Perdele în hol: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

Perdele în hol: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

Prima cameră cu care se întâlnesc oaspeții, intră în apartament sau o casă privată, este o sală de intrare. De regulă, aici sunt formate primele impresii ale casei și ale proprietarilor săi și, prin urmare, este foarte important să acorde o atenție deosebită designului holului. Deci, utilizarea perdelelor va fi o recepție bună de designer. În prezența ferestrelor din hol, trebuie să vă apropiați de alegerea perdelelor cu o mare responsabilitate și să ascultați sfatul designerilor.

Revizuirea speciilor

Pentru utilizare pe coridor, sunt permise următoarele varietăți de perdele.

 • japonez. Opțiunea completă care este excelentă pentru utilizare în hol. Ei bine, turnat în designul cel mai divers. Oferă voința fantezia cumpărătorului în selecție de texturi si culori, dar designerii recomanda să acorde prioritate soiurilor, a ridicat deasupra solului la o înălțime de 30-40 cm.

 • limba franceza. Reprezentați perdele care au falduri merge de-a lungul întregii lungimi. Această opțiune face ca un hol de lux și solide, dar pot fi folosite numai în săli mari în vrac.

 • român. perdele de tip Sailing, care sunt realizate din material textil. Aceste perdele se mișcă în sus printr-un cablu special. Astfel de modele sunt perfecte pentru ferestre mici sau înguste. O opțiune acceptabilă pentru cei care au cel puțin abilități minime de cusut, așa cum este permis să o faci singur croitor. În acest caz, proprietarul hol va deveni titularul de perdele exclusive, care sunt perfecte în proiectarea unui anumit acasă.

 • austriac. Un alt tip de navigatie de perdele. Acestea sunt perdele scurte care sunt obișnuiți să folosească în stilurile clasic și modern:. Din soiul romane diferă prin aceea că acesta se va fund cu reale Faldami. De fapt, aceasta este o vedere scurtă de portar, care ne sunt familiare de scena de teatru. Efectuat din materiale strălucitoare și dense. Posibila achiziție de piese: de exemplu, pentru o deschidere mică fereastră, este recomandat să se aleagă o singură pânză, și este mai bine să cumpere perdele pentru mai multe cercevea.

 • Produse laminate. model foarte practic care posedă un design destul de simplu. De deasupra bazei este înfășurat pe casetă, dar este coborâtă manual sau automat. mostre automate rola se recomandă să se aplice pentru ghidare stil modern, printr-o consolă specială, modele inovatoare vă permit să reglați înălțimea. În ciuda modernității, astfel de perdele sunt ieftine, deoarece acestea sunt realizate în principal din materiale bune, dar bugetare – PVC. Această materie primă este cea mai potrivită pentru utilizare în spații nerezidențiale, cum ar fi o sală de intrare. Puteți comanda și soiuri din materiale naturale, dar ele vor costa foarte mult. Produsele de rulare sunt potrivite pentru Windows situate în apropierea ușii de intrare. Plusul lor este că, în comparație cu opțiunea clasică lungă, ei nu absoarbe praful care se încadrează de pe stradă și dacă trebuie să deschideți ușa pentru o lungă perioadă de timp, perdelele de rulare pot fi întotdeauna complet prăbușite, astfel încât să nu existe murdărie de stradă.
Citește mai mult  living Turcoaz: caracteristici de design și opțiuni interesante

 • Nieta. Aceste perdele sunt efectuate din alte fire decât una de cealaltă în lățime. Opțiune frumoasă pentru o casă privată. Acesta este un soi de lumină, aducând prospețime, simplitate, confort de casă în atmosferă. Ele sunt ușor șterse, în plus, prin firele din hol, lumina soarelui este bună.

Materialele

Pentru fabricarea diferitelor tipuri de producători de perdele pot folosi cele mai multe materii prime brute. Cele mai căutate materiale sunt tesatura, bambus, plastic. Pentru fabricarea pieselor funcționale și a lipsei decorative, este posibil să se utilizeze lemn, sticlă, argilă, metal.

Unele specii pentru hol pot fi realizate în întregime din părți mici și, în acest caz, vor fi colectate într-un lanț sau se extind o densitate adecvată.

În prezent, mătase, organza, in, bambusul sunt considerate cele mai populare materiale pentru fabricarea de perdele în hol. Astfel încât produsele să aibă o durată de viață maximă, se adaugă fire sintetice la compoziția materiilor prime. De asemenea, foarte rafinat privi la perdelele de coridor din Jacquard, Chiffon, Brocade, catifea. Pentru producerea de structuri din lemn, se pot folosi adesea angajați pentru un bloc de ferestre și uși, bambus și rattan.

Dimensiuni

Așa că gabarits perdelelor corespund parametrilor ferestrei în hol, este important să se măsoare corect deschiderea. Pentru a măsura dimensiunile utilizate ruleta, se măsoară lungimea streșini, ferestre, pervaz, înălțimea de la podea la tavan. În cazul utilizărilor de coridor laminate sau produsele romane, acestea sunt plasate în mod clar în deschiderea ferestrei, ceea ce înseamnă că lățimea lor trebuie să fie egală cu lățimea ferestrei de accident vascular cerebral la cap. Unii proprietari preferă să stea copii laminate peste fereastra, iar în acest caz, lățimea lor este selectată prin formula „Fereastra de operare Lățime + 10-15 cm“. Apoi pânza va ascunde complet fereastra și du-te dincolo de limitele gospodăriilor maxime ascunde de Soare.

Citește mai mult  Garduri de duș: Materiale, dimensiuni și reguli de alegere

Dacă blind-urile sunt folosite în hol, ele sunt selectate în funcție de lățimea deschiderii ferestrei. În cazul utilizării de probe japoneze, reprezentând o mulțime de panouri, este permis să meargă cu mult dincolo de limitele ferestrei, și le puteți instala și în mod clar în funcție de lățimea deschiderii.

Astfel, dimensiunile perdele pentru hol depind de preferințele personale ale proprietarului, dimensiunea camerei și ferestrele, stilul selectat.

Stiluri

Pentru a ridica perdelele din hol, în conformitate cu un anumit stil, Ascultați sfatul designerilor.

 • Dacă aveți nevoie de perdele pentru un coridor realizat în stilul clasic, atunci efectuați adaptarea din țesutul culor al elită, catifea este de obicei recomandată. Ca peisaj suplimentar, utilizați lambrequine și perii.

 • Atunci când cumpără o perdea în hol, în stilul high-tech, modern, minimalismul, loft sau avangardist, prefera modele concrete de tăiere simplu. Material pentru fabricarea poate fi orice.

 • Pentru stiluri moderne, opțiuni dense sunt destul de potrivite, acestea pot fi oferite sub titlul „Produsul de Kisa“. fire ușoare permit nu numai să se atașeze imponderabilitate, dar sunt un subiect funcțional atunci când zonarea hol.

 • Aceleași modele de fire din materiale aproape transparente sunt perfecte pentru a fi utilizate în hol, în stilul de țară sau de Provence.

 • Pentru african și ECOSIL, vă puteți ridica instanțe din tulpini subtiri care zboară împreună.

 • Country Hall Style este mai des utilizat în case rustice. Pentru această direcție, perdelele realizate din materii prime naturale – in sau bumbac. O alternativă adecvată la canvase drept va fi modele pe scenele.

 • Nu vă fie teamă să folosească un breton pe perdele în hol – această recepție designer de rafinat se va potrivi perfect în interiorul Hall, realizate în stilurile clasic, Est, High Tech, Țara.

 • În cazul în care proiectarea hol este proiectat într-un stil mixt, atunci panourile japoneze fereastra vor fi potrivite. Acestea sunt modele universale.

Citește mai mult  Bucătărie în culori pastelate

Cum de a alege perdele?

La selectarea perdele în hol Urmează recomandări multiple.

 • Pentru un coridor îngust, alege un tul de lumină. Pentru extinderea vizuală a spațiului, opțiuni cu un model orizontal va fi potrivit.

 • Dacă holul are tavane joase, apoi se preferă instanțe cu un model vertical – ele ridica optic camera.

 • Pentru un coridor mic, ridica modele simple de bumbac – opțiuni de lux fără fir va fi aspect non-zero în spațiu îngust.

 • Pentru un hol spatios, din contra, perdele masive grele sunt mai potrivite, decorate cu modele rafinate.

 • Dacă produsele sunt selectate pentru un hol întunecat, apoi da preferință la mostre filetate de lumină care transmit lumina.

 • În cazul în care coridorul, dimpotrivă, este prea aprins, se recomandă de a alege modele cu o căptușeală care va salva materialul principal din arderea.

 • Acum devine la modă pentru a decora holul în tonuri moi laconice, asa ca designerii recomanda cumpararea perdele de alb, gri, verde, maro, nuanțe de albastru.

 • Nu vă fie teamă de a experimenta cu selecția de perdele. De exemplu, multe combinații interesante de dragoste de diferite opțiuni. Deci, neobișnuit în hol arată perdele și jaluzele, perdele romane și perdele, draperii clasice și laminate.

Exemple frumoase

De tip rolă de perdea din bambus perfect potrivite pentru interior în Eco-stil. În acest caz, ea ascunde accesul la curtea din spate.

perdele la categoria grea de material roșu îngroșat, cu o perie de aur – o opțiune de lux pentru înregistrarea unui hol de intrare într-un stil clasic.

Aceasta demonstrează în mod clar modul în care perdelele cu filament poate servi ca un subiect de zonare un hol.

perdele romane – varianta optima de deschidere îngustă. falduri orizontale extinde vizual spațiu, elegant aspect și modern.

perdele franceze subliniază luxul și rafinamentul sălii. În special solemn, draperia de materiale subțiri ușoare, de exemplu, muslin, moi, tul, atlas.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: