Soiuri de scaune sculptate din lemn și sfaturi la alegerea lor

Soiuri de scaune sculptate din lemn și sfaturi la alegerea lor

Scaun – o bucată de mobilier indispensabilă în fiecare casă. Vizualizarea modestă face invizibilă înconjurată de dulapuri masive și canapele. Dar dacă scaunul este făcut dintr-un copac natural și decorat cu fir artistic, el va atrage cu siguranță atenția oricărei persoane. Valoarea de căldură și energie a lemnului în combinație cu un model uimitor se schimbă interiorul, îl face costisitoare și impresionante.

Scaunele decorate inițial sunt achiziționate atât într-o singură opțiune, cât și în setul necesar pentru sala de mese sau camera de zi.

Avantaje și dezavantaje

Sculptură de copaci – Artă antică. Oamenii au încercat întotdeauna să-și decoreze viața pentru ao face atractivă. Scaune cu modele și elemente sculpturale. Flora și fauna arată fascinant. Acest tip de mobilier are multe avantaje.

 • Exclusivitate. Maestrul poate fi comandat un produs unic creat numai pentru dvs.
 • Estetică. Frumusețea naturală a lemnului în performanța artistică nu va lăsa pe nimeni indiferent.
 • Energie specială. Copacul din interior introduce un sentiment de căldură și confort, este frumos cu atingerea. Lângă astfel de mobilier este confortabil.
 • Ecologie. Cu selecția corectă a lacurilor, produsul nu face rău chiar și cei mai mici utilizatori.
 • Diversitate. Natura a încercat să facă milioane de plante ca unii pe alții. Lemnul are o textură diferită, desen, culoare, densitate, care vă permite să efectuați articole complet unice din acesta. Datorită varietății de materiale, astfel de mobilier pot fi alese la multe interioare.
 • Forța și durabilitatea. Lemnul mai puțin material de chip este supus influenței umidității și a picăturilor de temperatură. Cu uscare și prelucrare adecvată, produsul va servi în bună calitate nu la o generație.
Citește mai mult  Instalații aeriene pentru toaletă

  Din păcate, seama de mobilier are dezavantajele sale, care ar trebui să fie cunoscute înainte de achiziționarea IT.

  • Pentru scaunele decorate artistice, este destul de greu de îngrijit: Praful este înfundat în elemente sculptate, este dificil să o eliminați. Produsele necesită produse de îngrijire specială destinate mobilierului din lemn.
  • Filetul OpenWork diferă fragilitatea, Puteți rupe câteva elemente artistice în timpul transportului sau în cazul circulației inactive.
  • Scaunele sculptate nu vor se potrivi cu toate stilurile interioare și sunt combinate nu cu fiecare mobilier.
  • Preț mare Produse.

  În ceea ce privește ultimul minus, există întotdeauna opțiuni alternative. De exemplu, puteți cumpăra mobilier realizat pe mașini industriale și nu legate de munca manuală. Firul va fi mai puțin rafinat, dar aspectul va depăși în continuare eficacitatea scaunelor standard.

  Tipuri de lemn

  Calitatea lemnului afectează în mod semnificativ rezultatul final al produsului, chiar și cu un model bogat, unele scaune vor arăta robust, iar alții – bogați și maiestici.

  Copacii diferă în culori, structura modelului, densitatea. Din caracteristicile enumerate depinde de aspect, rezistență, durabilitate, conformitatea cu procesarea și costul materialului. Figura, culoarea și densitatea sunt mai expresive în plantele tropicale. Plantele de latitudini moderate au o gamă de culori relativ modeste, nu o structură prea saturată și o rulare mică de densitate.

  În floare

  Pe spectrul de culoare puteți găsi produse din lemn de la aproape albe până la nuanțe negre.

  • Lemn întunecat (Wenge, Sapelli, Eben, Rosewood și alte varietăți de copaci negri) se distinge printr-un aspect luxos. Se referă la soiuri exotice scumpe și se găsește în casele cu interioare de palat.
  • Plante respectabile Cu lemn roșu – Meraba, Tis, Cherry.
  • Mai familiarizați regiunilor de latitudini medii moderate Nuanțe maro – Apple copac, nuc, albastru.
  • Tint galben Puteți să vă întâlniți pe Maplea, apucați, mesteacan și multe feluri de vegetație coniferă.
  Citește mai mult  Toalete ROCA: descriere, tipuri și selecție

  Figura

  Percepția vizuală depinde de saturarea textura: scaune de contrast uite calm slabiciune, iar în cazul în care desenul este expresiv – o desfășoară mai eficient o anumită taxă de energie și arată. Textura mobilier este selectată în saturată interioarele cu o tonalitate calmă de pereți. decorare excesivă a situației implică o mai lin desen din lemn.

  Structura pronunțată slab se observă la fag, wenge, arin. Textura activă frumos are stejar, artar, avion.

  Desenul de pe woodcase poate veni sub forma de inele, dungi, linii ondulate, incluziuni.

  Prin densitate

  Mai ales din lemn dens se întâmplă în plante tropicale. Cele mai grave sunt copacii Grupului de Fier. Ele sunt înece în apă, iar produsele din ele sunt considerate cele mai durabile, durabile și costisitoare. Minusurile includ complexitatea procesării acestor materiale a, deoarece structura densă este prost prelucrată.

  Dintre rasele de copaci temperate climatice la soiurile dense includ stejar, Dogwood, Grab, zada, salcam alb, Karelia mesteacan, artar, frasin. Cel mai durabil materialul lemnos din lume este produsul de copaci – Bakat, nuc brazilian, bongossi, grenadil, Yatoba. Pin, Lipa, Iva, plop, arin, brad, sunt dotate cu lemn moale si militant.

  Stiluri

  Arborele este un material versatil, în special în producția de mobilier, astfel încât scaunele din lemn se va potrivi orice stil. Dar pentru fire artistice, încă mai există restricții. Acestea sunt combinate cu situația curentele istorice și etnice, dar nu se inteleg prost în interioarele moderne. Maeștrii efectua de multe ori produsele sub vechi, și elefant oase, piele, catifea, strasuri sunt alese ca decoratiuni de modele de masă.

  Având în vedere particularitățile aspectului, scaune sculptate devin perfect plus pentru un număr de stiluri.

  gotic

  Stilul strict al Evul Mediu. spate subțire, îndreptate în sus, forme clare, ascetic scaune duritate.

  Citește mai mult  Proiectare bucătărie 7 kV. m cu frigider

  Renaştere

  Direcția originea în Italia, se referă la epoca Renașterii. O mare parte din cultura antică împrumutată. În firele implicate elemente de imagini sculpturale (capete și labe de animale).

  Stil baroc

  Imprastiati stilul secolului XVII cu o mare varietate de elemente decorative.

  Ca un exemplu, vom da un scaun din cauciuc alb cu picioare buclat, subliniind bogăția și presentability a gazdei sale.

  Rococo

  Scaune din secolul al XVIII-lea sunt deja mai elegant, cu toate că ei repetă direcția artistică a baroc, dar în linii mai sofisticate.

  Clasicism

  splendoare se manifestă în forme Restrained stricte geometrice de scaune scumpe sculptate.

  Cum de a alege?

  Pentru a nu face o greșeală cu alegerea de scaun din lemn matrice, O atenție deosebită trebuie acordată următoarelor nuanțe.

  • Stil, culoare și design ar trebui să fie armonizată cu setarea existentă.
  • Scaunul este verificat pentru fiabilitate, stabilitate și rezistență. Elementele prea sofisticate sunt de scurtă durată, în special pentru camere de copii.
  • Ar trebui să vă asigurați că aveți într-adevăr o serie de lemn, iar sculptura nu este creată de industrial.

  Exemple frumoase

  Curly Scaune au un scop diferit, Dar ele sunt unite prin măreția firului artistic și atragerea unui copac natural.

  • Round Round Vintage Pian.

  • Mobilier unic sub formă de scorpion și mantis.

  • Episcopul restrâns, dar elegant „tron”.

  • Arată atractivă scaune cu terenuri de complot: frunze în stilul lui Arnoouvo sau un cap de cerb.

  Alegerea scaunelor sculptate pentru interioarele sale, aducem frumusețe și confort în casele noastre. Aceste lucruri sunt exclusive și durabile, astfel încât să nu ieși din modă.

  Cum se face un scaun sculptat dintr-un masiv de stejar, uita-te in urmatorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: