Proiectare bucătărie 12 kV. m cu o canapea

Proiectare bucătărie 12 kV. m cu o canapea

Bucătăria de 12 metri este o opțiune tipică în clădirile noi moderne. Este, de obicei, o camera dreptunghiulara de 3 pe 4 metri, în cazul în care nu numai un set de bucătărie, dar, de asemenea, o canapea, dar, de asemenea, o zonă cu drepturi depline de recreere (canapea, masă redusă). Spațiu suficient pentru a aranja mai multe zone funcționale pe ea. Și se poate face în diferite moduri.

Reguli generale

Proiectul începe cu ideea. Există întrebări de bază, răspunsuri la care va fi un punct de reper. O bucătărie mare (și 12 metri respectă această definiție) – acest lucru nu este deloc necesar un set cu cască mare, o masă de luat masa destul de mare și umplerea maximă a spațiului.

În ciuda numărului de metri pătrați, le puteți gestiona după cum doriți:

 • În cazul în care bucătăria este pătrată, acesta poate fi introdus în ea, în orice mod, de-a lungul unui perete, doi, trei+

 • Bucătăriile dreptunghiulare sunt mobilate cu o pâine pentru a se asigura că aranjamentul nu face ca camera să fie deja vizibil, deoarece acestea sunt mai des recurse la aspectul unghiular+

 • Cu canapeaua puteți face acest lucru – va deveni parte a zonei de luat masa sau va forma o zonă de recreere separată (dacă intenționați să faceți o canapea cu un pat suplimentar).

  Adesea, gazdele sunt rezolvate pe combinația de spațiu, deoarece dimensiunea bucătăriei vă permite să organizați un mic cameră de zi în ea. În cazul în care apartamentul este-o singură cameră, soluția este destul de rezonabil.

  Caracteristici de finisare

  bucătărie spațioasă, cu un nonsens, dotarile standard poate pierde avantajele sale vizibile. Interiorul devine moft și plat, foarte rău dacă posibilitățile de bucătărie spațioasă nu sunt luate în considerare. Dar când designul camerei de bucătărie este elaborat cu grijă, atunci când este împărțită în zone și cerințe speciale sunt, de asemenea, prezentate zonare, se dovedește o cameră foarte interesantă.

  În cazul în care există o canapea în bucătărie, camera deja arată ca o uniune cu camera de zi. Oricare parte a spațiului ia caracteristicile mini-cameră de zi. În cele mai multe cazuri, proprietarii se străduiesc să evidențieze 2 zone, desemnează diferența lor funcțională. Din acest design, imaginea de ansamblu a bucătăriei câștigă numai.

  Și va ajuta în proiectarea corectă a următoarelor recomandări.

  • Camera are nevoie pentru zona de competență. Setul de bucătărie și alte mobilier au nevoie de un aranjament ordonat, ar trebui comandat și aranjamentul zonei de recreere și zona de luat masa. În același timp, toate elementele de bucătărie trebuie să mențină vizual integritatea.

  • Armonios ar trebui să fie colorist Schema de decorare a suprafeței rutiere, Mobilier și accesorii, decor și textile. Toate articolele trebuie păstrate într-un stilist.

  • Utilizați spațiul disponibil este necesar rațional: Combinând 2 camere (dacă vă decideți pentru ea), trebuie să utilizați toate pragurile de ferestre potențial utile, accesul la balcon, dacă există.
  Citește mai mult  Tulle în sala fără perdea: soiuri, alegere, exemple

  • Limitați numărul de ceea ce se află în bucătărie. Supraîncărcarea interioară de 12 metri chiar mai ușoară decât într-o bucătărie mică. Un element integrat al camerei ar trebui să fie lumină și spațiu. Evitați așternutul în interior.

   Ei bine, la tendințele din decorarea bucătăriei, astăzi sunt foarte democrați. Regula unu: Dacă camera într-un apartament sau o casă mare, atunci orice stil și orice materiale de finisare pot fi vizualizate ca linia principală.

   Dacă nu vă puteți lăuda cu un apartament mai mult de 90-100 m, gândiți-vă la relevanța suprafețelor de marmură, abundența de aur și stuc.

   În proiectarea interioarelor, apartamentele sunt încă dominate Motivele scandinave. Ei câștigă astăzi High-tech, minimalism și mansardă. Din ce în ce mai mult, proprietarii se îndreaptă spre principalele postulate ale stilului SCAND: simplitate și concisitate, valorile spațiului și luminii, selecția ecologică a materialelor, atenția fiecărui element și individualizarea în decor.

   Mobilier și tehnologie

   Pe căile de salvare a spațiului pot fi cheltuite chiar și în raport cu cele mai mici premise. Mai ales dacă decideți să le dați funcții suplimentare. Dacă intenționați să puneți o canapea în bucătărie, atunci Un astfel de proiect implică deja spațiu de economisire.

   Și îl puteți salva ca:

   • Utilizați în principal, o paletă luminoasă în finisajul suprafețelor și mobilier+

   • Utilizați elemente funcționale suplimentare – de exemplu, utilizați zona pervazul ferestrei+

   • oprire la soluții minimaliste+

   • suprasarcină refuza decorative.

    Pune mobilier în bucătărie în 12 pătrate pot fi diferite – structura permite într-adevăr. De exemplu, se obține un aranjament interesant, în care căștile de bucătărie formează litera. Pe teritoriul pe care poate deveni un separator de două zone, o parte a setului cu cască „încheie“. Această proeminență și devine o zonator: separă sectorul de gătit din zona de recreere (și, în același timp, zona de luat masa).

    Puteți face o destinație de plasare paralelă: a pus întregul capetele de-a lungul unui perete, și pentru a pune canapeaua din opusul. Tabelul în acest caz este în valoare sau în apropierea canapea, sau de fereastră (dacă nu există nici un balcon în bucătărie). Cu un balcon, aspectul se schimbă ușor, dar pervazul poate fi transformat într-un raft de bar, care îi place, de asemenea, mulți.

    Dacă canapeaua nu devine doar un colț blând, dar este un pat suplimentar în casă, încercați să ardeți o masă de mese din ea. Dar, în același timp, dacă în oaspeții casei, masa este ușor atașată de canapea. Dacă există un televizor în bucătărie, este logic că va fi vizavi de canapea. Aceasta înseamnă că televizorul nu este un loc la perete în zona de lucru. Astfel, canapeaua trebuie pusă perpendicular pe zona de lucru.

    Dar este chiar mai ușor să dotați bucătăria cu o canapea și un televizor folosind o zonare clară. Această opțiune este mai potrivită pentru bucătăria dreptunghiulară. Camera este divizată condiționată în 2 părți: într-unul – sectorul de lucru, zona de gătit, în cealaltă – zona de recreere. Care va fi mai mult, pentru a vă rezolva. Dar din ideea camerei mini-locuitoare este dificil de refuzat, deoarece este convenabil – o canapea și o masă, un televizor dimpotrivă, iar diversitatea din setul cu cască de bucătărie nu distrage atenția.

    Citește mai mult  Totul despre partițiile din baie

    Dacă există o oportunitate de a deghiza sub aparatele de uz casnic, profitați de ea.

    Trimiteți la o mică cuptor cu microunde, la un cabinet special – frigider (da da, este încă relevant). Încercați tot ceea ce nu utilizați adesea, curat cu vizibilitatea zonei.

    Soluții în stil

    Una dintre cele mai interesante și mai dificile alegeri – stil de bucătărie. Mulți refuză să o determine, având în vedere acest moment opțional. Sau doar credeți că bucătăria făcută într-un anumit stil este întotdeauna costisitoare. De fapt, disciplinele de stil, Orients nu face greșeli în combinație.

    Ce stil poate fi o bucătărie de 12 metri?

    • Stil modern. Populare și ușor de implementat. În proiectarea de viață, există o regulă de nezdruncinat – în modernă funcționalitate domină bucătărie, confort, compactitatea, practic. Motto-ul unui astfel de stil a este un refuz de inutile, nesemnificative. Stilul este reprezentat de suprafețe netede monofonice de nuanțe neutre, rafturi închise, practic, lipsa de textile și decor minimal, abia vizibile.

    Materialele utilizate în mod obișnuit piatra artificiala, plastic, sticla, crom. Avansată de interior astfel de tehnică real încorporat pe controlul senzorial.

    • Stilul scandinavului. Estetica de apartamente din țările din Europa de Nord sunt frumoase în care aceasta nu accentuează starea materială a proprietarului, creează o atmosferă proaspătă și ușoară, care nu va pune presiune. Într-o astfel de cameră, există întotdeauna o răcoare plăcută, o stare de spirit puțin nordic, care funcționează în contrast cu accente naturale – un copac natural, cald, covoare țesute și t. D. Din culorile dominante absolute pot fi numite alb, cu care gri, albastru și albastru sunt adiacente. Incluziile episodice de galben, roșu și verde sunt armonizate cu o prospețime totală și ușurință.

    • Stilul clasic. Să se folosească mobilierul din lemn natural acoperit cu lac sau smalț. Fatade Setul cu cască Decorează, de obicei, fileurile, utilizate fitinguri active active. Adesea spațiul de lucru de lucru este realizat din marmură artificială. Echipamentele mari sunt preferate de colecțiile retro la microundele moderne și frigiderele care nu sunt disonate cu starea de spirit de bucătărie de vintage. Pereții și tavanul sunt de obicei albe dacă există un stuc de tencuială – atunci în cantitate neobișnuită.

    • Loft. Nu pentru toate asociațiile cu o cameră de mansardă negativă, multe estetice industriale captează, inspiră și vreau să-l transfer în apartamentul meu. Pereți goi de cărămizi, țevi deschise, refuzul textilelor și designului ferestrei, preferința pentru flori întunecate – acestea sunt legile mansardei. Stilul brutal este dificil de a apela confortabil (în percepția obișnuită a acestui cuvânt), dar faptul că poate fi frumos, îndrăzneț și foarte elegant, fără îndoială. Principalul lucru este că toate casele sunt aproape de acest design.
    Citește mai mult  Selectați dimensiunea de covor si pleduri

    • Stilul de măsline. Dați preferință culorilor calde și culorilor naturale. Ei bine, dacă reușiți să găsiți setul cu cască în retro-stil, și subțire, exclusiv grinzi decorative vor apărea pe tavan. Decorați subiecții spațiale care sunt asociate cu sărbătorile rurale: coșuri de răchită puse într-o borcane de jaruri, ciorapi frumoase pentru condimente care nu sunt ascunse în dulapuri și în minte. perdele de lumină cuiere ușor pe ferestre, pe tapet puteți vedea flori sălbatice drăguț (mic), fata de masa poate fi ajurat sau lenjerie.

    Extracția sub forma unui coș de fum va fi o alegere minunata pentru bucătăria de măsline. Copac, lut, cupru, textile naturale sunt aproape de Provence, dar din sticlă colorată, din metal cromat și plastic lucios nevoie să fie refuzată.

     Acest lucru nu este cu siguranță toate stilurile posibile, dar numai cele mai cautate. Puteți aprofunda în estetica țării, pentru a se potrivi ideile de stil colonial, aduce subtilitate și harul Shebbi șic în casa ta sau de a face bucătăria expresiv în stil etno.

     Standardizare, același tip de interior este o chestiune de obișnuință, pentru că în magazine astăzi există tot, astfel încât bucătăria ta nu devine o copie a vecinilor de bucătărie.

     Exemple frumoase

     Opțiunile propuse mai jos se pot inspira pe proiecte îndrăznețe care urmează să fie efectuate în bucătărie. Noi oferim 7 exemple de succes de proiectare bucătărie 12 kV. metri.

     • Foarte calm și erodate clasic. Lumina spațiu nu pare a fi strânsă și comprimat, este destul de un loc pentru canapea. Dar, dacă vă decideți să-l pună la perete, va trebui să mai importante decât undeva mai TV.

     • Corner personifică canapea o zonă cu drepturi depline de recreere în bucătărie. masă compactă nu va interfera cu vizionarea TV. Locul pentru manipulări cu resturile canapea. Spațiu zonator servește partea proeminentă a setului cu cască.

     • Aceasta nu este o canapea complet standard, dar, de asemenea, o astfel de decizie o poate fi interesant. Bucataria se dovedește a fi foarte vară din cauza accente de culori luminoase și scaun de răchită.

     • Soluție de culoare Brilliant pentru bucătărie modernă. În acest caz, canapea nu poate servi ca un loc de dormit, și nu există nici un televizor. Dar, dacă aveți nevoie de o canapea bucătărie unghiulară, acest proiect este foarte bun.

     • Bucataria este îngustă, dar culori deschise în decorarea înmoaie această percepție. Proprietarii au ales Tahtu, care nu este inferior canapea. Excelent poate fi numit o idee cu fototapete și promițându-le – o recepție bună pentru extinderea vizuală a spațiului.

     • zonare clară, gama de culori calm, zonă de living și de luat masa în formă zonă de pe un teritoriu. Canapea, care este pliată, în poziție pliată arată ca un element de convingător bucătărie.

     • O optiune interesanta pentru a aranja bucătărie pătrat. Canapea este foarte drăguț, servi și un loc de dormit. Corect ales gama de culori nu spațiu „comprese“.

     Despre caracteristicile acordului de bucătărie, a se vedea următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: