Perdele Lilac în dormitor: soiuri, opțiuni și fixare

Perdele Lilac în dormitor: soiuri, opțiuni și fixare

Alegerea soluțiilor de culoare pentru perdea de dormitor are o importanță deosebită în pregătirea compoziției interioare a unei anumite încăperi. Nu este nici un secret faptul că orice culoare din paleta poartă culoarea emoțională și afectează o persoană în felul său propriu. Printre alte file din cortina de colorat, o parte considerabilă a cumpărătorilor opri alegerea pe liliac. În articol ne vom uita la soiurile de cortinei acestei culori, tipurile de dispozitive de fixare și nuanțe de alegere.

nuanțe de culoare în interior

Culoarea Lilac este ambiguă, și, prin urmare, nu este universal. El este ales personalitate creatoare, reprezentanți ai Boemiei și adolescenți. Potrivit psihologilor, această culoare este capabil de a elimina tensiunea după o zi de lucru bogat în evenimente, de adaptare la relaxare că dormitorul este deosebit de relevant. Cele mai bune tonuri de liliac potrivite perdele pentru dormitoare, ale căror ferestre au vedere spre partea de est sau sud-est.

Aceasta este o culoare pentru dormitoare cu un nivel suficient de iluminare naturală. El este capabil să reînvie chiar și un interior plictisitor, pot fi folosite pentru stilisticii de proiectare antice și moderne.

În cazul în care culoarea este diluată cu vopsea gri, acesta poate fi utilizat cu pricepere în locuința de licență. Ea are o forță creatoare, stabilește pe drumul cel bun și creșterea creativă.

Baza culorii este de două vopsele puternice – roșu și albastru, care sunt diluate cu alb. Cu cât predominanța uneia dintre vopselele contrastante, cu atât mai puternic se schimbă mesajul și afectivitate lui. În interiorul tonul liliac nu ar trebui să fie mult, și, prin urmare, în proiectarea de perdele ar trebui să fie utilizate în mod corect. De exemplu, poate fi un desen de colorare sau de ton înăbușit, diluat cu alb, roz, gălbui sau alt contrast.

Asieta perdele de liliac de culoare nu ar trebui să fie inutilă.

Pentru a echilibra spectrul vopselelor în astfel de camere au nevoie de reținere.

În unele cazuri, este suficient pentru a face un pariu pe unicitatea textura de perdele de liliac, mai degrabă decât să selectați opțiuni pompoase pentru designul lor. Culoarea este cu adevărat unică și capabilă să atragă atenția, Având în vedere care tonul său nu ar trebui să fie ascuțit, dar textile – catchy inutile. În caz contrar, în timp, el poate enerva și cauza depresiei.

Citește mai mult  lenjerie de pat de lux Luteks

Vizualizări

Până în prezent, perdelele au o mulțime de diverse modificări care diferă în tăietură, tipul de elemente de fixare, dimensiunea, forma și metoda de utilizare. În funcție de dimensiunea ferestrelor și selectați soluția stilistică, perdele de liliac in dormitor poate fi:

 • perdele clasice sub forma unui portar sau perdea+
 • Role sau jaluzele romane+
 • Plears sau perdele-jaluzele+
 • soiuri franceze sau austriece+
 • panouri sau opțiuni de bambus japoneză+
 • Frânghie sau italiană cu șireturi+
 • Londra sau rurale+
 • Cafe sau chineză.

Fiecare tip de perdea are propriile caracteristici și diferă în exterior. Unele dintre ele prevăd drapets, alte stricte și similare cu panoul. Numărul festers, pliuri, volumul de draperii poate varia. Conform modelului, modelele pot închide abia sticla, cadru, altele aproape nu numai fereastra, dar, de asemenea, tot peretele din dormitor.

Lungimea produselor variază la cererea clientului. perdele Liliac arata mai bine într-o formă clasică, nu ajunge la podea de 3-4 cm.

Cu toate acestea, dacă doriți și un atelier de lucru, puteți alege opțiunile scurte care vor completa în mod adecvat compoziția interioară a dormitor, nu depăși conceptul său. Modele în podea sau adăugarea pe podea astăzi sunt inadecvate: O astfel de lungime o creează efectul de tavane joase și o abordare neglijentă a selecției de dimensiuni.

Tipul de program și materiale

În funcție de tipul de deschidere și de închidere a modelului sunt glisante, ordinare și cu role. Mecanismul de operare poate prevedea siruri de caractere, sisteme de închidere pentru bucle, velcro, cârmele și înregistrări. În plus, elementele de fixare tip cortină pot fi perdele panglici, clipuri și clothespins. În același timp, indiferent de opțiunea de fixare este ales de către cumpărător, acesta trebuie să fie combinată cu pânza de perdele înșiși.

De exemplu, legăturile sunt utilizate din industria textilă de perdele înșiși. Astfel de echipamente pentru perdele de diferite tipuri, cu excepția franceză și japoneză. monturi ansă sunt considerate mai restrâns, astfel de jaluzele arata foarte bine în combinație cu modele de formă circulară.

Citește mai mult  Plafoane cu mai multe niveluri în bucătărie: Caracteristici, Soiuri, Choice și exemple

Prin bucle în astfel de perdele, se concentreze pe model vertical sau pliuri.

Reelness sunt un mecanism tipic modern de montare. Astfel de perdele în elegant aspectul interior și eficient. În esență, perdele cu inele Suporti, din numărul de frecvența falduri. În plus, perdelele de liliac arata bine si cu elemente de fixare-scene în interioarele fără persoane care nu sunt necesare, în cazul în care este necesar pentru a rezista la proiectarea dormitor, cu accent pe simplitate și calm.

riboane cortină sunt folosite pentru hamalul, acest tip de fixare pentru țesuturi grele și solide. Clips, clothespins și cârlige sunt inițial atașate la inelele, și apoi la perdele cu intervale egale.

Acestea nu sunt cele mai multe opțiuni estetice pentru elemente de fixare, dar astăzi acestea sunt încă găsite în sortimentul de mărci. Mai multe tip modern, sunt champs.

perdele Liliac pentru dormitoare sunt realizate din materiale diferite. În același timp, cel mai popular dintre ele este textile cu o structură translucid. Ea poate fi făcută din organza, voal, Capron, plasă materia. În plus față de el, în producția de perdele nobile de liliac, materiale cum ar fi vascoza, poliester, in, bumbac, tapiserie și negru.

Cum de a alege?

Alegerea uneia sau a unui alt tip de perdea depinde de o serie de factori. Cheia dintre ele sunt direcția de proiectare. În plus, este important de a alege perdele, ținând seama de dimensiunea camerei în sine, în care se află dormitor. De asemenea, este important să se ia în considerare dimensiunea ferestrei în dormitor.

 • De exemplu, dacă este selectat mic, și ca bază a stilistica Stil modern, Nu este nevoie de portari grele și vrac. În acest caz, puteți aranja ferestre cu blind-uri Lilac, roman sau duble, în care puteți combina două tipuri de perdele moderne.

 • Dacă dormitorul este efectuat în stilistică pompoasă (Baroc, rococo, clasic), trebuie să alegeți un design special de perdele. De exemplu, poate fi perdele austriece, italiene sau franceze fără desen, dar cu textura frumoasă.

 • Minimalism are nevoie de o tijă și o textura laconică fără biblioteci. Aceeași regulă se referă la crescatoria: în ambele cazuri, perdelele ar trebui să fie simplu, fără frunze, papură, bijuterii suplimentare. Aici, pot fi folosite opțiunile de cablu și ecranele de tip monocromatic.
Citește mai mult  Cum sa faci un perete în camera de zi de mai sus canapea?

 • Provence, țară, bocho, mozaic tind să abundeze textile. Aceste perdele ar trebui să arate robuste, dar cu bun gust. Este un produs neapărat pe buclă cu o imprimare (eventual floare sau verificată).

 • Fotocurins în culorile liliacului ușoare sunt o soluție excelentă Pentru stilistica modernă. În acest caz, imaginea poate fi efectuată într-o formă stilizată, iar perdelele în sine pot fi completate cu tul alb.

Înainte de a cumpăra una sau altă opțiune, trebuie să măsurați fereastra, parametrii cadrului, înălțimea de la streașină la podea. Dacă fereastra este mică și îngustă, un model voluminos nu este potrivit pentru el. Tonurile de lilac rece sunt potrivite pentru dormitoare calde. Aici puteți folosi culori moderat luminoase. Tonurile calde ale culorii liliac pot fi utilizate în cazul în care ferestrele sunt trase la nord.

Nu este nevoie să încercați să ridicați tonul la fel de precis la camera textilă. Cu toate acestea, el poate fi legat, ceea ce va da interiorul unui multi-fațetat.

  Uneori, chiar imaginea fotochermanului făcută în liliac este suficientă pentru a se asigura că perdelele devin o parte integrantă a interiorului unic. În ceea ce privește tipul de material, este selectat ținând cont de prioritățile de stilistică.

  Textura materialului, dacă este posibil, ar trebui să fie respirabil și împrăștiați raze solare. Având în vedere că culoarea liliacului este considerată specială și nobilă, nu are întotdeauna nevoie de maneci și gâfâi cu mai multe rânduri. Designul perdelelor poate fi diferit, precum și modul în care sunt design.

  Când cumpărați, trebuie să luați în considerare exact cum să atârnați perdelele. De exemplu, ele pot fi colectate în Falda, Drape, Strângeți cu cabluri, panglici sigure, captează numai unul dintre pickupul asociat, asigurând accesul la ușa balconului. În funcție de dimensiunea ferestrei și de cadrul său, ele pot fi combinate între ele. În același timp, este posibil să se combine nu numai modele scurte, dar, de asemenea, scurte cu perdele lungi, care astăzi este în mod special la modă în interiorul dormitoarelor.

  Cum de a alege perdele, uită-te în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: