Revizuirea tipului de vasele de toaletă

Revizuirea tipului de vasele de toaletă

Cu lucrări de reparații în baie sau baie separată, toată lumea se confruntă cu o problemă, ce toaletă este mai bine pentru a instala. Acesta este un dispozitiv utilizat de către persoana din secolul al XVI-lea, nu numai nevoia elementară pentru viața modernă, dar, în unele cazuri, elementul de design merită ideea designul final al design-.

Modele

Prima specială, care a reușit să evalueze toate deliciile dispozitivului cu un rezervor de golire mecanică în toaletă, a devenit limba engleză Regina din 1596. Cu toate acestea, în apartamentele regale, nu a existat nici un sistem de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât oamenii au fost capabili de a utiliza acest aparat numai în 150 de ani, când Engleză inventator T. Twailford îmbunătățită a produsului său și ia dat un nume foarte original Unitas, ceea ce denotă „Unitate“.

Mergând să achiziționeze un astfel de element necesar de instalații sanitare, trebuie să cunoască principiul acțiunii sale.

Toate vasele de toaletă sunt un design de 3 componente:

 • Castron+
 • rezervor de scurgere+
 • Stulchak sau modul în care aceasta este mai frecvent numit scaune.

  În rezervorul de evacuare există elemente de bază care le permit să funcționeze:

  • Unitățile braț de declanșare a mecanismului de „răspuns“ pentru spălarea toaletei+
  • Float și Valve+
  • Valva de scurgere.

  Toate aceste componente sunt foarte importante, dar principalele în toaletă este un bol, sau mai degrabă, forma sa. Producătorii oferă o varietate de modele: boluri, similar cu o placă plană, o pâlnie sau un vizor de capace.

  Experții sunt de părere că cea mai igienică a celor de mai sus castron Fluorcourse de toiletza. Pâlnia vă permite să spălați instantaneu toate produsele din punctul culminant al corpului uman, „filare“, le într-o pâlnie, cu toate acestea, pauzele de spargere, în acest caz, sunt prezente.

  boluri rotunde sub forma unei plăci practic nu sunt utilizate în prezent – Ei nu îndeplinesc cerințele de igienă.

  Un bol mai plat similar cu un vizor head-up are o proeminență care ajută atunci când se spală stropii Evitare.

  Toalete cu raft produse în Uniunea Sovietică. Diferențele speciale sunt prezența unui tip de raft, care împiedică o stropi de apă scurs. Cu toate acestea, există și dezavantaje – după câteva utilizări ale mecanismului de scurgere, tocmai acest dispozitiv devine cel mai contaminate, deci nu este nevoie de accesorii suplimentare, de exemplu, peria de toaletă, cu care va trebui să curețe acest raft .

  Problema principală este Picăturile de apă din vasul de toaleta – depinde de nivelul apei câștigă în mod direct. Experții cred că mai mică cantitatea de apă, cu atât mai puțin probabil apariția de exploziile.

  Citește mai mult  ottoman pentru copii cu frontiere: Ce se întâmplă și cum de a alege?

  Forma bol cu ​​așa-numita „panta“ Pe pereții din spate ale dispozitivului, puteți apela „mijloc de aur“ între forma clasică și pâlnia: într-o astfel de toaletă coboară de apă, fără explozii inutile, și pereții vasului sunt aproape întotdeauna garantate curățat.

  Toaletele sunt realizate din diferite forme și înălțimi, în ciuda anumitor cerințe ale standardelor. Companiile încearcă să satisfacă toate cerințele și dorințele clienților lor.

  Diverse prune

  Confruntându-se cu alegerea de vase de toaletă cu diferite tipuri de scurgere, aveți nevoie pentru a decide care unul este mai bine și mai practic. Scurgeti depinde direct de fluxul de apă din rezervor, iar astăzi orice consumator are capacitatea de a alege un model cu spălare „ideală“.

  spalari de apa sunt mai multe specii.

  • Cascade (drepte). Acest tip de scurgere este găsit destul de rare. Într-un astfel de model a, apa din rezervor este coborât în ​​vasul curentului solid simultan pe întreaga sa suprafață.

  Acesta este un mod destul de fiabile, dar nu există nici o garanție de curățare completă a întregului castron. Prin urmare, este necesar să se recurgă destul de des la diverse mijloace de produse chimice de uz casnic.

  • spălarea circulară a apei Permite deșeuri de țesut la unghiuri diferite în gaura centrală. În acest caz, aproape întreaga suprafață a vasului este eliminat de poluare. flux de apă într-o astfel de toiletz nu produce zgomot, care este destul de confortabil în apartamente mici, permeabilitate de sunet în cazul în care bun.

  • apă de spălare cumulativă Astăzi este posibil să se întâlnească destul de rar. În acest caz, vasul de toaletă este umplut cu o cantitate mare de apă, care, după un timp este resetat foarte repede (toalete de vid funcționează pe un astfel de principiu). Design-ul este echipat cu un mecanism pneumatic de scurgere, declanșat prin apăsarea unui corp de construcții picior – pedală. Un astfel de mecanism de pedală este garantat pentru a curăța întreaga suprafață a vasului.

  Dezavantajul unui astfel de model a este evident: consumul de apă sărace – la o dată la 8 litri de lichid.

  • Astăzi este destul de des posibil pentru a satisface modele model de toaleta Cu tip automat de prune, Adică, utilizatorul nu are nevoie să apară niciun buton sau pârghie: produsul „inteligent” este echipat cu un dispozitiv special, declanșând datorită senzorului infraroșu. Apa se îmbină după sfârșitul procedurii igienice aproape „independent”. Gestionarea acestui proces este de la distanță datorită senzorului.
  Citește mai mult  Alegerea unei carouri de la Veltsofte și de îngrijire pentru ea

  • Există opțiuni pentru spălarea în toaletă Fără elementul principal – fără rezervor. În acest caz, înlocuiește macaraua de scurgere, iar fluxul de apă apare direct din conducta de apă.

  • Destul de des întâlnit și Toalete de vacuum, Ele sunt utilizate în principal în locurile publice. În mod extern, ei nu diferă de la colegul lor, dar au un mecanism de lucru destul de ciudat. Supapa de apă atașată cu furtunul la orificiul de spălare este închisă după o anumită perioadă de timp când a apărut deja spălarea. După noua umplere a apei în rezervor, trebuie să faceți clic pe butonul special, iar aerul care îndepărtează toate deșeurile, inclusiv mirosurile neplăcute, începe la castronul de toaletă a castronului.

  Datorită sistemului de vid, după aceea, apare un nou spălat în toaletă, iar supapa de apă revine la locul său.

  De asemenea, este important și mecanismul de spălare în toaletă, pe acest principiu puteți alege și dispozitivul de instalare adecvat pentru dvs.

  • Spălare orizontală – apa curge din rezervor direct fără a-și schimba direcția. De obicei, astfel de scurgeri folosesc producătorii ruși. Acesta este un mecanism complet simplu, dar are o serie de deficiențe: cu un astfel de sistem, nu tot vasul este acoperit și fluxul de apă în acest caz „zgomot” și produce o mulțime de stropi.
  • Cu o strălucire circulară (prune inversă) Apa schimbă direcția și curăță complet toate apele de canalizare, iar mișcarea circulară a apei apare în tăcere. Un astfel de sistem se numește un „Slitney“, este de asemenea posibil să se utilizeze producătorii interni. În unele modele, două butoane sunt instalate în rezervor, care permite nu toată apa din recipient, dar numai partea sa.
  • prune verticale sunt numite chiar și în adâncime. Într-o astfel de toaletă, o suprafață înclinată este de mare importanță, datorită volumului de apă la care este foarte rapid în gât. Suprafața înclinată în astfel de modele este situat în mod diferit – înainte, în centru sau pe peretele din spate. Apropo, este ea împiedică pătrunderea mirosului neplăcut din canalizare. Apa și aerul de lucru împreună calitate foarte înaltă.

  opţiuni de Bachkov

  Atunci când alegeți un model convenabil și practic toaletă, este de asemenea necesar să se ia în considerare tipurile de rezervoare, precum și accesoriile de scurgere, astfel încât proiectul satisface pe deplin cerințele dumneavoastră.

  Aproape toate tipurile de tancuri pot fi împărțite în două subspecii.

  • Deschis – în vârf.
  • Ascuns – Implantate sau instalate în interiorul designului. Purely vizual un astfel de model seamănă cu un un recipient din plastic, se pare mai prezentabil, dar este mult mai scump.
  Citește mai mult  Perdele clasice de dormitor: Caracteristici și reguli de selecție

   Primul, rezervoarele deschise, au, de asemenea, mai multe soiuri.

   • Suspendat, Adică conectat la toaletă cu o duză specială și fortificată la înălțimea necesară. Datorită acestui fapt, apa coboară în castronul principal cu o presiune puternică, garantând computere de înaltă calitate.
   • Montat pe raftul însuși – În acest caz, rezervorul de scurgere este conectat direct cu un furtun de cauciuc fără duză specială.

   Dispozitivele de evacuare a oricăror lucrări pe un singur principiu: O supapă specială se suprapune o gaură de scurgere și poate fi dată numai pentru a lucra numai prin apăsarea butonului dacă toaleta nu este tip senzorial.

   Recent, producătorii oferă de multe ori modele cu butoane duble pe un vas de toaletă, din care unul garantează drenarea din volumul total de apă, al doilea – în scopul de a salva „doze“, volumul de lichid.

   Metode de instalare

   Un alt fapt important atunci când instalați toaletă în camera ta este un montaj de un design de instalații sanitare. Este această nuanță care afectează designul camerei de toaletă, și posibilitatea de a rețelelor inginerești de montare.

   Există două tipuri de instalare de vasele de toaletă: În aer liber și suspensie.

   În aer liber, cel mai familiar, pentru acest tip de instalare nu este necesar să-și petreacă o mulțime de efort. Ai nevoie doar pentru a detalia câteva găuri în podea, instalați șuruburi speciale, și atașați de proiectare. Și tu poți aranja în orice loc convenabil pentru tine.

   Dacă ați devenit proprietarul unei toalete confortabile și costisitoare, atunci trebuie să „stea“ cu mintea și cu ajutorul unui specialist. Acestea sunt atașate la instalare specială, și că, la rândul său, montat în perete.

   Materialele

   În concluzie subiect, decide cu tipul de scurgere și forma de design de produs în sine, amintiți-vă că toaletele de faianță sunt o opțiune de buget, dar în durabilitate eu sunt inferior porțelan. material poros Fayan necesită îngrijire specială și completă a produsului, și, în ciuda faptului că producătorii moderne folosesc cele mai noi tehnologii (geamuri), este imposibil de a face față cu acest 100 la suta.

   produse din portelan sunt mult mai scumpe, dar ele sunt foarte ergonomic și rezistent la uzura datorita o dimensiune a porilor de mici, ceea ce permite ca produsul sa, practic, nu absoarbe umezeala.

   Asigurați-vă că să consulte un vânzător sau un manager, el scrie toate dorințele mele și achiziția dvs. nu vă va dezamăgi!

   Despre cum să alegeți o toaletă, uitați-vă în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: