Revizuirea Figurodes Gzhel

Revizuirea Figurodes  Gzhel

Istoria veche a Rusiei a găsit cartografiere în Gzhel China. Astăzi, aceste produse sunt invitate de simboluri rusești, cum ar fi matryoshkam și Khokhloma. De aceea, figurinele sofisticate din Gzhel sunt de multe ori aleg ca cadouri pentru oaspeții străini.

Particularități

Gzhel Porțelan Plant și-a început munca înapoi 1818. Cererea de produse a evoluat în anii 1970. Figurinele „Gzhel” la URSS au fost produse la mai multe plante. Peste crearea de produse sofisticate într-o culoare albastru-albastru, o mulțime de maeștri au lucrat.

Renașterea pescuitului a contribuit semnificativ la. ȘI. Basarabova. Multe statuete au apărut în formele autorului său. Și în aceste zile ei continuă să arunce.

Acum SA „Gzhel Porțelan Plant” este una dintre cele mai mari și dezvoltate întreprinderi din Rusia, fabricând porțelan tradițional cu o pictură de cobalt făcută. Compania are sute de maeștri care au experiență experiență de moștenire. Echipa de specialiști este credincioasă vechilor tradiții, dar salută utilizarea tehnologiilor avansate de producție. Calitatea este îmbunătățită în mod constant, gama de produse se extinde, inovații tehnologice sunt introduse, competențe și volumul de bunuri artistice sunt crescute.

Gzhel din porțelan se bazează pe o argilă albă unic extras din regiunea locală. Nu există aproape nici impurități de nisip în ea, datorită plasticitatea de mare, este perfect cedat să ardă. Materialul extras este curățat și realizat prin toate etapele înainte de a primi biletul – substanța lichidă pentru lingourile lowbow porțelan. La diferite plante există o tehnologie specială și suplimente lor în lut.

Consistently doar decorarea de portelan – vopsea unic de cobalt, oferind produse ușor de recunoscut.

Principalele avantaje ale produselor sunt în frumusețea execuției, precizia maximă a formelor, cu o rezistență specială și uzură rezilienței. Toate produsele Gzhel sunt supuse la ardere în două etape. Inițial – imediat după crearea de spații libere, pentru a le da putere stabilă înainte de prelucrare ulterioară. A doua oară – la etapa de producție, cu pictura și geamurile. În primul rând, vopseaua de cobalt este aplicată produsului și după ce cifrele sunt scufundate în glazură și arde din nou.

Citește mai mult  Scaune de bucătărie cu scaun moale

Arderea finală oferă o transparență absolută de glazură comparabilă cu sticla. Pictura se dovedește a proteja glazura, ceea ce contribuie la rezistența la uzură. Produse din porțelan create în tehnologia Gzhel sunt păstrate în ani lungi curat, chiar și cu utilizarea regulată în viața de zi cu zi.

O varietate de modele sovietice

Produsele de suveniruri ale plantei Gzhel au apreciat pentru un design extraordinar, pictura manuală în albastru în alb, alb, simbolism și execuție universală. Un astfel de cadou nu va lăsa cunoscători indiferenți ai frumosului. Suvenirurile din Gzhelev se disting prin durabilitate și varietate de forme, astfel încât ei adesea le colectează cu plăcere.

Eliberați o serie de animale amuzante, figuri ale oamenilor din scene interne, feluri de mâncare, casete și multe altele. Din anii 1930. Produsele sunt interesante pentru parcelele colorate sovietice. Începând cu anii 1940, scena asociată cu colectarea, în special, este despre drepturile de autor. În special în statuete de cerere. ȘI. Perioada Basarabiei din anii 1940., precum și creațiile ei create în anii 1950.

Valoarea istorică reprezintă forme A. Ns.. Azarova din 1954: Deer blând, Tsarevna-Frog, Veneeum, Fată cu Chickers etc.

Valoarea specială pentru colectorii moderni este reprezentată de cifrele de campanie din perioada comunistă din Gzheli (30-70 GG. Xx c). Ei caută colecțiile lor pentru a umple vechile sculpturi care descriu muncitorii, țăranii, sportivii și, desigur, pionierii. Povești fabuloase remarcabile produse în URSS: Snow Maiden, Alyonushka cu o capră, o pălărie roșie, Ivan Tsarevich și un lup gri, un bătrân și un aur, Emelya, cu o pike, personaje din basmul „repa”, împreună cu mouse colorat. Ei nu au transferat pur și simplu poveștile – abilitățile de bunătate, asistență reciprocă, onestitate, modestia au fost introduse în creații.

Citește mai mult  Lenjerie de pat în stil Harry Potter

Devent o atenție deosebită la sculpturile decorative ale artistului. Basarabova. Goatzok cu gusi, Tit, Duckling, Husky – aceste imagini atrag concisitatea și formele lor expresive.

Produse rare ale perioadei sovietice: balamale de înot, dans, o conevaderchitsa, broderie – figurine binevenite în colecțiile iubitorilor de forme elegante. Gemeni – Gzel, cosmonauți, porumbei, husk, urs, mânzuri și cai – toate sunt simbolismul timpului lor, reflectând aligoric sau ironic temperamentul și viața poporului rus. Acestea sunt opere de artă recunoscute colectate în imagini uimitoare și scene din viață, transmite sentimente și emoții ale lui Gzhel Masters.

Cifre moderne

Stilul modern Gzheli se bazează pe lucrările L. Ns.. Azarova, N. ȘI. Bessaraboy și N. B. Kvitnicky. Dar, în schimbul scenelor din basmele rusești au venit personaje de desene animate, simboluri ale anului în jucării de pom de Crăciun și magneți de frigider, personaje din filmele sovietice, figuri animale, copii și adulți. Populare și în cerere, ca întotdeauna, domenii tematice: profesii, figurine colective pentru campionatul de fotbal 2018.

Populară Subiect de nuntă Direcție: Storks destul, Swans, porumbei, Mamă Cifre cu copii și familii întregi. Simboluri ale confortului de acasă – laptii și cizme – pentru noroc. Cadouri pentru 8 martie – Baryshni, Prințes, Dansatori. Atributele de Paști – Îngeri, Piete de perete, Pussies, Bells, Crucifixes. Până în 23 februarie, colecțiile sunt completate cu eroi colorați, căpitani, călăreți.

Nu intrați în figuri de uitare și miniatură de oameni și animale cu inventar sportiv. Pictura de cobalt se bucură de Porțelanul Gzhel, ca un fel de farmec, deoarece conține, de fapt, toate nuanțele de albastru, exprimate în modele unice. Datorită capacității de a picta China în istorie atât de mult și talentați meșteri Gzhelskie sunt celebre.

Citește mai mult  Scaune de bar pentru bucătărie: tipuri și subtilități de alegere

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: