Rating-ul cel mai bun toiletz

Rating-ul cel mai bun toiletz

La piața modernă a produselor sanitare și tehnice, a prezentat un număr mare de germană, cehă, franceză, italiană, poloneză și producătorii ruși. Acestea oferă boluri de toaletă de calitate diferite, design și categorie de preț. Pentru tine de a face mai ușor de a alege modelul optim, vom face o trecere în revistă a celor mai populare producători.

Cele mai bune firme

În Franța, Germania, Austria și alte țări ale lumii vechi, toaletele a devenit popular la începutul secolului trecut, deși au fost inventate mult mai devreme. Producția de masă a început în 1909, atunci compania a fost angajat în compania Unitas a fost angajat, a fost mulțumită ei că acest dispozitiv a fost în cerere, în toată Europa.

Pe parcursul lungilor ani de existență, unitatea de costume de toaletă nu sa schimbat: la fel ca înainte, acestea includ sistemul scaunului și de scurgere. Cu toate acestea, dacă ai dat seama, atunci Modelele moderne diferă în mod semnificativ de ergonomie fostul, aspectul și, desigur, de calitate. În acest segment există un număr mare de producători. În același timp, alegerea brandului este una dintre cele mai importante etape atunci când achiziționează instalații sanitare. Să ne locui pe cele mai renumite branduri.

Gustavsberg

Celebre marca suedeză Gustavsberg intră în structura Holding International Villeroy & Boch. Datorită acestui tandem, ștampila de tranzacționare a izbucnit rapid în numărul de lideri pe piața mondială de instalații sanitare. Gustavsberg closete sunt realizate dintr-un porțelan acoperit cu un strat de glazură. Plumbing este diferit a crescut rezistenta la uzura, fortăreața și durabilitate.

Produse ale acestui producător universale, sanitare poate fi armonios în orice interior. La toate produsele există o garanție de 25 de ani.

Roca

firma spaniolă cu propriile instalații de producție și misiuni comerciale în diferite țări, inclusiv țările CSI. Consumatorii care aleg Roca toilease pentru casa lor, ar putea fi interesați și pisoare de bideuri îngrozi clasice, moderne suspendate, precum și structuri în aer liber. Toate produsele de marcă sunt produse în design tradițional, care vă permite să alegeți un model adecvat pentru o gamă largă de soluții de interior stilistice.

IFO

companie suedeză specializată în producția de produse ceramice pentru baie, ofera consumatorilor un set complet de instalatii sanitare. Principalele avantaje ale IFO:

 • Tăcerea de prune+
 • Lipsa educației condensului+
 • suspensie de prune+
 • rezervor fără sudură.

Jika

Producator Plumbing Cehă. Facilitățile de producție a mărcii sunt situate în Republica Cehă și Rusia. Acest lucru a făcut posibilă asigurarea unor prețuri accesibile pentru consumatorul intern. Principalul avantaj al Jika este o gamă largă și o varietate de funcțional, în lista de tranzacționare sunt prezentate cu inventive, suspendate, precum și opțiuni în aer liber, cu orificiu orizontal, vertical și oblic, deci Puteți alege toaleta optimă în oricare dintre opțiunile posibile de instalare.

Vitra

întreprindere de fabricație turcă a cărei caracteristică este Utilizarea de soluții inovatoare în fabricarea de instalații sanitare. Toate procesele tehnologice sunt complet automatizate, iar controlul calității se face folosind codul de blocare. Atunci când sunt lansate noile modele, o atenție deosebită este acordată pe piață, în plus față de soluțiile clasice în gama de produse non-standard sunt prezente în intervalul.

O linie separată de instalație este destinată utilizatorilor cu dizabilități.

Santek

Aceasta companie internă este o parte integrantă a concernului ROCA, respectiv, produsele fabricate îndeplinește toate cerințele internaționale de calitate, dar în același timp păstrează prețuri mici pentru ruși. Caracteristicile bolurilor de toaletă ale acestui brand:

 • Tipul circular de prune+
 • Prezența protecției antibacteriene+
 • Fixarea durabilă a capului+
 • Scaun cu microlift+
 • mai multe tipuri de apă de apă+
 • Montaja variabilitate.
Citește mai mult  Alegeți o saltea încălzită

Laufen

Aceasta companie de producție are mai mult de o sută de istorie centrală. Compania elvețiană și-a început activitățile în 1892, în momentul în care este nevoie Una dintre pozițiile de conducere privind producția de instalații sanitare nu numai în Elveția, ci și pe piața mondială. Facilitățile de producție ale companiei sunt situate în Austria și Republica Cehă, iar misiunile comerciale pot fi găsite pe toate continentele.

Produsele de marcă sunt diferite Cea mai bună calitate. Una dintre cele mai interesante „chips-uri“ a fost utilizarea hidrofug specială de acoperire.

Sanita

Unul dintre cei mai mari producatori din ceramica din Rusia și piața sanitare. Toalete acestei companii sunt fabricate folosind forme de gips clasice sau modele de polimer, este de asemenea introdus o metodă inovatoare de turnare prin injecție.

Toate ceramica sunt acoperite de auto-curatare rezistent la uzura printr-un strat, care o lungă perioadă de timp protejează suprafața de murdărie.

AM PM

Patrie acestui brand a devenit mai multe țări în același timp și cele mai bune soluții au fost împrumutate de la fiecare. Asa de, Stil și ergonomia sunt concepute de designeri din Italia, inginerii din Germania sunt responsabile de înaltă calitate, iar experții în engleză conta funcționalitatea generală. Toate toaletele sunt realizate din porțelan, acesta poate fi vopsit în negru, alb sau clasic modern.

Brandul oferă toalete de elită, permite ca numai cei care doresc să achiziționeze instalator exclusiv de cea mai bună calitate a celei mai înalte Cances. Toate modelele sunt valabile timp de 25 de ani.

Evaluarea unitară de calitate

Buget

Instalația instalată ieftină nu înseamnă „rău”. În unele cazuri, costul poate vorbi doar despre caracteristicile ansamblului unității. De exemplu, scaunul poate fi fără microlift, castronul este fabricat din ceramică de înaltă calitate, dar fără răcire de înghețare și un mecanism de rezervor fiabil – să nu prevadă posibilitatea scurgerii parțiale.

Printre cele mai populare modele din acest segment de valoare sunt alocate după cum urmează.

Santek „Rimini”

Model în aer liber de formă ovală. Furnizate Coborârea apei circulare. Tip de instalare – perete.

Avantaje:

 • Compactitate+
 • Design clasic+
 • Apă liniștită setată în rezervor+
 • Scurgere parțială pentru a economisi consumul de apă+
 • Skit Release Vă permite să utilizați produsul pentru cele mai multe tipuri de robinete de canalizare+
 • curăţare ușoară.

Dezavantaje:

 • rezervor de top creează unele dificultăți în cazul în care este necesar a regla.

Jika Vega

WC jeleau cu sistem de tip podea de montare. coborâre a apei – orizontal, de scurgere – circulară. Puteți cumpăra o opțiune cu un rezervor și bol sau să le comandați separat.

Pro:

 • Big prune+
 • Set apă liniștită+
 • Vin circular+
 • Design laconic+
 • Compactitate.

Dezavantaje:

 • După cum arată practica, impresionant procentul de produse de căsătorie ajunge la vânzare, astfel încât atunci când aleg un model, trebuie să vă asigurați că cu siguranță, vasul este exact+
 • În cazul în care modelul este completat cu un rezervor, ar trebui să verificați, de asemenea, garnitura din fabrică între ea și scaunul în sine.

Clasă de mijloc

Acest segment include vase de WC, a căror valoare este în intervalul de la 7-20000. freca. Pentru producția nu este numai Sanafayans, ci și porțelan. Toate produsele sunt acoperite Dirt-repellent și compoziții antibacteriene, Aproape fiecare model implică Disponibilitatea unor opțiuni suplimentare (Anti-Spectrix sistem și Dual Mode Plum).

Ido șapte D

Modelul este fabricat din porțelan, care este diferit Forța și rezistența la deteriorarea mecanică. Prin utilizarea de tehnologii speciale de producție, formarea de fisuri și apariția de jetoane pe suprafață. Produsele sunt caracterizate printr-o suprafață ideală, astfel încât aspectul estetic și nu necesită utilizarea detergenților abrazivi. În plus, echipată cu elemente de fixare de tip armat, care este deosebit de importantă pentru persoanele cu supraponderali. Cu condiția ca funcția „ANTIF Slept”.

Citește mai mult  Cum de a decora pervazul ferestrei?

Avantaje:

 • Porțelan de înaltă calitate+
 • Sistem practic de prune+
 • Butonul de coborâre convenabil+
 • A subliniat elementele de fixare+
 • Instalare usoara+
 • Toate produsele sunt valabile timp de 10 ani.

Dezavantaje:

Centrele de service pot fi găsite departe de toate regiunile din Federația Rusă.

Vitra Grand

Toaleta cu funcția de bideu este făcută în conformitate cu cele mai recente tehnologii folosind turnare sub acțiunea presiunii ridicate, datorită căruia se asigură rezistență maximă, fiabilitatea și durabilitatea produsului. Principalul avantaj al acestor produse de marcă este Prezența centre de servicii în toate marile orașe ale țării, precum și repararea și înlocuirea componentelor rar depășesc 7 zile de așteptare.

Alte avantaje:

 • multifuncţionalitatea+
 • închizători stresate+
 • Usor de intretinut.

Elită

closete Elite sunt realizate din materiale de înaltă rezistență și, în același timp, sunt completate cu cele mai multe accesorii fiabile, care servește ca mai multe decenii.

Gustavsberg Artik

Modelul în aer liber cu un tip de instalație cu fir. Coborârea apei este orizontal, principiul de lucrări de prune duble. Produsul combina formele clasice și toate funcțiile moderne.

Avantaje:

 • Set complet finit – Unitaz trebuie să instalați+
 • Design laconic+
 • Mikrolift pe scaun+
 • Gradul ridicat Fiabilitate design.

Dezavantaje:

 • utilizatorul care nu este familiarizat cu motivele subtilitatea sanitare va fi destul de dificil să se efectueze chiar și cele mai elementare de ajustare, în cazul în care apare o astfel de necesitate+
 • O greutate impresionantă adaugă stabilitatea necesară, dar în același timp, creează anumite dificultăți în transportul și instalarea.

A.M. PM Joy

Etaj WC cu o instalație utilizată. Diferă în versiunile clasice, dotate cu un rezervor și bol cu ​​microlift. Coborârea de tip orizontal de apă implică un principiu dublu de prune. Suprafața este acoperită cu un strat anti-coroziune. Avantaje:

 • dimensiuni relativ compacte+
 • de scurgere circular puternic de apă+
 • formă simplificată.

Ca o lipsa, utilizatorii rețineți că accesoriile scaunului da, uneori, o mică reacție, iar în cazul în care utilizatorul are nevoie de a apela la partea, atunci scaunul se schimbă un pic.

Atunci când cumpără un model, este logic să verifice configurația pașaportului cu real, deoarece în cazul în care elementele de fixare nu suferă în companie, acestea vor fi foarte greu să le achiziționeze.

Cum de a alege un model?

Ne-am adunat câteva sfaturi, cum să luați în mod competent un model de instalare adecvat pentru clădirea dvs. rezidențială.

Proiecta

Primul lucru pe care să acorde o atenție deosebită atunci când cumpărarea este un design.

 • produse în aer liber. Ele sunt atașate la podea și nu au nevoie de instalare profesională. Cu toate acestea, astfel de produse ocupă o mulțime de spațiu și incomod în îngrijire.

 • Pilot. Caracteristica lor caracteristică – un rezervor montat în perete. Avantajele modelului includ ergonomie pătratului liber și ușurința de îngrijire.

 • Instalare – suspendate modele anti-vandal care sunt montate pe perete, în timp ce sistemul în sine elemente de fixare este plasat în spatele peretelui. Avantajele unor astfel de modele: aspect elegant și capacitatea de a rezista la sarcina de până la 300 kg.

 • Modele cu bideuri. Principalul avantaj al produselor este o funcționalitate, deoarece combinele de dispozitiv și bideu, și direct toaletă.

În cazul în care dimensiunile de baie vă permit să facă cel mai bine pentru a face o alegere în favoarea modelului de suspensie. Este mai scump decât toate celelalte opțiuni și va necesita instalare speciala, dar va fi mult mai confortabil în funcțiune.

Castron

Aspectul de stropi depinde de bol. Există mai multe varietăți izolate.

 • Cu un raft. Dacă tot ceea ce vă așteptați de la vasul este un canal de scurgere, fără pulverizare, atunci această opțiune va fi optimă pentru tine. Cu toate acestea, rețineți că produsul cu un raft este dificil de curățat, pentru că poluarea se acumulează pe pereți în timp și urme de rugină.
 • Cu o pantă. Această toaletă va fi o opțiune bună pentru cei care vă faceți griji cu privire la apariția de mirosuri nedorite. Bolul vizieră are o pantă mică, acesta oferă curățare maximă și lipsa de stropi cu apă, precum și măștile de mirosuri.
 • cu Funcher. O astfel de configurație combină toate avantajele de bază ale acestor boluri, dar în același timp oferă stropi, astfel încât producătorii să le neutralizeze folosind sistemul AntiSlesek.
Citește mai mult  Selectați tablouri modulare pentru interior bucătărie

depunere de apă

Unul dintre criteriile de bază pentru alegerea unui tip adecvat de vas de toaletă este tipul de alimentare cu apă. Side se caracterizează prin fiabilitate, riscul de scurgere se reduce la zero. Avantajul opțiunii de alimentare este mai mică de locuri de muncă tăcut.

coborâre a apei

Lucru numai în acest caz, ar trebui să fie ghidate de caracteristicile de selecție în camera rezidențială. Alocați următoarele sisteme.

 • Kosya – Drain este efectuată la un unghi, de regulă, astfel de canale de scurgere sunt echipate în clădirile vechii clădiri.
 • Vertical – În acest caz, întreg fluxul trece pe sub podea, de cele mai multe ori astfel de modele sunt găsite în Stalinki.
 • Orizontală – În acest design, canalele sunt afișate în perete, sunt astfel de sisteme de canalizare care sunt cele mai populare în casele din epoca modernă.

Tipul de prune

Cu un tip de scurgere directă, apa este turnată cu un fir puternic peste peretele din spate. Această opțiune este extrem de ușor de operat, totuși Nu se spală complet castronul și, cu timpul pe pereți, pot exista urme de rugină. În plus, apa este cheltuită fără probleme.

Cu o versiune circulară a scurgerii, castronul este spălat pe întreaga circumferință, o astfel de alegere este considerată optimă.

Materiale principale

Materialele din care sunt realizate toaletele sunt importante.

 • Faianţă. Astfel de produse se disting printr-un preț democratic, deoarece sunt bune în cazul bugetului limitat. Dezavantajele gresia includ o porozitate crescută care complică instalarea de instalare. Cu toate acestea, vasele de toaletă sunt durabile și hidro-consum, în timp ce producătorii oferă o gamă largă de modele cu privire la orice design și umbră.
 • Porţelan. Unul dintre cele mai puternice și materiale durabile, utilizarea sa este de 50 și chiar mai mult. Caracterizat prin rezistența la apă.
 • Oțel inoxidabil. Cel mai adesea utilizate pentru produsele care sunt instalate în instituțiile publice. Acesta este caracterizat de înaltă rezistență, astfel încât toileties își păstrează aspectul inițial chiar și cu sarcini active.
 • Fontă. Cele mai ieftine, dar cele mai multe toalete incomode. Acoperit smalț, dar este distrus rapid și nu îndeplinește toate funcțiile menționate.

Evident, opțiunea cea mai convenabilă, practic și durabil va fi modele de porțelan. Dar dacă nu sunt suficiente pentru ei, opriți alegerea este mai bine pe toaletele din faianță. Aceste modele sunt prezentate în cataloagele celor mai renumiți producători.

Cu privire la modul de a alege toaleta dreapta, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: