robinete de bucătărie cu stropitoare retractabil poate: Caracteristici și selecție

robinete de bucătărie cu stropitoare retractabil poate: Caracteristici și selecție

Robinetul în bucătărie este conceput pentru spălarea confortabilă de camere de luat masa, o cratiță și tigaie, se opune. rezervoare supradimensionată nu sunt foarte confortabile pentru a spăla cu ajutorul unei macarale convenționale. Assist in aceasta sunt macarale de bucătărie proiectate cu funcționalități avansate și o utilizare extrem de confortabilă.

Descriere

Mixerul cu udare retractabil poate avea aspectul mixer de bucătărie de obicei, dar cu un nas mai mare, echipată cu un duș. Furtunul mobil este construit în scurgere a macaralei și în starea non-lucru este immeasured. În timp ce udare poate fi fixat, acesta funcționează ca o macara regulat. Este demn de tarand in urma stropitoarea, iar furtunul închis într-o împletitură de nailon sau plisat vor apărea din macara. Lungimea este reglabilă, acesta poate fi rotit în direcții diferite, și nu numai în jurul axei sale. Furtunul mobil vă permite să direcționeze fluxul de apă în orice direcție, aduce la spălarea sau șterse din acesta.

Pentru bucătărie, acest lucru este un dispozitiv foarte convenabil, care permite nu numai să clătiți legume și fructe de un flux direcțional de apă, dar, de asemenea, pentru a obține apă în orice capacitate mare, chiar fără să pune în chiuvetă. Astfel de amestecătoare ocupă același loc ca și macarale conventionale, dar mai funcționale. Pe piața rusă a prezentat mixere cu duș trase FRAP companie chineză, germană Grohe și Blanco, Vidima bulgară. Mai multe opțiuni de buget de presă Polonia.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele mixerului pot fi identificate de mai multe puncte:

 • Ideal pentru spălarea cu mai multe boluri+
 • Comoditate Când spălați chiuveta în sine, puteți ajunge la cele mai îndepărtate segmente+
 • Confort în spălarea unei cantități mari de feluri de mâncare+
 • Jetul direcțional este fixat în zona dorită și nu se stropește în jur+
 • Abilitatea de a comuta jetul la modul de aerare sau suflet+
 • Spălați ușor legumele și fructele+
 • Dacă există o duză de împrăștiere, consumul de apă va fi mai mic+
 • Confort atunci când setați un lichid într-un container mare supradimensionat+
 • Varietatea stilurilor de design vă permite să alegeți un robinet de bucătărie, în vârstă în orice stil.

La fel ca fiecare produs, nu există dezavantaje de la astfel de mixere. Există atât de puțini dintre ei că avantajele acestui model depășesc:

 • Categoria de preț a acestor macarale de bucătărie este mult mai mare decât cea a+
 • Îngrijirea este mai dificilă deoarece furtunul de desen este contaminat, este dificil să îl curățați, mai ales dacă este utilizată ondularea+
 • Plângeri de la contaminarea frecventă și rapidă a găurilor lek+
 • Un număr mare de detalii provoacă scurgeri și defalcări, în special în produsele bugetare.

Tipuri de structuri

Există diverse modificări ale acestui sanitare. Spre deosebire de macaralele obișnuite, ele diferă în numirea și tipul de design, formă, culoare, material de fabricație. Prin programare, acestea sunt împărțite în 3 grupe.

Compact

Nu diferă de macaraua obișnuită. Au un furtun de evacuare sub masă sau spălare și este tras prin carcasă. Duza extinsă este atașată la suprafața manșonului și face parte din ea. Furtunul de îmbrăcăminte este fabricat din cauciuc sau metal, rar aplicat ondularea, care este mare și nu se încadrează în corpul de gura îngustă. El este un stilou de udare detașabil poate. Furtunul trece doar prin caz, care este mai ușor de pus un manșon gros.

Semi profesional

Deversarea și dușul sunt aproape, iar uneori dușul este încorporat. Pentru o mai mare rigiditate, partea vizibilă a manșonului sprijină un arc special. Duza în sine are o pârghie separat pentru a controla fluxul de apă și reglare tipul cu jet. Apa curge în afara duzei cu presiune ridicată decât modelul precedent.

Profesional

Ei au un nivel ridicat și flexibil Braț extensibil care o face ușor pentru a umple rezervoare mari. Acestea prevăd o ajustare a presiunii apei, iar comutatorul de pe udare retractabil poate economisește apă. Acestea sunt considerate cele mai durabile și de încredere, dar scumpe.

Macarale de bucătărie cu cabină de duș au modele diferite.

 1. Cu expulzarea de evacuare. Pe curbura staționară a macaralei, furtunul flexibil este fixat printr-o duză având 2 moduri de alimentare cu apă.
 2. Cu poli de evacuare, la capătul căruia sunt fixe duza de duș ergonomic.
 3. Cu expulzarea flexibilă, în cazul în care furtunul flexibil de primăvară nu este ascuns în interior, și suspendat separat.

Toate acestea au caracteristici diferite.

O singură bucată

Are o singură pârghie pe o bază sferică. Acesta include alimentarea cu apă și în pozițiile de date regleaza temperatura presiune si apa. Elementul principal al acestei macara este un cartuș care se întâmplă de două tipuri. Mingea este o minge goală la interior cu două orificii de admisie inferioare și un vârf de ieșire. Acesta se află pe două șei de cauciuc, pentru apă caldă și rece, la care bine presat presiunea apei.

Alimentarea cu apă a vasului reglează pârghia. El combină găurile șei. Violarea etanșeității se produce atunci când scara este lovit și alte impurități din conducta de apă. Disk este format din două discuri metalo-ceramice. Se potrivesc bine, plăci de ceramică metal lustruit. Ele reglează temperatura apei și presiunea la ieșire.

Atunci când sunt expuse la maneta, poziția superioară discului este deplasată în raport cu partea de jos.

Temperatura apei variază de la nivelul de suprapunere prin discul de sus rece sau apă caldă acces.

Două dentare

Are 2 macarale pentru apă caldă și rece. Ele sunt mai ușor pentru a regla temperatura apei dorită.

Contactless, electronice

Se aprinde atunci când un subiect intră în domeniul de vedere al elementului în built-.

Electron-mecanice

Aceasta este o versiune hibrid în care există o umplere electronică și pârghii.

Ele sunt separate pe lungimea furtunului:

 • prescurtare, Cu o emisie de până la 20 cm+
 • Mijloc – Lungimea furtunului 20 – 24 cm+
 • Lung – de la 24 cm.

Conform instalării lor, acestea sunt împărțite în încorporate în blatul de lucru sau de fixare pe lungimea peretelui a liniilor este prezentată în versiuni diferite și pot ajunge la 1 metru. Crashing o astfel de macara se poate roti în jurul axei sale. Modelul este considerat bun în cazul în care unghiurile rândul său, o mulțime:

 • Unghiul de rotație de până la 140 ° este dotat cu toate modelele de clasa economic+
 • 180 ° rotație este prevăzută pentru produse din clasa de mijloc+
 • Modele VIP rândul său, în jurul axei lor.

Există diviziune de numărul de faulturi.

 • Cu doi poli. scurgere de duș pe arcul este atașat în afara. Ele sunt clasificate ca profesionist.
 • Cu o instigue. Macaraua cu vârful sau doar furtunul se extinde. Ele sunt compacte și destinate utilizării acasă.

În aparență, mixerele sunt împărțite în, precum și „g“ directă, „s“, „c“ și „r“ -d. Cele mai populare Primele două opțiuni. formă Outlet: rotundă, pătrată, ovală, dreptunghiulară. Acești parametri sunt mai legate de estetica, astfel încât nu există nici o influență mare asupra calității. Conform proiectului sunt din metal și flexibil ondulat, și materiale din oțel, granit si ceramica întâmpla. O atenție specială este acordată tipul de coca.

 1. Distribuție. Nu există cusături în aceste clădiri, iar detaliile sunt conectate printr-o tehnologie specială. Este considerat mai sigur în funcționare.
 2. Făcut. Constă din mai multe componente, astfel încât crește riscul de rupere. Durata de viață a unui mixer asamblat corect este destul de lungă durată.

Materiale de fabricație

Mixere sunt fabricate din materiale diferite, astfel încât înainte de cumpărare, este important să se determine Mai important – prețul sau durabilitate.

 • Plastic. Acestea sunt cele mai scurta durata, dar ieftine de cost.
 • Alamă. Produsul va dura ultima, arata ca o macara clasica.
 • Bronz. Potrivit pentru stil retro.
 • Ceramică. Ea are un aspect neobișnuit, modern și elegant, dar mult timp nu durează+
 • Silumin. Acesta este un material ieftin, dar rezistenta la uzura este inferioară față de restul, cu excepția materialelor plastice.

Cum de a alege?

Atunci când alegeți un astfel de mixer, este necesar să se ia în considerare unele caracteristici ale camerei spațiu și situația. Focus pe lungimea tubului, care este convenabil pentru a fi utilizat în bucătărie.

 • Într-o bucătărie mică, cu dimensiuni de dimensiuni mici, este mai bine pentru a instala un mixer compact. Pentru rezervoare de spălare suficient de mare furtun lungime mică. Este potrivit pentru shell cu mai multe boluri.
 • Dacă există o chiuvetă mare, cu mai multe boluri, un mixer semi-profesional este adecvat. Furtunul său lung vă permite să spălați cu ușurință vasele și produsele și o presiune puternică de presiune de nisip și de noroi. Se va potrivi armonios în diferite stiluri de design de bucătărie, în special în Hai-tech.

Este demn de atenție la calitatea furtunului flexibil, deoarece este cea mai vulnerabilă parte a macaralei. Specialiștii sanitare recomandă modele cu furtun deschis și piese interne ceramice care servesc mai mult.

Nu se concentreze asupra costurilor, care depinde de politica de prețuri a producătorilor. Acesta va dura produse lungi cu un metal monolit de udare cu apă în cazul în care.

O alegere ideală – cu un unghi de rotație de 180 ° și instigare suplimentară. Este relevant dacă filtrați apa. Modelele Matte sunt mai ușor de îngrijire, dar cu o spălare de mașini strălucitoare, merită să alegeți un mixer de metal strălucitor. Comoditate suplimentară este modul de alimentare cu apă cu un jet la aerare. În același timp, există mixere de diferite categorii de preț.

 • Macara 4001 / V Jamaica Compania italiană Argo. Single-piesă de formă clasică, macara alamă mică, cu un strat de crom. cartușul său intern este realizat din ceramica. Preț de la 3400 ruble (2019).
 • Modelul Franke 740 de la compania din Italia. Designul său este la fel ca modelul anterior. Carcasa este confecționată din același material acoperit sub granit și un furtun de 120 cm. Este deja mai mult de 10.000 de ruble (2019).
 • GROHE ZEDRA făcut în Germania, are un design simplificat si macara de mare. comutare automată a modului de aerator pe jetul când închiderea macaralei. Cazul său – din oțel crom și garanție de 5 ani. Costa mai mult de 17 000 de ruble (2019).

Recomandări de instalare

Acest mixer poate pune chiar și o persoană care nu este familiarizat cu instalații sanitare. Principalul lucru este furnizarea de răbdare, timp și instrumente de montaj necesare:

 • şurubelniţă+
 • Cheie reglabilă+
 • Set de chei multi-dimensiuni+
 • Coaste și șervețele+
 • pelvis sau găleată care este instalată în zona de lucru, pentru a evita scurgerile.

Când este necesar diametrul noii macarale cu o gaură pe spălare, va fi necesară o foraj cu o moară remarcabilă pentru a lucra la metal. Marginile gaurei au suspendat fișierul.

Pentru a monta macara, este necesar să se studieze instrucțiunile atașate și apoi să respecte procedura.

 1. Suprapunerea fluxului de apă rece și caldă.
 2. Promovăm folosind o macara veche.
 3. Slăbirea cheii, atașă furtunuri flexibile unui produs nou.
 4. Coborâți furtunurile în gaura de pe chiuvetă.
 5. Instalați noul mixer cu duș pe chiuvetă.
 6. Strângeți piulița sub chiuvetă, amintindu-vă de așezare și șaibă. Este foarte important să păstrați macara pe verticală, este mai bine să aveți ajutor.
 7. Conectăm furtunurile pentru a furniza apă la țevi. Producătorii de țevi din martie în diferite culori. Aceasta ajută să se atașeze tubul la apă caldă și rece.
 8. Strângeți șuruburile atâta timp cât începe cheie strâns Rotate.
 9. Legăna platinei, care vine pe porțiunea flexibilă a mixer. Acest lucru ajută la atragerea de udare și returnați-o înapoi.
 10. Verificați dacă produsul se întoarce și se extinde în mod liber.
 11. În cazul în care procesul de dificultate este necesar să se extindă gaura în chiuvetă cu ajutorul unui burghiu.
 12. Restabilirea alimentării cu apă și a vedea dacă funcționează fără supapă de scurgeri.
 13. În cazul în care se scurge, strângeți piulițele.
 14. După terminarea asamblare, bufeuri de câteva minute după îndepărtarea aerator. Mixerul este gata să funcționeze, dacă nu există scurgeri.

Principalul avantaj al acestui produs sanitar este practicitatea sa. Prin structură mobilă poate fi reglată direcția jetului în toate direcțiile sau au trecut la aerate. Ea are multe avantaje, acesta este un instrument indispensabil în bucătărie.

Despre un robinet de bucătărie este mai bine de a alege, a se vedea următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: