slide-uri moderne pentru camera de zi: ceea ce se întâmplă și cum de a alege?

slide-uri moderne pentru camera de zi: ceea ce se întâmplă și cum de a alege?

În vremurile sovietice, dealul a fost considerat unul dintre simbolurile de bunăstare. Ea a fost pusă în camera centrală a apartamentului – sala și plină de vase de cristal. Astăzi, diapozitivul oarecum variat în afară, totuși, nu și-a pierdut funcționalitatea.

Particularități

Diapozitivele moderne pentru camera de zi sunt caracterizate prin următoarele caracteristici.

 • Selecție mare de structuri, materiale și culori. În prezent, magazinele oferă cea mai largă selecție de pereți pentru fiecare gust și un stil diferit al camerei dvs. de zi. Materiale folosite lemn, MDF, PAL, plastic, sticlă. În plus, este posibil să se îndeplinească modelul la comandă, luând în considerare toate preferințele individuale.

  • Asamblare ușoară. Chiar dacă nu sunteți specialist în montaj, instalarea unui diapozitiv modern nu va fi multă dificultate. Iar unele modele sunt foarte mobile, modulele lor pot fi schimbate între ele și chiar adăugați noi.

  • Compactness și funcționalitate. În exterior, dealul poate părea prea mare, cu toate acestea, de regulă, astfel de mobilier este foarte spațios. Fiecare dintre elementele diapozitive trebuie să-și îndeplinească rolul.

  Nu alegeți modelele cu dulapuri sau sertare care nu știu, sub ceea ce trebuie folosit.

  Revizuirea speciilor

  Există mai multe soiuri de diapozitive de cameră de zi.

  • Întreg. Reprezintă o singură compoziție colectate de la mai multe cabinete. Se pare ca un zid clasic. Este compatibil, multifuncțional. Mărimi Slide-urile sunt selectate sub camera unde va sta. Adesea, pentru a alege un model de lungime pe perete. Cu toate acestea, pentru a rearanja dulapuri în locuri, este imposibil de a elimina ceva sau adăuga. Designul nu prevede modificări.

  • Modular. Astfel de slide-uri sunt foarte mobile. Acestea constau din dulapuri, rafturi, cutii, care pot fi schimbate între ele locuri, completează noua, sau, dimpotrivă, eliminați un element.

  • Cabinetul Gorka. De obicei, este mai mică, alcătuită din specii naturale de rasa de valoare. Se poate decora cu filet, elemente placate cu aur. Rafturi si usi de sticla – componente integrante ale unui astfel de cabinet o. Stocați în ea, de obicei, de cristal, porțelan, colecții de cadouri.

  • Survant Gorka. În general, se pare ca cel precedent, dar de mai jos este scrin sau o noptieră. Este convenabil pentru a stoca feluri de mâncare în vrac, fețe de masă. sertare retractabile se potrivesc bine pentru tacâmuri.

   • Liniar. Situat pe unul dintre pereți. Potrivit pentru depozitarea de feluri de mâncare și suveniruri și pentru plasarea de echipamente, cum ar fi TV.

   În cazul în care nu este instalat pe perete pe perete, acesta trebuie să aibă o distanță egală între marginile și pereții adiacenți.

   • Unghi. Dulapuri sunt situate de-a lungul doi pereți reciproc perpendiculare. În astfel de modele este convenabil de a plasa un dulap sau rafturi deschise pentru suveniruri.

   • P-model. Situat de-a lungul pereților 3 din camera de zi. Deși este spatios, dar necesită un spațiu mare pentru amplasarea acestuia. Nu este potrivit pentru camere mici, dar se pare foarte armonios în mare. Acesta vă permite să folosiți rațional spațiul și nu rade camera.

   • Mini Gorki. Ele constau doar din mai multe rafturi și noptiere. Foarte compact, nu ocupă spațiu, nu ambreiaj camera. Potrivit pentru camerele de zi mici.

   Bazat pe materialele pe care le puteți selecta următoarele slide-uri.

   • Fabricat din lemn. Ele sunt frumoase, durabile, durabile. Susceptibile la umezeală, dar, de regulă, nu se întâmplă în camera de zi. Dezavantaj este un preț mare.

   • Fabricat din PAL. Acesta este un material de ieftin, ușor și durabil, care vă permite să utilizați diverse acoperiri, montarea, astfel, în orice interior. Dezavantajul este formaldehidice, care sunt utilizate la fabricarea plăcilor aglomerate. Ele sunt dăunătoare pentru sănătate.

    • Fabricat din DVP. De obicei, cabinetul nu se realizează pe deplin de acest material, și să-l utilizați pentru peretele din spate sau de jos a casetei. Material ieftin, ridicat de izolare termică. Dezavantaj – umiditate este frică.

     • Din MDF. Acesta este unul dintre soiurile de PAL, cu toate acestea, practic, nu conține rășini formaldehidice, făcându-l în condiții de siguranță pentru sănătate. Un astfel de material este bine cedat la diferite tipuri de prelucrare, ceea ce face aproape imposibil de distins de copac.

     • Fabricat din plastic. Dacă plasticul nu este foarte de înaltă calitate, atunci diapozitivul va intra rapid în dezorientare pe ea, galbenul va rămâne, vor apărea zgârieturi. Plasticul bun nu este supus unor astfel de modificări și poate dura.

     Alegerea stilului

     În funcție de tipul de design în camera de zi, puteți alege diapozitivul corespunzător.

     • Pentru camera de zi făcută în stilul clasic, O diapozitiv de matrice este potrivită sau din MDF și decorată cu furnir. Textura lemnului subliniază puternic că ea dă perete luxos și scump vedere. Diapozitivul clasic este adesea decorat cu sculpturi realizate manual, încrustată cu un cristal, perle, chihlimbar, lemn roșu.

     Uneori, astfel de mobilier este acordat artificial, ceea ce îi permite să arate antic.

     • Dacă sunteți un fan al stilului Provence, apoi locul central în camera de zi ar trebui să ia o lumină, stilizat sub glisiera antic. Datorită alb, bej, albastru deschis sau roz blând, o astfel de mobilier nu va arata greoaie. Dimpotrivă, ea va da mai multa lumina camera, spatiu si confort. Producătorii în stilul de Provence sunt de obicei realizate din lemn. Lumina de acoperire nu ar trebui să fie perfect. Prezența fisurilor și scuffs va da punctul culminant unic inerente în acest stil.

     • Loft cameră de zi implică prezența unui diapozitiv moderne. Acesta poate avea orice culoare si textura. Scopul principal al glisierei într-o astfel de camera de zi este funcționalitatea. În plus, aceasta ar trebui să armonizeze cu un interior comun. Aici puteți utiliza modele neobișnuite constând dintr-un minim de piese cu elemente metalice.

     • Dacă Decore camera de zi, în stilul Hi-Tech, atunci mobila va fi de minim. Cu toate acestea, într-o astfel de cameră de zi va fi un loc de diapozitive. Ea nu efectuează nici un rol decorativ, doar funcțional. Materialele sunt cel mai adesea din plastic și sticlă. Glisiera este realizată printr-o formă geometrică simplă, nu are elemente de decor inutile, bijuterii. Pentru o astfel de cameră de zi, o opțiune bună va fi o veste mobilat din sticlă și completate de elemente cromate. Acestea arata oarecum neobișnuit, dar se potrivesc destul de stilul de hi-tech. Este necesar să se o combinație de mai multe materiale și texturi, de exemplu, o combinație de fațade lucioasă și mată.

     • Oprirea stilul modern În proiectarea camera de zi, da preferință la deal, din lemn și decorate elemente forjate.

     • În cazul în care camera de zi este decorat în stilul de cabana, apoi diapozitivul în ea ar trebui să fie făcută din lemn natural, probabil, de culoare închisă, în mod artificial în vârstă. Dacă sunteți un proprietar fericit al unui diapozitiv foarte vechi, ai moștenit de la bunica ta, apoi într-o astfel de cameră de zi va avea un loc central.

     • stilul Avangard vă permit să instalați slide-uri la modă în camera de zi, de multe ori materiale pentru care servește preparate din plastic. Acestea pot fi decorate cu sticlă colorată.

     • Efectuarea Livingul în stil rococo, Pregătiți-vă pentru trăsături serioase pentru mobilier. Este un stil de palat, așa că totul ar trebui să fie de lux. Glisiera este realizată din lemn natural. Handmade este de preferat sa fabrica de ambutisare. Peretele trebuie să fie luminos, lumină și elegant. Cu toate acestea, este adesea folosit pentru a decora de aurire, fire.

     • Slide pentru o cameră de zi în stil Ampir trebuie să fie masiv, din lemn, destul de voluminoase. Este necesar pentru prezența unui fir și aurire care creează un efect manual.

     • Efectuarea Livingul în stil gotic, Dă prioritate dealurile din lemn de culoare închisă de culoare. Aceste cabinete trebuie să fie un pic mai sumbru, au un set de elemente de decor în formă de aurire, elemente din fier forjat, fire.

     Ce să acorde o atenție atunci când cumpărarea?

     O gamă largă de dealuri, în magazine moderne, pune adesea cumpărătorul într-o fundătură. Există mai multe momente de luat în considerare atunci când cumpărarea.

     • Dimensiunea și vedere slide. Totul depinde de camera de zi. În cazul în care camera este spațioasă, atunci puteți achiziționa o structură mare în formă de P. pereți în formă de M arata bine in camere patrate. În cazul în care camera are un mic metrar, este mai bine să se oprească alegerea dvs. pe un diapozitiv mic liniar.

     Nu uita că camera de zi ar trebui să rămână loc pentru mobilier tapițat.

     • Colorat și materiale. Acestea vor depinde de stilul de proiectare camera de zi. Dacă fațade luminoase din lemn sunt potrivite pentru interior clasic, atunci când decoring camera de zi, în stilul high-tech este din plastic mai adecvat și sticlă, suprafețe lucioase.

     Regula principală – culoarea mobilierului trebuie armonizată cu designul general al camerei de zi, cu toate acestea, nu fuzionați cu podeaua sau pereții.

     • Echipamente. Depinde de rolul pe care îl luați un deal. Dacă veți depozita mâncăruri în el, veți avea nevoie de dulapuri cu rafturi și uși de sticlă. Dacă intenționați să stocați hainele, trebuie să aveți un dulap. Dacă titulați biblioteca luxoasă pe care doriți să o păstrați în perete, aveți grijă de prezența numărului de rafturi necesare. Dacă aveți o mulțime de tehnici care rareori folosesc, atunci prezența anleeesolei. Este mai bine să decideți în prealabil cu funcționalitatea peretelui, astfel încât să nu plătiți plățile pentru dulapurile inutile.

     • Calitate. Din acest lucru va depinde de cât timp veți servi acest subiect al interiorului. Există mai multe nuanțe. În produsele mai bune, unghiile nu sunt utilizate, producătorul aplică Eurovints. Accesoriile de mobilier ar trebui să fie stabilită cu atenție, nu trebuie să existe urme de lovituri, fisuri, lacune în jurul ei. Nu trebuie să existe în stare brută doarme, și nu există spații între articulații și lipici. Este de preferat ca diapozitivul peretele din spate a fost detașabil. Apoi, ca și uzură, acesta poate fi înlocuit cu un nou. Materialul pereților interni și externi trebuie să fie identice.

     Respectarea acestor reguli simple, puteți alege un diapozitiv între varietatea de mobilier din magazine moderne, care va fi mai mult de un an pentru a incanta aspectul, funcționalitatea și calitatea.

     Exemple frumoase

     Un astfel de diapozitiv este ideal pentru stocarea feluri de mâncare frumoase sau unele colecții. nuc Noble, elemente sculptate va permite un astfel de cabinet să ia loc de cinste în camera de zi, decorate într-un stil clasic.

     Dulapurile de jos și sertarele vă vor ajuta să vă ascundeți de ochii îngrozitoare, tot ceea ce este de neconceput față de o setare de masă festivă frumoasă: supă, tacâmuri, șervețele de țesături, fețe de masă. Datorită culorii și a materialului, un astfel de diapozitiv va fi adecvat în camera de zi decorată în stilul clasic. În plus, forma simplificată vă permite să o puneți în camera de zi în stil modern.

     Acest diapozitiv este potrivit pentru o cameră mică. Are toate elementele necesare – ambalaje și mașini de spălat pentru a spăla, rafturi, un loc pentru televizor. Funcționalitatea și compactitatea mai mare îi vor permite să o pună în camera de zi făcută în stilul de înaltă tehnologie sau minimalism.

     O astfel de diapozitiv este adecvat într-o cameră de zi modernă. Mai ales cu succes se va uita într-o cameră pătrată.

     Un astfel de diapozitiv – o parte integrantă a camerei de zi decorată în stilul Provence. Dulapuri albe din lemn cu scuffs, neregulile par să ne poarte într-un mic sat din sudul Franței.

     Nimic suplimentar. Dulap mic, spațiu pentru televizor și rafturi care pot fi folosite pentru cărți sau flori. O astfel de diapozitiv este adecvată în camera de zi în stilul minimalismului. Contrastul de flori dă un punct culminant și nu permite unui deal să se îmbine cu tapetul.

     Clasic de guler Ivory Glish cu elemente sculptate. Dulapuri spațioase, dulapuri, vor permite eliminarea tuturor inutile din ochii crizei. Un spațiu special echipat pentru un televizor și o consolă TV le permite să se uite armonios în camera de zi decorată în stilul clasic.

     Slide-ul este realizat în stilul rococo. Elemente sculptate, lemn de lux, ușurință și grație subliniază acest stil.

     Variații ale diapozitivelor moderne pentru camera de zi. Vedeți următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: