Poliester lenjerie de pat

Poliester lenjerie de pat

Poliester – material sintetic Comable creat din fibre de poliester. Instrumentele financiare derivate pentru servi deșeuri de petrol. Procesul de producție constă în reacții chimice complexe, poliesterul în sine este considerat toxic. Dar atunci când se adaugă componente naturale și o anumită prelucrare, se dovedește o pânză în condiții de siguranță, ieftin, moale și durabil.

Avantaje și dezavantaje

 • Materia cu fibre de poliester în structura se distinge printr-un luciu frumos caracteristic.

 • lenjerie de pat poliester este produs într-o mare varietate de culori – de la monofonice la cele mai multe evoluții pline de culoare, de designer.

 • bine Material repulses de praf si poluare.

 • Spania tesatura este ușor de dispersat, iar după spălare se usuca repede.

 • Rezistență bună la deformare.

 • Lenjerie de poliester nu are nevoie de călcare obligatorie și măturarea.

 • Seturi de lenjerie de pat din hipoalergenic sintetic amestecat.
 • Lenjerie nu este, practic, zdrobit.

 • Este plăcut să se răcească pielea cu contact tactil, astfel încât acest pat este deosebit de plăcut să dormi în vreme caldă.

 • Natural poliester rar format de kat.

 • Materialul este rezistent la un număr mare de cicluri de spălări, nu este înclinat să ridice și să se așeze.
 • Materia nu se estompeze nu sub influența luminii solare, uscare pe stradă este permisă, nu în umbră.

 • Neatractivă pentru fungice și alte microorganisme.
 • Valoare acceptabilă.

Dar, ca orice material bazat pe componente sintetice, poliester are unele minusuri.

 • Prezența synthetics în compoziția materialului face să nu fie atât de respirabil și higroscopice, cum ar fi țesături 100% naturale.
 • În funcție de compoziția, o astfel de lenjerie poate fi simțit ca aspru și grosieră. Ajutor rezolva această problemă este capabil de aer condiționat de înaltă calitate adăugat în timpul de clătire produs.
 • Lenjerie de pat din synthetics este de obicei electrificată, dar prelucrarea spray cu această problemă antistatice rezolvă.
 • Fat generat de pielea umană, împreună cu particule sudoripare se acumulează în fibre, astfel încât o astfel de rufe trebuie să fie șterse mai des decât ceea ce este cusut din componente naturale.

Luând în considerare toate caracteristicile indicate de calități pozitive, poliesterul are mult mai mult decât negativă.

Vizualizări

Avantajul poliesterului constă în adăugarea de componente naturale. În sine, fibrele sintetice nu sunt găsite practic. De obicei, bumbac, fibre de viscoză și elastan se adaugă la poliester. Ca urmare a acestei „interacțiuni”, este posibilă obținerea unei rezistente la uzură, puternică, elastică și, în același timp, o țesătură tactilă și vizuală plăcută. Avantajele sale sunt rezistența la tracțiune, rezistența la uzură și ușurința de îngrijire.

Dacă pânza este un poliester pur, este în mare parte similară cu mătase naturală. Dar, în forma sa pură, poliesterul este toxic, în legătură cu care producătorii și diluează sintetic de aditivi naturali. Microfibrul rezultat nu este dăunător pentru sănătate, iar tehnologiile moderne oferă proprietăților ecologice de tesatura amestecată. Prin urmare, poliesterul este utilizat pe scară largă nu numai pentru coaserea kiturilor de dormit, ci și pentru fabricarea păturilor, acoperite și perne. Acest lucru este considerat justificat pentru a economisi bani.

Îmbunătățirea caracteristicilor calitative și atractivitatea kiturilor de pat sunt capabile de astfel de combinații.

Poliester și vâscoză

În caz contrar, materialul se numește mătase artificială. Vizual, este de fapt indiscutabilă de foi de mătase scumpe: o suprafață netedă, ușurință și moale, plăcute la atingere. În acest caz, materialul cu aditivi artificiali datorită viscozei trece aerul și apa. Polviarismul se încălzește chiar mai mult decât o mătase reală. În timpul verii, numai el într-un plus.

Poliester cu bumbac

Lenjerie de pat din bumbac și amestec de poliester se distinge prin rezistenta la uzura, durabilitatea, fibrele dense nu sunt dizolvate, ferm interconectate unele cu altele, materialul nu este deteriorat în timpul expunerii mecanice, este ușor de îngrijire, ea pur și simplu perturba, aproape niciodată zdrobit , nu se contracta, cu un procent mai mare de bumbac rateaza compoziția bine umiditate și „respira“, este mai ieftin decât seturi de lenjerie complet naturale, se pare atractiv.

În mod tipic, conținutul de bumbac se întâmplă în raportul următor: 15%, 35%, 50%, 65%. Ultimii doi indicatori sunt cât mai mult posibil ca o compoziție a unei țesături concepute pentru somn și odihnă. Dacă poliesterul în compoziție este mai mare de 75%, aceasta afectează negativ permeabilitatea apei și a aerului din tesatura.

Cum de a alege?

Împreună cu alte materiale, tesatura de poliester pot fi diferite în calitate. Prin achiziționarea unui set de lenjerie, este de dorit să îl evaluați cu ajutorul mirosului. Senzație de un miros chimic puternic pronunțat, nu este recomandat la produsele de achiziție.

De multe ori, calitatea nelichide mărfurilor pot fi identificate numai cu utilizarea pe termen scurt. De exemplu, după vopsire a corpului. Sau, după original set colorat după spălare și palid se estompează, iar apa din mașina de scris devine o culoare intensă. Somnul pe un astfel de pat este contraindicată categoric.

Ca o regulă, seturi de lenjerie sunt livrate la orificiile de evacuare închise ermetic. În cazul în care vânzătorul se opune categoric pentru a deschide ambalajul fabrica, oppresenting inspecția atentă a produselor și senzație de tesatura, mai bine renunțe la achiziționarea. Este demn în căutarea pentru un astfel de produs care se vinde cu mândrie și cu încredere demonstrează toate avantajele sale.

Cum să vă îngrijiți?

kituri de poliester nu au nevoie de ingrijire speciala, dar este necesar să se familiarizeze cu regulile de bază.

 • După achiziționarea unui produs, trebuie să se spele cu aer condiționat, fără a adăuga pulbere. Surplusul de colorare și substanțe chimice se spală cu apă, iar aparatul de aer condiționat va da materia moliciune și va arăta proprietăți antistatice.
 • Înainte de spălare, toate componentele sunt pornite pe dos, Butoane și butoane de trăsnet.
 • Colorată și alb, precum și seturi de culoare închisă ștergere în mod individual de altul.
 • Pentru spălare de înaltă calitate, la un moment dat Nu încărcați mai mult de un set.
 • lenjerie de corp din poliester scaun, la temperaturi de până la 40 OS. În absența contaminării explicite, materialul amestecat este perfect reținut în apă rece.
 • Modul de spălare preferat – delicat.
 • Nu este permisă spălarea cu un conținut de clor. Alte albire adaugă în cantități mici, în cazuri excepționale,.
 • Se recomandă să se spele cu lichid. Gelurile sunt mai bine pătruns în fibre de materie și se spală din ele, mai bine pentru a face față poluării.
 • Aer conditionat preferabil ridica cu antistatic.
 • Taboo la fierbere sau uscare Lângă dispozitive de încălzire.
 • în valoare de lenjerie de corp umed împinge să se usuce pe stradă.
 • Fier Lucrurile au nevoie la o temperatură scăzută în modul Silk sau Sintetice.
 • depozitarea lenjerie de corp. Pentru comoditate, puteți pune un set în față de pernă.

Examinați recenzii

La rufele cu un poliester constând dintr-o mulțime de avantaje. Cu un raport de vite bune sau vâscoză din utilizarea va fi unul pozitiv și plusuri. Mai bine să kituri achiziționa de la producătorii de bine-cunoscute. Dacă vom compara prețurile pentru un pat de alte țesuturi și pe PBC din poliester, apoi pentru același cost, puteți achiziționa un set de bosities sau o pereche și mai mult de la sintetice amestecate materiale. Beneficiul este evident.

După achiziționarea unui nou set de facilități de dormit, înfrumusețată din poliester mixt, nu este recomandat să le păstreze imediat. Anterior, trebuie să se spele produse cu aer condiționat. Tesatura va deveni tactil mult mai moale și mai plăcută.

Unii oameni care beneficiaza de pat lenjerie din poliester pot primi probleme reale. Este vorba despre cei care suferă de astm, alergice care au boli ale tractului respirator superior. Nu se arată ca lenjerie și proprietarii de piele sensibilă, predispuse la iritatii dermatologice de diferite etiologii.

  În general, seturi de dormit din poliester va deveni un lucru indispensabil în viața de zi cu zi. Va reduce timpul pentru probleme de casă, deoarece acestea pot fi acoperite după spălare, nu este stagnante. Acest element facilitează foarte mult viața, deoarece calcatul produselor mari este un proces foarte laborios. Acesta poate fi salvat pe apă caldă. Din moment ce totul este respinsă fără probleme la grade mici.

  Se salvează bugetul și timpul de spălare, reducând în mod semnificativ și ciclul de energie electrică și consumul de apă. kituri de poliester poate fi ieftin, dar frumos și practic cadou.

  Despre cum să spălați lenjeria de pat, uitați-vă în videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: