Sfaturi pentru alegerea oglinzi rotunde în baie cu iluminate

Sfaturi pentru alegerea oglinzi rotunde în baie cu iluminate

Este dificil să prezinte un interior baie modernă, fără o oglindă. La urma urmei, este vital oricărei persoane, indiferent de sex și vârstă. În prezent, oglinzile pentru băi cu iluminare sunt foarte populare. Oglinda de forma rotundă clasic cu iluminare din spate servește nu numai de sursa de lumină, dar, de asemenea, face un accent luminos în proiectarea de ansamblu a spațiului.

Nuante de formă

Dacă decideți să stea o oglindă rotundă în baie, apoi să învețe că va fi mai scump decât oglinzile de forme directe. Acest lucru se explică prin faptul că, pentru a da sticla astfel de linii utilizate mai multe tehnologii, prin urmare, și costurile. Se crede că oglinzile rotunde sunt nepractice, deoarece acestea nu pot atarna rafturi. Dar ele pot fi montate în oglinzile de cabinet sau de a localiza.

Cea mai opțiune comună astăzi este o oglindă rotundă, fără un cadru cu un cadru frumos de LED-uri panglică.

Material de suprafață

Durata de viață a oricărei oglinzi depinde în mod direct de materialul de acoperire reflectorizant. Acesta poate fi din următoarele specii.

 • Aluminiu. O astfel de acoperire a nu este foarte potrivit pentru camere umede. Ea apare cu ușurință zgârierea și zgârierea. Avantajele sunt prețul scăzut și faptul că pulverizarea de aluminiu nu denaturează percepția culorilor.
 • Titan. Acesta este un strat durabil, dar reflexia poate avea nuanțe albăstrui.
 • Cu cupru sau argint. Optimal Opțional Opțional Inconjuratoare. Aceasta nu corodare.

Opțiuni de iluminat

Pentru o oglindă situată în baie, există următoarele tipuri de iluminare din spate.

 • În aer liber. Aceasta este cea mai populară opțiune. Este ușor să efectueze iluminarea exterioară, folosind scaven mici în jos sau stenters – lămpi destinate pentru direcția luminii într-o anumită parte a spațiului. Ele pot fi plasate în apropierea oglinzii sau tăiate în zona sa de.
Citește mai mult  Caracteristici lenjerie Sitreyd

 • Intern. O astfel de iluminare se realizează cu ajutorul LED-uri care sunt plasate pe panglici și în blocuri. Cel mai adesea, LED-urile sunt situate sub sticlă mată. Se înmoaie lumina și protejează ochii. iluminat interior ajută să ia în considerare reflecție foarte detaliu. În plus, o oglindă cu iluminare internă joacă un rol important ca un element de decor.

 • Decorativ. Această opțiune este utilizată nu atât de mult pentru a ilumina baie, cât de mult pentru a crea o atmosferă plăcută romantică. LED-urile sunt situate în spatele oglinzii în jurul perimetrului. arată deosebit de frumoase care evidențiază desene pe o suprafață oglindă.

Tipuri de lămpi

Lămpile de baie trebuie să fie în primul rând fiabile și de înaltă calitate. Puterea lor este coincis în mod ideal, cu dimensiunea camerei. În designul modern pentru iluminat o oglindă rotundă în baie folosesc cel mai des următoarele tipuri de lămpi.

 • Halogen. Ele sunt mai eficiente (de 10 ori) decât lămpile standard. Lumina este similar cu de obicei, dar ele sunt consumate mai puțină energie. Acest lucru este realizat prin caracteristici de proiectare. Lămpi cu halogen sunt rezistente la umiditate, dar încă mai trebuie să fie protejate de la intrarea pe suprafața apei, deoarece acestea sunt umplute cu gaz și au un punct ridicat de balon. În plus, ele sunt foarte fragile, ele nu le pot agita.

 • Luminescent. Adesea, ele sunt numite lămpi de zi. Ele sunt durabile, consumă ceva energie, au o temperatură scăzută balon. Prin urmare, în baie, în cazul în care umiditatea este mare, este recomandabil să se utilizeze pentru iluminat. Dar unii oameni enervanți că aceste lămpi strălucesc, ușor buzz și sunt configurate să lucreze de mult timp.
Citește mai mult  Cele mai bune robinete de baie: alcătuiesc ratingul producătorilor

 • Neon. Astfel de lămpi din băi sunt rare. Practic pentru indicare sau ca element decorativ.

 • LED (sau lămpi cu LED). Aceasta este cea mai bună opțiune de a ilumina oglinda rotundă în baie. Ei au performanțe ridicate, consumă foarte puțină energie și, în același timp, au luminozitate ridicată, sunt foarte durabile (200-500 mii pot lucra continuu. ore). Astfel de lămpi sunt ușor de utilizat, în siguranță, reacționează rapid la includere, decorative. Au o formă diferită: o lampă simplă, sub formă de benzi radiante, sub formă de panouri, sub formă de emițătoare punct.

În schema de culori, lămpile cu LED-uri sunt foarte diverse, există chiar structuri în care culorile pot fi ajustate printr-un program special.

Recomandări de specialiști

   Pentru a alege oglinda rotunda dreapta în baie cu iluminare din spate, Ar trebui să citiți cu atenție următoarele sfaturi utile.

   • Decide în avans, ceea ce oglinda dimensiune ai nevoie. 120 Afișează cm lungime de creștere umană în genunchi, 60 cm – pe curea, 40 cm – fata si piept. Ultima opțiune este mai de preferat.
   • ia în considerare întotdeauna dimensiunea de baie. Mica nevoie de o sursă de lumină mică, este de dorit să se stabilească mai multe opțiuni de iluminare.
   • Cu atenție ia în considerare dacă aveți nevoie de accesorii suplimentare (dulapuri, rafturi). În caz contrar, oglinda și spațiul de lângă el va arata prea greoaie.
   • Cadru trebuie să fie rezistent la umiditate. Cea mai bună opțiune este din oțel inoxidabil sau din material plastic. Sub plastic transparent, lumina de fundal se aprinde, de asemenea, pereții. Se pare foarte frumos și eficient.
   • Elemente de fixare pentru a inspecta pentru fiabilitatea, astfel încât acestea să poată rezista la greutatea oglinzii. Dacă vi se pare că fișierele atașate din kit-ul sunt prea fragile, înlocuiți-le cu altele.
   • Atenție la comutatorul. Până în prezent, oglinzile au o lumina de fundal sunt adesea echipate cu un comutator sub forma unui buton, senzor sau au un control de la distanță. Senzorii sunt cele mai confortabile și mai populare.
   • Oglinda rotunda cu iluminare este avantajoasă în interior baie clasic.
   • lămpi cu lumină caldă creează confort și confort, și lămpi cu lumină rece sunt caracterizate prin claritate.
   • Alege o oglindă cu o suprafață tratată cu antisup.
   • Nu uitați că, în condiții de umiditate, orice sursă de lumină necesită împământare și izolare dublă.

   Oglindă rotundă cu iluminare cu LED-uri nu este doar elementul necesar de baie pentru diverse proceduri de igienă. Este multifuncțional, ca peretii se raspandeste vizual, afecteaza geometria spatiului. Cu ajutorul unei opțiuni selectate corespunzător, baia va arăta întotdeauna rafinată și confortabilă.

   În următorul videoclip, consultați revizuirea oglinzii cu iluminare în baie.

   Citește mai mult  Plutitoare Lumanari: Caracteristici de producție și utilizare în interior
   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: