Saltele Natura Vera

Saltele Natura Vera

Somnul sănătos și puternic este cheia pentru bunăstarea minunată și starea bună pentru întreaga zi. Puteți dormi bine și vă puteți relaxa dacă patul sau canapeaua este echipată cu lenjerie de pat și accesorii de înaltă calitate, printre care cheia este saltea. Modele interesante pentru somn și odihnă oferă o fabrică internă Natura Vera, care a ocupat o poziție demnă în acest segment. Înțelegeți cât de practică, de calitate, produse sigure Natura Vera, dacă vă familiarizați cu caracteristicile caracteristice ale modelelor.

Particularități

În ciuda faptului că producătorul este relativ tânăr, acesta face o concurență demnă acelor factori că saltelele nu sunt de un deceniu. Acest lucru se datorează faptului că, în producția de Natura Vera, sunt implicate enormele sale zone de producție, care utilizează tehnologii inovatoare, laboratoare speciale pentru dezvoltare și testare, precum și specialiști de înaltă clasă.

Împreună cu caracteristicile standard, saltelele Natura Vera au o serie de caracteristici.

 • Serviciu lung. Perioada de funcționare a produsului cu o ingrijire adecvata este de 5-10 ani.

 • Hipoalergenicitate și toxicitate zero a materialelor utilizate. Nucă de cocos nucă de cocos, latex perforat natural, orthopen, ierbivore termică sunt utilizate pentru umplere. Coperți coase de la in de la in, Jacquard, Bamboo, tricotaje moi, manșon. Cele mai multe materiale și acest lucru este de aproximativ 80%, produse in fabrica, de exemplu, latex perforat naturale.

 • Excelente proprietăți antibacteriene furnizate de impregnarea specială. Datorită tratamentelor antiseptice, formarea și acumularea de bacterii și microbi sunt excluse, precum și mucegai și ciuperci.

 • anatomice Exprimat și efectul ortopedic, Datorită care persoanele cu boli ale coloanei vertebrale și dureri în domeniul spate va sta mai confortabil pe saltea posibil.

 • Structura poroasa produse speciale. Datorită porozitatea speciale, produsul are permeabilitate la aer excelent. În plus, un sistem de ventilație unic grila 3D este utilizat în modele separate.

 • Consolidarea cadrului cadru în jurul perimetrului, Care asigură rezistența și durabilitatea produsului.

 • Sistem de rigiditate individuală. Nivelul Rigiditatea pe o scară specială de la 1 la 8 puncte.

 • silentness absolută chiar și cu activitate mare in timpul somnului si odihna. Mai ales lipsa unei violep și foșnet sunt importante în modelele duble concepute pentru perechi cu greutăți diferite.

 • Punerea în aplicare a tehnologiilor inovatoare – sistem de confort saltele și libertatea mișcărilor deasupra unei role. Astfel de inovații sunt utilizate în modele premium.

 • Raportul optim de preț și calitate, Datorita ce produse sunt în cerere mare în rândul cumpărătorilor.

Citește mai mult  Fereastră între baie și bucătărie: de ce este necesar în Hrușciov și cum să-l facă?

În plus, saltele de Natura Vera o gamă largă de dimensiuni, și există, de asemenea, posibilitatea de fabricație în conformitate cu parametrii individuali.

Este important ca saltele sunt complet nepretentios în îngrijirea și toate capacele sunt rezistente la formarea de rulare, scuffs și se întinde.

Gama

Natura Vera conține sortiment mai mult de 15 de modele de saltele, dintre care cele mai multe cu proprietati ortopedice si anatomice excelente. În funcție de tipul de fundație, toate modelele sunt reprezentate de mai multe categorii.

 • Structuri de primăvară bazate pe informații independente de primăvară TFK (250 unități. / M2). Acestea sunt design confortabili, practice cu indicatori de consum bun.

 • Structuri de primăvară pe baza „bonnelului” (arcuri dependente). Acestea sunt saltele clasice la cea mai rezonabilă valoare.

 • Design-uri fără rame, în cazul în care straturile alternează din diferite materiale de umplutură. Pot exista mai multe straturi, totuși, există modele cu mai multe straturi. Astfel de produse sunt ideale pentru canapele, deoarece suprafața este perfect aliniată, precum și pentru cei cărora le place să doarmă pe lateral.

 • Structuri de arcuri pe baza arcurilor independente S1000 (500 U / M2) și suport max 1000/500. Toate modelele prezentate în colecțiile sunt înzestrate cu proprietăți ortopedice și anatomice înalte, precum și specificațiile tehnice excelente.

Printre varietățile uriașe de saltele Natura Vera, există modele care se bucură de o cerere ridicată în rândul cumpărătorilor.

 • La îndemână moale. Aceasta este o saltea cu o rigiditate diferită a părților, a cărei înălțime este de 25 cm. Produsul se bazează pe sistemul de suport independent de blocuri de primăvară Max 500. Pe măsură ce umplutura utilizează o formă de memorie de nucă de cocos, latex, resimțită și spumă. Încărcarea maximă a patului este de 140 kg.

Citește mai mult  Albastru Bucatarii: Alegerea unui set de căști, o combinație de culori și exemple de interior

 • Bionic. Acesta este un produs cu blocul de primăvară max 500, oferind un bun suport anatomic. Designul de 21 cm înălțime și cu diferite niveluri de rigiditate ale părților constă în straturi de spumă de înaltă tehnologie, o placă termică și fibre de nucă de cocos cu impregnare latex.

 • Laska. Acesta este un design bilateral fără cusur, cu o compoziție echilibrată în mod optim – o combinație de lupte de latex și de nucă de cocos, datorită cărora produsul este hipoalergenic, antibacterian și durabil. O astfel de saltea este perfectă pentru persoanele active cu mare greutate.

 • Planare. Acesta este un reprezentant luminos al colecției exclusive de Air Natura. Salteaua se bazează pe sistemul unui SE800 bloc arc independent, completate cu straturi de spumă elastică și latex perforat, care asigură un confort ridicat și comoditate somnului. O caracteristică a modelului este un caz tricotat cu trei straturi, precum și tehnologia de la întoarcerea.

 • Orly. Aceasta este una dintre saltelele fără rame ale seriei de lenjerie Natura, care se caracterizează prin hipoalergenia, confort antibacterian, maxim și practic. În plus, modelul cu indicatori anatomici ridicați este realizat din latex natural perforat. Înălțimea produsului este de 23 cm, iar sarcina maximă este de până la 120 kg. Punctul culminant al produsului este cazul său de lenjerie cu fibre de bambus, ceea ce dă senzația de moale și sensibilitate.

Printre modelele copiilor ar trebui să acorde o atenție la saltea Fox (bloc de primăvară independente, nucă de cocos nucă de cocos, cărbune spumă de impregnare), LESSY (frameless, nuca de cocos de nucă de cocos cu latex de impregnare, spumă de înaltă tehnologie) și Sally (aromă, spuma poliuretanica).

Citește mai mult  Opțiuni de decor baie

Examinați recenzii

În ciuda faptului că fabrica Natura Vera nu a fost mult timp pe piață, saltele sale sunt în cerere și să colecteze un număr considerabil de comentarii ale clientilor, printre care cea mai mare parte din partea pozitivă.

Utilizatorii remarcat efectul ortopedic ridicat al produselor, calitatea perfectă a capacelor de cusut realizate din materiale naturale, rezistente la uzură, preț scăzut.

Unii clienti, cum ar fi designul elegant al structurilor bilaterale cu diferite niveluri de duritate. Multe feedback pozitiv obține saltele pentru copii realizate din materiale naturale. Dintre deficiențele, mai mulți utilizatori a remarcat un miros neplăcut ascuțit, care a fost erodate pentru un timp destul de lung, precum și lipsa de fulger pe coperte.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: