perdele lungi în bucătărie: soiuri și recomandări pentru alegerea

perdele lungi în bucătărie: soiuri și recomandări pentru alegerea

Cameră din casa, care este cel mai des asociat cu caldura si confortul unui loc de casă – aceasta este o bucătărie. Adesea este în el toți membrii familiei se întâmplă, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie nu numai confortabil, dar, de asemenea, vă rugăm să. Cea mai ușoară soluție pentru a da atmosfera „acasă“ va fi perdele. mai ales arata frumos lung, chiar podeaua de perdele, care acoperă nu numai fereastra în sine, dar, de asemenea, spațiul de sub ea. Pentru a alege corect un astfel de element de decor, trebuie să vă familiarizați cu diferite opțiuni și alegeți dintre ele cele mai potrivite.

Vizualizări

Există mai multe tipuri de perdele de bucătărie, care sunt foarte diferite unele de altele. Fiecare dintre ele are avantaje și dezavantaje.

român

Astfel de perdele sunt o singură pânză, cu un mecanism special de ridicare similar cu cel care este folosit pentru jaluzele. Împrăștiate lung, ei pot închide întregul spațiu pe podea, și atunci când ridicare, formează o uniformă „armonic“ din falduri mici. Din avantajele acestei specii pot fi observate Siguranța și ușurința combinării cu interioarele moderne.

O astfel de panza poate fi atârnată chiar și în cazul în care aragazul este situat destul de aproape de fereastră, deoarece, spre deosebire de voalul de lumină drap, Cortina romană atârnă nemișcat și nu face făină din schiță, riscând să intre în foc. Printre minusurile perdelelor romane, puteți observa complexitatea îngrijirii și restricționarea mișcării cadrului ferestrei în cazurile în care fereastra se deschide în interiorul camerei.

Înainte de spălare, va trebui să deconectați mecanismul de ridicare și să îndepărtați toate șinele de pe cârpă.

Laminat

Perdelele laminate sunt ca romane, dar când ridicați panza răsucite într-o rolă curată pe ghidul de pescuit. În partea de sus a unei astfel de role fie rămâne în vedere sau se ascunde într-o cutie specială. Din avantajele acestui model, puteți aloca o fixare fiabilă a Web-ului, ușurința de curățare și prețul scăzut. Minus este că astfel de perdele sunt adesea împiedicate de deschiderea ferestrei de bucătărie. in afara de asta, Ele nu pot fi periabile într-o mașină de spălat, iar designul este atât de minimalist încât biroul reamintește.

Citește mai mult  Sfeșnici sub forma unei case

Panou

Astfel de perdele sunt numite și „japonezi”, deoarece seamănă cu panouri ridicate ridicate. Cu panzazele drepte, este ușor să se descurce chiar și cu o altitudine foarte mare a ferestrei, unele modele vă permit să organizați telecomandă. Ei nu trebuie să fie îndepărtați, spălați și mângâiați, este suficient timp să ștergeți cu o cârpă umedă.

Din minusuri, puteți observa costul ridicat și conflictul de stiluri cu cel mai comun interior clasic de cele mai multe bucătării.

Kiese

Această specie este o perdea de o varietate de fire de țesături lungi sau de bile. Ele arata foarte moderne si proaspete, se potrivesc bine in aproape orice stil interior. Din păcate, această opțiune are o mulțime de neajunsuriv. Nu atârnă astfel de perdele dacă placa de bucătărie este situată în apropierea ferestrei. Brânză bună – achiziție scumpă. În plus, perdelele firelor și a margelelor nu se vor potrivi familiilor în care există animale de companie și copii mici, deoarece perdelele sunt ușor de jefuit și împrăștiate din tensiune.

Clasic

Perdele clasice, care sunt o perdea de noapte dens și / sau tul, continuă să rămână cele mai căutate mărfuri. Ele sunt absolut versatile, potrivite atât pentru bucătării clasice, cât și pentru inovațiile interioare. Spre deosebire de alte specii au multe pliuri și draperii În plus, oferă o cameră de confort, și, de asemenea, ascunde cu ușurință orice dezavantaje ale interiorului (țevi, uși de balcon, baterii).

Desigur, ca orice alt tip de perdele, astfel de perdele au dezavantajele lor. Ei se murdăresc repede și beau cu mirosul, și trage, curățați și atârnați foarte plictisitori. Ele nu sunt întotdeauna confortabile de a controla cu o lungime mare a panzei, iar un număr mare de pliuri de lângă focul deschis mărește riscul de incendiu. Cel mai bine este să alegeți această opțiune pentru planificare, unde fereastra este suficient de departe de placa de bucătărie.

Materialele

Pentru perdelele de cusut în bucătărie, puteți folosi materiale naturale și sintetice.

Lenjerie

Materialul durabil și fabricant, care aproape nu se estompează sub raze însorite și tolerează șaibe frecvente într-o mașină de scris.

Bumbac

În forma sa pură este în mare măsură și se află în jos după spălare, deci este mai bine să preferați un amestec de bumbac și sintetice. Țesătura va rămâne durabilă, dar în același timp nu va pierde culoarea pentru o lungă perioadă de timp și nu va arde în soare.

Citește mai mult  cabine de dus acoperiș: descrierea speciilor și reguli de alegere

Viscoză

Versiunea bugetară a mătăsii, care, din păcate, este rapid răsfățată din spălări frecvente. Pentru a prelungi viața la astfel de perdele, Puteți alege modele cu căptușeală sau din materiale mixte.

Poliester

Cel mai rezistent material care nu este frică de apă și de soare, nu se exprimă și se întinde. În care atrage foarte mult praful și nu arată atât de frumos ca materialele naturale.

Opțiuni de proiectare

Pentru ca perdelele selectate să se potrivească armonios în interiorul bucătăriei, Este necesar să se țină seama de principalele caracteristici ale direcțiilor de stil.

Clasic

Bucătăriile tradiționale sunt perdele clasice perfect potrivite. Tul este mai bine să alegi în tonuri albe și bej, va extinde vizual camera și o face mai ușoară.

Culoarea și desenarea perdelelor în sine pot fi combinate cu culoarea mobilierului, a tapetului sau a altor elemente de design.

Stilul de est

Astfel de perdele vor accentua o bucătărie luminoasă spațioasă, cu un design luxos. Ele pot deveni atât un accent de culoare a camerei, cât și o completare a decorului deja existent, repetând desenul sau modelul șorțului sau fațadei mobilierului.

Provence

Țesăturile naturale și tonurile pastelate luminoase sunt perfect potrivite pentru bucătăria stilului Provence. Astfel de perdele ar trebui să fie luxuriantă și aer, au o cantitate mare de manufactură și Ruff.

Țară

În cazul în care decorarea camerei conține un număr mare de astfel de materiale naturale, ca o piatră sau copac, atunci puteți achiziționa în condiții de siguranță perdele în stil rustic. Acesta poate fi atât pînzele monofonice și perdele cu o imagine de flori, legume, păsări sau fluturi. De asemenea, pentru un astfel de stil a, modelul tradițional este celula obișnuită.

High Tech

În bucătărie, în stilul high-tech, o mulțime de crom luciu de nuanțe de metal și întuneric. Pentru a dilua gama de culori, vă puteți permite orice perdele din cele mai luminoase culori. În care Este mai bine să se evite modelele pe ele, oprindu-se pe versiunile monofonice sau pînzele cu modele geometrice.

Minimalism

stil similar implică, de asemenea, utilizarea de perdele monocrome, cu toate acestea, culorile lor ar trebui să rămână calm. Acesta poate fi bej luminos sau ciocolată neagră. Principalul lucru în minimalismul este calitatea înaltă a țesutului în sine, și nu culoarea de culoare.

Citește mai mult  Canapea gri în camera de zi interioară: tipuri, cu ceea ce să combine și cum să alegeți?

Criteriile de alegere

Există mai multe nuanțe importante pe care trebuie să-și concentreze atenția în primul rând atunci când alegeți ambele produse finite, Deci, Țesături pentru perdele de cusut.

  • numire de potrivire. Perdele transporta nu numai estetic, ci și funcția practică. De exemplu, în cazul în care ferestrele sunt situate pe partea de umbra a casei, este mai bine pentru a alege un tul de lumină care transmite lumina solara maxima. Și în cazul în care apartamentul este situat la primul etaj, este în valoare de a alege astfel de perdele care va ascunde ceea ce se întâmplă în camera de vederi curioase ale trecătorilor.
  • Comoditatea de utilizare. perdele de bucătărie sunt eliminate și trimise la spălare de mai multe ori mai des decât în ​​alte camere. Acesta este motivul pentru care ar trebui să fie îndepărtate cu ușurință și fețe, sau doar balansa cu o cârpă umedă.
  • Rezistenta la uzura. șaibe frecvente, diferențele de temperatură, umiditate ridicată ascuțite – toate acestea afectează în mod negativ starea de perdele de bucătărie. Atunci când cumpără este în valoare de o preferință pentru materiale mai rezistente la uzură.
  • Conformitatea cu un stil comun și decizia de culoare. perdele de bumbac Gentle-roz cu răspări va fi ciudat să uite în bucătăriile cu o multime de sticlă și metal. Dimpotrivă, perdele directe în stil japonez este puțin probabil să se potrivească în bucătărie, a făcut într-un stil rustic, cu un număr mare de piese decorative și materiale naturale.

Cum să stea și cravată?

Se taie perdelele la Cornis pot fi în mai multe moduri:

  • clothespins pe inele+
  • Cu ajutorul cârligelor obișnuite+
  • Pe iubitul+
  • Pe siruri de caractere.

Și astfel încât tesutul dens de perdele clasice nu se închide tul si nu a overtakely de mișcarea aerului dintr-o fereastră dutched, perdelele pot fi testate cu graifere speciale.

  • single-uri cel mai adesea legat la mijloc sau un unghi.
  • Panza dublă În mod tradițional, simetric cu colțurile sau crucea.

Dacă doriți, puteți diversifica interiorul, tonifierea cu perdelele duble asimetric sau într-un fel.

Despre cum să alegeți perdele romane pentru bucătărie, puteți afla mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: