Sfaturi pentru a alege o canapea pentru un băiat

Sfaturi pentru a alege o canapea pentru un băiat

sfaturi profesionale pentru a alege o canapea pentru un băiat sunt foarte importante. Dacă nu ia în considerare aceste recomandări, riscul de eroare. Să încercăm să ne dăm seama ce alte ori, în plus față de propriul gust, trebuie să acorde o atenție.

Vizualizări

„Canapea pentru un băiat“ Numele nu trebuie să fie înșelătoare. Ascunde o mulțime de specii private care ar trebui utilizate numai într-o anumită situație. La vârsta de 3-5 ani, este necesar să se utilizeze modelele cu partea. Astfel de canapele extensibile sunt protejate în siguranță, la care se încadrează la podea.

Siguranța nu ar trebui să fie în mod inutil greu, în caz contrar, în loc de protecție, ei înșiși vor fi o problemă.

Singur

canapele Astfel de copii pot foarte de îngrijire chiar și pe o suprafață mică. Ele ne permit să se dezvolte în mod normal, un organism tot mai mare și să se relaxeze pe deplin. opțiuni unice sunt fie la toate au un spate, sau echipat cu un spate si cotiere. Locul de dormit similar va fi util în cameră ca studenții și adolescenții mai tineri. Multe modele sunt echipate cu sertare sub lenjerie de corp și jucării.

Aplicând astfel de mobilier, puteți face interiorul mai plăcut și mai frumos. Dar acest lucru este relevant în primul rând pentru copii mici. Pentru adolescenți, o canapea de pat este mai relevantă, care este mai laconică, dar este destul de convenabilă. Adevărat, cu un set mare, trebuie să utilizați mobilierul mai mult. Canapele pot fi un compromis complet – sunt folosite atât cât mai mici, cât și ca un pat mare.

Citește mai mult  Paleta de culori de canapele de bucătărie: Ce se întâmplă și cum de a alege?

Canapea unică vizuală aproape de pat. Transformarea într-o canapea deplină este efectuată folosind perne rigide. Are secțiuni încorporate. Cutiile pot fi deschise cu o pliere fie printr-o metodă de eliberare.

Pentru modelele unice, o gamă largă de tapițeri diferă în preț și proprietăți.

Pod

Această soluție este potrivită pentru două persoane. Mai degrabă, canapea în sine este la parter, iar al doilea nivel este potrivit pentru un somn plin. Lățimea dormitoarelor este de 0,8-0,9 m. Ele sunt egale cu 1.9-2 m. Între podea și nivelul de sus este exact 1,3 m.

Caracteristicile „mansardei” sunt:

  • Nu este nevoie de pliere și descompunere+
  • capacitatea de a transforma pereții sau pereții laterali (rack-uri) în colțuri sport sau sistem de stocare+
  • Utilizarea cutiilor de depozitare interioare (în modificări separate).

Transformator

Astfel de canapele pentru băieți se găsesc într-o varietate de opțiuni diferite. Classic este o canapea extensibilă. Lățimea este de obicei 1.5-1.6 m. Lungimea va fi egală cu 1,8, 1,9 sau 2 m. În construcții, cu partea de plecare, lățimea poate fi 1,3, 1,4, 1,5 m, iar lungimea – 1,9, 2, 2,05 m.

Avantajul canapea copiilor de transformare pot fi luate în considerare:

  • Colosala diversitatea modelelor prin metoda de descoperire, geometrie+
  • Capacitatea de a pune modificările neinformat cu aspectul frontal langa ziduri înguste+
  • abundența de tipuri de materiale de umplutură+
  • gama de prețuri largă (și același saturarea nivelurile sale modele).

Cum de a alege?

Ridicarea o canapea pentru un băiat, este necesar să se acorde o atenție în primul rând la funcționalitatea acestuia. Foarte bine, dacă acesta poate fi folosit și ca un loc de dormit și pentru primirea oaspetilor. Alte lucruri fiind egale Este mai bine pentru a da preferință la modelele cu sertare. Ele sunt la fel de importante pentru copii de 5, 10 și chiar 15 ani. Toată lumea trebuie să fie stocate ceva, și la o vârstă fragedă este de asemenea util pentru precizie.

Citește mai mult  Dormitorul negru: setul cu cască, tapet și perdele

Este necesar să se acorde o atenție la calitatea materialelor. În elita alternative gama de prețuri, lemnul este pur și simplu nu. In grupul de buget este merită atenție MDF. PAL este ales ultimul, deoarece este soluția cea mai puțin fiabilă.

Ar trebui să fie verificate în ceea ce privește mobilierul este, nu există nici colțuri ascuțite și muchii de tăiere în ea.

Materiale și design

La vârsta de 10 și mai în vârstă băieții sunt deja activi fizic la extrem. Prin urmare, au nevoie de structuri cu o ușoară dimensiune, în special pliată. În ceea ce privește modelele cu acoperiș, acestea sunt mai relevante pentru copii de 6-7 ani și un grup mai tineri. Apoi, copilul imaginația directă se va transforma canapeaua în procesul de joc într-o casă fabulos cu drepturi depline. Dar este necesar să se ia în considerare caracteristicile individuale.

Fanii de sport sunt recomandate pentru a alege mobilierul de performanță simplu (avangardist sau în spiritul constructivismului). adolescenți Creative la gust va avea loft. Ca tapițerie, textilele sunt coloranți omogene. Dar cei care apreciază hai-tech stilisticii mai mult ca o canapea cu picioare din oțel, decorate cu albastru inchis sau simplu țesături gri.

Mecanisme

„Eurobook“ este un model foarte frecvente. Acesta va economisi spațiu și este utilizat fără probleme. Dezasamblată Eurobook formează imediat un loc larg pentru a dormi. Puteți alege mai multe tipuri de tapițerie. Conform practic cu Eurobook, concurează cu succes „Click-klyak“. Acest punct de vedere al canapea poate fi fixat în culcate, stând și jumătate din pozițiile.

„Delfinul“ costume adolescenți, pentru că aproape nu necesită un efort atunci când de stabilire. fiabil sistem similar și stabil. După machete, canapea va fi confortabil. Puteți utiliza built-in cutii. Dacă trebuie să varieze lățimea, ar trebui să se uite la modelele „Acordeon“.

Citește mai mult  Marca Saltele Fabrica Sleep

Exemple frumoase

Iată câteva opțiuni bune:

  • Alb-albastru+

  • albastru marin+

  • poligon gri deschis.

Cum de a alege o canapea pentru un copil, să învețe mai târziu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: