perdele duble pentru dormitor: ceea ce se întâmplă și cum de a alege?

perdele duble pentru dormitor: ceea ce se întâmplă și cum de a alege?

Perdele face proiectarea de orice cameră completat și spațiu semnificativ decora. Situația în dormitor afectează în mod direct un vis sănătos și, în consecință, asupra bunăstării umane. Din acest motiv, alegerea perdele în dormitor este merită o atenție specială.

Particularități

tendință de moda modernă în ferestre sunt perdele duble, care efectua mai multe funcții:

 • Decoreaza camera+
 • completează atmosfera+
 • accentuați stilul comun+
 • Faceți accentul dorit+
 • Adăugați utya+
 • da un design de concluzie+
 • vă permite să reglați iluminarea.

Aceste perdele constau din două meșteșuguri largi care sunt situate una deasupra altui. Ca o adăugare, puteți folosi lambrequine, arcuri, garnituri sau perii.

Lipsa de pliuri mari simplifică foarte mult îngrijirea perdelei. În proiectarea numărului de perdele duble ale dormitorului pot fi date de voința de fantezie.

La urma urmei, aici nu numai că puteți combina diferite nuanțe, ci și diferite pe densitate și textura țesăturilor.

Materiale și culori

Dar atunci când alegeți, este necesar să luați în considerare stilul decorării camerei și a elementelor de decor, precum și gama de culori a camerei. Ar trebui eliminat de fuziunea tonurilor, o astfel de cameră va arăta neclară și decolorată. În prezența principalei culori bej, perdelele de tonuri maro sunt excelente. Foarte des, dormitorul este făcut în nuanțe albastre calme, în acest caz perdelele sunt mai bune în culoarea Indigo.

Perdele duble ale tonurilor moi, nu prea saturate sunt mai potrivite pentru dormitor.

Tight Hardin cu o tul de lumină, transparentă este excelentă pentru fereastra din dormitor. Acum mulți designeri pentru acest scop folosesc perdele dintr-o astfel de țesătură ca întrerupere. Se compune din trei straturi, fiecare realizează o funcție specifică:

 • În aer liber – bate razele soarelui+
 • Central – protejează împotriva căldurii din exterior+
 • spate – joacă un rol decorativ.
Citește mai mult  Saltele de compania Ecoson

Adesea în dormitoare folosiți perdele duble cu lambrequine, unde înregistrările se aplică șefului ca atașament. Camera pare armonioasă dacă textura grădinului este combinată cu alte textile: tapițeria scaunului, cuverlunțului sau de masă.

Nu este nevoie să alegeți exact aceeași țesătură, dar o umbră sau o imprimare similară va arăta elegantă.

De asemenea, puteți juca contrastul cu gama principală de interior și puteți crea combinații spectaculoase:

 • Aur și Azure+
 • Lilac și verde deschis+
 • Vasil și roz deschis+
 • Paie și purpuriu.

Pentru perdelele duble, o combinație de nuanțe de liliac-violet sau maroniu este bine adaptată. Se pare frumos un duet clasic negru și alb, și nu arată mai puțin cu ciocolată cu maro deschis.

Soiuri

Perdelele duble pot fi mai multe specii care diferă atât în ​​design, cât și în textura. O astfel de varietate vă permite să alegeți perdele pentru diferite stiluri interioare.

 • Perdele japoneze diferă de hardia familiară pentru noi. Ele constau din panze complet drepte, fără pliuri și garnituri. Practic, ele sunt tonuri pastelate. Dar, în plus față de monofonică, țesătura poate fi, de asemenea, cu desene luminoase. În rolul de fixare a unor astfel de perdele folosesc curele.

 • român Constau din două panouri, cea mai mică aici este translucid, iar partea de sus este destul de dens. Înălțimea este reglementată prin mecanisme speciale. Astfel de perdele sunt bine corectate iluminarea camerei de lumină.

 • gardins Rolled reprezentate de rolets pliate în două straturi, și constau din țesuturi diferite texturi. Una dintre ele este lumina si translucid, iar celălalt este un dens, nu lumina de emisie. Un dispozitiv special ajută la reglarea distanței dintre țesături, stabilindu-se astfel gradul de iluminare din dormitor, în conformitate cu nevoile sale. Acest tip de perdea este foarte practic, deoarece este foarte potrivit pentru zi și pentru noapte.
Citește mai mult  Show-Windows pentru camera de zi: soiuri, alegere, exemple

 • Perdele constau dintr-un strat inferior din tul si de sus – de la perdele dense. Astfel de perdele duble fac posibilă pentru a corecta intrarea razelor de soare în cameră.

 • perdele plizes Fa din tesatura cutat, care este atașat pe un profil de aluminiu sub formă de jaluzele orizontale. Pe fereastra sunt plasate folosind șiruri întinse între cornișe. Datorită faptului că firele trec prin toate pliurile perdelelor, se deschide și se închide ușor și sunt, de asemenea, pur și simplu fixate la nivelul dorit. Principalul avantaj al acestui tip de perdea este capacitatea de a repara pe ferestrele oricărei configurații. Materialul ecologic impregnați cu o soluție specială care contribuie la repulsia de murdărie și praf.

 • Gardine cu două straturi din tul și organza fac o cameră foarte luminată și dă-i sensibilitatea și ușurința. Țesăturile translucide sunt bine transmise la lumina soarelui și creează o lumină ușoară pe fereastră. Din astfel de țesături puteți crea combinații diferite, experimentați cu o lungime sau formă. Plăci pe perdele de acest fel arată foarte ușurință.

 • „Clepsidră” Din segmentele a două tipuri de țesături, trase în panglica de mijloc, arata foarte impresionant și bine adaptat pentru decorarea ferestrelor, precum și ușile.

 • Combinate Crearea de hamalul și laminate perdele, ele oferă un cadru foarte confortabil în dormitor. Cu ajutorul lor se poate face o cameră ca lumină și întuneric complet.

Aspectul Gardin depinde în mod direct de calitatea și tipul de țesătură. Materialele dense sunt potrivite pentru hamalul: blackwood, linie, și de mătase, satin sau panza de bumbac. Pentru perdele de lumină, este mai bine să ia astfel de țesături, cum ar fi organza sau tul, plasă de asemenea bun, web sau voal.

Mai multe culori luminoase pot fi adăugate la interior cu perdele duble, dintre care unul va fi cu desene.

  se potrivesc frumos în proiectarea de perdele dormitor cu culori sau imprimeuri geometrice. Puteți folosi perdele asimetrice, cu ajutorul lor, este posibil să se adapteze vizual parametrii individuali ai camerei.

  Citește mai mult  Cum se pune un pat în dormitor?

  Cum să ridici?

  Mind Gardin Pick În funcție de General Room Style.

  • pentru minimalismul perdele simple sunt potrivite fără adaosuri rafinat. Ei bine, se va uita la perdele în modul japonez.

  • Clasic Excelente complementului dense perdele duble cu lambrequins.

  • Pentru direcția stil baroc Alege perdele din satin, matase sau tafta. Ca un supliment puteți folosi arcuri.

  • În modern Utilizate frecvent duble perdele de culori discrete, cu panglici și jartiere.

  • Provence Prefera Bumbac, lenjerie sau Sitcene Cardins cu o delicata floare de imprimare.

   Trebuie amintit faptul că stilul general al camerei depinde de selectarea componentelor, deci este în valoare de vedere selectarea perdele.

   Cum se pot combina țesături pentru perdele, uite următoare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: