Perdele-fire în bucătărie: caracteristici, sfaturi de selecție și de fixare

Perdele-fire în bucătărie: caracteristici, sfaturi de selecție și de fixare

Perdele-fir sunt o tendință de moda, care va aduce lejeritate în spațiul de bucătărie, originalitate. Datorită particularităților de aspectul, astfel perdele nu spațiu pisa, nu dezordine, și, prin urmare, sunt adecvate nu numai pentru proiectarea de deschiderea ferestrei, dar, de asemenea, pentru împărțirea în zone.

Particularități

Perdele-fire textile sunt sub formă de înguste (până la 2 cm în lățime) de clape, fire sau spirale. Acestea sunt realizate din materiale naturale sau sintetice, pot fi decorate cu mărgele, franjuri și alte elemente decorative. Numele acestor perdele – Kiese.

Țările din Est poate fi considerat tul patria lor din fire. Și într-adevăr, acest articol intră imediat în interiorul note de Est și romantism misterioase. Cu toate acestea, Kiery va fi adecvată în orice stil, principalul lucru este de a alege corect.

Avantaje și dezavantaje

Avantajul fire-cortina este versatilitatea lor. Ele pot fi folosite pentru a decora deschiderea ferestrei sau a ușii, și se potrivesc, de asemenea, în aproape orice interior: de la clasic la modern. Datorită diversității culorilor textile, se poate potrivi atât armonios în bucătărie și să devină detaliile ei de accent.

in afara de asta, Kiese poate fi folosit pentru a separa spațiu, de exemplu: Pentru a separa sala de mese de bucătărie sau zonarea în apartament studio. O astfel de „partiție” nativă, în primul rând, nu ia mult spațiu, în al doilea rând, va fi destul de bugetar.

Spre deosebire de perdele familiare de țesături, perdelele nite nu mănâncă spațiul interior al ferestrei. Vizual, el face bucătăria mai spațioasă și aerul. Mai mult, datorită verticalelor alungite, este creată efectul plafoanelor înalte, este posibil să împingeți vizual camera. Acest lucru este deosebit de valoros în condiții de locuințe mici.

Dacă compara o saramură cu modele cu role sau jaluzele, acesta din urmă armonios să caute mai departe de orice interior și nu întotdeauna permit crearea unui spațiu confortabil. Cu toate acestea, dacă doriți, firul poate fi ușor combinat cu alte tipuri de perdele.

Este demn de remarcat indicatori mai mari de transmisibilitate atunci când se utilizează o perdea de șurub. Într-o zi însorită, ei se vor dispersa lumina, împiedicând încălzirea excesivă a camerei.

În cadrul unui număr de avantaje ale filementelor de perdele sunt fixate destul de ușor. Ele sunt atașate la fel ca analogii de țesături. Mai mult decât atât, va fi mai ușor să se comporte mai ușor decât o opțiune din textile care are numeroase draperii și lambrequine. Captură ca o lungime de lungime este foarte simplu – serviciile de cusut nu sunt necesare, deoarece firele de lungime dorită pot fi tăiate cu foarfeca pe cont propriu.

Ca orice obiect, perdelele dense au „minus”. În primul rând, această transmisie este în întuneric cu lumina. Locuitorii primelor etaje sunt mai bine pentru a combina firele de perdele cu alte soiuri, de exemplu: roller sau jaluzele. În acest caz, va fi posibilă protejarea locuinței de la străini de pe stradă.

Când cumpărați, merită să acordați atenție prezenței elementelor decorative. Dacă există, atunci, cel mai probabil, perdelele nu sunt recomandate pentru spălarea într-o mașină de scris. Chiar dacă nu sunt, este mai bine să curățați manual firele sau să utilizați un mod delicat automat. Acest lucru va evita incurcarea fire.

În ciuda versatilitatea sa, nu fiecare casă este posibil să stea perdele cu filament. Cel mai probabil, ei nu vor servi pentru o lungă perioadă de timp în familiile cu copii mici sau animale de companie. Prea mare ispită începe să se împletească firele din impletituri sau Hunt, le plimbare. S-ar putea fi, de asemenea, brânză inconfortabil, în cazul în care dulapurile de bucătărie sunt situate lângă ea: mânerele se vor agăța în mod constant la firele.

Citește mai mult  Caracteristici lenjerie de pat deținut

Materialele

Toate varietate de perdele poate fi redusă la 2 tipuri: din materiale naturale și artificiale.

În funcție de materiile prime utilizate și caracteristicile de performanță, mai multe varietăți de produse se disting, care vă permit să provină spațiu în bucătărie.

Kiese

Conceptul de „Kiese“ poate fi utilizat într-o valoare mai largă și îngustă. Cu primul înțeles ne-am întâlnit deja – înseamnă toate tipurile de perdele. Dar există o interpretare mai restrânsă a termenului – aceasta este o pânză translucid mai dens în partea de sus (este mai ușor de montat cornisa) cu fire țesute, margele. Kiese poate fi o singură culoare sau cu două culori, precum și iris. Produsele cu Lurex au o strălucire caracteristică.

cu margele

Noi elemente ale unor astfel de perdele – pe firele sunt margele, iar acestea pot fi puse pe ambele ordonat și haotic. Datorită acestui fapt, se pare că perdelele constau din perle situate pe verticală.

Materialelor solide

Sub materialele „solide“, înseamnă sârmă, tije de pescuit, elemente subțiri de lemn, precum și de metal, țesături dense, din plastic. Cel mai adesea, produse similare sunt utilizate pentru a zonarea camera.

Frânghie

Reprezentați toate aceleași perdele cu filament, dar firele sunt țesute în coarda. În mod similar, pot fi gossipped și opțiuni cu margele.

Opțiuni de proiectare

În funcție de culoarea de perdele-fir Sunt:

  • Monocrom (vopsite într-o singură culoare, paleta include până la 60 de nuanțe)+
  • Multicolor sau curcubeu (includ mai multe nuanțe combinate pe principiul netezimea tranziției sau contrastul).

În plus, merită evidențiate opțiuni decorative, care este, decorat cu margele, paiete, franjuri și t. D.

Designul de perdele pot fi diverse, acestea trebuie alese întotdeauna ținând cont de stilul interiorului, dimensiunile sale, gama de culori. La bucătărie clasic cu texturi de lemn, brânză albă arată armonios. Acesta poate fi completat cu perdele de țesut combinate de ton cu mobilierul principal de bucătărie.

În plus, firele cu mai multe straturi de nuanțe pastel calm uita la interior clasic. Doze colorate pot fi folosite ca un accesoriu luminos.

În cazul în care bucătăria este făcută în spiritul de minimalism, are o gamă de culori destul de discret, apoi o soluție de mare va fi o umbră luminoasă. Chiar și firele cu un singur strat, fără decor, draperii și, astfel încât zona ferestrei atrage atentia, si „highlight“ a apărut în cameră.

Pentru stiluri moderne de direcție minimalistă, pentru mansardă și high-tech, perdele cu filament pot fi selectate în combinație cu o perdea de țesătură translucid. Culori – discrete, dar contrast. De exemplu, în acest caz, cortina întunecată a primit literalmente o nouă viață și a devenit armonioasă datorită firelor albe.

Citește mai mult  Alege o singură canapea extensibilă

Utilizarea mai multor fire de o nuanță apropiată, precum și de a se trage cu ajutorul suporturilor de inele vă permit să transformați fereastra și perdelele asupra unei lucrări reale de artă.

Datorită draperiei încrucișate, puteți să vă distrați atenția de la zonele interioare prea reușite sau să atenționați o cameră prea strictă (de exemplu, ca în acest caz).

Kiese poate fi folosit pentru a zona un balcon cald si bucatarie. Este mult mai convenabil și ușile ergonomice sau perdele de țesături.

fire frumos hang poate fi, iar prin combinarea lor cu perdele tesatura familiare. Un astfel de tandem poate fi contrastante sau mai armonioasă.

Pentru spații în stil oriental este mai bine pentru a alege multicolore sau opțiuni monocrome luminoase, permite utilizarea analogi decorate. Bright și neobișnuite (cu paiete, franjuri, pene) perdele cu filament vor fi adecvate în interior eclectic, boem. Acest lucru este, de asemenea, în valoare de agățat mărgele. Design deosebit de atractiv similare într-o zi insorita: lumina va fi refractată prin mărgele de sticlă și reflectă setul de reflecții.

Cum de a alege?

Pentru ferestre cu glafuri înguste sau la toate fără ele, este recomandat pentru a alege perdele lungi fire-. În cazul în care geamurile au un pervaz lat sau în casă sunt copii mici sau animale de companie, este logic să cumpere o pisicuta la pervazul ferestrei, sau, mai degrabă, un pic mai scurt.

Pentru nordul sau slab luminate de camere luminoase naturale, este mai bine să nuanțe luminoase dobândesc. Culoare întuneric va face bucătărie sumbru. La ferestrele cu vedere spre latura de sud sau est, se poate, dimpotrivă, atârnă perdeaua de nuante mai inchise pentru dimming.

În camera mică nu este recomandat să achiziționeze modele decorate excesiv. Dacă încă place decorul, pentru a alege detalii mai mici. În caz contrar, perdeaua se va uita la Pestro și fără gust.

La bucătărie, cu o ușă de balcon, puteți alege cortina fir de culori mai închise, non-comerciale. În același timp, este mai bine pentru a trage firele, astfel încât accesul la balconul era relativ liber și nu au nevoie pentru a muta perdele. Acest lucru va ajuta pentru a evita contaminarea rapidă a Kisea, care se va întâmpla în mod invariabil în cazul în care balconul este utilizat în mod activ.

Când cumpărarea, luați înfilați firele: acestea nu ar trebui să aibă noduri, grade de tensiune variabilă, neomogenitatilor. le trage ușor: ele nu ar trebui să fie foarte cald, și când fermentarea – pentru a salva scaunele.

Nu ar trebui să acorde prioritate fire prea subțire: Ei vor „sări“ și nu va ajuta în crearea unui relaxat, interior elegant. line prea subțire – nu cel mai material durabil, astfel încât astfel de perdele decorate cu margele nu va dura mult timp.

mătase naturală sau satin au un cost ridicat, dar întins repede, astfel încât nu există, de asemenea, operațiune nu pe termen lung de vorbire.

Modelele de poliester sintetice sunt mai practice decât naturale. Ele pot fi spălate într-o mașină de scris, ele nu sunt confuzi și nu impenet. Capricular în grija unui model cu elemente din lemn, cristal sau margele de sticla – acestea necesită curățare mai aprofundată. Gândiți-vă dacă sunteți gata să-și petreacă timpul și puterea.

Citește mai mult  Caracteristici de statuete de bronz

În orice caz, trebuie amintit că Înainte de spălare, firele sunt brazate în 3-4 panouri, după care sunt șterse în modul delicat în mașină sau manual. Încă perdele umede se blochează pe fereastră, după care panglicele se perie imediat. Sub rezerva acestei reguli, firele nu vor fi confundate și uscate perfect drepte, netede.

La alegerea Kybe, aceasta este în valoare de navigație caracteristicile stilistice și de culoare ale bucătăriei. Pot fi jucate în contrast sau cât mai aproape posibil de a alege culoarea firelor pentru a tona nuanțele bucătăriei.

În cele din urmă, puteți ridica perdelele într-un alt accent de cameră, de exemplu, combinând culoarea bucătăriei cu o masă de joc de gamă, șorț de bucătărie, scaune de tapițerie. Sub portocaliu, ca sub maro, setul cu cască este de obicei aleasă de pisicile albe sau pastelate. mobilier luminos, precum și mobilier de culoare wenge, permit utilizarea irisului sau mai luminos Kisa. Roșu, verde, culorile albastru va câștiga sublinia bucătărie lumina.

Cum să atârnim frumos?

Perdelele pot decora interiorul atât în ​​vopsite, cât și în drape. Pentru Pentru a alege frumos în sus draperiile sau de a face compoziția originală, puteți utiliza următoarele accesorii:

  • Paporks, care sunt inele standard cu o tija metalică sau plastic+
  • Pickup perii care coase din dantelă, panglică și alte materiale+
  • Suspensii decorative care fixează pe perete, datorită cărora firele sunt luate în sus+
  • Bile florale de materiale de țesături+
  • Panglici colorate sau fire răsucite care pot fi legate de ele.

La perdelele de eternitate pot fi atașate în mai multe moduri.

Panglică largă

Este o panglică, o parte din care este cusută la perdelele filamentului, iar cârligele speciale sunt introduse în al doilea. Aceste cârlige sunt în locul următor în caneluri speciale pe Cornily. Pe marginea atașată astfel preocabilă pentru a forma falduri și lebede, etichetarea benzii.

Căptușeală ca o panglică

Această metodă implică tăierea panglicului larg de căptușeală. Are o parte din ea este cusut derbedei în așa fel încât rămâne o gaură largă pentru tija cornese. Cu această metodă de fixare a brânzei, liber și se mută pe streașină cu ușurință.

Lipucca

Această metodă vă permite să eliminați rapid și fără să vă îndepărtați și să atârnați firele de perdele, cu toate acestea, cu lipire frecventă, perdelele vor fi fixate mai rău. Esența metodei este o parte a benzii velcro cusute la spătarul, al doilea – la eternitate sau pe perete.

Puverness

Inelele sunt atașate la barul carnice, care sunt investite în perforații pentru Kime Kisa. Se pare că acest design elegant și modern și perdelele fără întârziere „merge” pe streașină.

Inele standard și clotuale

Cu această metodă, o perdea transparentă SEWS bandă web mai întâi la perdele cu filament, buclele sunt fixate pe ea. Cortina este apoi rulată pe cârligele deja atașate la inele.

Despre cum să atârnați și să ștergeți firele de perdele, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: