Selecția de dulapuri modulare pentru camera de zi

Selecția de dulapuri modulare pentru camera de zi

Problema locuințelor aproape a existat în permanență. Nu mai puțin relevant este astăzi. De aceea, designerii de mobilier sunt în mod constant de lucru pe inventarea de noi opțiuni pentru camere de dimensiuni mici. Una dintre aceste soluții nu este mobilier modular. Luați în considerare mai în detaliu sale caracteristici.

Avantaje și dezavantaje

În primul rând, este necesar să se definească noțiunea de „mobilier modular“. Deci, obiecte de apel modulare, potrivite pentru fiecare alte în design, culoare, dimensiunea și materialul de fabricație. De regulă, acestea sunt vândute separat, și puteți combina diferite modele și de a crea un design individual.

fete puternice de dulapuri modulare destul de mult.

 • Universalitate. Potrivit pentru spații cu o suprafață mică. dulapuri modulare, de obicei, au un design concis și se potrivesc cu ușurință în camera cu orice aspect și stilist. Dacă este necesar, este posibil să cumpărați câteva elemente suplimentare la dulap, de exemplu, într-un dormitor, transformând într-o căști cu drepturi depline pentru o cameră de zi sau hol. Aceeași regulă este relevantă pentru grădiniță, atunci când copilul a crescut la cabinetul principal, similar cu designul pieptului sertarelor sau al rackului de cărți.

 • Practicitate. Dulapuri modulare nu pot fi rearanjate numai din loc în loc, dar, de asemenea, schimba ceva în designul lor – de exemplu, modificați distanța dintre rafturile din interiorul dulapului, pentru a compensa ușa pe de o parte în alta. Studiourile de mobilier sunt oferite pentru a completa produsul finit, cu unele elemente de decor – accesorii pentru deschidere lină a ușilor, oglindă, iluminare interioară și exterioară și altele asemenea.

 • Zoning Space. Acest lucru este valabil mai ales pentru studiouri și apartamente cu un dormitor, în cazul în care camera de zi combină adesea hol, dormitor, birou, și, uneori, chiar și bucătărie, precum și camere cu aspect liber, în cazul în care este necesar să se separe holul de la rezidențial premise.

 • Ușor de asamblare. În cazul reparațiilor, permutare sau traversarea dulapului este ușor de demontat și asambla în locul potrivit.
Citește mai mult  H & M Lenjerie de pat

 • Preț accesibil. dulapuri modulare sunt cel mai adesea produse în producția de serie, astfel încât acestea au costuri mai democratice în comparație cu mobilier realizat de un proiect individual.

  Cu toate acestea, cu toate avantajele sale explicite, dulapuri modulare nu sunt lipsite de unele imperfecțiuni.

  • Dimensiuni standard, care nu pot fi ajustate în conformitate cu dimensiunea individuală a camera de zi. Deci, înainte de a cumpăra este necesar să se măsoare cu atenție zona din cameră și gândiți-vă dacă va fi posibil să cumpere ceva în viitor, dacă vă decide să facă o permutare.

  • Design prea simplu. De obicei, mobilier de serie nu se distinge prin elemente originale și poate părea prea simplu. În acest caz, proprietarii vor trebui să viseze interior independent.

  • Diferențele de culoare. Uneori este dificil de a intra în culoarea atunci când cumpără module suplimentare. Acest lucru se întâmplă dacă cabinetul sau pieptul, cumpărat acum câțiva ani, are o nuanță ușor diferită în comparație cu modulul din aceeași serie, dar a făcut puțin mai târziu.

  Soiuri

  Dulapurile modulare pentru camera de zi se disting prin mai multe criterii.

  În funcție de scopul dulapurilor vin Scop special și combinate. Aceste module stochează anumite elemente. Poate fi un dulap pentru haine sau un raft de carte, un servitor pentru feluri de mâncare, o canapea pentru încălțăminte și alte articole. În astfel de dulapuri, cel mai adesea nu este necesar să se păstreze nimic, cu excepția acelor subiecte pentru care sunt destinate.

  Structuri combinateMultifuncțional, Acestea sunt echipate cu o varietate de elemente suplimentare cum ar fi coșuri pentru încălțăminte, suport pentru legături, ramuri pentru lucrări și alte fitinguri. Astfel de dulapuri sunt universale și sunt potrivite nu numai pentru camera de zi, ci și pentru orice altă cameră.

  Ele pot fi folosite ca un obiect independent de interior, precum și unul dintre elementele diapozitivul pentru camera de zi.

  În forma distinge mai multe tipuri de dulapuri.

  • Drepte sau modul în care acestea sunt diferite numite liniare. Acestea sunt de obicei instalate de-a lungul unuia dintre pereții camerei de zi sau în întreaga cameră atunci când acestea acționează ca un perete despărțitor între două zone funcționale diferite.
  Citește mai mult  Bed-mansarde cu o canapea: ceea ce se întâmplă și cum de a alege?

   • Structuri de colț sunt considerate soluția perfectă pentru camera de zi într-un apartament mic. Un astfel de mediu pare mai compact și frunze mai multe oportunități pentru manevre. Cu un dulap unghiular combinat orice module suplimentare – un cabinet TV, un dulap cu sertare și alte.

   • dulapuri figurate de obicei, au litera „g“ sau „P“. Ele constau din mai multe module, dintre care principalul este un unghiular, și să-l, cu una sau ambele părți, pentru a regla elementele drepte. Figura modele de dulapuri au o mulțime de capacitate și sunt în cerere.

   • Rază. Cel mai adesea, astfel de dulapuri sunt instalate și în unghiul camerei, dar spre deosebire de versiunea de colț a ușii care nu fac în mod direct, și curbată în partea interioară sau exterioară.

   • Pilot – se poate conecta la elementul de bază

   • Tranziție – acționează ca intermediar între module. Aveți posibilitatea să atașați, de asemenea, orice alte secțiuni pentru a le.

   Dulapuri modulare pot fi deschise atunci când ușile sunt absente, în general, și a închis. În a doua variantă, ușile pot varia în funcție de proiectare.

   • Leagăn – gen clasic, în cazul în care ușile sunt atașate la bucla. În garderoba dulap, ușa se deschide, de obicei, în lateral, și, de exemplu, în cartea – se pot deschide sau în jos.

   • Uși glisante Utilizat într-un „coupe“ sistem de tip. Ele sunt conduse de role. Pentru avantajele lor includ un curs silențios sau liniștit, economisind loc in camera.

   • Cameră muzicuță salvează, de asemenea, loc în fața dulapului.

   Materiale de fabricație

   Ca orice alt mobilier, în funcție de stilul camerei, dulapurile modulare fac diferite materiale. Pentru spațiile rezidențiale, cum ar fi camera de zi, decorate în stilistica clasică, folosesc cel mai adesea plăci de lemn și fibros. A doua opțiune este considerată mai mult mediu, dar și mai scumpă.

   Producătorii moderni utilizează, de asemenea, materiale combinate pentru producția de mobilier. De exemplu, un cadru poate fi dintr-un PAL, MDF sau o matrice din lemn masiv, o fațadă – din metal sau din plastic, iar rafturile interioare sunt fabricate din sticlă sau din plastic.

   Citește mai mult  holurile lucioasă: ce se referă la modul de a alege și de îngrijire pentru ei?

   Uneori, întregul cabinet poate fi făcut din lemn – de obicei acestea sunt dulapul pentru depozitarea îmbrăcămintei. Dar, deoarece costul unui astfel de produs va fi ridicat, atunci este de obicei plasat pe o comandă într-o singură copie, iar mobilierul modular implică producția de masă.

   Sfaturi pentru alegerea

   Alegerea acestui fapt sau copia mobilierului trebuie să se bazeze în primul rând pe mărimea camerei. În cazul în care există o lipsă de spațiu liber, este mai bine să acorde o atenție la dulapuri moderne. Acestea pot fi cumpărate gata sau asambla independent din piesele disponibile în magazin – atunci este exact dimensiunea. O cameră de zi mică, de asemenea, nu ar trebui să fie încărcat cu o cantitate excesivă de module. Așa că va părea chiar mai puțin.

   Și, de asemenea, trebuie să ia în considerare mobilierul care există deja în cameră. Deoarece camera de zi este camera principală a oricărei locuințe, unde toți membrii familiei și oaspeții se adună, de obicei, ar trebui să arate clar. Prin urmare, dispersia gamei de culori si design-ul exterior nu este permisă aici. Toate modulele, chiar dacă acestea au fost achiziționate de la momente diferite și în locuri diferite ar trebui să fie combinate între ele.

   Stilistii recomanda module alternative de diferite înălțimi – mai multe dulapuri mari din apropiere privire la greoaie și inexact.

   Următorul moment pentru a acorde o atenție la modul în care va funcționa dulap, care este cum convenabil va fi folosit. Va exista o ușă atunci când deschiderea de a răni alte obiecte ale situației, și dacă aceasta se va deschide complet. Înălțimea dulapului și amplasarea rafturilor, de asemenea, contează. Dacă cineva din membrii familiei are o creștere mică sau, de exemplu, pentru sănătate, aceasta nu poate ajunge la rafturile de sus, nu ar trebui să cumpere dulap prea mare.

   În videoclipul următor veți vedea o imagine de ansamblu a peretelui unghiular în camera de zi.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: