Plutitoare Lumanari: Caracteristici de producție și utilizare în interior

Plutitoare Lumanari: Caracteristici de producție și utilizare în interior

Lumânări dau întotdeauna setarea de romantism și mister. Și dacă sfeșnicului este nevoie de o lumina lumânărilor mare, apoi pentru o lumanare plutitoare este destul de o sticlă obișnuită.

Ce este?

Lumînări flotante sunt lumanari plate mici cu un diametru de 3-4 cm fityl scurt, cel mai adesea ambalate în cadru de aluminiu. Ele sunt plasate nu în clasic sfeșnicul, ci pe suprafața apei – de unde și numele. Acesta poate fi plasat într-un pahar cu apă, sau a crea o compoziție întreagă într-un castron sau o vază largă, executați într-o baie de relaxare și de a crea un cadru romantic.

Inițial, aceste lumânări au fost numite ceai. Ele au fost plasate sub ibric berii pentru a menține temperatura dorită. Apoi au primit o utilizare mai largă. De exemplu, acestea sunt utilizate în lămpi de aromă sau nightnails speciale care o umbră bizar.

Lumînări flotante sunt mai ieftine decât convenționale, deoarece utilizează mai puțin material pentru fabricarea. Ele sunt frumos topite, spre deosebire de decorativ, și, prin urmare, nu strica punctul de vedere al întregii compoziții.

Deoarece lumanari plutitoare ard în apă, ele sunt mult mai rezistente la foc.

Exista lumanari plutitoare speciale pentru corpurile de apă. Ele sunt mai mari decât mărimea, și de asemenea, au o formă bizară, de exemplu, sub forma unei frunze. panglici flexibile fara rama cu mai multe fitile. Ei repeta cu ușurință curbele valurilor, creând efectul de lumini de dans. De obicei, acestea sunt utilizate pentru a da un decor de divertisment pe evenimente de masă.

Citește mai mult  Mici canapele de colț: specii, dimensiuni și seventures de alegere

Instrumente și materiale pentru fabricarea

lumânare plutitor poate fi făcută independent. Acest lucru va necesita:

  • Două rezervoare de diferite diametre – pentru apa si ceara de topire pe o baie de apă+

  • Ceara el însuși+

  • fire de bumbac pentru phytel+

  • forme de turnare de ceară+

  • creioane de ceară ca un colorant, și, prin urmare, sunt opționale+

  • Elemente decorative.

Ceara poate fi luat de la lumânări vechi potențat sau să cumpere noi, ieftin ordinară va fi potrivit. În cea mai recentă versiune, lumânarea trebuie să se rupă cu atenție pentru a elimina fitilul care poate fi folosit pentru propriile lumânări.

În mod independent, fitilul poate fi realizată din fire de bumbac naturale, fără impurități străine, în caz contrar acesta va avea o provocare sau a evidenția un miros neplăcut chimic atunci când arderea.

În absența unor fire de bumbac puteți utiliza Moulin.

Fire ar trebui să fie copleșiți unul cu celălalt. Grosimea phytile poate fi determinată numai prin experiment. Cu prea gros, ceara se va topi în mod activ, iar lumânarea rapid. Prea subțire va dracu ‘.

Sfeșnicele pentru ceara topită trebuie să reziste la temperaturi ridicate. La domiciliu, puteți utiliza formulare metalice pentru tortlete sau silicon la cupcakes de coacere. Sau utilizați capsule de aluminiu reexistente din lumânări plutitoare utilizate anterior.

Pentru lumanari de ceară, se recomandă utilizarea unei coloranți grași. Pentru acest lucru perfect se potrivesc cu ceară. De asemenea, puteți adăuga câteva picături de ulei esențial pentru a crea o aromă. Nu mai este nevoie de – mirosul puternic excită prea mult sistemul nervos și poate avea un efect invers, de exemplu, în loc să se odihnească coșmarurile vor urmări noaptea. Este important să ne amintim că numai uleiurile sunt relaxante și alt efect tonic.

Citește mai mult  Bucătărie-Studio Design 20 kV. M

Cum se face?

Înainte de a începe să faceți o lumânare, fitilul de casă ar trebui să fie înmuiat și tăiat în 2-3 cm. Dacă este folosit gata, scos din lumânări, atunci nu este necesar să se vindece.

Ceara fladiană se îneacă pe o baie de apă, astfel încât să devină lichid, fără a aduce la fierbere. Odată dizolvat, adăugați creioane cu ceară rasă. Se amestecă bine să se dizolve complet. Acum puteți adăuga decor și aromamaslo dacă au fost planificate.

Sparge ceara. Înălțimea lumânărilor este calculată pe baza faptului că 1/3 din greutatea va fi întotdeauna imersată în apă. Deoarece fitilul este scurt, atunci se întinde firul folosind un agent de ponderare nu este necesar. De îndată ce ceara îngheață puțin, faceți o gaură cu un meci și introduceți fitilul în ea, care ar trebui să dispună de cel puțin 1 cm.

În timpul răcirii lumânării, centrul său se poate potrivi. Defectul urât este fixat cu ușurință. Pentru a face acest lucru, se recomandă să lăsați ceara despre rezervă un pic pentru a se topi și a turnat „craterul”. Toate acțiunile sunt simple și, prin urmare, cu fabricarea pe care o puteți face cu ușurință cu mâinile dvs. fără a atrage asistenți.

Dacă lumânarea este slabă eliminată din formular, scoateți-o în congelator timp de 5-7 minute. Dacă RIM oferă o utilizare directă cu o lumânare, atunci puteți pleca.

Utilizați în interior

Lumanari plutitoare Puteți crea diferite compoziții. Cea mai simplă – utilizare într-o sticlă largă sau o ceașcă. Margele, pietricele mici sau un decor diferit sunt stivuite pe fund, iar lumânarea se încadrează. O astfel de „sfeșnic” poate fi decorată cu orice sărbătoare și nu va lua mult spațiu.

Citește mai mult  Design Interior Opțiuni Camera de zi Alb

Vaza este potrivită pentru compoziție. Principiu la fel ca și cu un pahar. Puteți lua flori vii cu muguri mari mai puternice și petale largi, de exemplu gerbere sau crizanteme. Floarea este tăiată tăiată, iar mugurii înșiși sunt atacați în apă într-o vază sau căderea înotați pe suprafață împreună cu lumanari.

Este interesant să se uite la compoziția mai multor VAZ cu diferite niveluri de umplere a apei.

Ca sfeșnic, puteți lua orice recipient transparent, destul de larg pentru a se potrivi lumânărilor pentru a se potrivi. Chiar și o bancă de sticlă este potrivită. Pentru a coborî diferitele decor în partea de jos, umpleți până la jumătate cu apă, iar gâtul va înfășura panglica de satin și va face un arc frumos. Banca obișnuită nevalidă este transformată radical.

Puteți plasa compoziții pe masă, o suprafață de tumbel sau altă suprafață orizontală. Apă, reflectând lumânarea flacără, va fi o strălucire frumos aruncată, jucați pe suprafețele oglinzii. Și vasele în sine arată imanent și originale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: