Perdele din voaluri în bucătărie: soiuri, sfaturi privind alegerea și fixarea

Perdele din voaluri în bucătărie: soiuri, sfaturi privind alegerea și fixarea

Perdele din voaluri se disting prin luminozitate, imponderabilitate. În orice camera au spânzurat, ei i dea mișcare, și airiness-l crească vizual. Aceasta este opusul direct al efectului pe care se resimte în cazurile cu cărăuși de țesut grele. În camera în care perdelele atârnă de voal, există întotdeauna un sentiment de spațiu.

Care sunt interesante perdele de lut?

Veil – materialul este foarte subțire, care transmite perfect razele soarelui și să nu întârzie a fluxului de aer. Devine posibil datorita unui tesut special – tesutul este o grila de mici, ale căror celule sunt în mod clar vizibile.

Desigur, Veil – nu numai cortina a grilei, dar, de asemenea, orice alt model translucid. Aceasta este, pentru fabricarea sa, acesta poate fi utilizat atât din fibre naturale și fibre artificiale. Cea mai comună este a doua opțiune.

Decorul ferestrei perdea de voal este posibilă în orice stil de interior, Este important de a alege doar pânză. Gardin in izo – naturale, ecologice – decora atât în ​​stil eco și Scandinave sau minimalismul. Și perdelele cu o imprimare în formă de flori se potrivesc perfect în interior în stil Provence. Pentru Țară Caracterizat de celule, benzi, model geometric luminos.

Modele de tesut translucid se bucura de bine-populare pentru deservedly lumina difuză, care este creat datorită lor în interior. Razele soarelui, refractate prin materialul de plasă, își pierd rectitudinea lor, devin moi. Într-o astfel de camera devine frumos să fie.

Proprietățile materialelor

Voalul are următoarele caracteristici tehnologice:

  • Abilitatea de a sări peste aer și lumina soarelui perfect+
  • Fragilitate – pe țesătură este ușor de a pune „strângere”, sparge-o, arde fier, Smith+
  • masă de tesatura nu este ușor – mult mai convenabil de a utiliza de gătit cu aburi+
  • Abilitatea de a păstra formularul+
  • Materialul este neted și moale.

Dacă atingeți pânză frumos, va dura o lungă perioadă de timp, mai ales în cazurile în care fibrele sintetice au fost utilizate pentru producerea acestuia.

Perdele din voaluri în bucătărie

Este în bucătărie că perdelele din acest material arată cel mai adecvat, deoarece această cameră este destinată activității umane și, prin urmare, penetrează razele însorite nu pot interfera.

În ceea ce privește culoarea gamma, Poziția de lider păstrează alb – acesta este un clasic care nu se poate deranja. Cu toate acestea, un design frumos poate dovedi dacă luați tesatura de alte nuante sau combina doua culori – contrast sau diferite pe una sau două tonuri. Perfect uite, de exemplu, salata, verde si smarald sau lamaie, Chartres și muștar.

Combinația de mai multe nuanțe aparține inovațiile decor interior. Nu este obligatoriu de a crea perdele de designer complexe, următoarea idee este foarte popular: pentru a arunca, stratificarea, traversat sau doar găzdui în apropiere de reducerile de culori diferite, în apropiere de carnous.

Astfel, din aceleași secțiuni ale materialului, puteți obține diferite combinații, pur și simplu într-un mod diferit de a le în raport cu altele

În cazul în care bucătăria este situat pe partea însorită, va fi privit perfect nuanțe de gri deschis de perdele, ei „pried împreună“ raze prea luminoase. În cazul în care soarele este atât de mult încât interferează este în cameră, ridicarea structurilor de pe partea de sus a Tulle – romane sau perdele laminate poate veni la salvare, jaluzele orizontale.

Și dacă luăm în considerare partea de nord, în acest caz, În bucătărie va fi mare să se uite tonuri de „solare“ de perdele (portocaliu, galben), creând efectul camerei de lumină.

Se pare foarte original, Efectul „Ombre“ – trecerea de la cea mai tonul de lumină la întuneric.

Cu toate acestea, alegând această opțiune pentru bucătărie, este necesară prudență – camere mici ale perdelelor „Ombre“ poate face vizual mai puțin.

Soluții în stil

În case de țară sau noi apartamente de planificare, în cazul în care deschiderile ferestrelor sunt mari, o combinație de tul și alte tipuri de perdele sau romanii sunt folosite foarte des.

Pentru bucătărie este mai bine pentru a alege un produs din material sintetic. Este ușor să-l spele, el are prea puțin sensibile la poluare. Decorul ferestrei este bine combinat cu restul de textile în bucătărie – scaune pentru scaune, prosoape, fete de masa, plasturi, șorțuri. Acest design opțiune presupune o oportunitate de lumină pentru a reîmprospăta interior: este suficient pentru a înlocui un set de materiale textile la alta, astfel încât bucătăria dobândește o nouă înfățișare.

Cu privire la modul de a coase perdele în bucătărie, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: