Sfaturi pentru selectarea canapelelor în stilul modern

Sfaturi pentru selectarea canapelelor în stilul modern

Luați în considerare sfaturile privind selectarea canapelelor în stilul nevoii moderne neapărat. La urma urmei, această alegere nu este la fel de simplă cum se pare că majoritatea oamenilor. Spre deosebire de clasic sau minimalismul, unele considerații universale vor fi în mod clar nu este suficient.

Caracteristici stil

Cuvântul „modern“ literal înseamnă „modernă“, care se distinge imediat un astfel de stil și de la un clasice, și de la minimalismul. Canapeaua acestei specii lacrimi decisiv cu tradiții și de la tot felul de motive de modă veche. Categoric structuri inacceptabile masive, voluminoase. Ideal se potrivesc stilului de linii moi. Mobilier în ansamblu ar trebui să creeze un sentiment de relaxare.

Trebuie să fie susținută de simplitate vizuală și unobtrusion. Acest lucru este exprimat în utilizarea liniilor rotunjite netede. Canapele moderne sunt perfecte pentru o casă, un apartament studio privat sau un apartament de planificare atipic. Pentru a sublinia un astfel de ajutor stilisticii:

 • utilizarea Explicit a elementelor din lemn (sau cel puțin imitarea lor în finisaj, reproducerea spiritul copacului)+
 • Legume și alte modele naturale+
 • Articole forjate+
 • Refuzul simetriei clare+
 • culori înfundate.

Vizualizări

Drept

Astfel de canapele sunt un clasic real în această formă de mobilier. Linia de jos este că toate locurile sunt situate pe o linie dreaptă. Puneți o canapea dreaptă de-a lungul oricărei perete lungi, iar spațiul prea mult va fi necesar. Îl puteți folosi în fiecare cameră – chiar și în bucătărie, dacă există o astfel de nevoie. Canapele directe sunt multifuncționale, deoarece acestea sunt de obicei echipate cu mecanisme de transformare.

Rearanjați astfel de mobilier, dacă este necesar, nu va funcționa. Cu toate acestea, în forma desfăcută, canapeaua directă va dura destul de mult spațiu. Când este planificat să dormi în mod sistematic pe ea, ar trebui să existe nici un obiect din apropiere. În caz contrar, vor trebui să se îndepărteze în mod constant. Plasarea canapelei drepte este determinată numai de propriul gust.

Colţ

Acest tip de canapele moderne este în cerere în ultimii ani. Poate fi confortabil să se adapteze chiar și o companie mare. Atractiv și asta Pe canapeaua de colț puteți să vă așezați și să vă culcați. Se potrivește perfect în orice colț liber în cameră. O altă proprietate valoroasă este adecvarea pentru zonarea camerei cu eliberarea unei zone clare (este extrem de importantă pentru studiourile de apartamente).

Trebuie să se țină cont de faptul că nu toate canapelele unghiulare sunt universale. În versiunea obișnuită, poziția unghiului nu poate fi schimbată. Și dacă insula unghiului, aceasta înseamnă că unghiul este format din mai multe elemente împreună. Structurile moderne de colț sunt proiectate cu calcularea confortului maxim al suprafeței dormitorului. În formă pliată, arată foarte compact și vă permit să eliberați spațiul maxim din casă.

P-model

Acest formular este caracterizat prin confort și comoditate în același timp. În plus, vă permite să ieșiți vizual. Datorită structurii modulare, remake-ul canapeaua este ușoară. Asamblarea originalului său. Dar În camere mici, canapeaua în formă de p utilizează nedorite.

Paturile canapelei sunt potrivite pentru acei oameni care au nevoie de un loc de dormit cu drepturi depline pentru fiecare zi, transformabil, de asemenea, zilnic într-un pat. Mecanismele adevărate, pliabile pot fi uzate rapid. Dar aici există multe depingă de calitatea executării.

Potrivit funcționalității, această opțiune nu este inferioară a multor alte soluții. Alegerea performanțelor concrete este foarte largă, totuși, datorită transformării frecvente, tapițeria poate pierde în curând un aspect atractiv.

Diferența poate fi pe mecanismul de aspect. Deci, cărțile canapele sunt autentice „veterani” de piața de mobilier de uz casnic. Cu toate acestea, popularitatea lor nu a fost aproape nu a scăzut nici măcar după apariția unor noi evoluții. Pe „Cartea” convenabilă și stai în după-amiaza și somnul noaptea este la fel. Problema este că pentru plierea canapelei trebuie să fie mutată pe perete și să o împingă, în timp ce acoperirea de perete poate fi uzată rapid.

„Click-klyyak” arată în exterior ca o „carte”, dar mecanismul de transformare este mai dificil. Numele acestui tip de canapele a dat un sunet tipic, încălzit atunci când manipularea cu ei. Datorită poziției speciale intermediare „Relaxați” Ziua Scaune, cele mai confortabile. Mutarea pereților laterali se transformă cu ușurință în tetiere confortabile dacă cineva decide să adoarmă. „Click-klyak” nu va dezamăgi și proprietarii de apartamente de dimensiuni mici.

Materialele

Conversația despre materialele canapelei afectează rar cadrul. În majoritatea cazurilor, modelele bugetare sunt create pe baza PAL sau MDF. Dar stilul modern impune limitările sale: în funcție de canoanele sale, toate suprafețele vizibile sunt de dorit să se separe sub lemn natural. Și care acoperă plăci de lemn-chip cu un simplu furnir cu desenul corespunzător – nu cea mai bună idee. Uite ca o astfel de canapea va fi nu-i rău, dar furnirul este de scurtă durată.

Nu mai puțin important ce materiale sunt folosite pentru tapițerie mobilier. valoare de catifea Veluer pentru moliciune și lipsa de întindere. Cu toate acestea, va trebui să fie curățate de multe ori. În plus, velur este prea ușor de angajat. Pentru că viața lui de serviciu este mic.

În cazul în care utilizarea atractivă Scotchgard. Această subspecie de jacard nu este înfundarea prea activ, ceea ce simplifică viața de zi cu zi. În plus, Scotchgard rafturi la umiditate și nu se acumulează electricitate statică. Dificultatea este doar că o astfel de tesatura a este foarte scump. Drumuri I tapiserie, Dar această problemă este perfect potrivit pentru interior foarte chic.

Simplu Jacquard apreciază că nu sălbatic și nu va dispărea chiar și cu o zi lungă însorită. Puteți alege o mulțime de alte tipuri de țesături pentru tapițerie de canapea, dar în orice caz, trebuie să ia în considerare subtilități, cum ar fi:

 • Gradul de impact mecanic asupra tapițeria+
 • nivelul de umiditate+
 • Intensitatea de iluminare solară+
 • perfecțiune estetică a unei soluții.

Soluții de culoare

Este posibil să se determine culoarea optimă a numai canapea, ținând cont de specificul interiorului. tonuri monocrome sunt aproape universale, și, în plus, astfel de soluții nu vor înceta să mai fie la modă chiar și într-un viitor pe termen lung. Culoarea albă este perfect inclus in camera laconică, iar în camera cu un design luminos. canapea albă adăuga în mod corespunzător perne și cuverturi de pat de turnare saturate. Apoi, el este cu siguranță nu a pierdut vizual printre întreaga compoziție.

Puteți utiliza, de asemenea, canapele din următoarele culori:

 • roșu+
 • verde+
 • ash-roz+
 • gri+
 • Maro deschis.

Cum de a alege?

   După cum sa menționat deja, rolul-cheie în selectarea joacă conformitatea designului de mobilier din camera. Nu mai puțin important să se ia în considerare dimensiunea canapea. El ar trebui să fie atât de a folosi aceasta a fost confortabil. Ocupa un spațiu în exces într-o cameră mică – nu este o idee bună. Dacă aveți de gând să pună o canapea pe perete direct în apropierea ușii, atunci este mai bine dacă acesta este un pic nu ajunge la perspectivele.

   Dacă canapea este selectată în camera de zi, este de dorit să acorde prioritate modelelor cu cutii de interne. Nu este convenabil de a obiectivelor date care nu sunt necesare la un moment dat. Nuanța mai ușoare de mobilier, cu atât mai bine va arăta într-o cameră mică.

   De asemenea, canapele luminoase trebuie să fie utilizate, în cazul în care lumina naturală a spațiului este mic. Pentru dormitor, nu are nici un sens pentru a alege un model care nu se desfășoară.

   Exemple frumoase

   • Aceasta fotografie arată un simplu și concis canapea în stil modern. construcție unghiular gri deschis cu perne de aceeași culoare percepută foarte bine pe un fundal gri închis, acoperite cu pereți cocoși de munte. Da, și toate celelalte componente ale camerei sunt selectate, ținând cont de cerințele moderne.

   • canapea albă cu un unghi mic, de asemenea, se potrivește cu spiritul modern,. Alb, cu dungi și parțial perne de măsline se potrivesc bine în compoziția generală. Pe fondul unui perete gri închis și aproape același sex, percepția de mobilier este semnificativ îmbunătățită. Obiecte decorative, de asemenea, ajutor dezvăluie stilisticii generale. În general, putem spune că sa dovedit o compozitie armonioasa.

   • Lumina canapea unghiulară gri arata foarte bine pe fundalul unui etaj foarte închis. Combinația cu care curge perdele de diferite tonuri este destul de adecvat. Lipsa de decor în exces pe canapea în sine arată decizie justificată stilistice. Dar combinația optimă cu alte elemente ale designului camerei este furnizat.

   Canapea sfaturi de selecție sunt mai târziu.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: