Perdele într-o sală cu o ușă de balcon: soiuri și recomandări pentru selectarea

Perdele într-o sală cu o ușă de balcon: soiuri și recomandări pentru selectarea

Camere de zi cu balcon sunt considerate o opțiune de planificare de locuințe destul de răspândită. Prin urmare, designul deschiderilor de ferestre moderne din interior necesită prezența perdelelor selectate competente, care astăzi sunt prezentate într-un colector mare.

Cerințe primare

Design interior al camerei centrale în camera unde balconul va participa, dictează anumite reguli. Principalele recomandări referitoare la decorarea ferestrei și Balconul draperii de ușă trebuie să includă următoarele.

 • Dispunerea de acest gen sugerează că spațiile de locuit vor fi acoperite la maxim, astfel încât perdelele în hol, cu o ușă de balcon ar trebui să fie nu numai atractiv, dar, de asemenea, funcțional pentru a proteja camera de la stradă de intrare lumină, soare și din afară în cazul în care apartamentul este situat la etajul inferior.
 • Este important ca produsele selectate sunt convenabile în mișcare, deoarece balconul în cele mai multe locuințe este o cameră destul de funcțională în cazul în care de multe ori lucrurile necesare pot fi stocate, lenjerie de corp pot fi uscate, în plus, zona de liber este utilizat pentru odihna.
 • Perdelele de pe fereastra trebuie să fie realizate din materii prime practice, deoarece produsele vor trebui să aibă grijă de multe ori a produselor, deoarece este perdelele care cantitatea maximă de praf este asamblat în interiorul camerei.
 • Pentru spații ale căror balcon vine în partea de nord, nu este nevoie de o selecție de perdele prea dense, dar este important pentru partea de sud că produsele pot trage în mod fiabil camera.

Revizuirea speciilor

Astăzi, producătorii de produse textile pentru proiectarea de deschideri de ferestre ofera consumatorilor o selectie foarte mare de diferite produse pentru cazare, inclusiv opțiuni în cazul în care fereastra va fi combinat cu un balcon.

opțiuni clasice

Aceste produse sunt reprezentate de perdele de tăiere tradiționale directe, care sunt recomandate pentru cazare pe ferestre mici, combinate cu o ușă de balcon. De regulă, pînzele laterale vor fi mai dens, iar mijlocul compoziției este cu tul de lumină, care vă permite să ascundeți caracteristicile golurilor de ferestre, precum și a crea o singură compoziție în design-ul exterior al camerei.

variații clasice încercați să adăugați pickups interesante sub forma unei panglici frumoase sau o opțiune mai moderne cu magneți.

Acest lucru va permite să sublinieze frumusețea și atractivitatea produselor selectate, și facilitează funcționarea și fixarea cortinei.

Perdele pe amator

Astfel de idei nu poate fi numită o noutate, cu toate acestea, proiectarea de deschideri de ferestre în această versiune este din nou devine relevant pentru spații rezidențiale, în special camere dotate într-un stil modern de viață. În ceea ce privește caracteristicile de ferestre decorare, combinate cu balcon, perdele similare vor fi în mișcare ușor și rapid.

Citește mai mult  Cum de a decora camera cu bile?

variante de perdele asimetrice

Pentru hale, unde este nevoie să decoreze deschiderile ferestrelor și o ușă de balcon, în plus față de metodele clasice obișnuite, designerii au creat variații cu proporții non-standard care pot fi reprezentate de lambrequin interesant, unde o parte a produsului va cădea fereastra sau ușa balconului. Tulle poate consta din mai multe părți ale culorii aceleași sau contrastante, ceea ce va avea un efect pozitiv asupra funcționalității compoziției create.

Asimetria în design poate fi realizată prin utilizarea pickup-urilor textile neobișnuite pentru perdele sau perdelele luminoase, datorită căreia armonia va fi realizată în proiectarea designului.

Jaluzele, perdele rulante sau romane

Produse similare sunt reprezentate de modele verticale și orizontale din diferite materii prime. Cu ajutorul unor astfel de opțiuni Va fi posibil să se aranjeze concis deschiderea ferestrei, fără a supraîncărca spațiul locuinței. Produsele sunt notabile pentru practic, ușurința de deschidere, în plus, astfel de produse vor fi în măsură să intre armonios în interiorul camera de zi, în cazul în care fereastra va fi combinat cu camera de zi cu balcon. Singurul dezavantaj al acestor produse va fi necesitatea de a utiliza un decor suplimentar, pentru că fără decorarea produselor de rulare și jaluzele va arata prea oficial.

În unele cazuri, astfel de soluții sunt combinate cu perdele tul de lumină.

Gardina din materiale ușoare

Glazurate sau balcoane deschise pot fi reduse prin perdele de lumină atractive din voaluri sau organza. Această opțiune va fi capabil de a ridica Pentru orice soluție stilistică în camera de zi. În plus față de recursul extern, cu ajutorul unor țesături ușoare pe fereastră se dovedește a ascuți un salon. Ca un plus față de atașament, este recomandat să utilizați un decor discret, de a crea o compoziție a mai multor produse sau un întreg, dar lățime esențial, astfel încât proiectul conține o cantitate mare de falduri moi.

Kiese

Versiunea ultra-modernă a deschiderii ferestrei cu un balcon, care implică utilizarea de perdele cu filament. O idee similară va fi relevante pentru camere moderne de viață, va introduce o stare de spirit extraordinară la proiectarea, aceasta va ajuta să bată în mod competent în exces de iluminat, dacă este cazul. Puteți utiliza, de asemenea variații monofonice lumina care nu va trece cu vederea livinguri cu ferestre cu vedere spre nord.

Kiese pe ferestre iese în evidență prin caracterul practic, nu interferează cu deschiderea ușii balcon sau fereastră cercevea.

Perdele japoneze

O altă versiune modernă a ferestrei care decorează în camera de zi, care va fi relevantă pentru proiectarea camerelor în care predomină Note minimaliste, direcțiile stilistice din est sau european ale soluțiilor interioare. Astfel de produse sunt un produs textil cu o impregnare specială, care este atașată la cadru. Reglați locația perdelelor japoneze pe fereastră va fi capabilă să utilizeze ghiduri speciale.

Citește mai mult  Placi de Cabanchik pe șorț de bucătărie: alegere și de stabilire

Materialele

Printre cele mai căutate materii prime pentru fabricarea perdelelor pentru spațiile rezidențiale merită evidențiază materialele naturale și sintetice, fiecare dintre care utilizează o cerere bine meritată. Cel mai adesea în vânzare puteți întâlni perdelele din următoarele țesături.

Lenjerie

Categoria de produse naturale care va necesita o abordare specială pentru îngrijirea în timpul funcționării. Avantajul materialului este recursul extern, rezistența la arderea de la Ultraviolet. Cu toate acestea, perdelele de lenjerie vor fi foarte repede dezvăluie, în plus, la spălare, materialul poate da contracție.

Bumbac

Această specie diferă de cea precedentă cea mai mică rezistență la lumina soarelui, dar produsele din bumbac au un cost mai accesibil, evidenți-vă simplitatea în îngrijire, precum și greutatea minimă, astfel încât perdelele să nu-și piardă atractivitatea externă și nu vor fi mântuiți de severitatea proprie.

Lână

Materii prime naturale, care nu este evidențiată de rezistența la umiditate și ultravioletă, deci Nevoie de protecție. De aceea, astfel de produse conțin, de obicei, o căptușeală, care elimină necesitatea utilizării, în plus, cu perdelele luminoase.

Materialul se referă la produse scumpe necesită o atenție deosebită.

Viscoză

Material bazat pe materii prime naturale, pe senzații tactile asemănătoare cu mătase, dar având un cost mai accesibil. Viscozise tolerează persistent operația activă, precum și contactul constant cu ultravioletul.

Poliester

material sintetic, notabil pentru resursa sa mare operațional, nu se estompeze în soare, perdele de la aceste materii prime vor fi disponibile la un cost.

Blackout

Materii prime care pot bloca complet fluxul de lumina soarelui în camera. Rafturi materiale la epuizare, și, de asemenea, destul de durabil. Perdelele acestei specii au mai multe straturi, care determină caracteristicile lor.

Mătase

materiale scumpe, care este încă destul de des folosite pentru perdele de cusut. Produsele sunt notabile pentru atractivitatea, o grosime mică. Cu toate acestea, perdele de mătase va avea nevoie de îngrijire atentă.

Nailon

Disponibil la cost, perdele din aceste materii prime vor fi lumină și netedă. Materialul nu este aproape murdar și nu deranjează, ea își păstrează forma, Cu toate acestea, rezistenta la ultraviolete este minimă.

Catifea

materii prime grele, cu un teanc, care este cel mai des folosite în camere de zi, cu un interior clasic, deoarece Perdele din catifea au un aspect solemn.

Citește mai mult  Lămpi de plafon în baie: soiuri, branduri și alegere

Atlas

Material moale, care este în cerere, datorită revărsare sale frumoase. Perdele din aceste materii prime pot fi netede sau de relief.

Satin

material natural popular, care, pentru cele mai multe caracteristici de mătase seamănă. Perdele din aceste materii prime să arate bine și să păstreze recursul lor pentru o lungă perioadă de timp.

Stiluri

Perdele din sala sunt selectate în conformitate cu soluția comună stilistice în camera. Astăzi, puteți găsi elemente în următoarele direcții stilistice.

 • Clasic. Pentru o astfel de decor o, mătase, sunt folosite produse de catifea, organza cu broderie sau ornament mare.
 • Minimalism. O astfel de soluție o necesită utilizarea de perdele laminate sau romane, perdele textile de lumină într-o schemă de culoare relaxat.
 • stilul de țară. Pentru un astfel de design, perdele din materii prime naturale sunt potrivite – in sau bumbac. De regulă, acestea sunt decorate în plus cu lambrequin. Culoare produs predominant în paleta de pastel și de imprimare de flori.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru a decora competent și frumos deschiderea ferestrei, cu o usa de la balcon în hol, Atunci când alegeți un perdele ar trebui să fie ghidate de următoarele linii directoare.

 • În cazul în care camera va fi înghesuiți în dimensiuni, apoi decora fereastra este recomandat de perdele de lumină, care vor fi făcute în nuanțe deschise. Camerele de zi spațioase uite bine cu perdele de orice culoare.
 • Selecția de produse pentru decorare va depinde, de asemenea, de dimensiunea ferestrei în sine și ușa de balcon. Deci, pentru ferestre mici, cel mai bine este de a alege modele de perdele având un număr mare de pliuri. Acest lucru va fi capabil de a obține perdele cu valuri frumoase și moi.
 • Perdele trebuie să se potrivească pe deplin stilisticii camerei.
 • Materiile prime utilizate pentru fabricarea de perdele pentru camera de zi, în primul rând ar trebui să fie durabil, rezistent la ultraviolete și mișcarea frecventă.
 • Alegerea unui produs pentru decorarea unei ferestre și a unei uși de balcon, este necesar să se țină seama de opțiunea de deschidere a acestuia din urmă, astfel încât pânza plasată pe fereastră nu a interferat cu utilizarea completă a balconului.

Exemple frumoase

Deschiderea ferestrei cu un balcon va fi capabilă să fie frumoasă și să aranjeze funcțional cu ajutorul unei perdele native care vor decora camera de zi.

Perdelele ușoare de lumină asimetrică vor ajuta la transformarea camerei făcând atmosfera în sala confortabilă și aerului.

Cu ajutorul perdele luminoase laminate, puteți rezolva problema cu design-ul ferestrei, cu o ușă de balcon, lăsând toate camerele cu funcțional și atractiv.

Care sunt soiurile de perdele din sala cu o ușă de balcon, vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: