționa întotdeauna rafturile pentru bunuri personale.

O mare popularitate se bucură, de asemenea Modele de companii Mia și Ikea.

Sfaturi pentru alegerea

Alegerea unei canapele de canapea pentru un copil depinde direct de vârsta copilului. Deci, pentru copiii sub 3 ani canapea trebuie să fie în siguranță, moale, din materiale ecologice.

Citește mai mult  Pature de pereche mare

Cu vârsta, cerințele se schimbă. Pentru copiii fără grație, este necesar să se acorde atenție multor alți factori, cum ar fi compactitatea. Camera pentru copii are de obicei un mic Merar, astfel încât canapelele nu ar trebui să ia mult spațiu în forma pliată. Dimensiuni optime – 45x120x190 cm.

Preferința este mai bine să dați modele cu sertare, Unde copilul își va curăța lenjeria de pat. Astfel, salvați igiena paturilor și, în același timp, învățați copilul la comandă și auto-disciplină.

Pentru copii, saltea are o importanță deosebită – el trebuie să fie ortopedic. Numai în acest caz, în timpul somnului, corpul copilului va lua o poziție loială fiziologic, altfel riscul de curbură de filare și chiar dezvoltarea scoliozei.

Copiii sunt foarte activi, astfel încât cadrul este mai bine să alegi din lemn natural, este permisă utilizarea MDF sau înaltă calitate LDSP.

Mecanismul de transformare pliabil trebuie să fie extrem de simplu, cu un minim de elemente și părți. Asigurați-vă că cereți vânzătorului să-și demonstreze activitatea – trebuie să evaluați personal ușurința de a pune canapeaua și netezirea patului care urmează să fie formată. Dacă ați observat că pernele individuale sunt înclinate în înălțime, atunci este mai bine să refuzați.

Bine, bineînțeles, nu uitați să testați modelul oferit pentru confort în ședință și minciună.

Exemple în interior

Canapea pentru copii poate fi doar un loc de dormit, ci și un obiect elegant al camerei copilului. Este foarte important ca designul ei să fie în armonie cu dimensiuni și gamă satelit a întregului interior și, de asemenea, corespundea caracterului și temperamentului de crumbs.

Alegerea unei canapele sub forma unui erou a cărții sale preferate sau desen animat va fi potrivită atât pentru băiat, cât și pentru o fată.

Versiunea câștigătoare pentru camera băiatului va fi canapea sub formă de barcă și mașină.

Pentru fete, alegeți opțiunile pentru canapele de pliere sub forma unui palat, o casă sau o căruță pentru o prințesă preferată.

Culoarea otomanilor poate fi diferită: pentru băieți aleg opțiuni albastre și de fistic, pentru fete – roz, pastel sau liliac.

Modelele de mobilier blând blând vor fi mai potrivite în camera unui adolescent modern, mai ales dacă corespunde intereselor sale.

Despre cum să alegeți o canapea pentru o cameră pentru copii, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: