Rafturi în hol: ceea ce se întâmplă și cum să le aleagă?

Rafturi în hol: ceea ce se întâmplă și cum să le aleagă?

În apartamentele urbane, sălile se laudă rar un spațiu mare și au multe de a le găzdui: îmbrăcăminte exterioară, încălțăminte, umbrele, pungi, pălării, mănuși, produse de îngrijire a încălțămintei. Aici, un pantof și un cuier nu poate face, veți avea nevoie de rafturi frumoase și funcționale.

Particularități

Interiorul holului depinde direct de capacitatea sa. În camera spațioasă puteți instala un întreg set de căști cu dulapuri, pantofi, oglinda si rafturi. Într-un îngroșat mic, numai cuierul este plasat în partea de jos – joncțiunea și de sus – raftul sub capace. Se întâmplă, planificarea unei sală de intrare este că o salvează doar o construcție unghiulară sau o frecvență între interior, proiectată de rafturi.

Mobilierul la sălile sunt realizate din diferite configurații, rafturile cumpără pregătite, fac specialiști în mod independent sau de comandă. Spre deosebire de setul cu cască, ele pot fi cazați în orice decalaj liber sau unghi, pur și simplu iau modelul dorit – o formă verticală, orizontală sau complicate în mai multe niveluri.

Numirea produse pot fi cele mai diferite – sub pantofi, pălării, produse cosmetice, chei sau trivia. holurile mari pot găzdui rafturile cu un decor, și în coridoare miniaturale, mobilierul încearcă să utilizeze mai rațional.

Revizuirea speciilor

Rafturi pentru hol au o mare varietate, ele diferă în scop, material, culoare, stil, de configurare, la locația.

De destinație

Holul nu numai că joacă rolul de tampon între mobilier acasă și o lume exterioară, Acesta conține multe lucruri necesare, fiecare dintre acestea ar trebui să ia locul, rafturile de diferite scopuri ajută în acest.

 • Pentru pantofi. În hol cele mai populare sunt regimentele pantofi. Ușa de la intrare dota, de obicei, mai multe produse pentru utilizarea de zi cu zi. Acestea vă permit să eliminați și pantofi ascunde acolo, în prag, nu se răspândește murdăria de pe stradă în jurul valorii de apartament. În camera spațioasă, uneori, instalate rafturi una peste alta pentru colectarea de pantofi sau de a dobândi rafturi gata făcute și rack-uri. Ele ajuta la pantofi magazin într-o poziție orizontală și la un unghi (sistem Nămol).

 • pentru pălării. umerașe Peste sunt echipate cu un raft sub pălării. Convenabil prin introducerea în casă, scoateți haina și capacul într-un singur loc. În cazul în hol permite, acesta poate fi echipat cu produse de tip închis (cu uși) și a evidenția o pereche de structuri pentru stocarea pălării pentru toate anotimpurile, având în vedere nevoile întregii familii.

 • Keystone. Sub chei cumpăra rafturi mici de tip închis – cheie. Această piesă de mobilier în miniatură este un decor frumos. Ea poate sprijini marin, subiecte floristice sau fotografii de familie Keep pe ușile. Montate pe rafturi deschise mici în oglindă, în cazul în care puteți pune, de asemenea, cheile prin intrarea în apartament. Dar este mai corect de a utiliza o cheie cu ușa, astfel încât să nu ispitiți de vizitator aleatoriu.

 • Sub telefon. Telefonul mobil poate fi pus pe orice raft compact, și pentru un telefon fix, puteți cumpăra un model decorativ cu elemente de forjare, fir sau stilizate sub interior specific hol.

 • Sub lucruri mici. rafturi deschise și închise complicate cu sau fără sertare pot fi destinate pentru umbrele, genți, ochelari de soare, telefoane mobile, perii de îmbrăcăminte. Ideea de succes – Folosiți Rafturi-organizatori pentru aceste scopuri. Ele sunt adesea combinate cu un cuier sub haine superioare, dar poate fi aplicat ca un produs separat.

în funcție de locație

Nu poate fi un regiment poate oriunde – pe podea, perete, în colțul sau devin o parte a produsului (căști, dulap, rafturi, suport).

 • montate pe perete. Structuri suspendate, care, în funcție de locația selectată, poate avea un mic raft în telefon, cheile și alte lucruri mici. Modelul va fi în măsură să ia saci și pungi de cumpărături. Produse în mai multe niveluri crește numărul de locuri de depozitare, acestea pot fi combinate cu rafturi de cărți. Suspendare pe pereții modelelor drepte și unghiulare.

rafturi combinate confortabile și frumos, de exemplu, cu o oglindă. Ele pot pune pieptene, ochelari, sac de cosmetice. Combinând rafturi cu un cuier sunt considerate clasice. Ei au un loc plin de sine stătătoare sub pălării, care merge la un scut cu cârlige pentru îmbrăcăminte exterioară.

 • În aer liber. rafturi în aer liber sunt situate pe anumite structuri stabile – rafturi, pantofi, rafturi. Ușa de la intrare este instalat în 2-3 rafturi. Ele sunt autonome și sub forma unei banci pe care vă puteți așeza și reconstrui. Modelele pot fi un design asamblat din pantofi și rafturi pentru pălării, conectate printr-un scut cu cârlige sub îmbrăcăminte.

Rafturile de colț în aer liber folosesc sub titluri, decor și ca un junk. Pantofii sunt incomode pe ele, dar unghiul este folosit rațional pentru toate cele 100%. Unele produse sunt în formă de canapea îngustă, de mare, cu multe celule sub pantofi. Desenele pot avea, de asemenea, rafturi și umple pantofi la un unghi.

Materialele

Alegerea materialului pentru mobilier din hol depinde de scopul, stilul și prețurile sale. De exemplu, nimeni nu va folosi un raft de sticlă sub pantofi, dar dacă aveți nevoie pentru a sprijini stilul de fuziune, astfel de produse vor servi pentru cele mai mici lucruri, stând pe perete la oglinda.

Materialul depinde de sarcina pe care o puteți seta produsul. Rafturi din gips-carton nu suna prea durabil. Cel mai de durată și materiale durabile din metal, dar acestea nu sunt potrivite pentru orice interior.

Lemn

Lemn – Natural, Plăcut pentru sac și Material de tratament. Este posibil să nu numai pentru a face un raft de la ea, dar, de asemenea, decora ei fir figura. Nu există nici un astfel de stil care mobilier din lemn nu s-ar potrivi, și dacă ia în considerare o varietate de culori și model naturale, în orice copac interior pot fi găsite.

MDF și DPP

Plăcile produc din PAL și acoperite cu furnir, creând imitație de soiuri diferite de arbori. Selecția de desen și culoare este nelimitată. Produsele aspectul și calitatea sunt inferioare din lemn, dar acestea sunt mult mai ieftine.

Metal

Chrome produse vor aprecia moderne technosty + forgeds se va potrivi direcția de Provence, Cabana sau gotic + neferoase interior au nevoie de metal retro, Ampir, de epocă. Produse din metal sunt tratate cu acoperiri anti-coroziune, acestea rezista la o sarcină mare și sunt în măsură să ultima perioadă lungă de timp.

Sticlă

rafturi de sticlă elegante pot decora holurile mici, în cazul în care materialul mai durabil va pune presiune și să se angajeze în spațiu. rafturi transparente ușoare complete, cu o oglindă crește vizual hol. Puteți pune un pieptene sau de telefon, o geantă de mână sau o umbrelă. Produs din sticla, acestea sunt capabile să reziste la o sarcină considerabilă.

Stone, ceramica

Rafturi din ceramica si piatra sunt folosite rar în hol, dar în case mari, în cazul în care este posibil să se utilizeze stilul de țară cu participarea la finisarea pietrei naturale și artificiale, precum și lemn, rafturi de la un astfel de material o va fi mai decât este cazul.

Plastic

Acest material are o selecție mare de desen și culori, este ușor și pentru că este ușor de îngrijit, dar pentru interioare grave, plasticul nu folosește, este mai potrivit pentru casele de țară.

Dimensiuni

În holurile mici, dimensiunea raftului determină adesea prezența unui spațiu liber, iar în camere mari depinde de nevoile proprietarilor și designului interior.

Modele standard, de exemplu, sub pantofi, au o lățime de 60-80 cm. Pentru spații spațioase, lățimea produselor variază de la 100 la 120 cm. Adâncimea rafturilor pentru încălțăminte poate fi de 50 cm dacă sunt în dulap sau 15-30 cm, dacă sunt localizați pe dulapurile sistemului subțire. Lungimea raftului de deasupra cuierului va depinde de dimensiunile purtătorului în sine.

Dimensiunile produselor decorative din mai multe niveluri montate nu au limitări ale parametrilor și în tipurile de structuri.

Opțiuni de proiectare

Alegerea rafturilor, este important să se realizeze coincidența maximă a aspectului lor cu designul holului. Pentru a face acest lucru, trebuie să existe o coincidență armonioasă de stil și culoare.

 • grosiere produse din lemn angulare culoarea si materialul complet coincide cu design hol în stilul de țară. coșuri împletite situate pe ele sunt locuri de depozitare convenabile.

 • Perioada de valabilitate la oglindă în stilul de minimalismul.

 • hol de mansardă stil de intrare cu design decor.

 • produse rustic Mojled în stilul de Provence sunt utilizate în orice calitate – cum ar fi în aer liber pentru pantofi, coșuri de perete montate cu lucruri sau pentru chei.

 • Un compilat Shebbie-Chic raft înconjurat de decor note nostalgice introduce de spații confortabile de bunicile noastre pe hol.

 • epocă simplu și luminos hol de intrare cu cuier de metal și raft.

 • Un hol de intrare în stil italian conține rafturi combinate cu alte elemente de interior.

Criteriile de alegere

Alegerea unui raft pentru hol, trebuie să știți ce este achiziționat, în cazul în care acesta va fi pus, cât de mult vă așteptați. De la destinație depinde de alegerea modelului – pentru încălțăminte, pălării, chei, umbrele, trifle.

Alegerea unui loc, puteți înțelege dimensiunea achiziției viitoare. Ea va trebui să ia un colț gol sau în mai multe etaje pentru a localiza pe perete. Trebuie să calculați corect parametrii și să le verificați atunci când alegeți un produs.

Dacă raftul este selectat la interiorul finalizat, culoarea, materialul și caracteristicile structurale trebuie să se potrivească cu el.

Merită să acordăm atenție calității mărfurilor, mărcii din care fiabilitatea și durabilitatea produsului pot depinde de costul achiziției.

Exemple frumoase

Pentru a înțelege cât de frumos și neobișnuit, rafturile pot fi în hol, Luați în considerare exemple de aplicare a acestora în interioare.

 • Rafturile sub formă de copaci accentuează motive naturale și etnice de design.

 • Confortabil și doar arată o sală de intrare cu mobilier de răchită și rafturi dreptunghiulare din lemn pentru decor.

 • Metoda de stocare a pantofilor pe hol scandinavian.

 • Scara cu situri de depozitare potrivite pentru țară.

 • Structurile suspendate albe par a fi aer, ele servesc cutii de containere cu lucruri.

 • Produsul neobișnuit în aer liber decorează efectiv holul.

 • Rafturi pe rafturi de fier, precum și sub formă de un magazin se potrivesc interioarelor țării și ecosilului.

 • Design simplu și frumos al coridorului în stilul clasic.

 • Un exemplu de combinație elegantă de umerase și pantofi.

 • Produsul montat pe perete de la materialul natural are cârlige de îmbrăcăminte neobișnuită.

Frumos și funcțional raft în hol va deveni indispensabil în utilizarea de zi cu zi și va accentua eficient orice stil interior.

Cum să faci un raft pe hol cu ​​mâinile tale, să te uiți în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: