Selectăm un tacht pentru un adolescent

Selectăm un tacht pentru un adolescent

Camerele pentru copii din casă au de obicei o zonă minoră, din acest motiv, părinții trebuie să găsească soluții pentru organizarea ergonomică a spațiilor. Acesta este motivul pentru care somnul alege din ce în ce mai mult mobilier de dimensiuni mici, de exemplu, Ottoo.

Ce este?

Takhta este o canapea compactă, cu un spate scăzut sau fără ea, fără ea, rareori cu două cotiere. Mai des cu un dormitor, deși modelele moderne se laudă și mare.

Un astfel de mobilier într-o formă pliată ocupă puțin spațiu, face posibilă în liniște de somn pe timp de noapte, și pentru a plasa prieteni care au venit să viziteze, sau pur și simplu relaxați-vă cu cartea.

Vizualizări

Luați în considerare soiurile populare ale unor astfel de canapele.

 • Otoman cu saltea ortopedica – Cel mai adesea, modelul este de necrezut, cu o saltea de o anumită rigiditate.

 • EuroTta – vizual mai mult ca o canapea cu un mecanism, datorită căreia se desfășoară. În forma desfășurată are două paturi.

 • Transformator – cu un mecanism pliabil. Tipuri de transformare a unor astfel de mobilier diverse, de exemplu, mecanismul de ridicare.

 • Cu spatele – cel mai adesea este o înapoi unghiulară. Un astfel de taht este ușor de instalat în orice colț al camerei și nu numai, un astfel de model se întâmplă atât la un spate moale și rigid. Există un model cu trei spate, de regulă, are unul sau două sertare în partea de jos.

 • Point – Taht cu un mecanism de rulare. La rularea părții principale, veți găsi într-o cutie de lenjerie spațioasă.

Proiecta

Pentru copiii adolescenților, camera lor nu este doar un spațiu pentru lipirea, ci și metoda de auto-exprimare, din acest motiv, ele oferă o semnificație extraordinară a designului și stilului său. Acest lucru sugerează că severitatea Takhti trebuie să primească o perioadă considerabilă de timp. Este important să discutați în prealabil această întrebare cu copilul, aflați ce culori iubește.

Pentru băieți

Băieții în adolescență, de regulă, sunt energici, din acest motiv avantajul pe care trebuie să-l oferiți produse care sunt asamblate cu puțin spațiu. Eliminați o serie de opțiuni optime de mobilier pentru băieți.

 • Pentru băieții sportivi, modelul în stilul avangardei și constructivismului va fi potrivit. Acesta poate fi canapele fără cotiere, cu lenjerie sau tapițerie din bumbac. paleta Tint, ca regulă generală, luminos selectate: Salata, portocaliu sau albastru.
 • Boys cu talente creative canapele potrivite în stil mansardă. Există o turmă monofonic armonioasă sau velur vițeilor imobilizat (gri inchis sau castan).
 • Fanii gadget-uri pot fi achiziționate de către High-Tech canapea. Într-un laconic, lipsit de proiectare, canapele în strălucirii picioare cromate va fi foarte. Tapiteria este mai corect de a alege un gri sau albastru pal.

Pentru fete

Dar fetele adolescente sunt, de obicei, Alege cele mai pastelate si culorile moi: lavanda, roz sau nud.

 • Pentru tineri visători Este posibil să se recomande canapele în stilul de Provence din lenjerie sau material de bumbac, de culoare, de preferință, monoton, dar un imprimeu floral simplu poate fi, de asemenea, de modul. În setul la această canapea, aveți posibilitatea să coase un număr de perne canapea atractive – acest tip de componente va aduce confort și romantism la camera.
 • Pentru fetele care apreciază interioare elegante, dobândi De preferință, o canapea tradițională cu o suprafață monotonă azuriu, gălbui, alb ca zăpada sau pal nuanță verde.
 • Pentru fetele de sport se va potrivi cu minimalismul. Acest stil nu permite o paletă de culori contrastante, pentru acest motiv, canapea este mai corect de a alege, în nuanțe caruntului sau alb-zăpadă. Puteți suplimenta designul unei perechi de pete colorate de un ton stacojiu sau portocaliu.

Cum de a alege?

La selectarea o canapea pentru o cameră de adolescent, este important să se acorde o atenție la caracteristicile structurale ale modelului vizitare. Pentru o funcționalitate nevoie de copil, precum și ușurința de transformare.

Din păcate, în punerea în aplicare a produselor de calitate scăzută, mecanismul de pliere se rupe în câteva săptămâni de aplicare. Restaurarea acestui tip de mobilier vă va întoarce cu cheltuieli mari. De aceea examinați cu atenție principiul funcționării mecanismului, luând în considerare cât de des va fi utilizat.

O atenție deosebită este acordată de umplutură, de exemplu, un cauciuc de spumă ieftin are tendința de a crima și pierde rapid propria sa formă inițială.

Odihna pe această canapea pentru un copil cu coloana vertebrală în creștere este în detrimentul, deoarece acest lucru poate provoca formarea unei posturi incorecte, inclusiv scolioza. Pentru adolescenți, este mai corect să selectați modelele cu o umplutură poliuretanică – deține perfect forma, în timp ce are o perioadă lungă de aplicare.

Exemple frumoase

V-am luat câteva exemple de plasare a otomanului în grădiniță pentru inspirația dvs.:

 • coltar extensibil roz, cu un imprimeu floral se potrivește perfect în interiorul camerei o mica printesa+

 • Universal varianta minimalistă configurată în alb+

 • canapea violet foarte luminoase, cu un print pentru rebel indraznet+

 • o opțiune interesantă pentru printuri urbane se potrivesc perfect în camera unui adolescent.

Prezentare generală otomanii adolescente sunt detaliate mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: