Seturi de perdele și cuverturi de pat pentru dormitor: Ce se întâmplă și cum de a alege?

Seturi de perdele și cuverturi de pat pentru dormitor: Ce se întâmplă și cum de a alege?

da rapid interiorul punctul de vedere finit dormitor, nu petrece mult timp și efort pe gânduri despre haina de perdele și acoperite pe pat, achiziționarea unui set finit va ajuta. Cu toate acestea, o pauză mică va avea în continuare capul – care sunt kiturile și cum să facă alegerea potrivită, cum să combinați textile cu restul camerei. Răspunsuri la aceste întrebări – în articol.

Avantaje și dezavantaje

Kiturile de dormit textile cucerite din ce în ce mai populare. Se explică printr-o serie de beneficii:

 • O garanție că perdelele și paturile de pat vor fi combinate, este armonioasă și asigură finalizarea interiorului+
 • Atunci când cumpără un kit gata făcute este mai puțin probabil să facă greșeli și să obțină combinații de neînțeles, mai ales în cazul în care creați un interior pe cont propriu și, probabil, nu au cunoștințele necesare, experiența+
 • Cumpărarea unui set vă permite, de asemenea, să salvați una dintre principalele resurse umane – timp, nu este nevoie să ridicați perdelele la pahare, să mergeți la cumpărături în căutarea unor țesături sau produse finite+
 • Puteți alege produsele chiar și cu o culoare foarte complexe de imprimare sau neobișnuite, datorită faptului că este vorba despre un set, nu se poate face griji cu privire la combinația de textile (principalul lucru nu este să supraîncărcați camera, ca perdelele și cuverturi de pat va deveni un accent).

Toate aceste avantaje vor fi efectuate numai în toată forța, cu condiția ca în general, kitul „se potrivește” în stilul dormitorului, în interiorul general.

Folosind un set de perdele și cuverturi de pat, puteți rapid și relativ ieftin interiorul și starea de spirit dormitor.

Aceeași recepție va ajuta la transformarea împreună camera cu schimbarea sezonului sau tranziția proprietarului de la un statut la altul (de exemplu, pe masura ce copilul creste).

Vizualizări

Seturi din cuverturi și perdele pot fi diferite caracteristici de compoziție, culoare, design utilizat de materiale. Despre ultima acum vorbim. Foarte condiționat, produsele sunt împărțite în 2 grupe – cele din țesături naturale și artificiale.

Desigur, țesături naturale sunt față de mediu, încrederea specială a clientului, hipoalergenicitatea. Cu toate acestea, după spălare, acestea dau o contracție, poate pierde rapid forma. Pur și simplu pune, de îngrijire este mai complicată, durata de viață nu este prea lung, iar prețul este destul de mare.

Nivelul acestor dezavantaje ajută la adăugarea de fibre artificiale. Deci, materialele amestecate apar.

Ele sunt, de asemenea, plăcut tactic, nu provoca alergii, dar în același timp, de ingrijire de multe ori mai puțin capricios și caracterizate prin disponibilitate preț.

Cele mai comune tipuri de tesatura pentru seturi sunt:

 • Bumbac (sau cu o cantitate mică de fibre artificiale) stofa cu o suprafață netedă – bumbac, in, Calcar)+
 • Bumbac și lână cu suprafață aspră (tapiserie, jacquard)+
 • Țesături (atât naturale cât și sintetice) cu o suprafață poroasă (catifea, iedera, velur, blana artificiala)+
 • Fabricile de mătase și artificiale având un pachet (brocade, atlas, poliester)+
 • Materiale sintetice din fibre de poliester (Velseloft, Microfibra, Fleece).

În ceea ce privește „compoziție“ de seturi, ea poate, de asemenea, varia – include una sau două perdele, cuverturi de pat, tul de diferite dimensiuni, precum și fețe de pernă pentru perne decorative. Perdelele pot fi completate de lambrequine, perii și alte elemente decorative.

Dimensiunea corespunde cuvertură de pat la dimensiunile de pat (lenjerie de pat) – există opțiuni euro, pe un 2 dormitoare, 1.5 dormitor și paturi de o persoană.

Pentru camerele copiilor, sunt oferite și dimensiuni speciale ale kitului.

În funcție de model, paturile sunt:

 • Dreptunghiular (Sunt un dreptunghi care este pur și simplu pâlpos pe pat, de obicei vine la mijlocul picioarelor patului, deși poate fi atât mai mic, cât și mai mare)+

 • Husa (Acesta este un capac care acoperă lenjerie de pat, picioarele patului rămân deschise, optim pentru modele elegante, cu picioare sculptate sau analogii moderne, care lipsesc de picioare, pentru partea de jos a podium o astfel de acoperire este, de asemenea, adecvat)+

  • bilateral (cu pat, care ambele părți sunt, în esență, faciale, adică, doar transformând patul de pat, puteți crea efectul a ceea ce l-ați actualizat)+

   • cu supraveghere (Stâlp de înaltă tensiune este o frecare mare, care este încadrată de tavan, multe sunt mai întâi asociate cu produse cearceaful chirurgical, deși pot fi plisat în loc de ea).

   Pentru cei care nu le place magnificities, o opțiune este oferită doar cu pliurile din sens opus, în colțuri, astfel încât aspectul cuvertură de pat reținut și concis.

   Opțiuni de proiectare

   Cele mai frecvente, dar departe de singura opțiune de proiectare pot fi considerate kituri frumoase în stil clasic. De regulă, clasic este realizată din țesuturi naturale sau amestecate (bumbac, tapiserie, jacquard), de obicei completate de lambrequins, ciucuri decorative. Cuvertura din setul clasic are cel mai adesea (bandă de țesut, coborând în jurul perimetrului cuvertura) pylor, realizate în nuanțe clasice (ambele luminoase și întunecate).

   O altă opțiune de proiectare, provocând admirația pentru mulți proprietari, Victorian. Odată ce părea să se confrunte cu celebrele maniere în engleză, forme arhitecturale stricte și vreme gri. Victitus seturi în stil victorian va fi o combinație de ușurință, bunăvoință și lux. Sunt utilizate țesături naturale de culori naturale blânde cu ornamente florale non-LARD.

   Accentul nu este pe costul ridicat, dar de naturalețe, de calitate, de lux elegant, aristocratic.

   Kituri originale și luminoase Stilul estic. Sunt distinse culorile saturate, prezența multor elemente decorative, ornamentul tradițional este considerat floral și așa-numitul figură „castravete chinezești”.

   pentru Spaln în stil scandinav de obicei, alegeți Laconic, design simplu de produs. În ceea ce privește culoarea, favoritul acestui stil este alb și toate nuanțele sale. De asemenea, țesături maro potrivite, culori de măsline, textura – bumbac și alte țesături naturale sau amestecate cu o suprafață netedă.

   În stiluri rustice De asemenea, domnește naturalitatea, calm nuanțe naturale. Cu toate acestea, pentru stilul țării, va fi ușor de proiectat material deliberat (in, în timp ce în stilistrul Provence se poate observa unele nobilime și solemnitate a stilului clasic. Dar, în același timp, Provence este mai ușoară, țesuturile aeriene.

   Funcția de stil – ornament floral.

   Pentru camere Stil de înaltă tehnologie Este potrivit pentru seturile efectuate de gamut gri-grafit, este posibil să se imprime geometric. De regulă, este un pat neted sau pat de pat, perdele-web. Nou în această direcție – asimetrie, perdele laminate.

   Opțiune de design interesantă în stil african. Țesături naturale, imprimare animale sau legume, ușurință vor fi domni aici. Cuvertura ar putea imita pielea animalului și în ton la ea – perdele de bumbac gros, in grosier. Cuvertura poate fi realizată atât din netedă și moare (blana artificiala).

   Este demn de amintit faptul că proiectarea și gama de culori set este capabil de a schimba vizual dimensiunea camerei. Este cunoscut faptul că nuanțe luminoase face camera exterior mai spațioasă. perdele pânză laconic, fără o cantitate mare de falduri și pânzari va ajuta pentru a trage vizual camera, crea efectul de tavane înalte. Puteți realiza acest lucru, folosind perdele cu non-accidente vasculare cerebrale dungi orizontale.

   Dar liniile verticale vor ajuta pe cei care doresc să se extindă camera.

   Culori calde în gama violet-roșu sunt, de asemenea, posibilitatea de a mări dormitor, în primul rând din zona ferestrei. Acoperit cu un model de floare mare va crea o impresie de un dormitor mare și voluminoase. În cazul în care camera este mic, atunci o astfel de kit nu este cea mai bună alegere.

   Examinați producătorii

   Unul dintre cei mai importanti producatori de kituri este Italia. Este aici care sews produse de calitate magnifice. Cu toate acestea, prețul lor va fi destul de mare. Cele mai multe kituri italiene fac parte din elita – produsele sunt realizate numai din materiale de înaltă calitate, sunt utilizate accesorii scumpe. Mulți producători produc colecții limitate, solicitând direcția la modă designeri din alte țări.

   O altă încredere producător Turcia. kituri turcești distinge întotdeauna țesături de înaltă calitate. Spre deosebire de analogi italieni în normele turcești, există ambele opțiuni costisitoare și mai accesibile.

   Dacă vorbim despre numele specifice ale brandului, atunci atenția internațională merită o atenție Marca togi.

   De înaltă calitate la un preț accesibil – acesta este motto-ul acestui producător. În ceea ce privește designul, produsele sunt prezentate în principalele seturi în stilul clasic.

   Există, de asemenea, un serviciu individual de cusut de la producător, în dimensiunea clientului.

   seturi de mătase de clasă înaltă și seturi de tafta sunt în principal disponibile companii chineze. Desigur, acestea contribuie un lux aparte, un Fler aristocratică, cu toate acestea, ele au un preț ridicat și suficient de dificil de îngrijire.

   Reguli de alegere

   Unul dintre primele criterii pentru achiziționarea este conformitatea kit-ul textil la interior dormitor general, natura, caracteristicile de vârstă ale proprietarului său, imaginea vieții sale. Este logic ca perdele grele va fi adecvată în dormitor clasic și acoperite din țesături nobile (brocart, tapiserie). Cu toate acestea, același kit-ul va arata cu fermitate și ridicol în dormitor, în curtea de țară sau de Provence. Este mai bine să utilizeze materiale de bumbac ușoare, de nuanțe naturale, cu ornament floral-legume.

   În interior clasic, perdele grele cu drapaje si lambrequins va arata logic și elegant, În timp ce în interioarele în stilul de minimalismul sau high-tech, acesta va fi mult mai bine să se uite trezirea țesături cârpă orizontale.

   Este important să se ia în considerare, care parte a lumii este dormitorul.

   Pentru camerele de sud și de est este mai bine să cumpere perdele – în zilele însorite de dimineață, camera începe să se încălzească foarte mult.

   Apropo, ia în considerare partea a lumii este importantă nu numai din punct de vedere practic, dar, de asemenea, din poziția de culoare. Pentru camerele care vin spre nord, este recomandat să alegeți textile paletă caldă. Pentru cei care „ceas“ la sud, puteți achiziționa perdele și cuverturi de pat în intervalul rece.

   Firește, că Cald și culori reci nu ar trebui să fie amestecate în cadrul aceluiași dormitor. Textile pot fi selectate pentru mobilier, pereți și chiar podele. Mobilier Lumina alege de obicei produse de nuanțe pastel. Dar, în cele mai multe cazuri, un astfel de set este „pierdut“ pe fundalul mobilierului mai întunecat, prin urmare, materialul textil de culoare mai saturate este ales. Perfect de lucru în idei practică atunci când perdele și cuverturi de pat sunt accente de interior, outcomed cu culoarea, textura.

   Adesea textile pentru dormitor dobândi tonul întunecate pereți în interior.

   În cazul în care acestea din urmă au un desen sau textura complexă, setul de textile trebuie să fie cât mai simplu posibil, un foton. O mare greșeală va fi achiziționarea unui set de umbră de perete. Este important ca culoarea cuverturi de pat și perdele mingea selectată este conectat în mod logic la culoarea peretilor. Acesta poate fi o „continuare“ de culoare (de exemplu, atunci când un material textil albastru sau turcoaz este selectat pentru tapet albastru-verde) sau o soluție de contrast (acesta va fi violet) la același tapet.

   Timpul de ani poate juca, de asemenea, un rol important în alegerea unui set. În timpul verii, este psihologic plăcut să utilizeze mai ușoare textile naturale, în timp ce în sezonul rece, perdele dense va crea un sentiment de căldură acasă și confort.

   Specialiștii recomandăm achiziționarea 2 seturi – vară și de iarnă, atunci puteți actualiza cu ușurință dormitor.

   Chiar înainte de cumpărare este în valoare de gândire cum să aibă grijă de un set. Multe modele de elită pot fi curățate numai în curățătorie chimică. Seturile luminoase vor trebui să șteargă mai des decât mai închisă. Nu orice material poate rezista la o astfel de sarcină. Luminoase și capricios produse mai bine să nu familiile cu copii mici dobândesc, animale de companie.

   Falls din blana artificiala aspect confortabil și drăguț, dar ele pot rapid crawler dacă minți pe ele. Dacă sunteți un iubitor de a fi în fața televizorului sau cu o carte pe pat, durata de viață a unui astfel de pătură poate să nu fie prea lung.

   Despre setul pentru dormitor „Adonis“ Privind în continuare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: