Scaune de bucatarie: tipuri și de selecție

Scaune de bucatarie: tipuri și de selecție

zonă de luat masa de bucătărie – loc de recreere, mese, conversații plăcute cu gospodării și prieteni. Acesta este motivul pentru care mulți încearcă să-l facă mai confortabil și convenabil. Dacă în interior spațiu suficient, puteți dota această zonă cu scaune moi. Ei vor fi în măsură să ofere orice distracție confortabil. Despre care scaunele sunt din ce sunt făcute și modul de a face alegerea potrivită va spune acest articol.

Particularități

mobilier de bucătărie tradițională este considerată scaune și scaune. Ele sunt compacte și ușor, dar nu poate oferi odihnă nivel maxim de confort. Cea mai bună alternativă la astfel de produse – Bucătărie Președintele. Aceste elemente de mobilier au încetat de mult să fie un semn de lux – acestea pot fi găsite în interioarele multor apartamente moderne.

In magazine sunt oferite o gama larga de locuri de orice dimensiuni, culori si forme.

Datorită acestei variante, puteți alege cea mai bună opțiune pentru orice tip de bucătărie, indiferent de dimensiunea camerei și stilul interior în care este decorat.

Printre alte caracteristici importante sunt evidențiate tapițerie de înaltă calitate, Deoarece „hainele” scaunului ar trebui să reziste la diferențele de temperatură, umiditatea ridicată și alte condiții „complexe”.

În ciuda tuturor avantajelor, Unii proprietari de apartamente și case nu preferă scaunele. În primul rând, este asociat cu produse cu costuri ridicate (în comparație cu scaunele și scaunele familiare), precum și dimensiunile mari.

Materiale de fabricație

Indiferent de modele, toate scaunele au o bază de cadru și umplutură, dând produse delicatețe. Pentru produsele decorative, tapițeria este responsabilă. Toate aceste componente sunt fabricate din diferite materiale, care vor fi discutate.

Cadru

Metalele, diferite rase din lemn și PVC sunt utilizate pentru fabricarea bazelor de cadre. Toate aceste materiale trebuie să respecte o serie de cerințe – este necesar ca acestea să poată rezista la umiditate ridicată și indicatori de temperatură ridicată.

 1. Ramele metalice sunt fabricate din oțel, fier, aluminiu. Cele mai bune opțiuni de bucătărie – produse de titan sau crom. Aluminiu se distinge prin greutate redusă, dar în timpul funcționării se întunecă și își pierde recursul.
 2. Ramele din lemn sunt fabricate din pin, fag, stejar sau zada. Pentru a oferi o mai mare stabilitate diferiților factori adversali, suprafața lemnului este tratată cu compoziții speciale, vopsite sau lacuri.
 3. PVC este un material destul de ușor care nu este frică de salturile de temperatură și de umiditate ridicată. El este ușor de plecat și estetic. Ca dezavantaj principal, se observă rezistența slabă la deteriorarea mecanică, din cauza cărora zgârieturile și zgârieturile apar adesea pe suprafața sa.

În plus, organic poate fi utilizat pentru a produce cadru.

Materialul este renumit pentru plasticitatea sa, datorită căruia poate fi făcută din cadre cu forme neobișnuite și originale.

Organic este caracterizat prin simplitate în îngrijire, este durabil și fiabil, dar adesea zgârierea din circulația neglijentă.

Mobilierul cu cadre dintr-un material apare destul de rar. Cel mai adesea producătorii sunt combinați.

Material de umplutură

Acest material va depinde de confortul produselor și durabilitatea acestora. Ca umplutură, producătorii se aplică:

 • Blocuri de primăvară, care pot fi dependente (izvoare de grup interconectate) și independent (bază ortopedică)+
 • PPU (spumă poliuretanică) – Plăcuța sintetică obținută prin polimeri spumatori+
 • Sinteton – Fabric nețesut, cel mai des utilizat în fabricarea de soluții bugetare+
 • StrettooFiber – Material produs din fibre naturale și sintetice, este ideal pentru crearea de mobilier cu moliciune ridicat+
 • simțit – umplutură naturale din lână animale+
 • Vater – baza de vată de bumbac și a diferitelor țesuturi+
 • Hollofiber – tipul de sintetonă (reprezintă vizual bile mici din materiale de poliester)+
 • Porolon – tip de spumă poliuretanică de calitate inferioară (un astfel de umplutură își pierde rapid proprietățile operaționale).

De asemenea, este utilizat un umplutură Latex, durafil și periothek.

7

Fotografii

Tapiţerie

Materialele de tapițerie utilizate pentru fabricarea de mobilier de bucătărie trebuie să se usuce rapid, să fie simple în îngrijire și să nu atragă praful. Tapițeria care îndeplinește aceste cerințe este efectuată de la:

 • Gobel+
 • piele naturală, piele sau eco-copac+
 • Microfibră+
 • Nailon.

Mai puțin de succes sunt tapițeria din toate materialele cu o grămadă. Faptul este că în timpul funcționării sunt electrificate, praful și fracțiunile mici de grăsimi sunt atrase în procesul de gătit. Ca rezultat, grămada își pierde foarte repede estetica.

Tipuri de structuri

Toate scaunele pot fi împărțite în două grupe mari: cadru și frameless. Ea oferă de întâi o bază rigidă, a doua sunt pungi moi având o formă de o minge sau picătură. Cele mai cunoscute modele folosite în bucătărie – cadru. Sortimentul de astfel de soluții este foarte bogat.

 1. modelele compacte, Privind în aer liber, scaune cu cotiere. Ele sunt mobile, cum ar fi scaune, dar în același timp confortabil, cum ar fi fotolii. Mici și confortabil, se vor potrivi cu ușurință într-un spațiu mic.
 2. Semi-fierte – mici modele elegante, în proiectarea, care nu sunt prevăzute pentru prezența cotiere. Acestea sunt echipate cu un scaun moale și înapoi. Soluție compactă și convenabilă pentru bucătării mici dimensiuni.
 3. Colțul cu loc de dormit sau fără ea. Au o configurație unghiulară. Proiectat pentru locație în colțul din dreapta sau din stânga bucătărie. spațiu spațiu cât mai mult posibil. opțiuni de dormit sunt echipate cu un mecanism de transformare. Dacă este necesar, acestea pot fi descompuse și a obține un pat de o persoană cu drepturi depline pentru odihna de noapte.
 4. Președinte. Aceasta este o opțiune de pliere, care, datorită mecanismelor de transformare, este capabil să se transforme într-una sau pat dublu. În ciuda funcționalității, dormitoarele nu sunt recomandate pentru a fi plasate în bucătărie, deoarece în forma desfăcută ei pot lua spații mari. În plus, somn aproape de numeroase aparate de uz casnic de lucru nu poate fi numit sănătos.
 5. Bar fotolii rotative. De regulă, aceste modele sunt echipate cu un picior, cu posibilitatea de ajustare a înălțimii. Aceasta este opțiunea perfectă pentru bucătării cu un rack bar. Prin ajustarea înălțimii pe astfel de scaune va fi confortabil să stea și copii și adulți.
 6. modele semicirculare. Astfel de soluții au o „fuziune“ de design. Acestea sunt combinate unele cu altele din spate, scaun și cotiere. scaune semicirculare sunt rafinat de design non-standard.

O gamă largă de scaune determină complexitatea alegerii lor. Multe modele, se confundă în varietatea lor este foarte ușoară, motiv pentru care puteți dobândi ulterior necorespunzătoare pentru mobilierul de bucătărie.

opt

Fotografii

Cum de a alege?

Vizionând un fotoliu de bucătărie, trebuie să luați în considerare un număr de parametri importanți. Principalele sunt:

 • stil+
 • Funcționalitate+
 • Dimensiuni și configurație+
 • Varietate de materiale de fabricație+
 • Reputația producătorului.

  Gama de produse de culori nu are limite – în vânzare există ambele opțiuni monofonice (de la nuanțe pastel la țipare strălucitoare) și modele cu amprente, modele și diferite compoziții. Alegerea o paletă de culori, trebuie să ia în considerare tonurile de elemente de mobilier existente. Puteți ridica scaunele potrivite pentru culoarea la restul mobilierului sau concentrați-le asupra lor atenția, făcând vizual un „punct luminos” în interior.

  Ridicând culoarea, nu uitați de practică.

  Dacă produsele cu tapițerie țesut sunt selectate, atunci tonurile ușoare – nu o soluție foarte reușită (cu excepția opțiunilor din piele naturală sau artificială). Indiferent de modul în care nu găzduiește nici hosteasa, suprafața scaunelor din bucătărie nu se murdăresc. Chiar și micul poluare va fi gratat în lumină.

  Următorul lucru de a acorda atenție – Configurație și construcție. DLa bucătăriile preferate cel mai adesea opțiunile scheletice. Desigur, pungile moi fără rame sunt foarte confortabile. Cu toate acestea, ele sunt scăzute, deci nu vor putea să le găzduiască la masă pentru mese. Cel mai bun dintre toate aceste soluții este potrivit pentru scaune în fața televizorului, citirea unei cărți sau ziare pentru o altă recreere pasivă.

  Dimensiunile produsului sunt selectate În funcție de dimensiunea camerei. Este impracticabil într-o bucătărie mică pentru a cumpăra mobilier masiv. În cazul în care camera este mic, este recomandat să se uite la jumătate de scaun sau de alte modele miniaturale. Achizitie buna va reduce fotoliile unghiulare. puteți alege orice dimensiune produs la o bucătărie spațioasă – mici, medii sau mari. Aici totul va depinde de preferințele proprietarilor.

  Nu uita despre funcționalitatea. Există modele de scaune cu sertare. Această achiziție va ajuta în cazul în care gazda nu este suficient spațiu pentru depozitarea diferitelor ustensile de bucătărie. Există, de asemenea, un scaun cu rafturi. Dacă este necesar, pat suplimentar va fi cea mai bună achiziție va scaun-pat.

  La alegerea produselor pentru scaun, este important să acordați atenție reputației producătorului. Elemente de mobilier la un cost scăzut de la companii necunoscute pot fi realizate din componente de calitate redusă. tapiterii lor va fi în curând rușinat, designul este împărțit, iar părțile externe ale corpului navei imprastie.

  Opțiuni de cazare

  Pentru a aranja cu succes mobilier în bucătărie, trebuie să echipeze mai întâi zona de lucru. Spațiul rămas trebuie să fie utilizat pentru a găzdui grupul de mese, în baza căruia – tabel și fotolii. Alegerea locului va depinde de numirea de mobilier. De exemplu, modelele de colț și opțiuni de dimensiuni mari sunt situate în colț, soluții bar – lângă rack-bar, scaune – saci – într-o zonă separată concepute pentru recreere.

  În cazul în care bucătăria oferă o masă rotundă de mese, puteți aranja în jurul ei de la 2 până la 6 scaune. În acest caz, zona de luat masa va fi în mijlocul camerei. Scaune-paturi și alte modele de transformare trebuie să fie instalate astfel încât acestea sunt convenabile pentru a pune înainte, iar masa nu a devenit acest obstacol.

  La pozarea scaunele ar trebui să arate o fantezie pentru a intra organic-le în interior de ansamblu.

  Cu toate acestea, este important să se ia în considerare faptul că mobilierul tapițat nu ar trebui să fie situate în apropiere de aragaz si chiuveta de bucatarie.

  Acestea sunt principalele surse de poluare – în apropierea lor produse vor lupta în mod constant și a cererii de curățare umedă.

  Exemple de succes în interior

  Există o mulțime de exemple de succes care ilustrează plasarea armonioasă de scaune de bucătărie. În fotografia de mai jos, în zona de recreere există o masă rotundă mică. Există 4 piele compacte semi-cruci în jurul acestuia.

  Bucătărie, decorată în stil minimalismul. În acest caz, tabelul este situat în mijlocul camerei, și în jurul acestuia scaune, selectate în tonul decorului la ferestre.

  Următorul exemplu ilustrează modul în care bucătăria spațioasă poate fi plasat în grupul de prânz și mobilier de relaxare în zona de recreere.

  Scaune de proiectare pentru bucătărie poate fi diferit. În video de mai jos, a se vedea revizuirea unor modele.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: