Plafonul balcon Sushils: soiuri, alegere, instalare

Plafonul balcon Sushils: soiuri, alegere, instalare

În apartament urban nu se poate face fără uscător pentru lenjerie. Deși mulți oameni preferă plierea obișnuită și designul mobil, lipsa de spațiu liber în camere și prezența balconului face achiziție mult mai corectă a modelului de plafon.

Avantaje și dezavantaje

Uscătorul plafon pentru lenjerie de pe balcon, are o serie de avantaje și mai multe deficiențe. Principalele avantaje sunt considerate a fi costul său scăzut, variază de la 600 la 1000 de ruble, precum și desene sau modele mici de proiectare, care permite a se potrivi chiar și într-un spațiu limitat. În plus, design-ul este complet sigur, deoarece este puternic luptă despre sistemul în partea de sus pare a fi aproape imposibil.

Modelele de tavan nu interferează cu mutarea pe balcon, și, de asemenea, nu ocupă locuri pe podea. Haine atârnă foarte ușor, iar procesul nici măcar nu necesită utilizarea suplimentară a unui scaun sau de scară pliantă.

unele modele vă permit să combinați barele individuale care utilizează piese de plastic, Deci, și atârnă lucruri masive, de exemplu, pături.

Procesul de instalare al uscătorului este destul de simplu și nu ia mult timp. Este fixat independent de materialul suprafeței existente, fie arbore sau beton.

Principalul dezavantaj al sistemului de uscare a hainei este Abilitatea de a aranja nu mai mult de 6 kilograme de lenjerie umedă, Deși, desigur, acest indicator depinde de modelul selectat. Pentru unii oameni nu este, de asemenea, prea confortabil pentru a stârni formatele mici pe barele încrucișate destul de largi.

Dacă plasați pe uscator prea greu, atunci șinele pot progresa. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, acest dezavantaj este eliminat prin propriul său. Puteți apela dezavantaj și faptul că, sub rezerva presei insuficiente, tijele de apă curg direct pe podea, și trebuie să înlocuiască bazinele sau puse zdrentele.

Vizualizări

Există mai multe opțiuni pentru structurile suspendate cu o similitudine principală – mecanismul lor este fixat pe plafon. Cu toate acestea, dispozitivele în sine pot varia foarte mult, variind de la un cadru simplu la un sistem electric complex. Cel mai simplu dispozitiv arată ca un cadru din metal sau materiale plastice. De obicei, cablurile sau lanțurile metalice care se leagă la piramida, partea superioară a căreia este adornică cârligul, sunt atașate la colțurile designului. Uscătorul de tavan este astfel fixat fie pe un inel metalic, montat în tavan, fie chiar pe o frânghie puternică de lenjerie întinsă.

Destul de des, aceste uscătoare merge la vânzare echipate cu clothespins, care simplifică în mare măsură procesul de utilizare a structurii. Din moment ce aceste structuri nu diferă, în special, puterea sau dimensiuni, acestea sunt utilizate pentru îmbrăcăminte și articole pentru copii mici uscate lui, de exemplu, șosete, lenjerie sau vălului nazale. Avantajul unei astfel de proiectare a poate fi numit faptul că totul este uscat într-un singur loc, fără a ocupa spațiu podea. Cu toate acestea, o rezistență mică previne utilizarea de uscare pentru articole mai severe.

Aceste uscătoare au o subspecie folosite pentru acele elemente de îmbrăcăminte care nu sunt recomandate să stea pe traversele și fixați cu clothespins. Acest lucru, în acest caz merge, de exemplu, despre dulap lână sau țesături delicate. Design-ul are un polimer special plasă întinsă peste cadrul căruia lenjeria intimă este stabilită. Datorită perforație, îmbrăcăminte a cedat din cauza fluxurilor de aer ascendent. Cadrul, de altfel, nu poate fi singur – sisteme multi-nivel sunt populare. Acestea sunt compacte, mobile și ușor de îndepărtat pentru depozitare.

Uscătoarele descendent cu mecanismul ascensorului, atunci când nu este utilizat, sunt situate aproape la tavan, dar dacă este necesar, este destul de simplu extins în jos. Design-ul este asamblat din două traverse paralele, între care sunt montate mai multe traversele. Pe tavan, astfel uscătoare sunt de obicei fixate pe șireturi agățat pe blocurile de tavan, care, la rândul lor, sunt conectate la traversa. Uscătorul de ridicare este controlat manual, cu toate că structurile de dimensiuni mari, cu traversele alungite pot fi controlate de cutii de viteze manuale. Sistemul de ascensoare se caracterizează prin ușurința utilizării și fiabilității, dar necesită o distribuție uniformă a lenjeriei umede pentru a evita apariția înclinată.

Există uneori un tip similar de uscător similar. Un design mai complex este în valoare de o mulțime de bani, dar nu necesită o distribuție uniformă a îmbrăcămintei umede.

Sistemul de ascensoare poate funcționa datorită prezenței unei lanțuri de conectare cu roțile angrenajului. Este necesar să menționăm că un uscător similar de plafon poate fi făcut în sine, deoarece nu este prea complicat.

Uscătoare precum „Liana” au o funcționalitate mai mare decât designul tipului de traversare, deoarece nu este nevoie să ridicați sistemul greu, precum și rândurile exterioare de haine nu blochează interne. Liana constă din mai multe bare transversale, dar fiecare este individuală și lucrează fără a se lega de restul. Prin urmare, se ridică și coboară orice bara transversală va reuși, independent de restul, ceea ce înseamnă că va funcționa întotdeauna la loc toate Cascad lenjerie de corp theated. Design-ul este destul de puternic și vă permite să plasați o cantitate mare de haine ude grele. În starea pliată, uscătorul „pleacă” aproape sub tavan și nu are loc în exces.

uscătoare de rufe electrice sunt echipate cu un mecanism special care vă permite să le gestionați de la distanță. Modelele moderne funcționează atât la -40 de grade, cât și la +50 și, prin urmare, pot fi instalate chiar și în balcoane fără izolație termică și încălzire. Cel mai adesea, uscarea este echipată cu lumini de zi sau LED-uri, care decide în plus problema cu iluminatul loggiei. Pentru a activa uscătorul, va trebui să utilizați fie un panou de control sau printr-un bloc situat aici pe perete. Datorită acestui fapt, uscătorul poate fi ridicată și omise, precum și a activa lumina de fundal. Cele mai multe modele de înaltă calitate sunt reziste până la 30 de kilograme.

În plus, structurile electrice suspendate pot efectua, de asemenea uscarea directă a lenjeriei. Acest lucru se întâmplă fie cu ajutorul practic, până la 50 de grade de tije, sau aer încălzit direcționat corect.

În unele cazuri, atîrnă de îmbrăcăminte pe umerașe, care sunt doar în interiorul uscătorului, și, prin urmare, nu este necesar să le calci. Cu toate acestea, pentru funcționarea acestui sistem, un socket va fi necesară sau un cablu prelungitor și cel puțin 1 kW de energie pe oră, precum și respectarea normelor de siguranță la foc. cumpărătorii Scor pot și prețuri ridicate ajungând până la 30 de mii de ruble.

În general, toate modelele existente pot fi împărțite în mai multe grupuri, în funcție de mecanismul existent. Modelele retractabile sunt realizate din două părți, una dintre care este echipat cu un tambur cu o frânghie. Această parte este fixat pe unul dintre pereții balcon. Cu ajutorul unei mișcări simplă, straightens de proiectare și piesele necesare sunt fixate pe noduri speciale. După uscare, construcția trebuie să fie pliat înapoi, care nu este deosebit de complex.

Telescopică uscătoarele de lucru din cauza propunerea de numire a pieselor de sprijin unul față de celălalt. Atunci când sistemul este pliat, are loc pe perete și nu încalcă mișcarea pe balcon. Pentru uscătoare coborâte includ modele de tip Liana. Mai multe scanduri sunt fixate pe tavan, și reglementarea sistemului se realizează datorită cablurilor și dispozitivul de reținere instalate pe unul dintre pereți. uscătoare glisante funcționează datorită legăturilor de pliere în „armonica“. Fabricat din metal, astfel de structuri pot avea orice dimensiuni.

Dimensiuni

Dimensiunile uscătoarelor de tavan depind în principal de lungimea frânghiei sau a barelor transversale utilizate, pe care lenjerie. Mai mult, aici este vorba despre lungimea totală utilă, care este cel mai adesea în frontiere de la 5 metri la 14,4 metri. Această sumă poate fi distribuit la un număr diferit de bare transversale, care sunt maximal potrivite pentru un anumit balcon.

Lungimea unui bară transversală, de regulă, variază de la 1,5 la 2 metri și se calculează în funcție de materialul din uscător, precum și varietatea de proiectare.

Materialele

Uscătorul de tavan pe balcon pot fi realizate din materiale diferite. structuri din oțel inoxidabil sunt considerate cele mai fiabile, dar, de asemenea, scump. Materialul poate fi folosit pentru a implementa o varietate de modele și va dura cu siguranță de mulți ani. Oțel vopsit sau cu acoperire cu polimer are o calitate mai mică. Polimer de acoperire în acest caz este de preferat, deoarece materialul colorat este șters cu timpul.

uscător de metal din aluminiu, se manifestă, Dar destul de des contribuie la apariția petelor pe haine, care sunt rezultatul proceselor oxidative pe suprafețe. Structurile din plastic sunt cel mai puțin preferabile în ceea ce privește fiabilitatea, rezistența și durata de viață. Cu toate acestea, apariția acestor structuri pot fi extrem de atractiv. Alegerea materialelor pentru proiectarea uscate, Este important să se evite crom. De regulă, acoperirea va zboara rapid fărâmița și, după ce rugina se manifestă.

Este destul de reușit să combine materialele când purtătorii sunt efectuați din oțel cu pictura de pulbere, iar barele transversale sunt fabricate din plastic. Astfel de modele sunt destul de bugetare, dar durabile. Cu o versiune de casa, cu siguranta, lista materialelor utilizate devine extensivă. De exemplu, o parte de fier este adesea folosit pentru a consolida proiectarea, de exemplu, colțuri, și traversele din plastic ocupă o frânghie regulat.

Examinați producătorii

Deși se crede că cele mai bune produse provin din țări europene, în materie de uscătoare de tavan la balcon, modele de înaltă calitate sunt destul de des provenind din China. De exemplu, vorbim despre Alcona ASB-602, care este un uscător cu funcții automate de coborâre și de ridicare. Design-ul are patru traversele de la 1250 până la 2050 milimetri. În plus față de control de la distanță, acest model și suplimentar cu iluminare din spate este echipat. Sistemul de calitate superioară 35 de kilograme și rezistă la funcții la temperaturi de la -25 grade la +40 grade.

În cazul în care este nevoie de un uscător de lână sau lenjerie delicată, care este, are sens să achiziționeze un model de Niklen creat în Canada. Design-ul are două niveluri și a făcut din poliester. Dimensiunile acestui sistem de iluminat nu sunt atât de mari – doar 600 de 700 de milimetri.

Populare și italiană uscătoare, de exemplu,, Gimi Lift 180. Design-ul de tip Liana este format din 6 traversele din oțel cu un strat de polimer. Rezista „Liana“ doar 15 de kilograme, având o lungime de 1800 mm, și în lățime – 430 milimetri.

uscător multifuncțional Senspa Marmi Made in Coreea de Sud. Sistemul automat are un uscător de păr pentru suflare lenjerie, un cronometru și o pereche de lămpi cu LED-uri. În plus, există un control la distanță. Lungimea design-ul este de 1030 mm, iar lățimea este de numai 431 milimetri.

În general, experții recomandă să acorde prioritate Marci Leifheit din Germania, italiană Gimi și MELICONI, SNB din Polonia, precum și Dogrular provin din Turcia. branduri din China au tendința de a intra pe piață sub numele „Natalie” sau „Delta”.

Cum de a alege?

Pentru a alege corect un cuier balcon, pentru lucruri postgraded, trebuie să ia în considerare mai multe caracteristici importante. În multe feluri, alegerea modelului de pe plafonul loggiei este determinată în funcție de lenjerie de pat cât de mult este de a fi uscat la un moment dat. De obicei, acest parametru este interconectată cu o lungime totală a tijelor. Ultima este imediat indicată în instrucțiunile, sau se calculează prin înmulțirea numărului de tije pe lungimea lor. Cu cat mai mare cifra, mai multe haine pot fi uscate, dar, de asemenea, mai mult spațiu liber vor fi luate pentru a ocupa.

Design Coborârea ar trebui să fie realizate din materiale de înaltă calitate, în conformitate cu tehnologia. În cazul în care plasticul este acoperit cu divorturi de culoare, sau părți metalice au bavuri sau o formă de neînțeles, se vorbește imediat de o calitate scăzută, precum și briefness serviciului uscător. Desigur, lipsa oricăror fisuri și chips-uri. Deoarece traverselor sunt realizate fie din metal sau din plastic, alegerea trebuie făcută în funcție de condițiile de utilizare, adică, temperaturi. Este mai bine de a alege piese metalice, dar nu și cele care posedă un strat de plastic, sau pur și simplu acoperite cu email. În plus, după fiecare utilizare a uscătorului, este recomandat să-l ștergeți cu o cârpă uscată și moale.

Deoarece dimensiunile uscare tavan sunt foarte variabile, pentru a decide în avans, ceea ce o parte din spațiul va ajunge la construcția. Este necesar să se determine dimensiunea sistemului în stare pliată, deoarece nu ar trebui să interfereze cu deschiderea și închiderea ferestrelor, o ușă de balcon și pur și simplu prin loggia Naviga.

În plus, este important ca lenjerie de corp atârnate nu doare pasajul. Este necesar să se gândească prin întregul proces de asamblare, adică, materialul acoperirii plafonului, în special în cazul unei opțiuni suspendate sau tensionare.

Cum să instalați?

Cel mai adesea, instalarea uscătorul de tavan este efectuată de către proprietarii apartamentului ei înșiși, deoarece nu reprezintă o dificultate specială. Instrucțiunile de instalare sunt de obicei atașate la cumpărare și conține toate informațiile necesare. Înainte de a agățat uscător și chiar să decidă pe munte, Este necesar să se pregătească o suprafață corespunzătoare a plafonului. Disponibil de acoperire este curățat de praf și murdărie, după care se efectuează marcare. În acest scop, suportul de este aplicat pe suprafața de-a lungul peretelui purtător, iar rezultatele sunt fixate cu un creion sau un marker de spălare.

Marcajul următor se face prin intervalul, egal cu lungimea șirului, precum și paralelă cu prima fixare. Parantezele trebuie să fie separate de peretele cel puțin 10 centimetri. La punctele specificate, găuri sunt realizate folosind un burghiu, iar consolele sunt fixate cu ajutorul șuruburilor de ancorare.

Mai mult, de regulă, tuburile se inmultesc în orificiile scândurile laterale ale structurii și să fie sigur să se înece. Pentru a fixa cadrul de pe suporturile de, vor fi necesare șuruburile.

Instalarea pe un alt algoritm începe cu faptul că frânghii pentru lenjeria de pat sunt reumplute în tije, astfel încât un lung și un cablu scurt, este fixat pe fiecare bară. În continuare pe tavan suspensii cu role montate. Dacă acoperirea plafonului este realizată din lemn, se utilizează șuruburi lungi și dacă este o suprafață obișnuită de beton, atunci se vor potrivi un diblu sau ancore. Este important ca numărul de cleme să fie suficient pentru a rezista lenjeriei umede grele. Diferența dintre suporturile individuale ar trebui să fie egală cu lungimea crestăturilor uscătorului.

Lacatele sunt montate în partea de jos a unuia dintre pereții din locurile independente. Urmată de tije, care sunt după atașate fixatorului.

Designul este strâns la tavan și fixat de dispozitivul de fixare de pe perete. Reglarea uscătorului, este, de asemenea, necesar să se verifice calitatea instalației cu lenjerie umedă uniform distribuită.

Despre cum să instalați un uscător de balcon, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: