Pernele Kariguz

Pernele Kariguz

Compania rusă Kariguz oferă o gamă largă de lenjerie de pat excelentă și la prețuri accesibile. Pernele sunt meritate separat deoarece asigură un somn puternic și sănătos. În acest articol, luați în considerare în detaliu caracteristicile pernelor Kariguz, gama lor și recenziile clienților.

Particularități

Pernele de marca rusesc Kariguz sunt prezentate cu o linie destul de largă. Produsele sunt realizate cu diferite umpluturi, de exemplu, dintr-o pene de gâscă și puf, lână (ovine și cămilă), fibră de bambus. Toate produsele sunt de înaltă calitate și se vinde la prețuri competitive.

Astfel încât factorii externi nu afectează calitatea umpluturii, toate pernele sunt prezentate într-un caz de protecție. Ca urmare, utilizarea produsului este crescut în mod semnificativ.

Kariguz oferă o gamă largă de dimensiuni pentru a satisface cererile tuturor cumpărătorilor. Puteți alege modelul optim atât copilului, cât și pentru adulți. Printre poate fi notat dimensiunile cerute 50×30, 40×40, 60×40, 70×70 și 50×70 cm. Toate produsele sunt realizate exclusiv din materiale certificate, precum compania va utiliza tehnologii inovatoare.

Pentru fabricarea de perne naturale, sunt folosite materii prime exclusiv de înaltă calitate. produse de marcă sunt caracterizate prin durabilitate si aspect elegant, este perfect reținut.

În timpul somnului, vă puteți bucura de utilizare confortabilă de perne, indiferent de perioada anului.

perne Kariguz în mod necesar trebuie tratate cu atenție pentru a servi mai mult. Producătorul indică o serie de recomandări care vor extinde în mod semnificativ durata de viață a produsului. Trademark Kariguz are certificate de calitate pentru toate produsele. Pe site-ul companiei puteți alege modele în funcție de preferințele și dorințele personale. Fiecare produs are o fotografie, o descriere detaliată și un cost.

Citește mai mult  Averse din placi: specii, opțiuni de aspect și de design

Gamă

În sortimentul companiei ruse Kariguz O selecție destul de mare de perne cu diferite materiale de umplutură. Luați în considerare câteva decizii solicitate.

  • „Buckthorn de mare”. Acesta este un mic tampon decorativ care conține o puf de gâscă. Se caracterizează prin vrac, ușurință și elasticitate. Perna are o dimensiune de 40×40 cm, cazul este fabricat din bumbac natural. Produsul deține perfect formularul și volumul chiar și cu utilizarea regulată. Datorită dimensiunilor compacte, o pernă poate fi ușor luată într-o călătorie. Modelul „Buckthorn” se distinge prin practică și comoditate. Este ideal pentru cei care suferă de alergii. Produsul trece perfect aerul, dar nu este recomandat să-l spele. Costul perna este de numai 720 de ruble.

  • „Pentru bărbați”. Aceasta este cea mai bună alegere din prima categorie Pooh, care este proiectat special pentru bărbați. Modelul este caracterizat prin prezența unui design cu două camere, deoarece primul nucleu este prezentat sub forma unei role, iar umplutura puful formează camera superioară. Un astfel de design o garantează o durată lungă de viață, perna nu pierde forma și oferă confort în timpul somnului, deoarece susține gâtului și capului forma corectă. Acesta este un model de puf, deoarece conține în jos și gâște pene de rase Siberian. Albastru Case din 100% bumbac. În plus, perna este vândut într-o pungă de firmă care FASTELOR fulger. Costul produsului este de 3.600 de ruble.

  • „Forte și pian“. Acesta este un model uimitor printre noile produse din Kariguz. Se compune din două părți, în timp ce unul este umplut cu gâscă albă siberiană în jos, iar al doilea – include nu numai puful (90%), ci și pene (10%). Puteți ridica cealaltă parte pentru somn, care va fi mai confortabilă (moale sau elastică). Cuse de cusut din fibre lungi egiptean 100% bumbac. Perna este caracterizată printr-un grad elastic de suport. Vânzarea prezintă mai multe dimensiuni ale produsului, ceea ce afectează costul. Deci, o pernă cu dimensiuni de 70×70 cm este de vânzare pentru 14.600 de ruble. Perna poate fi spălată în mod repetat, nu își va pierde aspectul inițial. Viața de serviciu este de aproximativ 25 de ani.
Citește mai mult  Paleți de duș de piatră: soiuri, opțiuni, îngrijire

  • „Magic alb”. Aceasta este o pernă premium, deoarece umplutura utilizează categoria Pooh soft, aproape fără greutate. Gradul de susținere este moale, deci se recomandă dobândirea copiilor de la 12 ani, precum și pentru femei și bărbați. Produsul inversează forma inițială. Pentru carcasa de cusut de bumbac folosit din bumbac supima productia americana. Acest material este un higroscopic, respirabil și, de asemenea, caracterizat prin absența rolelor. Costul unei astfel de perne de 70×70 cm este de 19.400 de ruble.

Examinați recenzii

Produsele marca rusesc Kariguz este destul de populară și populară. Pe Internet puteți găsi o mulțime de feedback pozitiv și negativ. Desigur, este imposibil să creați un produs care să satisfacă cererile de aproape toată lumea. Factorul uman joacă unul dintre rolurile principale atunci când spunem ce vă place și ce nu. Dacă luați în considerare pernele Kariguz, atunci, desigur, mulți cumpărători au fost mulțumiți de o astfel de cumpărare. Ei remarcă o calitate excelentă, perna își păstrează bine forma, nu ocupă o mulțime de spațiu atunci când stochează sau transportă. Atenția separată merită materialul din care se fac perne.

Compania utilizează exclusiv materiale de umplutură naturale care oferă atât produse moi și elastice.

Printre deficiențele, unii cumpărători sărbătoresc Cost ridicat, La urma urmei, unele modele costă aproximativ 20.000 de ruble. Dar pentru calitatea trebuie să plătiți întotdeauna. Deoarece compania oferă produse premium, atunci falsurile sunt adesea găsite. Trebuie să fiți extrem de atenți, să achiziționați perne pe site-ul oficial sau în puncte de vânzări certificate pentru a minimiza capacitatea de a achiziționa un fals.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: