Pereți galbeni în bucătărie: Caracteristici și opțiuni creative

Pereți galbeni în bucătărie: Caracteristici și opțiuni creative

ziduri galbene în bucătărie – este creativ și elegant. Mulți oameni doresc să emită un interior într-un astfel de stil-o, dar înainte de acest lucru este necesar pentru a studia caracteristicile și regulile pentru proiectarea de nuanțe solare.

Particularități

contribuie la Yellow voioșia, îmbunătățește apetitul și dă naștere la dorința de a comunica. De asemenea, un astfel de ton poate creste activitatea mentala, deci este popular în bucătării. Puteți întâlni rar dormitor decorat într-o astfel de decizie luminoase de culoare.

În ciuda aspectelor pozitive ale pigmentului, este numit periculos, deoarece ridică rapid și provoacă oboseală. Pentru a nu strica starea de spirit și se simt întotdeauna în bucătărie bine, este recomandat să distribuie cantitatea de galben în interior. Este important să se calculeze în mod competent proporțiile, combinațiile de pigmenți și nuanțe selectate.

Bucataria cu ziduri galbene se vor bucura de o persoană care se caracterizează prin voioșia, sociabilitate, optimismul și încrederea în sine.

Galbenul este capabil să adauge vizual volumul de subiecte și să le faciliteze. De exemplu, bucătăria într-o astfel de schemă de culori va arăta mai mult, dar masivitatea nu este inerentă. În cazul în care numai o parte este vopsit într-un astfel de ton, spațiul se va extinde vizual, iar plafonul va fi mai mare.

Cum să alegeți o umbră

Alegerea, ce tapet sau vopsea este potrivit pentru suprafețele de perete în bucătărie, trebuie sa tineti minte Pe următoarele nuanțe:

 • Dacă ferestrele sunt situate pe partea însorită, Nu trebuie să alegeți nuanțe prea luminoase, deoarece va fi deja fierbinte în bucătărie, tonurile solare vor adăuga suplimentar căldură+
 • Pentru spații reci Este recomandat pentru a alege o culoare bogată, aceasta va ajuta la a face designul camerei mai cald+
 • Pentru stil clasic Cinci pereți galben pentru bucătărie în tonalitate dezactivat+
 • Dacă interiorul este modern, Tonul suculent este preferat pentru el+
 • Unii oameni aleg Imagine de monitoruri fotografii, care va acționa ca un accent în interiorul bucătăriei.

  Galbenul este considerat universal. Se numește, de asemenea, un ton solar. El este capabil să arate armonios aproape cu orice nuanțe.

  Fiecare combinație este considerată unică în cazul în care tonul său solar este prezent în ea.

  Lyme Shade

  Această opțiune are prospețime, în cazul în care materialele naturale va arata bine, împreună cu elemente de decor naturale.

  Portocaliu, galben închis

  Un astfel de ton va fi combinat organic cu o paletă întunecată a roșu. Cu toate acestea, cu o astfel de combinare, trebuie să acționeze cu atenție, deoarece oversaturation va arăta urât. Se recomandă utilizarea focului numai pentru accentul și părțile din interior.

  Citric

  Pentru culorile de lămâie luminoase și solare, ar trebui să alegeți decor de aur sau argintiu. Aurul va arăta mai bine în designul clasic și argintul – cu destinații moderne.

  Arata ca o elegant combinație de galben cu negru. Aplicați un număr mare de întuneric recomandat numai dacă bucătăria are suficientă zonă. Pentru o cameră mică, negru poate fi doar detalii.

  Dacă tapetul are galben, nu trebuie să cumpărați mobilier în schema de culori negre. Este mai bine să acordați atenție opțiunilor cu un model negru, finisarea fațadei și a unor părți.

  Bucătăria albă asociată cu lămâie este cea mai bună opțiune. Folosind o astfel de combinație, puteți echilibra galben. Această opțiune va fi relevant nu numai pentru clasici, ci și pentru destinații moderne.

  Combinație cu mobilier și textile

  Elaborarea proiectului bucătăriei sale, ar trebui să luați în considerare problema combinației de galben cu obiecte de mobilier și textile.

  Set de bucătărie

  Este permisă utilizarea unei umbre identice cu pereți sau implementări într-o altă tonalitate. A doua opțiune este relevantă, dacă accentul se face pe textile, suprafața tavanului, podelei sau pe picturi.

  Seturi de bej – opțiunea cea mai optimă. De asemenea, potrivit mobilier de portocaliu sau maro. suprafețe de perete galben saturati va câștiga cu un headcard alb sau negru. Articolele de mobilier roșu din zona de bucătărie vor fi bine combinate cu tonuri de soare Sun Shadt.

  Textile

  Perdele – un link-cheie în interior. Ei trebuie să aleagă, gândindu-se la o combinație a unei combinații cu pereți și alte elemente de bucătărie. Textilele sunt capabile să sublinieze cu succes, să se concentreze asupra deciziei de stil și să sublinieze starea camerei.

  Dacă sunt selectate perdele grele, bucătăria va deveni similară cu camera de zi. Dacă schimbați perdelele, lungimea căreia se plimba numai înainte de fereastră, camera va primi o cantitate mare de lumină și nu va arăta ca oficială.

  Alegerea perdele, ar trebui să ne amintim principalele nuanțe.

  • Puteți alege perdele galbene într-o tonalitate identică cu pereți. Acest lucru se face în cazul în care pete luminoase sunt amplasate pe pereți sau șorțuri.
  • Pentru stilul de țară Ar trebui să alegeți o față de masă, prosoape de bucătărie cu perdele din tesatura egal. Puteți adăuga la interiorul perna pe scaune, a făcut într-un singur stil.
  • Selectarea lungimii perdelei depinde de astfel de factor de ca bateria. Dacă se pare elegant și modern, lungimea cortinei poate ajunge la pervazul ferestrei. Pentru radiatorul vechi, este mai bine să alegeți o opțiune mai lungă.
  • Pentru suprafețe de perete galben strălucitor combinație adecvată cu perdele albastru, verde și maro. textile negre sau galbene pot fi vizualizate.

  Masa si scaune

  Piața de mobilier are un număr foarte mare de variante de scaune și mobilier. Din acest motiv, înainte de a cumpăra, ar trebui să se decidă ce model va arăta bine în bucătărie. Depinde de faptul că există priorități în familie: pentru cunoscători ai casei, a fost creată o masă în formă de rotundă din lemn.

  Pentru o bucătărie a unei zone mici, puteți alege un set de mese cu scaune de plastic. În cazul în care proprietarul locuinței nu intenționează să invite companii mari și să gătească de lucru, opțiunea cu un contra de bare și toas.

  De asemenea, pentru spații mici sunt vândute structuri pliante.

  Şorţ

  Această parte ar trebui să fie bine să se armonizeze nu numai cu carton, ci și cu restul paletei de culori a camerei ca întreg.

  Dacă setul cu cască este roșu, pereții lămâii, apoi șorțul trebuie să aibă un ton alb sau roșu. O astfel de soluție poate fi combinată cu perdele și alte produse textile, fără a combina culoarea pereților și a setului cu cască.

  La alegerea șorț ar trebui să fie amintit despre regula de trei culori. Aceasta sugerează că orice interior ar trebui să constea din trei tonuri, în cazul în care două sunt luminoase.

  Candelabru

  Iluminat – un detaliu important pentru fiecare cameră. Pentru bucătării cu un mare ascuns, ar trebui să alegeți candelabre masive. Designerii recomanda minim de setare două surse de lumină, una dintre care va fi amplasat deasupra tabelului.

  În cazul în care camera are o soluție de culoare galbenă, candelabru poate fi alb cu elemente de aur. Alternativ, puteți lua în considerare un candelabru alb cu elemente maro sau galben. Nu se recomandă atenție accent pe ea. Interior și luminoase, astfel.

  Stilul de soluție

  tapet galben în bucătărie este o soluție bună pentru orice stil. În interior stil modern, este adesea combinat cu note de alb, negru și roșu.

  Pentru Provence sau țară nuanțe solare sunt de asemenea potrivite. Este mai bine să acorde o atenție la tonuri înăbușite. Nuanța dezactivat de soare va fi relevante pentru interior scandinave, minimalismul.

  Loft – Acesta este un design care permite orice nuanțe de soare. Cei mai mulți designeri oferă clienților lor, o combinație cu suprafețe din cărămidă montate pe perete.

  Când alegi Classics Tu ar trebui să acționeze cu atenție, deoarece o cantitate mare de galben poate strica intreaga atmosfera. Cel mai bine este de a face galben numai una dintre suprafețele pereților și se diluează interiorul mai multor detalii cu un pigment similar cu (diluarea perdele, vaze și alte detalii ale decorului). Înlocuirea pe aur – de asemenea, o idee potrivită.

  Cum de a ridica de culoare galben pentru pereți, uita-te în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: