Placi de pe perete în coridor: soiuri și cum de a alege?

Placi de pe perete în coridor: soiuri și cum de a alege?

Coridorul este cel mai camera de trecere, în orice casă și un apartament. Prin urmare, alegerea acoperirii sexuale și de perete este necesar să se adreseze în mod special cu atenție. Opțiunea ideală este țiglă – este potrivit pentru designul camerei în orice stil și are caracteristici excelente de calitate.

Citiți mai multe despre modul de a face alegerea potrivită, va fi discutat în acest articol.

Avantaje și dezavantaje

Pentru proiectarea pereților din hol, sunt utilizate diferite materiale cu propriile lor proprietăți unice. Una dintre cele mai populare alegeri pentru decorarea țiglă este ca perete care acoperă în hol expus la mai mulți factori și de multe ori murdare, în special în zona de lângă ușa din față.

gresie de perete fabricate în diferite variante de design și completează interior decorat în orice direcție stilistică. O astfel de opțiune pentru un pereți nu va numai funcțional, dar, de asemenea, o soluție elegantă.

Acoperirea are multe avantaje, cum ar fi, precum și unele dezavantaje. Luați în considerare principalele avantaje ale acestui strat:

 1. Practicitate+
 2. Durată lungă de viață+
 3. largă paletă de culori+
 4. Usor de intretinut+
 5. diversitatea de zidărie+
 6. Securitate.

  Cu toate acestea, nu se poate spune despre deficiențele. Rosturile dintre dale sunt supuse poluării, și, uneori, acestea pot fi dificil de a curăța. În plus, este de acoperire destul de rece, deci nu este recomandat pentru spații slab încălzite.

  Revizuirea soiurilor

  Modelele decorative sunt utilizate pe scară largă în interior, astfel încât piața este actualizată în mod constant cu noi specii. Luați în considerare cele mai căutate opțiuni.

  Ceramică

  De regulă, produc țiglă din lut roșu sau alb. opțiuni de lut alb sunt considerate mai durabile și durabile. Aceasta este una dintre cele mai comune și căutate specii.

  Modelele ceramice pot fi glazurate și unlawed. opțiunile glazurate sunt acoperite cu un strat de sticlă, care le dă strălucire și strălucire.

  Ceea ce este la fel de important, acest strat crește rezistența țiglă. Modelele glazurate au o largă varietate de opțiuni de design. Acesta poate fi un strat lucios sau mat, iar textura poate fi netedă sau în relief. În ceea ce privește formele și dimensiunile, atunci cumpărătorul are, de asemenea, o gamă largă. Totul depinde exclusiv de dorințele dumneavoastră și de gust.

  Porporceramic

  O astfel de acoperire nu este frică de expunerea mecanică și nu este supusă deteriorării și crăpăriei. Plicurile porcelaze pot rezista cu ușurință la temperaturi scăzute și rezistente la umiditate. Mai mult decât atât, este ușor de spălat. Cu toate acestea, o astfel de țiglă nu are un strat de smalț strălucitoare, iar sistemul său de culoare nu este suficient de extinsă. Prin urmare, este mai des folosit pentru decorarea peretelui.

  Citește mai mult  Design Bucătărie 9 kV. m cu balcon

  Clincher

   Pentru astfel de dale, margini inegale sunt caracterizate, care este rezultatul unei tehnologii speciale de producție. Țiglă poate imita zidărie, piatră naturală sau lemn natural. Poate fi folosit pentru a termina pereții și podelele. Asemenea opțiuni arată întotdeauna rafinat și nobil. Mai ales bine, acest material va completa interioarele în stilul de mansardă, țară, minimalism, înaltă tehnologie și provence.

   Cotto

    Pentru o astfel de țiglă, o suprafață aspră și marginile inegale sunt caracterizate. Gama de culori este de obicei autentică. Toate desenele și modelele sunt aplicate manual. Prin urmare, o astfel de țiglă are întotdeauna un design unic și neobișnuit. Este perfect pentru stiluri, cum ar fi Eco, Provence sau țară. Acesta este adesea folosit pentru decorarea pereților.

    Ceramografie

    O astfel de țiglă o rezistență ridicată, astfel încât ideal pentru proiectarea de pereți și pardoseli. De regulă, acesta este un model de dimensiuni mari. Ele pot fi mata sau lucioasa. Design de producție de porțelan este variată.

    Sticlă

     Acesta este un material exclusiv decorativ, de aceea este adesea folosit pentru a termina pereții. Acesta este capabil de a crește spațiul vizual, se arată luminos și elegant.

     Modele din piatra naturala

     Această opțiune are o rezistență ridicată și rezistență la umiditate. Modelele cu o textură aspră sunt folosite pentru a termina pereții, și netezi – și pentru pardoseli și pereți.

     Opțiuni de proiectare

     Placi de ceramica pot fi folosite pentru a proiecta interior în orice stil existent. Este important să se acorde o atenție la schema de culori. Desigur, aceasta depinde totul de preferințele personale și de gust. Cu toate acestea, este în valoare de vedere soluțiile cele mai populare culori.

     nuanțe pastelate va permite crearea unui interior romantic și blând. Și, de asemenea, ele extinde vizual spațiu. Cu toate acestea, orice pete și chiar și cea mai mică poluare va fi vizibil pe podeaua unei astfel de umbră. Dar pentru proiectarea pereților, astfel de culori sunt perfecte se potrivesc.

     Culori închise Va arata elegant, dar mai bine să le folosească împreună cu nuanțe deschise.

     Mai mult decât atât, la acest etaj, toate zgârieturi și gropi vor fi vizibile, precum și de praf.

     Decizia universală de culoare pentru podea Proiectare nuanțe neutre și naturale. Acestea sunt modele cu imitație de lemn, piatră sau cărămidă. Aceste culori arata bine si cand finisarea peretilor.

     Citește mai mult  Rafturi de bucătărie: tipuri, alegeți și cazare

     Neobișnuit și interesant va arata acoperire metalizată. Cel mai adesea este folosit în stiluri moderne, de exemplu, Loft sau High-Tech. O idee bună va fi proiectarea coridorului în nuanțe reci. Ei, cum ar fi tonuri de lumină, extinde vizual spațiu.

     Ideea originală și neașteptată – utilizarea de mai multe culori contrastante. Pentru a face acest lucru, să fie folosit atât dale mici și opțiuni mai mari.

     arata frumos Țiglă cu modele si desene. Cu toate acestea, există o regulă de mică.

     Placi de ceramica cu modele de universale, astfel încât să poată fi utilizat atât în ​​proiectarea de podea și atunci când pereții de finisare. Dar țiglă cu desene, de exemplu, peisaj, este mai bine potrivit pentru pereți.

     Și este de asemenea important să nu rearanja, ci de a utiliza o astfel de țiglă Doar pe una dintre suprafețele.

     Cu toate acestea, este posibil să se utilizeze modele și pereți, iar pe podea, dar este mai bine să utilizați inserții, și nu termina întreaga suprafață cu gresie, cu modele. ornamente geometrice – o alta idee minunata.

     În ceea ce privește dimensiunile de dale, atunci există, de asemenea, o mare varietate.

     • Mare. Aceste opțiuni sunt în măsură pentru a sublinia dimensiunea camerei, dar restrânge vizual mic hol.
     • Mozaic. Acest lucru este extrem de decorativ, și, prin urmare, o soluție destul de scump. O astfel de înregistrare va fi la fel de frumoasă și pe pereți și pe podea.
     • In medie. O astfel de țiglă este ideal pentru camere mici. Acesta nu este în măsură de a reduce vizual spatiul, asa ca va arata organic și neostentativ.

      Opțiuni pentru forma neobișnuită sunt ideale pentru podele, dar acestea sunt de obicei folosite ca un modul pentru pereți. Asta pentru ca atunci când finisarea pereților, ele atrag mai multă atenție.

      Ce se poate combina gresie?

      De multe ori se pune întrebarea despre ce și cum să combine corect gresie. Materialul trebuie să aibă aceleași proprietăți ca și țiglă. Al doilea material trebuie să fie, durabil și durabil rezistent la umiditate.

      • Tapet. Imaginea de fundal și combinație de țiglă pot fi utilizate pentru decorarea peretelui. Cu ajutorul plăcii, puteți face un panou, iar restul peretelui poate fi salvat de tapet.

      Alte combinații sunt posibile.

      • Tencuiala. Tencuiala este combinată mai organic cu plăci. Ambele materiale sunt destul de durabile și practice. Soluția optimă va fi ornamentul unui perete cu plăci și alți trei – tencuială.

      Criteriile de alegere

      La alegerea plăcilor, trebuie să vă apropiați cu atenție și în mod deliberat. Pentru a nu fi confundat, este important să luați în considerare o serie de factori.

      1. Rezistent la apă. Țiglă nu trebuie să absoarbă apa, altfel acoperirea se va prăbuși rapid.
      2. Proiecta. Țiglă trebuie să se potrivească cu designul general de interior.
      3. Îngrijire simplă. În coridor, aparținând adesea diferite tipuri, deci este important să puteți curăța cu ușurință și rapid acoperirea.
      4. Preț. Nu întotdeauna modelele cele mai scumpe au cele mai bune proprietăți. Prin urmare, examinați cu atenție caracteristicile produsului.
      5. Durata de viață. Tile ar trebui să aibă un strat durabil, durabil pentru toate daunele. În caz contrar, în curând va trebui să-l schimbe.
      Citește mai mult  Dining mese pentru bucătărie: o varietate de opțiuni și sfaturi pentru alegerea

      Modalități de finisare

      În plus față de varietatea largă de proiectare, există diverse opțiuni de așezare. Cu ajutorul lor poti crea un interior unic. Luați în considerare tipurile populare de zidărie.

      • În directă. Aceasta este cea mai comună de vedere. Mai mult decât atât, acesta este cel mai simplu și cel mai economic.

      • Diagonal. Pentru o astfel de stabilire va fi necesar să tăiați țiglă. Această specie se va face o cameră de vedere vizual mai larg, ceea ce face această opțiune în cerere.

      • cu deplasare. Acest tip de zidărie este potrivit pentru placi dreptunghiulare. Acesta este cel mai potrivit pentru stiluri de țară, Provence și Marea Mediterană.

      • Parchet. O astfel de zidărie este utilizat pentru opțiuni cu aspect și textură lemn natural. Este important de știut că lemnul textura este mai bine vizibilă pe modele de culoare inchisa.

      • Modular. Pentru aceasta ouatului, puteți utiliza modele de diferite dimensiuni. Modulul este un element de design separat care poate avea un model foarte complex și complicat.

      • Covor. Acest tip de zidărie implică utilizarea modulelor, a panourilor și a frontierelor care formează un desen interesant.

      Exemple frumoase

      Zidărie diagonală în nuanțe de culoare deschisă, extinderea vizuală a spațiului. O placă de perete galbenă delicată va completa interiorul și o va face mai calmă.

      Frumos arata ca un coridor, decorat exclusiv gresie. Partea inferioară a peretelui decorat de modele neobișnuite cu derizație va adăuga interiorul originalității.

      Neobișnuit arată ca o imitație tandem de zidărie și piatră naturală. O astfel de soluție este ideală pentru Coridorul Loft.

      Placa de perete maro a speciei mici inițial. Mai mult, utilizarea plăcilor albe și întunecate cu modele va fi o combinație neobișnuită.

      Pentru un interior realizat în stilul de minimalismul într-o schemă de culoare alb-gri, o imitație albă de cărămidă de perete și o podea gri calm este adecvat.

         Luminos și elegant arată ca o combinație de imitație de cărămida negru și culorile alb. Design Calm pot fi adăugate gresie în culori calde de aur galben.

         În următorul videoclip, veți învăța cum să instalați o țiglă de gips pe suprafața fragilă a peretelui folosind masticul acrilic.

         Evaluează articolul
         ( Încă nu există evaluări )
         Adaugă comentarii

         ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: