Seturi cu o oglindă pentru băi

Seturi cu o oglindă pentru băi

Practic și atractiv pentru a emite un spațiu de baie ajută mobilierul și accesoriile. Elementele selectate separat nu sunt întotdeauna combinate în formă, culoare și dimensiune. Practic pentru a achiziționa un set cu o oglindă. Produsele difera in productia de materiale, de configurare, culoare, elemente decorative.

Soiuri

Principala clasificare presupune separarea seturilor de materiale de fabricație. Ele pot fi făcute dintr-un tip de materii prime sau pot fi combinate. Următoarele opțiuni sunt considerate cele mai frecvente.

 • Plastic. Diferite cu costuri acceptabile, ușurința de instalare și abundența formelor și a culorilor.
 • Metal. Opțiune durabilă, dar costisitoare. Cu acesta, puteți da estetism și baie expresivă. Principalul lucru este alegerea potrivită, deoarece nu există tipuri de înaltă calitate de seturi, fără acoperire, care se va schimba rapid aspectul lor în timpul funcționării.
 • Sticlă. Seturile de sticlă arată elegant, nu este percepută, în timp ce foarte nepractică, deoarece sunt fragile și necesită o îngrijire specială.
 • Lemn. Cu prelucrarea corespunzătoare, lemnul va fi o soluție practică și atractivă baie. Astfel de elemente sunt durabile, ceea ce provoacă durabilitatea acestora.

Alegerea unui tip de set, merită respinsă din caracteristicile stilistice ale camerei, preferințele personale, precum și bugetul disponibil.

Caracteristici din plastic

Seturile de plastic devin alegerea cumpărătorilor mult mai des decât produsele din lemn sau metal. Plasticul alege din cauza unui număr de avantaje semnificative:

 • valoare acceptabilă+
 • Varietate de culori și configurații+
 • Posibilitatea de fixare fără pereți de foraj+
 • O mică masă care simplifică procesul de fixare.

A minusurilor alocă durata de viață scurtă și nevoia de îngrijire atentă, ca praf și murdărie se acumulează pe plastic, ceea ce duce la dezvoltarea microorganismelor patogene. De asemenea, este necesar Urmați condițiile de funcționare, Deoarece seturile de plastic nu tolerează temperatura ridicată.

Citește mai mult  mobilier luminos pentru camera de zi: caracteristici și sfaturi privind alegerea

Echipamente

Un set de seturi cu o oglindă poate include diferite părți.

 1. Dulapuri. Ușile pot fi făcute dintr-un corp de material similar sau pot avea o suprafață oglindă.
 2. Primercul de raft PRednautenizat pentru a găzdui elemente importante.
 3. Soapsy – detalii universale, care pot fi atașate la perete, puse pe chiuvetă sau pe baie.
 4. Periuță de dinți. Acesta este standul cu găurile cu întârziere. Numărul lor este diferit în diferite seturi.
 5. Cârlige. Numărul lor în set este, de asemenea, diferit. Ei sunt capabili să reziste până la 15 kg, ceea ce le permite să pună halate de baie și prosoape grele.
 6. Rafturile de colț. Detalii compacte și practice, care se află în colț, unde toate lucrurile importante se vor potrivi: un gel de duș, șampon, bureți și alte lucruri mici.

  Unele seturi incluse suporturi pentru hârtie igienică. Este relevant dacă baia este combinată cu o baie. Seturile sunt diferite prin configurare.

  Criterii cheie de selecție

  Determinarea cu un set de plastic pentru baie, ar trebui să luați în considerare masa de factori, astfel încât achiziția să efectueze corect funcțiile sale. La cumpărare, ar trebui să acordați atenție anumitor parametri.

  1. Dimensiuni și echipamente. Pentru camere mici, este mai bine să achiziționați un set minim de detalii. Acesta va ajuta să eliberați mai mult spațiu.
  2. Oglindă. Există produse pătrate, dreptunghiuri, ovale, rotunde și non-standard.
  3. Culori. Tu urmezi. Bazat pe caracteristicile stilistice și o gamă cromatică a interiorului.
  4. Preț. kituri scumpe nu sunt întotdeauna raționale pentru a dobândi. Astfel de seturi cumpăra iubitorii de schimbare frecvente pentru a avea capacitatea de a actualiza baie de interior cu costuri minime.
  Citește mai mult  Design de toaletă în diferite stiluri

  În timpul alegerii, ar trebui să acorde o atenție la metoda de fixare, precum și prezența unor elemente de fixare incluse. Acest lucru va ajuta pentru a evita excesul de cheltuieli atunci când plasarea.

  Elementul principal al kit-ul de baie este oglinda. Cerințe speciale impun.

  1. Marimea corecta. De obicei, acest element este plasat deasupra chiuvetei, astfel încât dimensiunile sale nu trebuie să depășească parametrii de spălare. Excepțiile sunt produse rotunde și ovale.
  2. Fundatia: Argintiu sau aluminiu. Pulverizarea silver preferată. Ea are o rezistență ridicată la umiditate și mai bine capacitatea de reflexie.
  3. grosimea geamului. Cu cât este mai mare indicatorul, suprafața constantă la expunerea mecanică.

  Primul lucru de a acorda atenție la momentul cumpărării este o suprafață oglindă. Ar trebui să fie netedă, fără fisuri și chipsuri. Apoi, trebuie să cereți specificații tehnice.

  Set gata – alegerea excelentă pentru băi de orice dimensiune. Cu un astfel de set, va fi posibilă potrivirea camerei practice și elegante.

  Despre cum să alegeți o oglindă în baie, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: