Perne de selecție pentru copii 2 ani

Perne de selecție pentru copii 2 ani

Sânii dormi pe un pat moale plat, și nici o elevație pentru a le sub cap. Dar, din moment ce doi ani, copiii sunt deja recomandat o pernă. Spune-mi în articolul despre ce tipuri de perne sunt pentru astfel de copii, din care materialele sunt realizate materiale de umplutură și modul de a alege produsul potrivit sub cap pentru somn.

Particularități

Prima perna trebuie să vă rugăm mai ales copilul și a devenit una dintre cele mai importante componente ale locului de dormit din Ciad dvs. Copiii într-un vis petrec mai mult timp decât adulții, și fiecare părinte încearcă să organizeze un sejur confortabil și un vis sănătos. Funcția principală a pernei pentru un copil în 2 ani – pentru a menține cap și gât în ​​punctul de vedere al fiziologiei poziției. În mod ideal, ar fi frumos pentru a alege un produs natural, hipoalergenic de dimensiunea dorită și, eventual, cu un efect ortopedică. Apropo, prima pernă nu trebuie să fie prea moale.

Caracteristica principală a unei perne de înaltă calitate a copilului este aceea că susține poziția anatomică a corpului copilului pe tot parcursul somnului, oferind în vesele de dimineață și postura netedă. Părinții ar trebui să acorde atenție faptului că accesoriul copiilor ar trebui să corespundă vârstei proprietarului și proporțiilor corpului. În caz contrar, copilul se va întoarce cu o pernă, iar o astfel de încălcare frecventă poate duce nu numai la agravarea somnului, ci și la alte efecte negative asupra sănătății. Deci, din cauza lipsei de sprijin, copilul salvează gâtul, mușchii sunt tensionați și acest lucru este plin de diferite boli.

De regulă, copiii reacționează în mod normal la un astfel de subiect de dormit. Sarcina părinților – din copilărie pentru a învăța un copil la utilizarea corectă a acestui subiect: perna susține gâtul și capul, dar nu umerii.

Vizualizări

Pernele de bebeluș sunt specii clasice tradiționale și ortopedice. Mulți părinți se grăbească să urmeze tendințele la modă și alege produse ortopedice. Cu toate acestea, expertii nu recomanda acest lucru fără a fi necesar, deoarece copiii în vârstă de doi ani, nu sunt atât de puternice pentru cervicale, și, în general, la nivelul coloanei vertebrale, astfel încât în ​​acest caz, poate provoca mai mult rău decât bine.Luați în considerare orice fel de mai multe detalii.

Clasic

perne clasice sunt produse obișnuite, de regulă, pe puful sau cu o umplutură artificială. Primul este foarte moale, dar, de asemenea, alergene. Dacă doriți o astfel de pernă în copilărie, apoi a da prioritate de înaltă calitate de gâscă Peru. Aceste copii sunt mai elastice și mai bine potrivite pentru somnul copiilor.

Produse artificiale, de regulă, anti-alergic, sunt confortabile și convenabil pentru ei. Singurul minus de perne tradiționale – ele nu rezista la styrics frecvente, precum și orice produs pentru copii, după cum știți, trebuie să regulat de reîmprospătare.

Ortopedic

Perne ortopedice recent a început să facă pentru consumatori mici, cu toate că nu toți pediatri sunt de acord cu opinia că acest lucru este bun pentru copii. Ei susțin acest lucru prin faptul că un copil de doi ani nu este coloana vertebrală, cervicul nu este format, iar produsul ortoped doare numai aceste procese. Cu toate acestea, cei mai mulți părinți au propriile lor opinii cu privire la acest subiect: ei cred că aceasta va ajuta la evitarea osteohondroză, scolioză, alte boli, și cel mai important Consolidarea departamentului de col uterin.

Pernele moi ale bunicii sunt, de asemenea, imperfecte în acest caz. Prin urmare, suntem în căutarea unui compromis și pentru a găsi copii ortopedice pentru mici Ciadul. Pentru copii, este mai bine să aleagă acele produse care se potrivesc configurația trunchiului, cu efect de memorie, pentru a „amintit“ forma capului și gâtului copilului.

Se crede că cele mai bune opțiuni în acest caz sunt accesorii ortopedice pentru somn din coji de hrisca, precum și din latex natural.

Materialele

Perne pentru copii trebuie să fie permeabil la aer și umiditate. Ei trebuie să „respire“ și să fie absolut sigur, un indicator anti-allegence este de asemenea important. Toate aceste momente sunt asociate cu umplutură pernă.

Artificial

Avantajele umpluturi artificiale includ mai mulți factori:

 • hipoalergenicitate+
 • Ușor și elasticitate+
 • le colectează mai puțin praf, nu există căpușe de praf+
 • Ele pot fi de multe ori șterse (inclusiv într-o mașină de spălat – automat)+
 • rapid uscat+
 • costul ieftine.

Notăm dezavantajele acestor materiale de umplutură:

 • Bad respirabilitate (în căldură încălzită și nu absorb umezeala)+
 • electrificate+
 • uza rapid (unele materiale artificiale scad rapid).

Luați în considerare cele mai populare umplere pentru perne pentru copii – Memoriform. Produsele din aceasta sunt durabile și nu necesită îngrijire specială. Au rigiditate medie și numai în cazuri rare, poate provoca alergii. Principalul avantaj al perne pentru copii este de 2 ani, cu umplutură de la Memorial – ei „adaptează“ sub forma gâtului și capul copilului. spuma Memoriform este considerat un material inovator, acesta este capabil să „contururile“ Memorează ale proprietarului său, sprijină copilul în timpul întregului somn într-o poziție convenabilă. Dar astfel de produse sunt în măsură să păstreze căldura, și, prin urmare, acestea nu pot fi întotdeauna confortabil să se întindă pe ele.

Atunci când cumpără perne de la Memorial, vă rugăm să rețineți că materialul de umplutură nu conține componente dăunătoare, nu jubila un miros neplăcut. umpluturi sintetice pentru perne pentru copii sunt, de asemenea, evidențiate de syntheps și poliuretan.

Aceste materiale se referă la synthetics hipoalergenic, ei nu miros, ele sunt adesea folosite pentru fabricarea produselor cu efect ortopedic, cu toate acestea, este adesea posibil să se întâlnească perne sintetice făcute în formă tradițională.

Natural

Printre materialele de umplutură naturale, cel mai adesea producătorii alege mai multe materiale pentru fabricarea de perne pentru copii.

 • Lână (în principal, ovine). Astfel de produse sunt foarte ușoare și moi, acestea păstrează căldura pe vreme rece și se răcește în căldură. lână de oaie este util pentru corp pentru copii (are un impact pozitiv datorită efectului Electrostatica), dar unele pot provoca alergii. Și în timpul funcționării, lână poate fi scos în bulgări, care creează neplăceri în utilizarea produsului. Cu toate acestea, producătorii rezolva recent pricepere această problemă prin adăugarea la lâna de oaie componente sigure de origine sintetică.

 • Hrișcă pleavă – material natural ecologic, care este complet inofensiv pentru alergie. Respiră, ușoară, elasticitate, elasticitate. Mulți consideră că o lipsă de rugină, care este publicată atunci când copilul se întoarce sau ezită pe o astfel de pernă, cu toate acestea, experții susțin că comportamentul lui Luzgy este numai în beneficiul sistemului nervos al copiilor.

 • Pooh (rață și gâscă). A pufului de păsări, sunt obținute perne destul de moi, pe care este confortabil să doarmă datorită faptului că atunci când umiditatea ia imediat absorbită. Dar puful poate provoca alergii și poate alege perne cu astfel de conținut în picioare cu prudență.

Produsele latex sunt atribuite naturale. Ei pot dura destul de mult timp fără îngrijire specială, cleștele de praf nu vor fi îndreptate în ele.Filler practic nu provoacă reacții alergice, are proprietăți ortopedice: elastice și distinse printr-un grad ridicat de elasticitate.

Latex are o structură poroasă, datorită acestei Permeabilitatea sa la un nivel bun. Cumpărarea o pernă dintr-un material de umplutură naturală, nu ar strica să se asigure că materialul a fost expus la prelucrarea antiseptice și antibacteriene, în caz contrar cleștele de praf va fi foarte rapid în ea. Acest lucru ar trebui să se reflecte în informații de la producător sau în documentele justificative din Realizer unui astfel de produs a.

Dimensiuni

Perne la dimensiuni sunt de o mare importanță pentru copil de somn. Timp de doi ani, perne de obicei mici sunt alese (varianta optimă este de 40 cm lungime și 60 cm lățime), dar este de preferat ca perna în lățime a fost aceeași ca salteaua, deci totul este individual. În ceea ce privește înălțimea accesoriu de dormit, joacă un rol important în copilărie. Pentru a determina grosimea optima a perna pentru copilul dumneavoastră, măsurați lățimea umerilor săi – va fi înălțimea pernei. Copiile ortopedice au dimensiuni proprii, depind de forma.

Numai oricum este necesar să se considere că perna copiilor trebuie să creeze condiții pentru nivelarea întregului corp de un copil într-un vis, iar capul trebuie să fie pe aceeași linie cu tot trunchiul. Pentru copiii de doi ani, nu există încă o deformare a departamentului de col uterin, ca și adulții.

Cum de a alege corect?

Copilul ar trebui să doarmă pe o pernă bună și să aibă grijă de acest lucru din copilărie, așa că nu pentru a face o greșeală cu alegerea, ia în considerare mai multe reguli.

 • Alegeți copii care nu vă vor permite să „cădeți” capul, dar în același timp cu cel mai ușor de umplutură.
 • Nu alegeți pernă prea goală. Acordați atenție grosimii astfel încât să permită ca toate părțile corpului să se stabilească la același nivel – coloana vertebrală, capul și gâtul trebuie să fie în același plan.
 • Dați preferință formei dreptunghiulare. Chiar și cu cotitură în mod repetat în timpul somnului, capul copilului va fi pe o astfel de pernă.
 • Materialul de umplutură nu trebuie să se facă de impurități dăunătoare. Produsul trebuie să fie bine curățat, ușor de purtat.
 • Alegeți o pernă pentru copilul 2 ani cu o suprafață „respirabilă” și, prin urmare, cu o bună respirație.
 • Verificați cusăturile și fermoarul pe carcasă (dacă există) – nimic nu ar trebui să facă un copil. blocare Lightning trebuie să fie acoperite cu panglica.

Asigurați-vă că urmați data de expirare – Da, un astfel de produs are, de asemenea, limite de timp. După această perioadă (timpul trebuie indicat de producător) înlocuiți perna. Și amintiți-vă că perna necorespunzătoare va provoca doar daune și cauza bolilor neplăcute asociate cu coloanei vertebrale.

Evaluați cele mai bune modele

Multe companii produc produse de copii pentru a dormi și, uneori, decide alegerea consumatorului nu este ușor. Pentru a salva timpul de căutare, să acorde o atenție la rating de tampoane de dormit pentru copii în vârstă de doi ani de la diferite mărci.

 • Askona. În intervalul există mai multe sute de modele de perne ortopedice și anatomice din versiunea de buget la tipul de lux. Printre opțiunile copiilor există copii cu o umplutură dintr-o spumă specială, care se poate adapta la configurația copilului.

 • Liena. Oferă un produs pe bază naturală, pentru copii de la 2 la 3 ani pernă „Baby“ din materiale hipoalergice. Latex face un astfel de produs pentru a măsura o elastică și elastică, care vă permite să păstreze forma în timpul utilizării întregului.

 • Espera. Produsele de acest producător aleg de multe ori grădinițe, care vorbește despre produse de înaltă calitate. Pentru copii, un airbag moale din viscoza Pat cu un efect 3D. Pe acest suport, copilul nu transpira, deoarece produsul are un caz de bumbac. Nu poți fi frică de alergii.

 • „BIOPOPKA”. Produsele pentru copii de la acest brand sunt ecologice și sigure, dezvoltate cu participarea ortopediștilor și a pediatrilor care colectează dorințele părinților. Cel mai popular model „Nepical” cu un umplutură de la coji de hrișcă, cu efect antibacterian, precum și un efect de masaj. afectează pozitiv circulația sângelui și tactile senzații de copii.

 • „Bioson”. Produsele de est și hipoalergenic din această marcă rusă nu își pierd forma pentru o lungă perioadă de timp, oferind consumatorilor săi de doi ani sau trei ani de somn adânc și sănătos. Cel mai bun model pentru această vârstă este considerat o pernă pentru copii cu dimensiuni de 40×60 cm. Producătorul ca un material de umplere a ales un holofiber, care dă perna primăverii.

Puteți alege o pernă și alți producători, principalul lucru este că acesta îndeplinește cerințele de siguranță, precum și de vârsta și caracteristicile individuale ale corpului copilului. În cazul în care modelul nu-i place copilul, iar el nu va fi capabil să dormi pe ea, înlocuiți-l.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: