scoici mici pentru toaleta: Ce se întâmplă și ce să ia în considerare înainte de cumpărare?

scoici mici pentru toaleta: Ce se întâmplă și ce să ia în considerare înainte de cumpărare?

În condiții de toaletă mici, este important de a avea un instalator de dimensiuni compacte. În același timp, situația ar trebui să fie cât mai practic și ergonomic. Acesta va fi posibil pentru a face față acestei sarcini, iau o coajă mic de înaltă calitate, care astăzi este produs foarte mult. In acest articol vom face cunoștință mai strânsă cu aceste dispozitive și de a afla ce tipuri acestea sunt împărțite în.

Vizualizări

Sortimentul de cochilii moderne de dimensiuni mici, vă permite să alegeți opțiunea perfectă pentru orice setare. S-au găsit în vânzare ambele modele clasice și mai mult îmbunătățite cu diferite adaosuri funcționale. Să vă familiarizați cu ei mai aproape.

Mini-chiuvete

Așa-numitele soiuri de mici scoici, care este ideal pentru cazare în toaletă. Adevărat, ele pot fi ele numite în special funcționale, cu întindere, pentru că ei se vor spăla doar mâinile sau clătiți o cârpă pentru curățare. Mai mari de la mini-opțiune. Cea mai mare parte mai util și funcțional sunt boluri mari, plasate în baie, deoarece Pentru WC compact mini opțiune format este destul de potrivit.

Cei mici sunt Colțul mini-scoici. Ei ocupă puțin pătrat liber în toaletă. Aspectul necorespunzător și opțiunile pentru formularele non-standard, de exemplu, rotunde sau ovale. Selectați modificarea specifică rezultă din planificarea și camera pătrată.

Mini-modelele rotunde sunt bune în faptul că nu au colțuri, astfel încât să puteți veni la ele aproape de orice parte.

Suspendat

Într-un pătrat mic, o soluție ideală poate deveni A suspendat omul rus. Această opțiune va permite salvarea vizibilă a spațiului liber, va arăta ușor și elegant. Aceasta este o soluție excelentă pentru stabilirea decorată într-un stil modern. Pentru a stabili chiuveta de acest tip, Nu aveți nevoie să pre-montați Tumba ca bază și suport.

Specimenele suspendate de dimensiuni modeste sunt instalate pe perete folosind paranteze speciale de metal. Cu toate acestea, în același timp, metoda de instalare a furtunurilor și tuburilor efectuate pe hol este în vedere, deoarece ei au de multe ori să se ascundă în spatele falseland. Dacă acest lucru nu se face, design-ul va arata gravily și nu cu atenție. Principalul avantaj al speciilor moderne de cochilii de tip suspendate este că Sub ei este ușor să se spele podelele în toaletă – nimic nu va împiedica curățarea.

Colţ

variații Corner de servicii compacte sunt adesea instalate în stabilirea unei toalete foarte aproape. Produsele menționate vor fi destul de bine pentru camerele de planificare specifice – prea îngustă sau lung. chiuvete triunghiulara – soluția perfectă pentru băi, în care există nișe preparate speciale sau simplitate.

Prin achiziționarea unui colț modern, mini-chiuveta, trebuie să ia în considerare o serie de anumite detalii. Trebuie să ne amintim că Acest subiect de instalații sanitare nu ar trebui să împiedice deschiderea luminii și închiderea canatului. Ieșirea din camera, de asemenea, nu ar trebui să fie blocate de instalații sanitare. Mixer a modelului în cauză trebuie să fie în miniatură și nu prea mare, în caz contrar jetul de apă se va stropi în toată zona.

Cu Tumbay

Unele dintre cele mai populare și răspândite de-a lungul anilor rămân cochilii clasice cu o masă. Dar aceste soiuri sunt în valoare de cumpărare numai dacă, în cazul în care Cuadratura toaletelor le face posibilă pentru a umple locul sub chiuveta, fără a face situația, în același timp, prea aproape. Mini-școli sunt instalate pe mese speciale noptiere care joacă un rol nu numai pentru a sprijini castron, dar, de asemenea, ascunde toate comunicațiile, furnizate chiuveta.

Citește mai mult  Opțiuni de design din bucătărie 9 kV. m în casa de panou

Puteți stoca, de asemenea, substanțe chimice de uz casnic, prosoape, șervețele și alte lucruri pe care trebuie. modele foarte populare echipate cu sertare – Ei vor fi în măsură să aranjeze un număr mare de elemente diferite.

cochilii mici cu canapele sunt prezentate într-o gamă largă.

În magazine există diverse modele care diferă unul de celălalt nu numai pentru proiectarea designului, ci și prin configurația lor. Mai multe subspecii acestor structuri sunt izolate:

 • Deasupra capului+
 • Opțiuni care au un piedestal reprezentând aceeași tumba, dar nu au o ușă sau cutii+
 • Structuri de tăiere+
 • Opțiuni cu o masă încorporată.

Forma standard a chiuvetei cu Tumba – dreptunghiulară. Există, de asemenea, alte opțiuni, de exemplu, pătrat. Alegerea unui anumit model depinde de pătratul de baie, precum și de stilul și designul său.

Materialele

Alegerea cochiliei perfecte pentru toaletă, este important să se ia în considerare ce material este făcut. Acest parametru va depinde de mult: durata de viață a produsului, rezistența la uzură, designul și costul. Luați în considerare caracteristicile mai diferite ale mini-chiuvetelor produse din diverse materiale.

 • Porţelan. Aceste cochilii sunt recunoscute ca fiind una dintre cele mai bune, fiabile și durabile. Ei arata bogat și atractiv, servesc pentru o lungă perioadă de timp, nu se tem de factori externi negativi. Ele sunt dificil de a deteriora. Modelele din porțelan sunt undemanding în îngrijire, dar costa destul de scump. Distinge acest material de faianță mai accesibil și ieftin este foarte dificil.

 • Faianţă. Produsele sunt faianța pe bună dreptate, recunoscute ca fiind cele mai relevante și în cerere. Acestea se găsesc în cele mai multe ori de locuințe. Din faianță produc o mulțime de dispozitive sanitare. Acest material arată atractiv, și produse din ea sunt ieftine.

 • O piatră naturală. chiuvete naturale de origine naturală aspect cu adevărat eficient și costisitoare. Un astfel de detaliu este capabil de a „îmbogăți“ baie, face mai solidă, atractiv. Cu toate acestea, materialul specificat nu poate fi numit prea practic. Chiuvete de la ea au o greutate impresionantă, iar acestea sunt scumpe.

 • Diamond fals. În cererea a recunoscut modelele de chiuvete din piatra artificiala. Acesta este un produs alternativ de material natural. Aceste modele nu căutați mai rău decât naturale, dar acestea sunt mai ieftine și în funcțiune se dovedesc a fi mai practic.

 • Metal. Din materiile prime specificate de multe ori face chiuvete de bucătărie, dar haine mici toaleta sunt făcute mai puțin frecvent. Cu toate acestea, puteți găsi în continuare un astfel de model de instalatii sanitare. Acesta va deveni o soluție ideală pentru situația, erodate într-un stil modern, de exemplu, High-Tech.

 • Lemn. Un alt material rar găsit din care unele modele de scoici mici fac.

La vânzare astfel de produse sunt extrem de rare, deoarece în majoritatea cazurilor, acestea sunt realizate de comenzi individuale.

Dimensiuni

Alegerea modelului optim al unei mașini mici de pescuit pentru o baie depinde de pătratul acesteia din urmă. Pe baza de metri patrati disponibile, ar trebui să selectați proiectarea de o anumită dimensiune.

Diametrul lavoare moderne în cazuri rare depășește 0,5 m. Dacă luăm în considerare în cifre, se pare ca acest lucru: lățimea – 30-55 cm și adâncimea – 20-55 cm.

chiuvete mici de diferite dimensiuni vin în vânzare. Puteți alege o opțiune decentă pentru orice setare. Dar este important să se ia în considerare modificarea modelului selectat. Asa de, Lățimea medie a atașamentelor moderne este de la 23 la 25 cm, iar adâncimea lor obișnuită depășește rareori marca de 15-25 cm. Astfel de variante ale chiuvetele sunt fabricate în dimensiunile miniaturale pentru a reduce greutatea lor totală.

Citește mai mult  Arome pentru lumânări

Standard mini versiune a chiuvetele sunt de obicei realizate cu parametrii 30×15 sau 30×30 cm. Dar vă puteți întâlni pe contoarele și opțiuni mai mari, de exemplu, 40×20 cm.

Modelele unghiulare sunt fixate prin atașarea la doi pereți în toaletă, astfel încât lățimea lor poate fi mai mare – 35-40 cm. Ponderea acestor produse poate fi, de asemenea, mai mult. Dacă există o lalea cabinetul sub modul sau o parte de suport diferit, atunci nu se poate face griji cu privire la greutatea de proiectare.

Pentru o baie mică, puteți ridica o saccină având un formular non-standard. De exemplu, poate fi o instanță originală, lungimea căreia este de 45 cm și lățimea de numai 16 sau 18 cm. Produsele astfel de dimensiuni pot fi instalate în condiții de siguranță fără a se teme de supraîncărcare spațiu modest.

Opțiuni de proiectare

Mulți oameni subestimează importanța designului competent al băii. Această cameră ar trebui, de asemenea, eliberată în așa fel încât să pară armonioasă, atractivă. Este important nu numai să alegeți materiale de finisare de înaltă calitate, ci și instrumente de instalare adecvate.

Astăzi, mici cochilii de diferite culori și forme vin în vânzare. Puteți alege o opțiune interesantă pentru o setare decorată în orice nuanțe și direcții stilistice. Asa de, În stil modern, opțiunile laconice sunt cel mai bine cautati, lipsit de vopsele pestrițe.

Acesta poate fi un model de metal cu caracteristică direcții moderne de strălucire.

În stil modern, cum ar fi, în mod ideal, cojile de forme rotunjite va arata – ovale sau rotunde, fără linii unghiulare clare. Culoarea sa trebuie să corespundă cu decorarea pereților, ca și în toate celelalte cazuri.

coji de lemn sunt rare, dar ele vor găsi cu siguranță locul în stil Eco sau Loft. Inainte de a cumpara un astfel de model de neobișnuit Puteți consulta cu un designer cu experiență, care vă va spune cum este mai bine să emită un interior cu un copac de un copac.

Prea foarte chiuveta pestriță de colorat nu este recomandat pentru a pune în toaletă cu aceeași luminoase și finisajul saturate. vopsele suculent nu ar trebui să fie o mulțime. Pe un fundal colorat, este recomandat să aibă o case Shada neutre – alb, bej. Adesea, chiuveta sunt selectate, astfel încât acestea sunt realizate într-o singură culoare, cu o toaletă sau duș igienic. Astfel, se obțin ansambluri mai armonioasă și echilibrată.

Cum de a alege?

Alegeți o chiuvetă compactă pentru o toaletă de dimensiuni mici urmează, acordând o atenție deosebită anumitor parametri. Să ne gândim mai detaliat ce caracteristicile școlilor mini moderne trebuie luate în considerare în special cu atenție.

 • Material. Este recomandat să selectați un înveliș dintr-un mic facut de înaltă calitate și materiale de încredere, care va dura mult timp, va fi nepretentios în îngrijirea și nu va pierde recursul extern în câțiva ani. Modelele din porțelan cel mai bine recunoscute, dar acestea sunt scumpe. O bună alternativă poate fi o copie faianță.

 • Marimea. Unul dintre cele mai importante criterii. Înainte de a merge la magazin pentru a cumpăra un produs pentru spălarea mâinilor, aveți nevoie pentru a măsura suprafața de baie. Stripping din parametrii identificați vor fi capabili de a ridica un salariu, care va fi confortabil și care nu vor fi interferat cu camera.

 • Materialul din Tumba. Dacă ridica un mic chiuveta, vine cu o filă, atunci ar trebui să vă asigurați că acesta din urmă este fabricat dintr-un material rezistent la uzură și nu se teme de un procent ridicat de umiditate. Design-ul ar trebui să fie de încredere, stabil și durabil.
Citește mai mult  Canapele pentru o cameră mică: cum de a alege și post?

 • decorare Designer. Nu asigurați-vă că designul de design al carcasei mici selectat. Modelul trebuie să se alăture armonios ansamblul existent. Acest lucru este valabil și pentru stilisticii și colorat.

 • Producător. Experții recomandă insistent achiziționarea de produse sanitare numai de marcă, caracterizate prin calitate excelentă și bune caracteristici de performanță.

Pe piața modernă există multe firme străine și autohtone care produc de înaltă calitate, frumos și scoici durabile, astfel încât să poată alege opțiunea perfectă în fiecare.

Cum să postați?

Achiziționat mini-chiuveta ar trebui să fie plasat în mod corect într-o toaletă mică. Deci, versiunile unghiulare pot fi instalate în mod exclusiv în colțul liber. Structuri suspendate pot fi instalate nu numai în apropierea peretelui liber, dar, de asemenea, deasupra toaletei Bach. Această decizie poate părea prea neobișnuită, dar va deveni cel mai optime, în cazul în care este vorba de organizarea unui spațiu foarte mic în toaletă.

În aer liber sau standard Modele cu Tumba pus de obicei în perete în toaletă.

Exemple interesante

Chiar și o baie foarte mică pot fi aranjate frumos. Pentru a obține un rezultat bun, Este necesar să se selecteze nu numai un finisaj frumos, dar, de asemenea, o instalații sanitare adecvate. coji de mici nu fac excepție. Acest articol trebuie să completeze situația și să nu iasă din ea. Luați în considerare câteva exemple de succes ale designului toaletei, în care există o mini-spălare.

Micul exterior cu o carcasă de formă alungită va arăta armonios într-un tandem cu un pandantiv cu WC ascuns în peretele Bach. subiecte similare de instalatii sanitare va deveni o cameră de atractiv, cu o cameră cu pereți, împodobite cu alb și întuneric gresie albastră. machete de mozaic pe pereți vor arata bine. Peste chiuvetă, agățați oglinda cu un cadru albastru închis.

O toaletă îngustă și lungă poate fi separată de plăci bej cu dungi de ciocolată care merg de-a lungul pereților. Zidul din spatele toaletei este în valoare de un material întunecat pe care sunt postați benzi. Pe fundalul zidului maro, merită să instalați o toaletă albă clasică și puțin mai departe de ea de-a lungul peretelui fixează o coajă mică cu un castron alb și o masă maro îngustă. Interiorul va fi elegant, bogat.

Suspensie albă chiuvetă unghiulară corectă Va fi o adăugare excelentă la toaleta alb-in-ului din setarea unei toalete înguste cu o decorată decorată în tonuri gri și alb. Zgârierea unui ansamblu „steril” poate fi îndepărtat cu prosoape colorate pe perete de fixare sau decor pe un raft suplimentar instalat deasupra rezervorului castronului de toaletă.

Chic chick chiuvetă din piatră artificială sau naturală Va arata foarte bine pe fundalul pereților, decorate cu modele originale și imprimeuri în tonuri de maro, bej și alb. Toaleta poate fi instalată încorporată, cu un rezervor ascuns în perete.

Peste Hallman merită să agățați o oglindă frumoasă.

   Foarte original și aspect proaspăt Băi de stil sau stil urban. Peretii pot fi separate prin imitație de cărămizi în jumătatea superioară, iar linia de jos este mai ușor – a pus o țiglă negru mat. Într-o setare similară, arătați netrivial, unul dintre pereți poate fi făcut accent și decorați finisajul cu imagini frumoase ale străzilor urbane. Într-un astfel de mediu, o mică chiuvetă albă de zăpadă a unei forme rotunjite își va găsi locul, precum și o toaletă albă clasică, cu un rezervor ascuns.

   Cu privire la modul de instalare a unui răchită pentru toaletă, consultați următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: