Proiectarea culoarului în diverse stiluri

Proiectarea culoarului în diverse stiluri

Designul hol ar trebui să fie nu numai interesant, dar, de asemenea, practic. În conformitate cu aceasta, materialul și stilisticii interiorului. Luați în considerare opțiunile populare și interesante pentru proiectarea această cameră.

Stil englezesc

O astfel de soluție un designer este optim pentru un hol mic. trăsătură caracteristică – o combinație de bogăție, reținere, confort și confort. Pentru a pune în aplicare ideea, materiale moderne nu sunt utilizate (plastic, metal), finisaje si mobilier. Preferința este dată de un copac. Mobila trebuie să fie exclusiv nuanțe întunecate (naturale scumpe sau imitație de înaltă calitate). Kandelabra, candelabre, lampi va ajuta la crearea de iluminat. Vaze, poze, figurine, o oglindă mare, stau sub umbrele se va potrivi ca elemente de decor.

lux Barochko

Material principal de finisare – lemn natural. decor sculptat Aplicată și aurire. accente luminoase – un fenomen rar. În ceea ce privește schema de culori, mai ales diferite nuanțe de maro și verde. Pereți vopsite în alb. Așa că ei nu arata plictisitoare și monotonă, au decorat cu stuc, fresce.

Asigurați-vă că pentru a avea o oglindă (chiar mai multe), cu un cadru de lemn masiv realizat de aurire.

Geometrie și Gloss Ar Deco

Stilul combină uimitor de rigoarea și strălucirea suprafețelor lucioase (tavan, podea, pereți), care dau umbra de lux. accente de culoare se aplică: mai multe poligoane de contrastante tapet, bufe luminoase sau rafturi. Pentru proiectarea pereților, imagini de fundal de lumină-un foton va fi potrivit (vanilie, bej), spațiu de expansiune vizual. Mobilierul este selectat funcțional. Soluție de succes – dulap cu uși oglindă.

Stilul de est

În acest stil puteți evidenția două direcții, în funcție de care va crea holul. Prima dintre ele este arab, bazat pe tradițiile din India, Africa, Tailanda. A doua direcție este din Asia, reprezentată de China și Japonia.

direcţia Arabă

Pentru o astfel de cameră, un lux este caracteristic. Bright și paleta de culori saturate sunt selectate. textile naturale cu motive orientale ar trebui să fie plentious. Acestea sunt covoare și piese, canapea moale, cu tapițerie spectaculoase. Creați o atmosferă fabuloasă va ajuta dulapuri cu o abundență de rafturi și cutii.

stil japonez

Aceasta este opțiunea perfectă pentru cei care prefera minimalismul în apartament. În chineză și japoneză stiluri, forme laconice sunt folosite, schema de culori calm, mobilier scăzut. Este recomandat pentru fiecare perete pentru a pune doar un singur subiect al interiorului. O astfel de hol de intrare ar trebui să fie liber, nu aglomerat, astfel încât mobilier modular este utilizat. În cazul în care coridorul este suficient de mare, cu ajutorul unor pereți despărțitori și shirm, zone separate pot fi distinse. lămpi de iluminat punctiforme give corespunzătoare și lanterne chinezești.

vaze de podea cu compoziții de plante uscate vor fi potrivite ca decor.

Stilul țării

Această zonă corespunde stilului Țară. Aceasta este o fermă americană cu simplitate și confort. Implementarea unei idei va ajuta mobilier din lemn masiv finisate robust, culori pastelate, ornamente de plante. În franceză, stilul țării corespunde Provence. El este mai blând. Materialele naturale sunt, de asemenea, folosite. Așa că, în coridor există suficient spațiu, este selectat doar cele mai mobilierul necesar. Textile decoreaza imprimeu floral. Holul într-un astfel de stil ar trebui să fie o lumină.

„Lost de lux” Shebbi-Shik

Interiorul unui astfel de stil de necesita o gama de culori strălucitoare, care ar trebui să arate ușor. Pentru aceasta, nuanțele de roz, albastru, bej. trăsătură caracteristică – de lux. Mobilier cu curbe netede și linii este bogat decorate, dar are scuffs. Efectul antichității este accentuat de tencuiala decorativa, piatra. Interior va completa figurine cu îngeri, lumânări și alte lucruri antice. Sistemul de iluminare va oferi candelabre frumoase, cu suspensie de cristal, întăritură.

retro Varietatea

Designul hol va depinde de ceea ce era de a vă decide să „meargă“. Acest stil are mai multe aspecte, cu toate acestea, ea are, de asemenea, trăsături caracteristice: Neutru perete umbră, mobilier ascetice, parchet (alternativa – laminat, imitarea de bord din lemn), minim de mobilier, podea cuier. În ceea ce privește elementele de decor, apoi ceasuri de perete mare va fi adecvat aici, podele sau de perete oglinzi, estompare și vărsat voalat.

Armonia Naturii în Eco-stil

Crearea unui hol de intrare în ecostel, opriți alegerea ta Materiale naturale exclusiv (Lemn, dop, bambus, ceramica, eco-sticlă, sticlă, piatră) și naturale paleta de culori naturale. Baza este creat de nuanțe de bej, albastru, verde. accente luminoase pot fi aplicate. Situația ar trebui să fie de relaxare, astfel încât nici un gunoi, poate fi. Elementele de decor sunt selectate în conformitate cu tema florale. Acesta este prezent în textile, tablouri.

Dacă nu există suficientă lumină în hol pentru plante reale, este ales imitație lor de înaltă calitate.

Tandem Classics și abstracționism stil Fusion

O astfel de personifică hol tulburare de Boemia. Textile trebuie să emită moale și căldură: mătase, covoare, pluș. suprafete reci din material plastic și oglindă nu sunt permise. Material și culoare sunt combinate în așa fel încât impresia unui colaj luminos este ca un rezultat. În ciuda acestui, Toate detaliile de interior sunt armonizate unele cu altele și de a crea o imagine de integritate.

stil egiptean

Materialele naturale și nuanțe solare va ajuta la crearea unei atmosfere de mister Egiptului. Asigurați-vă că, în luxul echilibrat de interior și de reținere. Dacă holul este mic, peretii pot fi vopsite. Pentru spații spațioase sunt piatră second-hand. Paul scaune dale de marmură.

În ceea ce privește mobilierul, ar trebui să fie cel puțin. Se acordă prioritate lemn de culoare închisă și design neobișnuit. De exemplu, picioarele în formă de fiare lapse. Naturală și iluminarea ușor va oferi lămpi cu desene egiptene. Holul este decorat cu figurine, picturi și alte elemente care scot în evidență vechimea epocii.

în stil italian

Aceasta nu este o opțiune de versatil, astfel încât numai proprietarul caselor este potrivit, în cazul în care sala are ferestre și are o dimensiune impresionantă. Proiectul este destul de scump in domeniul financiar, deoarece materialele naturale sunt folosite pentru decorarea: granit, travertin, marmura, ipsos venețian.

Mă întreb combinația de zidărie de cărămidă brută și ipsos. Pale bej, gri, măsline este perfect potrivit pentru proiectarea de perete.

Pentru amenajari interioare necesită mobilier din lemn de culoare deschisă. Pilaștri, muluri, stuc va crea o atmosferă de lux, care este o trăsătură caracteristică a unui astfel de proiectare a. Frescele, statui, tablouri, candelabre stilizate sub sfeșnicele de perete sconces – toate acestea vor avea nevoie pentru decorare.

Cabana Cosy

Casa vânători din Alpi – Un exemplu tipic de acest stil. Pentru a face o astfel de hol confortabil, utilizați o piatră sau ornamente din lemn. Poate fi înlocuit cu imitație de înaltă calitate. Mobilierul este nevoie de simplu și funcțional: dulap, cuier (opțiune bună arata bine), comodă, pouf sau dimensiune canapea mică.

Placi de ceramica sau portelan gresie sunt utilizate pentru finisaj de podea. Culoarea materialului trebuie să fie aproape de culoarea principală a hol. Interiorul va completa perfect o oglindă mare încadrată de o ramă mare sculptat. La etaj se poate arunca pielea animalului sau fals ei. Trofee de vânătoare nu sunt permise – locul în camera de zi.

stil medieval

Evul Mediu, în holul pot fi diferite: stil lux baroc sau atmosferic în stil gotic. Pentru gotic hol, sunt necesare materiale scumpe: lemn, bronz, vitralii. Salvare pe fals de înaltă calitate dificil, din cauza absenței sale. O placi ceramice in relief decorat cu modele floristice sau abstracte este utilizat ca strat exterior.

Puteți muta departe de tradiționale de formă pătrată și cumpărare hexagonală acestuia.

Pe pereții din hol vechi, picturi sunt adecvate, imagini țesute. Nișele sunt decorate cu vitralii luminoase. Achiziționat mobilier din lemn de epocă decorate cu fir. Lustre cu elemente de forjare, sfesnice sunt folosite ca decor. Piese de completare mobila – alama sau bronz.

rustic Easy

Material principal de finisare – Arbore. Aceasta ajută să recreeze interior în stil rusesc. Massive trebuie să fie: usa de la intrare, piept. Textura lor de lemn este accentuat de inserții adezive, accesorii. Metal atașat o formă. O versiune interesantă a decorului va fi obiecte de antichități, ridicate pe pereți. De exemplu, diverse instrumente de dulgheri, Kuznetsov. Umeraș pot fi construite din crengi de lemn.

Bogăția Ampira

Stilul poate fi folosit pentru a proiecta un hol într-o cabana sau o casă particulară, deoarece necesită spațiu și tavane înalte. Ampire este un lux și bogăție, de aceea este inacceptabil să se folosească materiale de finisare ieftine. Imagini de fundal, imitarea de mătase pot fi utilizate pentru pereți sau tencuiala venețiană. Marmură, laminat, parchet sau covor cu gramada pufos sunt stivuite pe podea. mobilier tapițat scăzut cu elemente de aurire creează, de asemenea, o atmosferă de bogăție și rafinament.

Mai mult, a se vedea regulile de înregistrare a hol.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: