Saltele premium

Saltele premium

Calitatea și confortul de somn depind în mare măsură de saltea corectă. În prezent, producătorii pot oferi o mare varietate de astfel de produse din diferite materiale. Astăzi vom vorbi despre modele care fac parte din clasa premium, cu privire la principalele caracteristici ale acestora, precum și ia în considerare unele astfel de modele separate.

Particularități

saltele premium sunt considerate cele mai bune realizări în domeniul așternut. Acestea vor permite să furnizeze somn mai sănătos și confortabil. Toate probele din această categorie sunt caracterizate prin durabilitate deosebită, fiabilitate și durabilitate. Saltele, care sunt atribuite unui astfel de grup de elită, de regulă, au structuri unice (blocuri și materiale). În plus, toate dintre ele posedă design-ul exterior cel mai reprezentativ, acestea se disting prin calitatea deosebită a cusut, husă de protecție, diverse detalii decorative.

La fabricarea acestor modele, în mod excepțional materiale sigure, care nu vor provoca reacții alergice sunt utilizate.

De asemenea, acestea sunt caracterizate printr-o capacitate sporita a lagarelor. Multe soiuri pot rezista până la 150 kg pentru un pat. saltele Cel mai adesea este importat.

Branduri populare

Acum ne vom uita la ce companii de renume specializate în fabricarea și vânzarea unor astfel de saltele premium.

 • Schlaraffia. Compania din Germania a inceput sa produca in saltele secolului al 20-lea. Produsele sale sunt caracterizate printr-un nivel special de calitate. Este demn de remarcat faptul că în prezent compania are propriile sale platforme tehnologice, ceea ce face posibilă punerea în aplicare în mod periodic noile evoluții ale producției.

 • Dorelaan. Compania din Italia au primit certificate internaționale de multe ori. Ea dezvolta saltele de peste 50 de ani. produse de marcă italiană sunt absolut sigur pentru oameni și animale de companie. Aceasta se face exclusiv din materiale hipoalergenice-rezistente la uzură și.

 • Serta. Compania este specializată în producția de produse de pat de peste 80 de ani. Produsele sale sunt vândute în mai mult de 50 de țări. Aproape toate modurile de date saltea au proprietăți speciale „respiră“, ei elimina cu ușurință toate excesul de umiditate, nu-l acumulează în interiorul.

 • Pirelli. Acest producător italian a început să așternut produse în prima jumătate a secolului al 20-. La fabricarea de saltele, latex de înaltă calitate trebuie să fie utilizat, este combinat cu o varietate de componente suplimentare.

 • Sleepeezee. Acest producător englezesc a primit de două ori pe un semn special „Royal Garanție“. Firma de multe ori se aplică diverse tehnologii inovatoare în fabricarea produselor. În același timp, atunci când acestea sunt create, fundații de elită doar de înaltă calitate, inclusiv matase, latex natural, lână, cașmir și inul. În plus, unele modele individuale sunt decorate cu cristale Swarovski.

 • Regele Koil. Acest brand american este cunoscut pentru saltele care vor manual. Toate acestea se disting prin mai multe straturi de design, exterior unic. Cu crearea lor, o frumoasă broderie neobișnuită, țesături naturale de elită.

Modele de rating

În continuare, vom lua în considerare ceea ce sunt produse modele individuale de saltele de lux de astăzi, care prezintă caracteristici de bază și proprietăți care le posedă.

 • Regele Koil Majestate. Aceasta saltea are o bază durabilă a blocului de primăvară cu zone independente șapte, un astfel de design vă permite să creați cea mai înaltă calitate și suport corect pentru coloana vertebrală a persoanei situată. Eșantionul este format din latex natural de înaltă calitate, care oferă proprietăți ortopedice bune. Acest model vă permite să distribuiți cu ușurință întreaga încărcătură de pe suprafață. Fabricarea utilizează, de asemenea, componente speciale de spumă care dau produsului nivelul optim de duritate, densitate și, de asemenea, să îmbunătățească semnificativ microclimatul zonei de dormit. Stratul superior al unei astfel de saltele este realizat din bumbacul matlasat, care este capabil să îmbunătățească schimbul de aer în interiorul produsului.

 • Verda Hi-echilibru. Acest model al saltelei se referă la tipul anatomic. Are un grad mediu de rigiditate pe ambele părți. Baza este un bloc special de primăvară, care are două departamente diferite. Un astfel de design oferă cel mai fiabil suport pentru spatele unei persoane toată noaptea. De asemenea, această probă vă permite să distribuiți cu ușurință toată sarcina de greutate de pe suprafață. Copia este creată cu straturi moi fabricate din latex de înaltă calitate, cu adăugarea de cai cu părul, precum și din materialele speciale de spumă. Saltea este vândută împreună cu un caz de protecție convenabil, care este efectuat de la baza belgiană tricotată.

 • Serta Glamour. Această saltea este furnizată simultan cu două structuri de primăvară independente, care oferă suport de puncte pentru spatele utilizatorului. Modelul vă permite să îndepărtați rapid și ușor tensiunea musculară, să mențineți poziția anatomică dorită a corpului uman. De asemenea, această probă este echipată cu mai multe straturi moi fabricate din latex natural. Saltea de acest tip este capabilă să reziste cu ușurință încărcături semnificative de greutate. Cu deformări, își ia rapid forma originală. De asemenea, produsul este furnizat cu un strat special de pâslă albă, contribuie la distribuția uniformă a întregii mase de pe suprafață. Spuma ca parte a produsului contribuie la o bună ventilație și protecție împotriva microorganismelor rău intenționate. Cazul modelului este creat de la premiul belgian Jacquard.

 • Tempur original Elite 25. Modelul este o varietate de saltea unilaterală. Prin fabricarea sa, este aplicat un material Thermoactive special, care este ușor de ajustat în toate coturile umane. Toată sarcina de greutate este distribuită rapid în întreaga zonă a saltelei. Designul include un strat special cu efect de memorie, se ajustează lent la toate formele corpului și vă permite, de asemenea, să eliminați presiunea musculară în timpul somnului. Acesta vine împreună cu un caz de protecție din poliester, cazul este livrat cu fulgere durabilă.

 • Sleepezee lână Deluxe 1200. Modelul de acest tip este creat folosind materiale naturale: bumbac, lână britanic, aluat. Se livrează cu elemente de arc independente (1200 bucăți) care oferă suport adecvat pentru spate. Copia are o specială prin firmware, masa de adeziv nu-l folosească, astfel încât materialele nu vor publica mirosuri chimice străine în timpul funcționării. Departamentele laterale ale acestei saltele sunt fabricate dintr-o bază de bumbac de înaltă calitate, care se caracterizează prin rezistență specială și rezistență la uzură.

 • Serta SUNSET Beverly Hills. O astfel de saltea este livrat cu un bloc de arcuri independente, distribuie uniform toată presiunea pe suprafață, și permite, de asemenea, corpul uman pentru a lua poziția anatomică dreapta în timpul somnului. Copia este făcută cu straturi de spumă ortopedică specială, diferite de densitatea acestuia. Salteaua se vinde împreună cu carcasa de protecție.

 • Sleepeezee Balmoral. O astfel de saltea este făcută cu un departament de arc mediu rigid, care este proiectat pentru sarcina maximă de 160 de kilograme. O copie se referă la specii ortopedice. Are un strat moale special care se distinge prin putere și rezistență la uzură. La fabricarea acestui model foloseste, de asemenea, păr de cal și aluat multistrat. Acesta poate fi achiziționat cu un caz confortabil, care este fabricat din vascoza.

Cum de a alege cea mai bună saltea?

Pentru a începe cu, să acorde o atenție la materialele din care este fabricat produsul. Opțiunea optimă va fi modele realizate dintr-o varietate de baze naturale (bumbac, latex natural, pâslă, lână). Ele sunt absolut sigure pentru om. Aceste țesături nu vor provoca o reacție alergică, și nu va evidenția componentele nocive, chiar și în procesul de operare pe termen lung.

De asemenea, este în valoare de vedere dimensiunile saltelei, alegerea va depinde în primul rând de dimensiunea patului.

o atenție separată merită valoarea grosimii. Dacă selectați un eșantion pentru un adult, atunci preferința este mai bine să dați desenelor cu o grosime cuprinsă între 15 și 30 de centimetri.

Alegerea unei saltele premium, uitați-vă la tipul de design de saltea (primăvară sau eronată).

   Prima opțiune este mult mai frecventă, este clasică. Modelele de al doilea tip sunt considerate mai moi, au, de cele mai multe ori, au proprietăți ortopedice speciale. Produsele explozive se vor potrivi nu numai adulților, ci și pentru copii.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: