Selectați paharele quilate

Selectați paharele quilate

cuvertură de presă patul tidwing aspect va ajuta în mod corespunzător selectat. Printre mare varietate de astfel de produse, modele matlasate sunt în special în cerere. Acestea sunt fabricate din 2 buruieni de țesături cusute, între care este prevăzut stratul de izolație.

Astfel de pelerine pe pat sunt vara subtil, gros izolat termic, lumina monofonice, întuneric sau luminoase, cu imprimeuri. Pentru cusut lor, diferite materiale sunt folosite – aspectul, proprietățile acoperite sale operaționale și durabilitatea va depinde de ele.

Particularități

Capacele septembrie pot crea în atmosfera camerei de dormit și de căldură. Este potrivit pentru ambele paturi și canapele. Datorită firmware-ului materialelor, umplutura este înregistrată în siguranță între 2 straturi ale țesăturii, nu coboară atât în ​​timpul funcționării, cât și în timpul spălării. Cusăturile sunt diferite: paralele, perpendiculare sau figure, dar cusăturile intersectează sunt considerate firmware optim.

Toate soiurile de pilotă au următoarele avantaje:

 • Permiteți așternuturii pentru o lungă perioadă de timp pentru a rămâne proaspătă, deoarece paharele împiedică pătrunderea prafului+
 • Ascundeți colțurile paturilor ascuțite, masca diferitelor paturi externe Lodge defecte ale corpului+
 • Asigurați-o cameră mai estetic și atractiv, poate fi un decor interior original+
 • Dați senzații tactile plăcute.

Acoperite funcționale – ele pot fi folosite nu numai ca capete pe pat sau canapea, dar și ca o pătură. Plăcile de pat pătrate păstrează perfect formularul, practic nu a fost zdrobit, diferă în durabilitate și practică.

Ele pot fi șterse într-o mașină de spălat într-un mod delicat. Dezavantajele anumitor tipuri de cafas sunt capacitatea de a electricității statice se acumuleze, precum și un preț ridicat pentru produsele de elită din țesuturi scumpe naturale.

Materialele

Pentru producerea de plăpumi, diferite materiale sunt folosite, acest lucru este valabil nu numai pentru straturile superioare, dar, de asemenea, izolatie. Ca umplutură, materii prime sintetice sunt cele mai des folosite, de exemplu,, Sintepon, Artificial Swan Pooh, Hollofiber Și alte opțiuni. Pelerine bazate pe ele combina luminozitate, caldura si modestia în îngrijirea. Pentru modelele calde de iarnă utiliza, de asemenea lână – Are un excelent efect de încălzire, absoarbe bine umezeala excesivă.

Cand coaseti modele de vara subtiri ca material de umplutură poate fi aplicată mătase naturală, bambus sau fibre de eucalipt. La fabricarea pilote, jacard de bumbac, atlas și alte țesături sunt folosite. Toate acestea sunt inerente anumitor caracteristici și calități operaționale.

Citește mai mult  Faucets în bucătărie cu filtru de apă: descriere, tipuri și selecție

Bumbac

Bumbac atrage cumparatori pentru mai multe motive. Această materie primă este naturală, este ecologică și se distinge prin hipoalergenia. Paturile de bumbac va fi potrivită chiar și pentru copii. Acoperit de la bumbac nepretențios în îngrijire, ele sunt ușor șterse și uscate rapid. Pentru un alt avantaj greu, includeți o bună rezistență la uzură.

Capetele de bumbac sunt disponibile la un preț, motiv pentru care sunt în mare cerere. Ele sunt, de asemenea, plăcute la Aerul de atingere și pastă. Prin contra de bumbac includ decolorarea (cu șaibe frecvente), arsuri atunci când lumina directă a soarelui devine. În plus, produsele de bumbac stau în jos – Această caracteristică trebuie luată în considerare la alegerea dimensiunii patului.

Biaz

Materialul durabil natural care economisește dimensiuni, colorare inițială și imagine, chiar și după sute de ciorapi. Pericolul grosier se va usca rapid, dar se pare, așa că după spălare va trebui să accident vascular cerebral. Acest material este plăcut la atingere, ea ratează aerul bine, astfel încât organismul poate „respira“.

Posedat higroscopicitate, Din cauza ceea ce respinge umezeala excesivă. Bonus la aceste avantaje – costul disponibile de lenjerie de pat din Bosi. Dezavantajele acestei țesături naturale – absența strălucire, precum și formarea de role pe suprafață după funcționarea pe termen lung.

Satin

Forța de aderență și durabilitate – principalele avantaje ale satin acoperite. O astfel de lenjerie de pat este elegant și luxos, datorită luciu de lumina, arata scump. Cape din satin sunt rezista pana la 300 de styrics și, în același timp, își păstrează forma și suculență de vopsele lor. Țesătura are o rezistenta buna la pauze si escoriatii, acesta oferă bună circulație a aerului.

Materialul are umiditate excesivă, datorită cărora sub stratul de satin nu va fi fierbinte în căldura de vară. În plus, produsele nu provoacă alergii și sunt potrivite pentru persoanele cu tipul de piele sensibil, predispuși la iritație. Printre deficiențele de acoperire de înaltă calitate satinată, cumpărătorii sărbătoresc costuri ridicate.

Atlas

Aceasta este o cârpă cu o suprafață netedă și o luciu pronunțat. Panglicatele de satin din satinate posedă Decorativitate înaltă, Datorită cererii între cumpărătorii casnici. Avantajele atributelor din satin:

 • Proprietăți pronunțate de praf-repellent+
 • hipoalergenicitate+
 • Abilitatea de a elimina excesul de umiditate+
 • Beabilitate bună+
 • Efect antistatic+
 • rezistenta la uzura+
 • Abilitatea de a drape.

Dezavantajele produselor includ o posibilă contracție atunci când se spală la temperaturi ridicate, imposibilitatea de a „repara” panza în cazul deteriorării sale (datorită fluidității Atlasului), capacitatea de a se întinde în lungime și lățime.

Catifea

Canvasul de catifea sunt foarte frumoase, Ele sunt plăcute la atingere datorită moalei și mătaselor lor. Materialul are o textura densă, este higroscopică, se folosește bine la aer, nu face negativ și nu se așează după spălare. Dezavantajele includ costuri ridicate, capriziness în îngrijire, o tendință de a depune praful.

Citește mai mult  Care este diferența dintre balconul din loggia?

Lenjerie

Material natural diferit Higroscopicitatea, rezistentă la poluare, rezistența la uzură. Țesătura este plăcută la atingere, bine deține formularul. Dezavantajele pânzei de in includ costuri ridicate.

Mătase

Textile de mătase arată luxul datorită strălucirii elegante. Datorită unei astfel de caracteristici, capacele de mătase pot deveni accentul principal în interiorul dormitorului. Celelalte calități pozitive includ proprietăți antibacteriene, hipoalergenicitate. Principalele minusuri – preț ridicat și o mică selecție de paturi de mătase.

Jacquard

Cape din acest material durabil, rezistent la întindere și contracție după spălare. Materialul este practic și ușor de întreținut, nu este practic zdrobit. Jacquard se distinge prin fiabilitate și durabilitate, estetică. Dezavantajele includ pulberi jacquard costul lor ridicat, mai ales dacă vorbim despre modele de design.

velours

lame Vellar fiabil, durabil și durabil. Ei arata frumos din cauza o suprafață catifelată, cu o gramada moale. Cape din velur sunt plăcute la atingere, dar exigente de ingrijire.

Alte

Acoperit poate fi, de asemenea, cusute din:

 • Perkal+
 • acryla+
 • blană+
 • blugi.

Microfibră – un alt material populare. Este rezistent la uzură, nu minte, trece aerul, se usucă repede.

Dimensiuni

Paturi pe pat sunt eliberate în diferite rânduri dimensionale, datorită cărora este posibil să se achiziționeze un produs adecvat pentru pat de diverse dimensiuni. Pentru a nu face o eroare, trebuie să efectuați măsurători preliminare și adăugați pe „Puncte” pe fiecare parte aproximativ 20 cm. De exemplu:

 • Bedspames 140×200, 140×210 cm montate pe pat de o persoană+
 • Pentru 1,5 dormitor – 150×200, 150×210, 150×220 cm (cu un model de un minut fără spate, puteți lua mai multe opțiuni globale)+
 • Pentru dublu – 180×220, 180×220, 175×205 cm+
 • Pentru patul „euro”, dimensiunile populației din 200×220, 200×240, 215×240 cm+
 • Pentru EUROMAX – 220×240, 240×240, 260×260 cm.

Proiecta

Performanța designerului de papete poate fi diversă. Canvasul se întâmplă în monofonică, cu un model sau broderie. Produsele monocrome mai ușor de intrat în interiorul dormitorului. De exemplu, paturile negre sau albe sunt ideale pentru minimalism. Bej Canvas, produsele din cremă moale sau culori pastelate vor căuta cu succes în camerele decorate în stiluri clasice. Următoarele nuanțe sunt populare: albastru, albastru, burgundă, maro, liliac, roșu. De asemenea, la modelele de cerere în stil marin și în stilul de mozaic (suprafață, „pavat” de „pătrate).

Citește mai mult  Subtilitățile decorării dormitorului în culori roz

În special priviri luxos la capacele decorative cu maneci pe margini. Astfel de paturi trebuie să fie selectate în strictă conformitate cu dimensiunea patului, în caz contrar gâștele vor fi urâte. De o anumită valoare sunt bilaterale matlasate: părțile lor sunt fabricate din diferite culori de țesături sau cu diverse amprente. Datorită unor astfel de soluții, puteți schimba rapid și ușor decorul patului fără a cumpăra o nouă cape.

Cum de a alege?

Când cumpărați un pahar încurajat, trebuie să luați în considerare un număr de parametri.

 • Scop. Este important să decideți dacă capea va efectua doar o funcție decorativă sau folosită ca o pătură. În al doilea caz, ar trebui acordată preferință produselor cu un material dens antiderapant și un material de umplutură cald.
 • Material. Pânza trebuie să fie alese în funcție de cerințele lor. De exemplu, poluarea rezistentă este considerată Len, acarieni de pat nu se va așeza în fibre de bambus și lână este renumit pentru proprietățile de vindecare.
 • MarimeaPat.
 • Stilistica Dormitoare. Carouri ar trebui armonizate în schema de culori cu alte elemente de decor și interior.
 • Preț. Nu ar trebui să acorde prioritate cele mai ieftine modele – cel mai probabil, acesta este un produs de o calitate scăzută, care își pierde rapid marfa sa.

Trebuie luat în considerare, pentru care este achiziționată de cuvertură: de exemplu, pentru o fată este de dorit să aleagă modele delicate de tonuri luminoase, produse cu culori strălucitoare și imprimeuri. Există mai multe adolescente cape de vânzare: acestea diferă în vederea cusăturile, florile, pot avea imprimeuri 3D realiste.

Cum să vă îngrijiți?

Materialele diferite necesită îngrijire diferită. Pentru a nu strica aspectul de panza, trebuie să vă familiarizați cu caracteristicile materialului și regulile de îngrijire pentru ea. Există, de asemenea, câteva recomandări adecvate pentru majoritatea tipurilor de pilote acoperite:

 • Nu puteți folosi inalbitor agresiv+
 • Nu este necesar să se înmoaie țesături matlasate – aceasta poate duce la o deteriorare a proprietăților stratului de izolație+
 • Produsele de spălare trebuie să fie utilizate pe modul delicat, și apăsați – la cele mai mici turatii+
 • Se recomandă prevenirea uscării mecanice grosiere.

În cazul nerespectării regulilor de îngrijire și utilizare, durabilitatea produsului poate scadea mult. De aceea este important să îndeplinim toate recomandările producătorului pentru îngrijirea capetei matile.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: