Site-uri Bucătărie: soiuri și sfaturi privind alegerea

Site-uri Bucătărie: soiuri și sfaturi privind alegerea

Pentru interior bucătărie cu concis, cu aranjamentul camerei și plasarea de mobilier, pot fi necesare componente suplimentare ale setului cu cască. O astfel de componente atractive și funcționale ar trebui să includă tices de bucătărie în picioare de o serie de caracteristici.

Ce este?

scândură decorative, situat în partea de jos a setului cu cască de bucătărie, se numește subsol. Acest element suplimentar vă permite să picioare ascunde, de comunicații sau spațiu liber între partea de jos a dulapului și podea. Această componentă are un efect pozitiv asupra apariției decorării generale a camerei, deoarece cu acesta setul de mobilier achiziționează speciile finite.

Prezența plăcii de bază în mobilier nu este o condiție prealabilă, în plus, nu toate modelele și varietățile capetelor și dulapurilor pentru bucătărie sunt implementate cu acesta. Fiecare proprietar al spațiilor rezidențiale se concentrează pe gustul personal, având în vedere problema dobândirii fie a utilizării unui element similar al componentelor.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că baza nu efectuează numai o funcție decorativă, deoarece este capabilă să protejeze mobilierul să cadă în spațiul liber de praf, murdărie, reziduuri alimentare, umiditate și alte lucruri care pot afecta negativ setul cu cască. În plus, instalarea plăcii evită inconvenientele legate de curățarea în locuri greu accesibile ale camerei.

Motive bucătăria sunt prezentate într-o mare varietate de soluții de culori și modele, pot fi realizate din diferite materii prime, au mai multe forme, astfel încât în ​​fiecare caz, placa este selectată în mod individual în conformitate cu mobilierul sau designul camerei. Instalarea și demontarea bazei de mobilier nu este deosebit de dificilă, astfel încât toate lucrările referitoare la elementul suplimentar poate fi realizată cu propriile mâini. De regulă, placile sunt completate suplimentar la margini cu o garnitură cauciucată specială, care asigură etanșeitatea îmbinărilor pe toate laturile. Caracteristici ale materialelor utilizate pentru fabricarea scînduri elimina deformarea lor de la expunerea termică sau contactul cu un mediu umed, astfel încât în ​​procesul de curățare a camerei, astfel de componente își păstrează aspectul inițial atractiv.

Forme și dimensiuni

Există mai multe tipuri de scânduri de bază în funcție de forma lor. Cele mai solicitate este standard versiunea directă. De asemenea, se produce produse de rază, datorită căreia vă puteți proteja și decora spațiul dintre cabinet și podea În cazul în care setul de mobilier are o formă neobișnuită cu piese rotunjite. Produsele pot fi netede sau ondulat, unele soiuri sunt realizate cu Grile de ventilație.

Citește mai mult  Banquette cu raft pentru pantofi în hol: specii și recomandări

În ceea ce privește seriile dimensionale, fiecare producător pune în aplicare produsele sale cu parametrii individuali. Acesta este motivul pentru care înălțimea produselor poate varia în intervalul de la 100 mm la 150 mm. Cel mai popular este placa cu o înălțime de 120 mm, unele mărci comerciale oferă produse de înălțime non-standard la 200 mm. O astfel de caracteristică permite cumpărătorului să aleagă pentru sine cea mai mare opțiune acceptabilă bazată pe proiectarea mobilierului.

Materialele

Astăzi pentru headcases bucătărie plăci de bază Realizate din următoarele materiale:

  • PVC+
  • PAL+
  • MDF+
  • Aluminiu.

Elementele din plastic sunt evidențiate prin costul disponibil, în plus, nu este deloc ridicat în apariția produselor din materiale scumpe. Produsele sunt notabile pentru colectorul dvs. de culoare, în lumina căruia sunt destul de des achiziționate pentru funcționare cu diferite tipuri de mobilier de bucătărie. Elementele polimerice sunt destul de simple instalate, scândurile sunt evidențiate în rezistența la umiditate și nu se estompează. Produsele din PVC sunt perfect combinate cu alte materiale.

Chiocolii de la PAL se deosebesc, de asemenea, prin rezistența la umiditate, Cu toate acestea, în comparație cu produsele din plastic, scândurile fabricate din PAL nu pot fi instalate cu maximul adiacent pe suprafața podelei. Astfel de elemente nu sunt evidențiate de durabilitatea lor, în plus, în comparație cu PVC, Tsocoli de la PAL va fi mai greu. Fâsele decorative din MDF sunt în cerere datorită atractivității lor externe, sunt perfect armonizate cu diferite tipuri și materii prime Bucătărie mobilier.

Produsele sunt prezentate în culori mari ale colectorului, totuși, în timpul funcționării, astfel de benzi vor necesita o abordare specială care se referă la excluderea umidificării excesive.

Versiunea din aluminiu a plăcuței de mobilier este considerată cea mai scumpă, Cu toate acestea, calitatea produselor propuse își justifică costurile. Astfel de scânduri vor avea o rezistență sporită, prin urmare vor fi rezistenți la daune mecanice, în plus, aluminiul are o greutate minimă și un aspect atractiv. Materia primă nu se estompează de la contactul cu ultravioletul, evidențiat de rezistență ridicată la umiditate.

Citește mai mult  Springs Snake pentru canapele: Beneficii și dezavantaje

Soluție de culoare

Având în vedere cererea unor astfel de elemente pentru decorarea dulapurilor inferioare în bucătărie, producătorii de produse similare oferă o gamă largă de culori și nuanțe de scânduri. Condusă de diversitatea materiilor prime și a culorilor mobilierului modern de bucătărie. Obișnuit, Baza încearcă să aleagă în culoarea întregului set de cască sau decor. Unele idei de designer implică utilizarea contrastarii culorii produselor, armonizarea cu elemente separate de bucătărie decorativă.

Poate fi mânere pe ușile, elemente decorative, vârf de masă, candelabre și t. D.

Panourile din plastic pot avea o acoperire mată sau lucioasă, astfel de produse sunt realizate în schema de culori din tonurile albe și bej page până la nuanțele suprafețelor din lemn ale culorii de nuc, stejar sau cireșe. Uneori, nivelul inferior este decorat cu elemente combinate folosind benzi roșii și maro comune, fac baza de galben cu aur. Există opțiuni în tonuri de gri-albastru sau alb-negru. O abordare competentă la o întrebare similară va face posibilă pentru a face o combinație și nuanțe de joc armonios și atractiv. De asemenea, există, de asemenea, oglinda de aluminiu sau crom plăci, care sunt potrivite, nu numai în proiectarea bucătărie clasic, dar, de asemenea, în interior modern stil de aer.

Cum de a alege?

Studiind sortimentul propus subsolurilor de mobilier pentru bucătărie, Se recomandă să se ia în considerare următoarele nuanțe.

  • Având în vedere faptul că acest produs este considerat universal, adică, bara poate fi combinat cu succes și ridica sub căștile din orice material, aceasta este în valoare de oprire pe produse din polimeri sau din metal. Realizat de o selecție largă de culori și nuanțe în produsele din plastic, care va facilita căutarea opțiunea dorită în cazurile cu culoare de bucătărie non-standard. În ceea ce privește produsele metalice, acestea sunt alocate unei resurse operaționale mari în comparație cu restul bazelor. În plus, aliajele vor avea un avantaj în ceea ce privește prietenia ecologică.
  • În cazurile în care componenta decorativă este selectată după achiziționarea bucătăriei în sine, găsiți o tonalitate ideală adecvată poate fi dificilă. Acesta este motivul pentru care designerii de interior recomandă alegerea unui joc de contraste în nuanțe cu culoarea de bază sau luați în considerare variațiile disponibile ale tonurilor pe baza combilității lor cu orice element individual în designul bucătăriei. Ca spectacole practice, bazele metalice sunt armonizate cu aproape toate tipurile de mobilier de bucătărie.
  • Pentru a utiliza un element funcțional similar ca o idee extraordinară de aranjare a spațiului de bucătărie, baza va fi capabilă să transforme într-un design de accent luminos. Acest lucru se aplică posibilității de a organiza lumina de fundal a dulapurilor de podea din Niza. Instalarea panglicului LED în partea de jos va crea un sentiment de mobilier în creștere în bucătărie. O astfel de idee va fi perfect combinată cu fațade lucioase sau alte opțiuni de iluminare din zona de blocare din cameră. Dacă baza va avea dimensiuni non-standard, în loc de o panglică cu diode, puteți lua în considerare variațiile luminii de fundal utilizând lumini de punct care vor oferi iluminare mai luminoasă.
  • Dacă instalarea plăcilor de mobilier de bază va fi efectuată în zone mici, va fi extinsă vizual spațiul cu ajutorul unor elemente de oglindă sau reflectare, scânduri metalice de crom în partea de jos a dulapurilor. Această tehnică nu va fi doar afectată pozitiv de către interiorul bucătăriei, ci și de a facilita alegerea produselor, ideală potrivită pentru culoarea fațadei. Opțiuni de oglindă sunt capabili de a combina cu orice stil headcard, design si culoare de design.
  • Adăugați funcții de funcționalitate va fi capabil de a utiliza utilizarea competentă a spațiului liber între sertare și podea. Pentru aceste scopuri în interiorul zonei că baza este ascunsă, puteți plasa unul sau mai multe cutii echipate cu anotimpuri sau roți mici pentru circulație. În cazul în care partea facială a unor astfel de structuri va consta dintr-o felierea tăiată a plăcii de bază, proprietarul bucătărie va fi capabil de a decora nu numai zona de sub dulapuri, dar, de asemenea, utiliza în mod rațional pentru stocarea o varietate de obiecte sau lucruri. Bazat pe înălțimea bazei, există opțiuni pentru plasarea lucruri mici în acest spațiu, produse chimice de uz casnic, sau chiar un ustensile de bucătărie, stocurile de produse de pe termen lung de stocare și T. D.
Citește mai mult  Dimensiuni ale dulapurilor din colțul bucătăriei

Opinie, recomandări și sfaturi utile privind instalarea bazei se vedea în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: