Proiectare bucătărie în Liliac Tonuri

Proiectare bucătărie în Liliac Tonuri

Studiind designul camerei, mulți preferă tonuri de lumină, dar nu uitați că întuneric sau culorile vii se potrivesc, de asemenea, bine în design. culoare Lilac va deveni o opțiune excelentă la proiectarea spațiilor de bucătărie. Având în vedere faptul că această culoare nu este atât de des găsite în natură, în proiectarea diferitelor spații, se recomandă utilizarea foarte dozare.

nuanțe paletă

Bucătărie complet liliac poate fi văzut extrem de rare, deoarece aceasta culoare reduce vizual cameră. Mai interesant și camere au proaspete efectuate într-un ton de culoare bej, dar folosind accente violet. Ca o culoare accente, perdele sau șorț pentru facilități de bucătărie sunt adecvate, precum și căști în acest interval, lămpi sau feluri de mâncare în tonul liliac.

Cu toate că această culoare în sine este destul de pompos și rece, nuanțele sale în proiectarea nu sunt utilizate atât de rar. Bucătărie complet liliac apare rar, puteți vedea, de obicei, de proiectare, în care mai multe nuanțe sunt adiacente. Pentru a evidenția culorile de saturație, utilizarea culorilor însoțitoare.

Cea mai bună opțiune în acest caz, va fi alegerea de culoare bej, lapte, smântână, caramel sau nuanțe argintii.

Folosind toate nuanțele violet saturate fără limitare, este important să se știe că ele afectează sistemul nervos central, care afectează starea de spirit a proprietarilor de origine. În cantitate moderată, o astfel de culoare se va umple cu energie. Aceste nuanțe sunt cele mai potrivite pentru camere de intemperii în stilul de minimalismul, high-tech, Avangard sau Provence.

nuanțe paletă diversă. În cazul în care camera are o dimensiune mică, este important să se aleagă alege în mod corespunzător combinațiile de culori, astfel încât bucătărie nu pare sumbru și incomod.

 • O optiune excelenta va fi Uniunea White și Lavandă. Utilizarea de combinații similare în interior va permite vizual pentru a face camera cu lumină și spațioasă. Lavandă gamma ofera un astfel de farmec aparte. Principalul lucru nu este de a folosi o mulțime de nuanțe întunecate, în caz contrar acest design va fi greu de percepție.
 • Pentru o cameră destul de spațioasă, este aleasă un gentle-liliac, ametist sau o umbră purpurie. Datele de ton se potrivesc perfect în interior. Textile în tonuri blânde, tapițeria mobilierului și lămpile mici vor da confortul bucătăriei.
 • O opțiune bună va fi un duet negru cu un liliac. Astfel încât camera nu pare întunecată, alte nuanțe neutre ar trebui folosite.
 • Alegerea gamului roz-lilac pentru bucătărie nu este, de asemenea, mai puțin frecventă. De obicei, această opțiune preferă fete tinere și naturi romantice.
 • Cea mai de succes este alegerea tonurilor blânde. O bucătărie mică și confortabilă de liliac în acest caz va privi proaspăt și aer.
 • Iubitorii de culori luminoase din interior pot opri alegerea pe Salatovo-Lilac, fie pe gamma galben-lilacium. Dar, în acest caz, este necesar să se observe moderarea proporțiilor.

Alegerea tonului dorit, este important să luați în considerare parametrii camerei. Pentru o chicinetă mică, este aleasă gama LILAC Light, datorită căreia lipsa de iluminare este compensată. Culorile întunecate vor face camera vizual mai puțin. Este mai bine să nu alegeți câteva nuanțe similare de la gama Lilac, altfel există o șansă de a supraîncărca interiorul. Astfel încât acest lucru nu se întâmplă, este diluat cu culoarea calmă.

Citește mai mult  Design Baie combinată 4 kV. M

Culorile prea bogate sunt de obicei folosite ca niște lovituri mici. Tonurile ușoare de la gama propusă mai des alegeți să terminați suprafața peretelui sau tapițeria mobilierului. Dacă mobilierul din această cameră are o culoare similară, atunci decorarea peretelui se face în culori mai relaxate. În acest scop, sunt alese nuanțe bej, gri și smântână.

Lumina Lilac Bucătărie va fi locul perfect pentru întâlniri confortabile de seară. O astfel de culoare contribuie la relaxare, dezvoltă potențialul creativ.

Tipuri de căști de bucătărie și plasarea acestuia

Atunci când alegeți un set de căști de bucătărie, este important să se ia în considerare zona camerei, precum și ce bucătăria va fi încadrată în. Cu o formă selectată în mod corespunzător de mobilier, puteți ascunde defectele posibile și sublinia avantajele camerei.

Atunci când alegeți un set de căști pentru o bucătărie nu este foarte mare, este necesar să se ia în considerare ergonomia camerei. Mobilier de succes detașat va face cameră mai spațioasă și confortabilă pentru muncă și recreere:

 • Pentru bucătării cu o suprafață mică, un aspect liniar sau M-formă este de obicei selectată+
 • Insula aspect, două rânduri sau P formă adecvată pentru o cameră mare și suficient de spațioasă+
 • O opțiune bună pentru o mică zonă de bucătărie va fi instalarea de built-in mobilier.

Pentru camera în tonuri violet, este recomandabil să se aleagă mobilă ușoară. Asigurați-o bucătărie mică vizual rafturi de sticlă și mai mari suprafețe de oglindă în culori blând-liliac. În acest caz, este mai bine pentru a alege accesorii genial.

seturi de căști de bucătărie unghiulare ajutat. Pentru bucătăria spațioasă violet, luciul este potrivit, mai degrabă decât suprafața mată a produselor. Într-o bucătărie mică în culori strălucitoare, o masă cu un blat de liliac, livrat în centrul camerei. Suprafața de lucru a proiectului ar trebui să fie emise în culori similare.

Combinații de culori

Culoarea Lilac nu poate fi întotdeauna combinat cu succes cu diferite culori. Așa că sala de bucătărie se uită confortabil și lumină, este important de a alege combinația de culori dreapta.

 • Gri este foarte bine combinat cu nuanțe de gamma violet.
 • Va fi bine la albastru duet cu liliac. Această opțiune va umple lumina spațiu.
 • culoare roz delicat, precum menta și nuanțe ușoare face o cameră confortabilă și caldă. Culoarea specificată este ales pentru concentrându-se pe detalii luminoase în interior.
 • O opțiune bună de design a camerei se va dovedi atunci când alegeți nuanțe luminoase. Deci, gri-liliac sau white-lilac gamma va deveni o alegere excelentă pentru bucătăria mare și strălucitoare.
 • O opțiune bună se va întoarce dacă alegeți partea de sus și de jos în diferite culori. În acest caz, fundul liliac este perfect combinat cu călărie strălucitoare. O astfel de bucătărie va fi capabilă să atragă atenția asupra neobișnuită și elegantă.
 • Chicinetă verde cu elemente purpurii va arăta neobișnuit. De asemenea, cu îndrăzneală și proaspătă, cum ar fi bucătăria galben-lilac.
 • Culoarea albastră nu se poate încadra în designul camerei. În acest caz, merită să alegeți o culoare metalică.
 • Combinația de liliac cu negru și alte nuanțe similare este permisă, dar în acest caz culoarea neutră este adăugată în interior, altfel camera poate să pară opresiv.
 • Pentru a separa zona de odihnă din zona de lucru perfect potrivită roz sau bej-lilac ton. O combinație câștigătoare diferită va fi alegerea nuanțelor de ciocolată. Setările căștilor maro în combinație cu textilele lilac saturate și obiectele de decor arată neobișnuit de elegante și confortabile.
Citește mai mult  Truma și troli în dormitor: specii și caracteristici de alegere

Stiluri

Alegerea culorii depinde atât de scopul funcțional al camerei, cât și de stilul întregului interior.

 • Stilul clasic presupune prezența în designul camerei albe și lavandă. În același timp, un ton va fi fundalul, iar celălalt – suplimentar. Argintul și incluziunile de aur diluează designul.

 • Minimalismul modern Salută prezența nuanțelor reci.

 • Pentru stilul Art Deco Tonurile saturate sunt potrivite. Pereții și alte suprafețe vopsite în culoarea selectată în combinație cu elemente maro completează cu succes interiorul. Textilele luminoase pe ferestre vor completa compoziția.

 • Style Provence Nuanțe purpurii perfecte. Pentru a acoperi pereții, puteți alege imaginea de fundal cu un model în astfel de culori. Este important să combinați detaliile reciproce. Dacă suprafața bucătăriei este un monofonic, merită să folosiți textile cu un model și viceversa. Completate de interior mobilier artificial în vârstă.

 • Pentru stil mansardă nuanțe reci vor fi mai potrivite. Combinația de mobilier și textile de culoare violet, cu zidărie de cărămidă și accesorii negre vor da camerei un tip special. Finisare stilul de crom mixere, blaturi frumoase și multe diverse dispozitive de iluminat.

 • Cameră hi-tech Dulapuri de suspensie ușoară, rafturi deschise. Pentru a economisi spațiu, instalați rafturi înalte, odihnindu-se în tavan.

Nu ambreiați camera cu un număr mare de mobilier, mai ales dacă nuanțele purpurii sunt utilizate în design. Adăugat elemente decorative în stil selectat și textile.

Caracteristici de design în gamme monocrom

Ideea principală a designului monocrom este o combinație de mai multe nuanțe de o singură culoare. adâncimea necesară și volumul realiza prin conectarea semitonului. Monocrom interior necesită prezența de o culoare dominanta. Al doilea contrast nuanță este în general prezent într-o cantitate minimă. În cazul în care baza pentru a lua o culoare lila, tonalități poate varia de la pal la purpuriu liliac.

Design monocrom implică utilizarea de diferite texturi. Același ton este perceput în mod diferit pe suprafețe lucioase și mate. Pentru a realiza texturate, în relief, sau de a folosi diferite modele. Foarte frumos, în același timp, va arata tencuiala decorativa sau tapet cu model texturat. Pereții trebuie să fie vopsite în culori vii sau contrastante, în special în cazul în care camera de zi-bucătărie are o suprafață mare.

Acesta are un design monocrom este, de asemenea, în utilizarea luminii de fundal inteligent. Aceasta tehnica se va transforma rapid camera si schimba design. Utilizarea diferitelor lămpi vă permite să evidențiați zonele necesare.

În cazul în care Chicineta este mic, nu este recomandat să instalați plafoanele de tensiune de culoare închisă în ea, în caz contrar, camera va arata imediat ca o cutie închisă. Pentru o astfel de cameră, un mare candelabru de suspendare nu se va potrivi.

Iluminat

Așa că camera de bucătărie în tonuri de liliac a fost confortabil și confortabil, trebuie să nu pierde din vedere de iluminat camerei. Dacă fereastra din bucătărie are dimensiuni mici, nu atarna perdele pe ele, dar instalați jaluzele. Un candelabru în combinație cu lămpi încorporate vor fi montate cu succes într-o bucătărie mare și spațioasă. Acesta va fi nici un caz că instalarea unor lămpi suplimentare în zona de lucru va fi.

 • Fluxurile de lumină diferite pot fi utilizate în design. Acest lucru va permite vizual să împartă bucătărie pe zonele, datorită cărora camera va părea mare în dimensiune.
 • Corpurile de iluminat punctul de focalizare pe anumite site-uri. De asemenea, această tehnică este caracteristică de utilizare pe suprafața de lucru.
 • Pentru a crea un mic shadension, pentru a alege lumina multiplă având o gamă largă de iluminare.
Citește mai mult  Kuiser robinete bucatarie: caracteristici, soiuri, alegere

Utilizarea unei combinații de tipuri de flux vă permite să obțineți un efect unic, și se creează o atmosferă plăcută și confortabilă. Pentru extinderea vizuală a utilizării spațiului de iluminare de suprafață monocrom. Este important ca pereții nu au fisuri, în caz contrar se va strica aspectul. În cazul în care bucătăria este prea lung, puteți seta iluminarea pe peretele de departe.

La alegerea de iluminat pentru bucătărie lila, nu ar trebui să alegeți doar o singură sursă de lumină. O opțiune bună va fi o combinație de mai multe aparate electrice care se concentrează pe zone diferite.

Exemple frumoase

Design de bucătării în culori violet implică utilizarea de diferite combinații. Uneori este destul de dificil pentru a obține efectul dorit datorită prezenței de nuanțe reci și calde în decor în același timp. Din setul de nuanțe de culoare acestei puteți găsi unul care este ideal pentru opțiunea dorită, ținând cont de dimensiunea de bucătărie, mobilierul, textile.

 • Liniar căști potrivit pentru bucătăriile de orice dimensiune. Ideea este că tot mobilierul din camera sunt situate de-a lungul peretelui.

 • Corner căști vă permite să utilizați corect întregul spațiu folosind dulapuri de colț spațioase. În colțul de obicei, pentru a alege un loc pentru a se potrivi chiuveta sau aragaz. De multe ori un unghi este utilizat ca separator de zonă care separă sala de mese din camera de zi.

 • În formă de P set de căști de bucătărie în nuanțe propuse vor ajuta vizual împărți spațiul. Această opțiune este mai bine pentru a alege pentru o suprafață mare de bucătărie, mai degrabă decât pentru o camera in miniatura, pentru că nu poate fi suficient spațiu pentru masa.

 • Datorită setului de căști al insulei în tonurile purpurii, în camera mare puteți pune în centru nu numai tabelul insular, acționând ca o suprafață de lucru, dar, de asemenea, atârnă rafturi spațioase și pune dulapuri pentru stocarea ustensilelor de bucătărie.

 • Arată setul cu cască al insulei foarte elegant, cu o masă neagră. Pereți vopsite în culori deschise, în acest caz, demarcată vizual partea de jos și de sus a mobilei de bucătărie.

 • Vizual pentru a mări spațiul va ajuta la utilizarea de mobilier lucios. Completați-o cu un șorț mat și plăci similare. Datorită utilizării lămpilor, probe suplimentare are loc.

 • Mat mobilier de bucătărie pare cunoscut, și, în plus, acesta nu este atât de amprente vizibile. Această opțiune este bine combinat cu un șorț lucios sau plafon similar.

Blatul este ales sub culoarea peretilor, podea sau șorțul. Culoarea violet nu este de obicei aleasă pentru șorț, deoarece va duce la suprasaturarea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: