Rating-ul dintre cele mai bune saltele ortopedice

Rating-ul dintre cele mai bune saltele ortopedice

somn complet de opt ore joacă un rol important în viața umană. Prin urmare, în cazul în care dormitorul este curățat, este foarte important să se acorde o atenție la alegerea unei saltele bune.

Cel mai bun producatori

produse de înaltă calitate pot fi găsite în sortimentului de ambele companii interne și externe. Există trei principalul producator de saltele din Rusia.

 1. „Promtex orienta“. Aceasta companie rusa produce saltele de înaltă calitate din materiale naturale hipoalergenice. În procesul de creare, de nucă de cocos nucă de cocos, latex lor de înaltă calitate și holcon.
 2. „Ormaytek”. Aceasta este una dintre cele mai mari firme angajate în producția de blocuri de primăvară. Acestea sunt utilizate la crearea saltele de cele mai multe companii autohtone. Prețul mărfurilor de la acest brand este întotdeauna ușor mai mică decât cea a competitorilor. Acesta atrage mulți cumpărători.
 3. „Ascona”. Acest brand este, de asemenea, cunoscut tuturor cunoscătorilor de accesorii de înaltă calitate pentru somn. În instalația internă a produs acum mai mult de o mie de saltele pe zi. În sortimentul acestei companii puteți găsi produse pentru adulți și copii. Toate acestea se disting prin înaltă calitate și durată lungă de viață.

  Dacă vorbim despre saltele importate, cele mai populare sunt produsele fabricate de companii Hästens și Vispring.

  Prima companie este angajată în producția de facilități de dormit pentru membrii familiei regale suedez. Toate produsele lor se disting prin înaltă calitate și aspect atractiv. Trebuie remarcat faptul că Saltele de la acest brand sunt cele mai scumpe peste tot în lume.

  Marca Vispring de asemenea, are o reputație excelentă. Ca material de umplutură pentru saltele, lână, mohair, cașmir și alte materiale de înaltă calitate, sunt de obicei utilizate. Produsele de la acest brand se disting printr-o durată lungă de viață. Producătorul oferă o garanție pe viață pe saltele sale.

  Printre cumpărătorii de obicei sunt populare cu produse de la branduri Sealy, Simmons și Sleeepeezee.

  Rating-ul de modele populare cu bloc de primăvară

  saltele moderne de primăvară sunt mai moi decât aromate. Ele sunt foarte bune pentru adulți și persoanele în vârstă. În plus, acestea sunt recomandate pentru a utiliza oameni care de multe ori nu pot sa adorm. Lista celor mai bune produse de primăvară include următoarele modele.

  Corretto Semplice

  Aceasta este o opțiune atât pentru o persoană sănătoasă, și pentru cineva care suferă de dureri de spate. Ambele părți ale saltelei au rigiditate medie. Deci, salteaua poate oferi cu ușurință sprijin spate bun.

  saltele confortabile pot servi proprietarii lor de 5-6 ani.

  În acest timp, ei nu se schimba forma și nu își pierd atractivitatea lor. saltele fiabile și durabile sunt ieftine. Deci, cumpara un astfel de model o poate chiar și o persoană cu un venit mic.

  Citește mai mult  Alegeți un mijloc de curățare canapele la domiciliu

  LineaFlex Viola

  Aceasta saltea ortopedica cu bloc de arc este reglată ușor sub forma corpului uman. Deci, de dormit pe ea este convenabil în orice pose. Salteaua este restaurat literalmente în câteva minute. El este de înaltă calitate, durabil și distins printr-o durată lungă de viață.

  Nu există practic dezavantaje. Dar mulți cumpărători nu sunt mulțumiți de faptul că nu există stilouri, care de obicei oferă confort la pornirea.

  Sold Extra de la „Ascona“

  Această saltea de primăvară este, de asemenea, inclusă în lista de ieftin și de înaltă calitate. Prin urmare, la stabilirea unui pat pentru acest produs este merită o atenție specială. El are mai multe avantaje principale:

  • Serviciu lung+
  • capacitatea de a oferi un sprijin bun organism în timpul somnului+
  • cost scăzut+
  • Utilizarea de umplere de înaltă calitate.

  Produsul a primit un număr mare de feedback pozitiv din partea atât de cumpărători obișnuiți și experți independenți. Dar mulți cred că costul său este prea mare.

  saltele ortopedice de top, fără arcuri

  Negrii sunt mai dure decât de primăvară. Prin urmare, ele nu sunt potrivite pentru toți oamenii. De regulă, acestea sunt cumpărate pentru nou-născuți sau adolescenți. Model de adulți, de asemenea, ridica destul de ușor. Acordați atenție următoarelor saltele de expediție.

  Linia Confort roll Clasic

  Această saltea clasică se distinge de o durată de viață de înaltă calitate și de lungă durată. Cu utilizarea corectă El poate servi proprietarului pentru mai mult de zece ani. Saltea cu umplutură de la latex artificial de înaltă calitate este ideală pentru persoanele care suferă de insomnie sau conduc un stil de viață pasiv.

  Principalul minus al unui astfel de produs este costul său ridicat. Dar, deoarece saltea nu trebuie schimbată în următorii câțiva ani, achiziția sa este destul de justificată.

  Magniflex Merino

  Saltea de la producătorul italian are două părți: iarna și vara. În același timp, este la fel de greu pe ambele părți. Produsul este minunat pentru persoanele care au probleme cu o coloană vertebrală. Rezistența la încărcarea până la 200 kg. Dezavantajul acestui produs este că atunci când acesta este transportat pe suprafața saltelei, apar elemente și dents. În plus, el, ca cel precedent, este destul de scump.

  Pentru a extinde durata de viață a produsului, trebuie să urmați regulile operațiunii sale. Saltea trebuie transformată în mod regulat, ventilată și curată dacă este necesar.

  Toate regulile pentru utilizarea produsului sunt de obicei scrise pe ambalaj.

  Flex de la compania Sonum

  Saltelele producătorului intern sunt, de asemenea, mulțumite de calitatea lor și de durata de viață lungă. Fiecare produs este procesat de o impregnare specială. Prin urmare, în timp, mucegaiul nu apare pe el. Un astfel de lucru poate servi proprietarilor de la 5 la 10 ani. Cumpărați-o ca pe oameni care conduc un stil de viață foarte pasiv sau suferă de dureri cronice din spate.

  Incluse în el există un caz de deținut de înaltă calitate. Este ușor de îndepărtat și șters dacă este necesar.

  „ASCONA” COMPACT NOU

  Acest model este vândut sub forma unei role dense ambalate în filmul ermetic. O saltea hipoalergenică cu o suprafață de relief este caracterizată de o durată de înaltă calitate și pe termen lung. Producătorii susțin că poate servi proprietarilor de la 12 la 15 ani.

  Citește mai mult  Caracteristicile lenjeriei de pat de satin

  Această saltea de la producătorul intern se potrivește oamenilor cu probleme de somn. Nu există niciun contra al acestui model.

  „Ormaytek” Oceanul Soft

  Această saltea frană cu efect de memorie este ideală pentru un sejur confortabil. Este vândut complet cu capac natural de țesături. Ajută la extinderea semnificativă a duratei de viață a produsului. Există un astfel de material destul de scump. Dar majoritatea cumpărătorilor consideră că acest cost este destul de justificat.

  Cele mai bune modele pentru copii

  Prinderea în jurul aranjamentului dormitorului copiilor, merită să acordați atenție saltelelor ortopedice de înaltă calitate pentru copii. Se adaptează la corpul copiilor care se dezvoltă rapid și dezvoltă.

  Beautyson Baby Regina

  Produsul de la această marcă este combinația perfectă de prețuri de înaltă calitate și accesibile. Este ușor să se potrivească într-un pat mic. Produsul este caracterizat printr-o înălțime mică. Prin urmare, copilul se va simți confortabil, odihnindu-se în patul său.

  Toate materialele folosite pentru a crea o saltea, hipoalergenic. Deci este perfect pentru copii.

  Copilul dulce de la „Raiton”

  Această saltea este echipată cu o unitate de aromă de înaltă calitate. Spuma poliuretanică este utilizată ca umplutură când este creată. Acest material este sigur pentru copii. Producătorii susțin că o astfel de saltea poate servi proprietarii de 8-10 ani. El este perfect pentru copiii cu creștere rapidă.

  Prin intermediul acestui produs includeți ceea ce este complet cu un caz nedetectabil din Bosi. Așa că e greu de îngrijit de el. Dar dacă produsul este operat în mod corespunzător, acesta va fi capabil să-și servească proprietarii nu un an.

  „Elite de confort” de la Plitex

  Această saltea este ideală pentru majoritatea pățurilor pentru copii. Se distinge de înaltă calitate și păstrează formularul în timpul somnului. Pentru a crea o saltea, se utilizează un amestec de pat și latex anatomic. Ei o fac elastică, hipoalergenică și durabilă. Saltea este potrivită pentru copiii cu creștere rapidă.

  Spre deosebire de produsul anterior, acesta este vândut complet cu un caz de detașabil de bumbac cu prelucrare antiseptică. Prin urmare, dacă saltea este pictată, va fi ușor să o curățați.

  Produsul de la brandul Plitex este ieftin. În plus, se distinge printr-o durată lungă de viață. Modelul este ideal pentru copiii de până la trei ani. În primele luni ale vieții copilului se află pe partea grea a produsului. De îndată ce crește, saltea poate fi transformată. Pe partea moale a produsului, copilul va fi mult mai ușor de a adormi.

  Cum de a alege corect?

  Când alegeți o saltea de somn ideală, merită să vă acordați atenție la care materialul de umplere a fost utilizat atunci când îl creați. Cele mai populare sunt următoarele.

  • Poliurene Spoolder. Acest material sintetic este utilizat la crearea saltelelor de grosime diferită. Produsul cu un astfel de umplutură își restabilește cu ușurință forma sa. Materialul este hipoalergenic. Nu are substanțe toxice.

  • Coconut Coyra. Fibrele de palmier de cocos sunt utilizate pentru a produce acest material de umplere. Moneda face saltele ortopedice dure. Foarte des, acest umplutură este folosit pentru a crea accesorii pentru dormitor pentru copii. Din păcate, utilizați saltele cu acțiuni de nucă de cocos disponibile nu mai mult de 5-6 ani.
  Citește mai mult  Sfaturi pentru alegerea linoleumului pentru dormitor

  • Latex. Acest material de umplutură naturală este realizat din cauciuc de spumă ușoară. Saltelele cu latex își restabilește cu ușurință forma lor. Ele sunt durabile și foarte durabile.

  • StrettooFiber. Acesta este un alt umplutură artificială populară. În structura sa el seamănă cu lână. Cel mai adesea, acest material este folosit la crearea de modele fără cusur.

  • Efectul de memorie de umplere. Saltea cu astfel de umpluturi adapta ușor la forma corpului. Deci, dormind pe ele foarte convenabil. Pe pat cu o astfel de saltea, o persoană poate relaxa și uita de dureri de spate literalmente în câteva minute.

  Alegerea unui saltea pentru un adult sau copil, este în valoare de atenție la alte puncte importante.

  1. Vârstă. Copiii și adulții cu vârsta de până la 21-25 de ani sunt cele mai potrivite pentru saltele dure cu umplutură de nucă de cocos coyra. Sute de mai în vârstă ar trebui să acorde o atenție la produsele mai moi.
  2. Greutatea. Modelele moi sunt recomandate pentru a selecta cei care nu cântăresc mai mult de 60 kg. Persoanele cu greutate de până la 90 kg se vor potrivi produsele de duritate medie, cu un material de umplutură din latex și coyra. Cei care cântăresc mai mult de 90 kg, este recomandat să se acorde o atenție la mai multe modele stricte.
  3. Caracteristici individuale ale organismului. Dacă o persoană suferă de insomnie, el ar trebui să acorde atenție saltelelor moi și confortabile. Oamenii care de multe ori nu pot sa adorm din cauza dureri în spate, produse mai stricte sunt potrivite. Același lucru se aplică celor care conduc un stil de viață pasiv și se mișcă prea puțin. Dacă cumpărătorul are unele probleme grave de sănătate, atunci când alegeți o saltea, ar trebui să ia în considerare sfatul medicului.
  4. Dimensiunea patului. Important atunci când alegeți să luați în considerare și dimensiuni ale patului dvs. Dacă produsul este prea mic sau mare, în timp este deformat.
  5. Caz. Trebuie să acordați atenție faptului că cazul este cusut din ce material. Pentru utilizare zilnică, cele mai bune modele potrivite din țesături naturale respirabile. Copiii sunt saltele potrivite în capacele cu impregnare rezistentă la umiditate și antibacteriană. Cel mai bine că cazul selectat este detașabil. În acest caz, acesta va fi folosit din timp în timp, de curățare de la diverse poluare.
  6. Înălţime. Produsele de primăvară au o grosime mai mare de aromă. Alegeți un model de standuri adecvate, concentrându-se pe nevoile și caracteristici ale dormitor.

  Ajuta declarația de specialiști și cumpărătorii obișnuiți vor ajuta.

  De asemenea, este important să se senzații naviga și personale.

    Cumpărați saltea recomandată în magazinul obișnuit. În acest caz, persoana va avea posibilitatea de a testa produsul. Concentrându-se pe aceste evidențieri, alegeți o saltea de înaltă calitate și durabilă va fi foarte ușoară.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: