Prezentare generală a cabinei de duș Ido

Prezentare generală a cabinei de duș Ido

Compania Finlandeză IDO este cunoscută pentru evoluția sa în domeniul echipamentelor de baie, echipa sa include designeri talentați din întreaga lume.

În zilele noastre, oamenii sunt din ce în ce mai interesați de designul interior, întruchipează diverse proiecte la domiciliu. Baia a devenit un loc important în locuință, unde puteți efectua proceduri igienice, relaxați-vă și relaxați-vă. Planificând acolo reparații, este important să se gândească clar la fiecare detaliu.

Despre companie

În 1873, o fabrică a fost înființată în cartierul Arabia Helsinki, unde a început să producă o china sanitară pentru prima dată. De-a lungul anilor, planta a fost producătorul scandinav numai de ceramica. În 1969, o nouă instalație a fost construită, care, în 2019 va fi de 50 de ani. Marca IDO în sine a apărut în 1992, iar din 2015, compania a devenit parte a concernului internațional Geberit Group.

Acum, planta este una dintre cele mai renumite întreprinderi din Europa pentru producția de produse de baie.

Designeri

designeri celebri din întreaga lume participă la dezvoltarea unor idei inovatoare.

 • Jan Randle – designerul britanic de o nouă colecție suflet, care este interesat doar de stil scandinav. Se creează lucruri cu impecabilitate funcționale, confort și stil.
 • Scott Derbyshire – Autorul seriei moderne Ido Glow, care combină funcționalitatea și atractivă.
 • Karl Holleberg – designer de renume mondial finlandez. Holmberg a venit cu un rezervor dublu și un stilou pentru toaletă proaspete. El susține ideea de a crea elemente durabile, care va servi oamenii timp de mai mulți ani.
 • Einar Haredee – celebrul designer norvegian. Se dezvoltă atât elemente de mobilier și mașini.
 • Antonio Chitterio – Designerul italian, are la nivel mondial de recunoaștere bine-meritată. A creat o serie de ceramică POZZI-Ginori.
 • Frederick Worner – designer de suedez, a lucrat ca arhitect în IKEA și în alte birouri scandinave celebre ale acestei direcții.
Citește mai mult  Cabine de duș pentru dăruire: specii, materiale și selecție

Modele, avantajele și dezavantajele lor

cabine de duș din Finlanda sunt cunoscute peste tot în lume, ele sunt considerate pe bună dreptate un eșantion de fiabilitate și stil. compania IDO produce de înaltă calitate și echipamente funcționale pentru băi, care servește de mai mulți ani.

Showerama – Numele cabinelor de duș scandinave echipate cu un built-in mixer termostatic. Ei au o mulțime de avantaje și aproape nici defecte. Cabinele sunt durabile, realizate din materiale de înaltă calitate, au un aspect frumos și sunt foarte convenabil de utilizat. Echipamente echipate cu duș manual și tropical, funcție de generare de abur. Există un raft spațios pentru lucrurile din cabina de duș, puteți instala, de asemenea, suplimentar. Instalarea modelelor este destul de simplă, inclusiv fixarea labelor de fixare și colectarea profilelor din aluminiu. Instrucțiunile de instalare sunt atașate.

Nu există dezavantaje semnificative la cabine, dar au nevoie de îngrijire pentru ei, deoarece materialele ușoare și transparente sunt poluate rapid.

Modele pătrate și dreptunghiulare de cabină de duș IDO:

 • Showerama 10-5 Confort pentagonal (90×90, 100×100, 80×90, 90×80 cm)+
 • Showerama 10- Confort (90×90 cm).

În producția acestor modele, siliciul nu a fost utilizat. Cabinele au roți și picioare reglabile în partea de jos a paletei, care este foarte convenabilă atunci când se mișcă. De asemenea, au fost testate și aprobateSINTEF, în conformitate cu EN 15200: 2007.

Paletul echipamentului este durabil, realizat din marmură artificială, conține built-in capcana de păr în gaura de scurgere. Completați ușor uși glisante, alb sau argintiu Profiluri de culoare. Sticla are o cabină transparentă, dar puteți instala față de sticlă transparentă, mată – spate. Înălțimea cabinei atinge 215 cm (cu posibilitatea de a ajusta până la 8 cm). Mânerele ușilor sunt foarte durabile și convenabil în utilizare.

Citește mai mult  Bufete pentru camera de zi: soiuri și sfaturi pentru alegerea

  Alte tipuri de cabine de duș Showerama:

  • Showerama 10-02 (70×90, 90×70, 70×100, 100×100, 100×90, 90×100, 80×80 cm)+
  • Showerama 10-04 (70×90, 90×70, 70×100, 100×100, 100×90, 90×100, 80×80 cm)+
  • Showerama 8-3 (70×90, 90×70, 90×80, 90×90, 100×100 cm).

  Cabine din seria 10-02-10-04 au două uși drepte sau curbe care se deschid atât în ​​afara și în interiorul. Ele se pot dezvolta pe perete, ajutând la semnificativ salva spațiu. Aceste modele fără un profil în aer liber, ceea ce îl face ușor de utilizat dușul persoanelor în vârstă și cu handicap. Ușile sunt reglabile și ridicate cu 7 mm, și speciale benzi magnetice le susține atunci când acestea sunt închise. profile cabine de dus din aluminiu lustruit. Puteți alege argintiu lăcuit sau alb de culoare. Sticlă în cabine transparentă și mată, cu o marjă de până la 6 mm. Înălțimea este de 200 cm Echipamente.

  Showerama Seria 8-3 are un profil de podea reglabile, care este potrivit pentru bai cu instalatii sanitare de suprafata. Este posibil de a alege un model cu o latură simetrică sau asimetrică.

  Prețul IDO cabină de duș începe de la 105 de mii de ruble pe unitate – în funcție de mărimea și configurația.

  Comentariile clienților

  Comentariile Real client sunt foarte utile în alegerea dreptul de produse, după cum puteți afla mai multe despre calitățile pozitive și negative ale mărfurilor. Opiniile consumatorilor despre produsele IDO aproape toate bune. Titularii de cabină de duș showerama sărbătoresc aspectul lor elegant, materiale de înaltă calitate și comoditate atunci când sunt utilizate. Ei au, de asemenea, observați că este ușor să aibă grijă de ochelari și paleți, deoarece în timpul curățirii nu există divorțuri și pete.

  Citește mai mult  prosop electric șine pentru baie: soiuri, alegere, instalare

  Sufletele tropicale se relaxează minunat, ameliorează stresul după o zi plină. Există o stabilitate a profilului în aer liber și o alunecare plăcută a ușii sufletului. Dintre minusuri, cumpărătorii au identificat un număr insuficient de rafturi, dar este ușor de compensat prin achiziționarea de suplimentare.

  Puteți ridica cabinele potrivite ale producătorului finlandez și nu ghiciți, deoarece vor servi de mult timp și vor mulțumi cu siguranță proprietarilor lor.

  Ido Cabina de dus opinie Uita-te la următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: