Perdele de bucatarie alb: culori, stil, selecție și opțiuni de fixare

Perdele de bucatarie alb: culori, stil, selecție și opțiuni de fixare

-Zăpadă alb bucătărie – realizare de puritate și stil. Cu toate acestea, că interiorul este armonios, este important să se ia în considerare toate nuanțele. perdele adecvate pot conferi camerei o stare de spirit speciala, face sofisticat și confortabil. Dacă ați făcut o greșeală în alegerea textile, puteți strica toate impresia. Despre modul de a decora competent fereastra din bucătărie albă, să vorbim în articolul.

Particularități

Decorul ferestrei din bucătărie are propriile sale caracteristici.

De obicei, țesături ușoare sunt alese pentru această cameră. O excepție poate fi un hol foarte spatios, în care bucătăria este combinat cu sala de mese.

De asemenea, este important să ne amintim că În această parte a casei materialului sunt expuse la factori specifici. În legătură cu gătitul, umiditatea și nivelul temperaturii sunt adesea ridicate în bucătărie. De multe ori în aer fi, funingine, mirosuri diferite.

perdele de bucătărie șterge mult mai des decât textilele de decorare alte camere. Prin urmare, materialul trebuie să fie rezistent la uzură. În plus, ar trebui să fie ușor copleșiți și posedă o lamă mică, nu ar trebui să absoarbă aromele de feluri de mâncare se pregătesc.

Ca și pentru design, Este important să se respecte mai multe dintre regulile de bun gust. Să ia în considerare stilul interiorului, dimensiunea camerei, prezența altor nuanțe, cu excepția alb – în decorarea pereților și de gen, mobilier, elemente de decor.

Marimea

Atunci când alegeți o dimensiune de perdea, este important să se ia în considerare dimensiunile și forma ferestrei. Valoarea importantă are suprafața camerei în sine. Într-o bucătărie mică, mai relevant va fi perdele scurte sau lungi, dar tesatura de aer.

perdele voluminoși pot face vizual o cameră mică, chiar mai aproape. Dacă bucătăria este spațioasă, iar fereastra este mare, Kuts va arăta ridicol. În acest caz, deschiderea ferestrei este întocmită cu un design complex și frumos de țesuturi.

Desigur, dacă fereastra este situată deasupra suprafeței de lucru a setului de cască sau a chiuvetei, alegerea în favoarea unui număr scurt de model este evidentă. Același lucru este valabil și pentru unele decizii stilizate, care vor fi discutate.

Stilistică

Pentru ca interiorul să fie imaculat, este important să reziste la unitatea stilului în totul: în alegerea mobilierului, instalațiilor sanitare, accesorii. Nu excepție și textile.

Clasic

Dacă un stil clasic de vintage este luat ca bază, Perdelele aleg Excite și Elegant. Dacă aveți mai multe șanse un clasic strict, puteți rămâne într-un design simplu constând dintr-un porter și perdele ușoare din tul sau organza. Desigur, Țesăturile trebuie să fie costisitoare și de înaltă calitate.

Dacă vă place stilul „regal”, care este exprimat în luxul mobilierului, detalii sculptate, auriu, pot fi completate prin compoziția textilului corespunzător. În acest caz, va fi potrivit pentru designul unui porter dens cu pickup-uri, lambrequine, eventual chiar și cu perii.

În ambele cazuri, țesăturile sau opțiunile cu un singur fotoniu sunt selectate cu un model mare vizibil în culori calme, nobile. Desigur, umbra cortinei trebuie să elaboreze cu alte elemente ale interiorului. În mod ideal, toate nuanțele de bej și maro se potrivesc în stilul acestei direcții.

Accident vascular cerebral interesant poate fi elemente de nuanțe ușoare galbene, de măsline, fistic. Clasicul în citirea modernă permite includerea în designul culorilor violet, turcoaz.

În acest caz, toate tonurile nu ar trebui să fie luminoase, ci moale, înfundate.

În ceea ce privește metoda de fixare, opțiunea corespunzătoare aici va fi un Hardin clasic, realizat „în conformitate cu vechi“, sau cornișă ascunse.

Provence

Romantismul satului francez implică luminoase, ca și în cazul în care burnted în soare, tonul. Cu toate acestea, în decorul (aceasta se referă la perdele) nuanțe luminoase sunt permise. Pentru a decora fereastra în stil de măsline alege țesături lumină naturală.

În acest caz, puteți folosi perdele fermecătoare, scurte și lungi perdele de aer cu muraturi.

se potrivesc bine în stilisticii modele Roman. Stare principală – Se combină în mod armonios har fereastra decor și simplitate. Ca o metodă de fixare, puteți alege perdea cu cârlige sau inele, bucle. mijloace de fixare adecvate și ascunse.

În ceea ce privește colorat, este important să se ia în considerare de ansamblu interior, pentru a evita excesive.

În cazul în care pereții sunt decorate cu tapet cu imprimeuri tipice pentru acest stil, Deschiderea ferestrei este mai bună pentru a reîmprospăta o perdea translucidă monofonică. Alegerea wireless va fi albă. Dar puteți lua, de asemenea, perdelele sub umbra imprimării pe pereți sau de masă. De exemplu, dacă există un set cu cască albă în bucătărie, a căror șorț este realizată în tonuri albe și albastre, o fereastră poate fi decorată cu un țesut albastru.

Dacă pereții sunt vopsite într-un singur ton, puteți alege să decor țesătură de fereastră cu imprimare. Splash Space Bucătărie specific „revitalizarea” unei perdele cu flori mici sau cușcă.

În special armonios într-o astfel de cameră, combinațiile de alb cu maro, albastru, albastru, lavandă, Pistashkovy. Cantitate mică mică de piese roșii sau roz.

Direcții moderne

Stiluri Minimalism și tehnologie înaltă sugerează concisitatea strictă a formelor, suprafețele strălucitoare strălucitoare, lipsa elementelor decorative. Aici sunt relevante Laminate, japoneze, perdele romane, blind-uri. Să presupunem că obișnuitul neted Textile „la podea”. În acest din urmă caz, perdelele pot fi ambele cu două straturi, constând din materiale mai dense și țesături transparente și un singur strat.

Nu ar trebui să fie o tufișuri magnifice, lambrequine sau fringe aici. Gama de culori include nuanțe curate.

În mod ideal, stilistica tehnologiei restrânse accentuează tonurile gri. Adăugați luminozitatea spre interior poate fi utilizată turcoaz, roșu, portocaliu sau galben.

Dacă se dorește, este permisă diluarea feței albe cu un ton brun-beige rece. În ceea ce privește imprimarea, numai imaginile grafice sunt potrivite aici (cercuri, dungi). Pentru perdelele de țesături folosesc metoda de fixare ascunsă. Dar înregistrările de metal sunt, de asemenea, permise, care ajuta pentru a crea perfect netede falduri verticale pe tesatura.

Stil Modern Mai puțin stricte. Tonurile calde sunt folosite mai des: cafea, ciocolată, caramel.

Foarte blând se pare un interior alb, cu perdele roz-violet. Umple spațiul de salata de energie, țesături translucide portocaliu. Asigurați-vă în designul camerei culminant poate fi, de asemenea, folosind o perdea cu diverse imprimeuri pe un fundal alb sau cu un efect de gradient.

Cum de a alege o culoare?

O alegere ideală pentru o mică bucătărie va fi perdele blonde. Dacă nu doriți să alegeți un material alb-zăpadă, stop la umbră pastel (bej, gri deschis, blând-violet). Acest design va extinde vizual spatiul, adauga camera si lumina.

Întunecate perdele tesatura sunt potrivite numai în săli spațioase. În același timp, ele sunt recomandate pentru a completa întotdeauna de-al doilea strat transparent, alb-zăpadă pentru a crea un efect de ușurință.

La alegerea tesatura de culoare, fii atent. Perdele nu ar trebui să fie un punct luminos separat în bucătărie alb. O astfel de recepție un designer este admisibil, dar să-și îndeplinească cu competență aceasta extrem de dificil.

Mai bine dacă umbra textile vor fi armonizate cu unele obiecte ale situației. În același timp, amintiți-vă că mai mult de trei culori sunt nedorite într-o singură cameră (luând în considerare decorarea podea și pereți, umbra de mobilier si piese decorative). De exemplu, pentru clasici ideal este combinatia de alb, maro și bej. Provence este bine combinat alb, maro și albastru. Dar, bucătărie alb-negru modern poate adăuga luminozitate cu o nuanta suculenta (de exemplu, roșu, galben sau albastru).

În videoclipul următor veți învăța 5 modele moderne pentru decorarea ferestrelor de bucătărie, care sunt acum cele mai relevante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: