RAVAK Dusuri și garduri: Caracteristici și șaptezeci de alegere

RAVAK Dusuri și garduri: Caracteristici și șaptezeci de alegere

RAVAK Uși de duș și garduri pot fi găsite în magazinele sanitare. Consumatorul care a decis să folosească aceste produse în baie va ajuta la învățarea caracteristicilor lor, precum și de sine stătătoare.

Particularități

Compania a fost înființată în Republica Cehă încă din anii 90 ai secolului trecut. La începutul activității sale, ea a produs partiții, uși și alte părți pentru montarea cabinelor de duș. În același timp, tehnologiile împrumutate au fost utilizate în producție. Cu toate acestea, în timp, firma a luat amploare și a introdus propriile sale evoluții care ar putea breveta. Cei mai buni specialiști sunt implicați în dezvoltarea de noi modele. De exemplu, În crearea colecțiilor pentru casa, celebrul designer Kristof Novzal participă la cercurile sale, precum și proiectarea de produse destinate industriei auto este în curs de dezvoltare a companiei australian de design un Storz.

Printre principalele caracteristici ale ușilor și pereților despărțitori pentru duș poate fi notat după cum urmează:

 • textura diversă de materiale – Pentru producția de garduri de duș, Ravak foloseste sticla si polistiren (plastic, dintr-o nouă generație)+
 • Înaltă rezistență – grosimea sticlei variază la 4 la 8 mm, cu puterea nu este inferior teancul parbriz de automobile+
 • Protecția împotriva depozitelor de var – ușile și partițiile fabricate de RAVAK sunt acoperite cu un strat special de AnticalC, acesta asigură protecția produsului de murdărie, precum și din depozitele de var care apar în mod inevitabil în timpul funcționării+
 • Fiabilitatea fitingurilor – garanție de 5 ani+
 • Costul relativ scăzut al produselor – cu o calitate superioară este semnificativ mai mică decât pe produse similare ale altor branduri europene.

Modele de revizuire

RAVAK oferă clienților săi aproximativ 200 de modele diferite, care sunt prezentate în 8 colecții diferite.

 1. Blix. Colecția cu o dimensiune a profilului redus, care vă permite să creați o iluzie a spațiului aerian.
 2. Sclipitor. Aici sunt prezentate atât ușile separate, cât și soluțiile gata făcute sub formă de colțuri de duș. Ele se disting prin design complet fără cadru.
 3. Crom. Modelele incluse în acest conducător au de la una la mai multe elemente și sunt fabricate din sticlă foarte durabilă.
 4. Matrice. Caracteristică distinctivă a acestei colecții – design concis strict, linii corecte și profil de aluminiu larg ca încadrare.
 5. Pivot. Aici sunt ușile de tip rotativ cu un profil de aluminiu care are trei culori – alb, negru si satin.
 6. Spadă. Linia ușilor glisante din sticlă sigură.
 7. SmartLine. Detalii caracteristice ale produsului – Sticlă curată, lipsită de orice decor, în cadrul unui profil metalic strălucitor.
 8. Supernova. Această colecție este reprezentată de produse din aluminiu durabil, având două versiuni – metalic mat si satin.

Toate produsele de Ravak sunt universale și potrivite pentru apartamente și case de locuit și zone publice. Acestea sunt instalate în hoteluri, sanatoriile, cluburile de fitness și alte facilități.

Cum de a alege?

Gama de brand de tranzacționare descrise există partiții și uși cu drepturi depline atât pentru cabine tradiționale dreptunghiulare sau pătrate, cât și pentru paleți de forme non-standard cu asimetrie pronunțată. Ușile incorecte și partițiile sunt utilizate în mare cerere pentru duș complet rotund și cu un perete rotunjit.

Ușile pentru duș sunt împărțite în leagăn și alunecare. Primul tip de ușă este montat direct în perete sau pe o altă suprafață – podeaua sau tavanul. Ușile glisante pot fi o bucată de coupe sau armonică, t. E. pliere. De asemenea, în sortimentul companiei există uși și garduri de tip radial.

   De tipul de design de ușă și gard pentru cabinele de duș sunt împărțite în anumite tipuri.

   • Cu Rama. Lenjeria montată în cadru. Acest tip este complet pregătit pentru instalare, iar procesul de instalare este ușor chiar și pentru un non-specialist. În cazul în care pereții nu sunt netede, puteți instala garduri de duș care au profiluri de perete reglabile.
   • Structuri semi-graduate au profiluri numai pe orizontală. Acestea sunt recomandate în special pentru spații mici. gamă de dimensiuni de la 80 la 170 cm.
   • partițiile fara rama fără un aspect profil foarte elegant, la modă și modern. Cu toate acestea, atunci când instalarea pe pereți imperfecte, unele competențe pot fi necesare.

   Dotat cu aceste informații, puteți trece de la preferințele proprii dvs., marimea camerei, design-ul și de a face alegerea potrivită.

   RAVAK Blix BLDP4 cabine de duș opinie.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: