Perete mural pe hol: selecție și opțiuni în interior

Perete mural pe hol: selecție și opțiuni în interior

Holul este camera care apare mai întâi înainte de incluse. Ea este cea care face prima impresie pe o persoana, in afara, plecand, se dovedeste din nou in ea si sentimentul este chiar mai puternic decat mai puternic. Prin urmare, nu este necesar să se abordăm proiectul de proiectare al coridorului. Acesta nu este doar un complot de trecere, această față a apartamentului dvs., echivalent cu alte spații. Holul nu ar trebui să contrazice stilistul general al locuințelor. Sarcina ei – Creați o impresie favorabilă despre dvs. și despre casa dvs.

Spectacular designul holului poate fi creat folosind unele detalii de design expresive. Muralele de perete sunt printre tehnicile vizuale capabile de mult. Ei fac cameră mai frumos, mai original, poate mări spațiul. Aceasta este o modalitate destul de bugetară de a forma un interior non-trivial al holului în casă. Este foarte important să luați în considerare stilul camerei, schema de culori, zona holului. Puteți alege opțiuni cu toți parametrii, ca alegerea obloane foto în supermarketuri clădire este mare.

Particularități

picturi murale pentru apartament hol sau casa aleg destul de des, deoarece Acest decor interior nu necesită costuri financiare și nici forța de muncă. Acest tip de tapet este fabricat prin aplicarea unei imagini la baza unei metode de tipar offset sau plotter. Baza poate fi diferită: hârtie, vinil sau phlizelin. Prima opțiune pentru hol nu este potrivit, deoarece hârtia nu este alegere prea practic. Acesta este distrus de umiditate, acesta nu poate fi curățat. Astfel de imagini de fundal va pierde rapid felul lor.

Vinil și phlizelin sunt mai de preferat, deoarece structura lor este mai durabil, iar durata de viață este lung.

Un imens plus fotografie tapet – abilitatea de a nu alege un panza standard, dar comanda o imagine pentru gustul și dimensiunea. În plus, un model ales corect poate crește spațiul, ridicați vizual plafonul, fixați defectele zonei. Echipamentul tehnologic modern vă permite să creați imagini originale cu o rezoluție și o calitate ridicată. Muralele de perete nu numai că arată frumos și pot rezolva optic sarcinile de designer pentru corectarea deficiențelor. Efectul decorativ pronunțat al acestui material permite să nu utilizeze părți suplimentare pentru a decora camera.

Imaginea de fundal selectată cu imprimare foto poate transforma complet holul, dar este foarte important să se potrivească armonios în compoziția globală și nu au suprimat restul interiorului. Riscul destul de riscul de a înlocui tapetul obișnuit cu Photospectarity. Acest lucru este valabil mai ales pentru spațiile mici.

Imaginile imense le vor face vizual chiar și mai puțin și mai aproape.

Pentru a crea o compoziție organică, designeri li se recomandă să ia în considerare următoarele recomandări:

 • iluminat Imaginea este foarte importantă, deoarece desenul nu ar trebui să se ascundă în întuneric, această problemă se va rezolva o lumina de fundal bun, care va sublinia numai eficiența soluției+
 • Suprafața oglinzii, situată vizavi de imaginea, face vizual camera mai mult, mai profund, desen este volumul și expresiv+
 • Autonomie a imaginii pe tapet fotografie este dificil de provocare, dar există o oportunitate de a face impresie mai luminos – Pentru a face acest lucru, ridica decorul și mobilierul din modelul+
 • Nu aveți nevoie să acumuleze un perete întreg sau cea mai mare parte a peretelui cu fototapete, uneori, este suficient pentru a plasa un photofragment mare în cadru pe perete.

Soiuri

Chiar și tapet cu o suprafață netedă și o imagine interesantă va face holul spectaculos. Există diferite tipuri de fotocurement, ale căror calități decorative sunt uimitoare și pot crea diferite efecte optice. Decorați holul și adăugați la imaginile de fundal 3D cu un efect în vrac și tapet de tip LED.

Desenul volumetric are un realist uimitor. Puteți utiliza o mare varietate de subiecte și imagini și toți vor arăta grozav. Opțiune de peisaj foarte populară, unde în prim-plan puteți vedea iarba, flori și pe a doua – pădure, munți, văi. O altă vizualizare originală – fotografie în macrore. Poate fi picături de ploaie pe sticlă sau frunziș care vor da hol de prospețime și sucursale. Grafică foarte relevantă, în special în stilistica modernă. Poate forma o varietate de iluzii optice.

Imagini de fundal cu LED – o soluție originală modernă în decorarea spațiilor. Acesta este un sistem de cablare și diode, care sunt conectate între ele și sunt controlate de consola. Asta este, dacă este necesar, puteți activa pur și simplu de pe imaginea. Lumina de fundal creează o impresie uimitoare, dă realism la orice imagine, crește efectul de desene abstracte. Această performanță este deosebit de luxos în căutarea subiectele de metropolele noapte, cerul înstelat, imagine urbană. Această varietate este mai scump, în plus, pentru a monta nu este ușor.

Indiferent de specie, principalul lucru este că wallows fotografie se potrivesc perfect în comun conceptul de stil de hol și nu o contrazic.

Culoare gamma și desen

În primul rând, este necesar să se decidă cu privire la imaginea de tapet fotografie și ridica gama de culori. Mai bine în cazul în care imprimarea va combina nuante calme saturate și. Dacă imaginea este prea luminoasă, combinația de culori este aruncat, contrast, atunci sala poate deveni inconfortabil. O astfel de nuanțe agresive de tandem vor suprima restul designului. Expresia imaginii vizuale ar trebui să fie echilibrată de o gamă neutră și laconică.

Dacă este nevoie să creșteți vizual spațiul, utilizați o gamă rece de tonuri, dacă holul este foarte mare, imaginile mai calde sunt potrivite pentru aceasta. Cool luminos gamma se va potrivi perfect într-un coridor mic. Cifrele în tonurile întunecate ale vestelor înguste înguste sunt contraindicate. O altă nuanță care trebuie luată în considerare atunci când alegeți culoarea tapetului foto – Nuanțele de zăpadă sunt foarte marcate și urme de la atingerea lor sunt foarte vizibile.

Cifrele trebuie să se potrivească complet stratistica camerei. De exemplu, stilul mediteranean va decora perfect frescele, orașul de noapte – direcție modernă, peisaj – clasic. Elementele decorative sunt capabile să consolideze impresia imaginii. De exemplu, o lampă, în picioare lângă o fotografie a străzii noapte, se va crea o singură compoziție interesantă în hol.

Cum de a alege?

Selectarea fototapete – o ocupație dificilă. Acestea sunt prezentate într-o largă varietate de variante de desene, culori, texturi, forme și mărimi. Este deosebit de important de a alege imaginea de fundal, astfel încât coridorul mic sau îngust nu devine chiar deja, și un hol imens nu a fost ca o camera de inconfortabil gol. Pentru a restrânge cercul și să facă o alegere cu adevărat drept, ia în considerare astfel de factori:

 • Alegeți între phlizelin și vinil – acestea pot fi spălate, iar baza de hârtie pentru hol este impracticabilă+
 • Culoarea depinde de zonă și gradul de iluminare: culorile calde dau confortul, dar reduce vizual, gama de lumină rece – crește spațiul+
 • Printuri orizontale, imagini și desene face vizual cameră mai largă, atât de bun pentru coridoarele înguste+
 • tipărituri verticale pe tipuri de coloane și copaci mari face plafonul vizual de mai sus+
 • Dacă doriți să se concentreze într-o cameră foarte laconică, alege un luminos de imprimare+
 • Refuză întunecat și parcele sumbru, ei vor crea o stare de spirit adecvată în hol+
 • Pozitiv, imprimeuri vesele vor forma o stare de spirit optimista+
 • imagini de fundal panoramice sunt bune doar pentru pereți goale și foarte mari.

Utilizarea în diferite stiluri

pictură murală este adecvată în diferite stiluri, dar în unele dintre ele arata cel mai armonios și eficient. Principalul lucru este de a alege parcela, în conformitate cu conceptul general.

Pentru clasice idealul:

 • imagini în perspectivă ale tulpinilor, parcuri+
 • Versiunea alb-negru motive gravyny.

Urbanism se completează în mod organic fotografii panoramice ale orașelor, megacities. În destinații moderne, ele vor fi deosebit de relevante. Acesta este un element de decor foarte dinamic.

design minimalist nu tolerează decor expresiv. Muralul peretelui cu abstractizare în schema de culori totală Foarte bine ar putea reînvia faimosul interior. Mai bine dacă desenul va fi localizat vertical.

Interior exotic Creat de fotografie de la Prairie africane, Savannan, Animale de tip sălbatic animale. Mobilierul rotan, decorul de bambus va completa imaginea de ansamblu.

Un alt stil real în care tapetul foto pare foarte armonios – Trecut pop art. Pentru el, loturile luminoase într-un stil dat vor fi potrivite, ceea ce va deveni accente în imaginea generală. Dimensiunea unor astfel de imagini de fundal ar trebui să fie mică și mai bună dacă vor aranja pe un perete luminos.

Cum să rămână?

Designul interiorului holului după selectarea materialelor intră în stadiul final. Peretele mural pe perete poate fi lipit de el însuși, fără a atrage specialiști. Algoritmul de acțiune este după cum urmează:

 • Pereții din fața lipirii sunt aliniate, sol+
 • Compoziția adezivă pe perete și latura rădăcină de tapet este aplicat cu perii speciale sau role+
 • Pânza este mai bine să se plieze de două ori, astfel încât acesta este impregnat cu adeziv, și de ceva timp pentru a ține în acest fel+
 • Apoi, fotografia se află pe perete și netezește cu role cauciucată, spatule+
 • Refuză să amintesc pânză cu o cârpă de orice compoziție+
 • Dacă marginile nu au fost lipite, se aplică o parte din adeziv, plimbare+
 • Dacă este necesară o combinație din diferite părți, acestea sunt combinate și netezite articulații.

Imaginea pe perete este un element de decor luminos și poate fi utilizat în holuri mici, dacă utilizați desene expansiune vizual. In plus, ele pot fi combinate cu diferite materiale:

 • Cu tapet, ele arata armonios, în cazul în care desenul expresiv este livrat cu un fundal concis+
 • Tencuiala decorativa este perfect combinat cu fotografii parc, imagini ale unor monumente culturale distruse, antichitate, arhitectura+
 • Piatra artificiala forma perfect diferite tipuri de imagini, de exemplu, zidărie de cărămidă și complot urban va fi foarte potrivite pentru fiecare alte+
 • pereți zugrăviți sunt combinate cu orice parcele, puteți evidenția un perete cu o culoare contrastantă, și plasat pe următorul post fotografie+
 • Glumele din clasici sunt bine ascunse de muluri.

Exemple de succes

Perspectiva imaginii face vizual zona camerei mai mult.

Frescele în cadrul stuc uite organic în stiluri stare de lux.

În cazul în care camera nu este mic în dimensiuni, cele mai multe dintre pereții pot fi bobinare.

Imaginile pot fi foarte restrâns și original, în formă în stil strict, dar elegant.

parcele animalistice sunt extrem de populare în design modern.

finisaj Piatra perfect combinate cu diferite tipuri de fotografii.

Bright hol de contrast se va adăuga non-trivialitate negru de imprimare alb-.

motive florale – soluția perfectă pentru stiluri romantice.

Despre cum să pariezi imaginea de fundal fotografie, uita-te în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: