Speciile și sfaturi privind alegerea desktop-uri de bucătărie

Speciile și sfaturi privind alegerea desktop-uri de bucătărie

Este dificil de apreciat importanta masa de taiere pentru stewardese. La urma urmei, trebuie să gătesc aproape în fiecare zi. Prin urmare, toate ar trebui să fie la fel de convenabil și practice. Dar noi nu trebuie să uităm latura estetică a problemei. Să vedem ce fel de blaturi ne oferă producătorilor, și cum să selectați opțiunea dorită.

Particularități

Spre deosebire de masa de bucătărie convenționale, o tăiere (sau de lucru) de masă ar trebui să aibă mai multe avantaje și caracteristici. Aceste îmbunătățiri minore și completări facilitează în mare măsură și de a accelera întregul proces de preparare.

 • Deschiderea din partea de sus de masă pentru deșeuri alimentare. Această revizuire se poate face chiar și pe cont propriu blatul de-a gata. Când curățarea, tăierea și tocarea legumelor și a altor produse alimentare va fi nevoie pentru a deschide de fiecare dată recipientul. În plus, este convenabil, este, de asemenea, în condiții de siguranță în ceea ce privește igiena. La urma urmei, nu trebuie să se atingă de fiecare dată când capacul bin. În ceea ce privește partea tehnică, aceasta este o gaură convențională la care este atașat recipientul sau un alt recipient al formei corespunzătoare. Pe măsură ce umpleți (sau imediat după gătire), acesta este eliminat, iar conținutul este eliminat.
 • Sertare și cursuri suplimentare. Tabelul de tăiere poate fi echipat cu locuri convenabile de stocare pentru bucătărie și unelte. Tot ce vor fi la îndemână în locurile lor. În același timp, nu va fi necesar să se rostogolească în bucătărie și să caute un cuțit adecvat sau să vă amintiți, în care dintre numeroasele cutii sunt stocate legume.
 • În majoritatea cazurilor, mesele de tăiere profesionale (producție) sunt pliabile sau modulare. Dacă este necesar, ele pot dezasambla și traduce ușor sau pot schimba configurația.
 • Adesea, o masă de tăiere este livrată cu partea mică. Ei nu intervin în procesul de gătit. Sarcina lor principală nu este de a adăuga niciun produs de la suprafața de lucru. În ceea ce privește confortul și igiena este o soluție excelentă.
 • Nu întotdeauna tabelul de tăiere este un obiect liber. Sub un singur lucru poate fi plasat mai multe module. Dar fiecare secțiune va avea propriul destin. Dimensiunile mici bucătării condiții este foarte convenabil. Nu trebuie să confundăm secțiunea obișnuită a unei unități de bucătărie standard cu o masă de tăiere. În această configurație, tot gândul și cât mai confortabil posibil: prezența rafturilor deschise, găuri pentru deșeuri, suprafață rezistentă la uzură etc. D.

Materiale pentru blaturi

Materialul de blat de blat determină în mare măsură stilul și imaginea mesei de tăiere. Poate fi făcut din diverse materiale. Alegerea unuia dintre ele se va baza pe preferințele și capacitățile și stilul financiar al camerei.

 • Oțel inoxidabil. Acestea sunt tabelele pot fi văzute în bucătării profesionale, magazine de tăiere și restaurante. Popularitatea sa în care sunt necesare un set special de calități. Oțel nu absoarbe mirosurile, nu deteriorate de șocuri minore și ușor de spălat. Mai mult decât atât, construcția este pliabil, astfel încât să poată fi ușor completate cu secțiuni necesare, sertare, coșuri, rafturi sau cârlige. Dar există un dezavantaj major.

Aceste tabele sunt potrivite pentru apartamente mici, pentru că nu se laude de o frumusețe specială poate. Acest element a fost creat pentru profesioniștii care confortul valoare, practic și siguranță.

 • Plastic. Una dintre cele mai populare materiale pentru blaturi. Producătorii oferă o mare varietate de culori. Poate fi ambele soluții monocrom și simularea materiale naturale (piatra, marmura, lemn). Avantajele incontestabile includ costul și. Și, deși, în acest segment sunt modele destul de scumpe, dar rămâne încă din material plastic una dintre cele mai accesibile materiale. Materialul este rezistent la deteriorarea mecanică și își păstrează proprietățile. El nu se teme de raze de soare drepte, nici o umiditate, nici temperaturi ridicate.

 • Diamond fals. Astfel de blaturi sunt benefice din plastic. Distinge de materialul de piatră naturală destul de dificil. În același timp, el este mai rezistent la uzură. Piața prezintă o mare varietate de nuanțe și culori. Prin urmare, va fi ușor capabil să ridice un blat în designul de bucătărie deja existent. Materialul este rezistent la burnout, detergent și mijloace abrazive. În același timp, chips-uri pot fi restaurate prin măcinarea. Dar va costa mai scumpă decât versiunea din plastic.

 • O piatră naturală. Iubitorii de toate costisitoare, naturale și luxoase această opțiune vor trebui să aibă gust. Acest material este cel mai scump. Dacă nu doriți să marmură imita, piatră de granit sau din (piatra sau artificiala) din material plastic, atunci producătorii vor fi bucuroși să vă oferim această opțiune. Dar este în valoare de a înțelege că, atunci restul de decor trebuie să corespundă cu un astfel de ambițios blat. În plus, piatra naturala este foarte grea, și a instala un blat pe un flip (de exemplu, plastic), design-ul nu va funcționa.

Cel mai bun din toate, în acest caz, va arata un copac naturale. O astfel de mobilier masiv va servi pentru mai mulți ani și va încânta cu unicitatea.

Dimensiunile tabelelor

Unul dintre cei mai importanți parametri atunci când aleg un desktop. Frecvent dimensiunile selectate vor depinde în totalitate de comoditatea de funcționare.

Înălţime

În cazul în care se presupune că spațiul de lucru va sta separat, atunci nu există restricții cu privire la alegerea înălțimii. În acest caz Trebuie să se concentreze pe înălțimea. La tăierea și gătit, produsele de spin ar trebui să rămână într-o poziție verticală. Dacă tabelul este scăzut, va trebui să se aplece, ceea ce va duce la oboseală rapidă (și chiar probleme cu coloana vertebrala). tabel prea mare, de asemenea, nu se va mulțumi.

Procesul tocătoare, de exemplu, va fi dificil, deoarece mâinile vor fi pe o înălțime nenaturală. Înălțimea este ușor de a ridica atunci când o gazda în bucătărie. Dar, în cazul în care familia și soțul, și chiar și copiii mai mici se pregătesc în familie, acesta va fi mai dificil de a alege. Încercați să găsiți o înălțime de compromis la care ar fi convenabil să se pregătească toate. Pentru copii, vă poate oferi, de asemenea, scaune scaun mici.

Înălțimea desktop standard în Rusia este considerat a fi de 85 cm. Interesant, în Statele Unite, este mai mare de 5 cm. Dar acest lucru poate fi explicat prin faptul că americanii sunt mai preferate pentru a prepara produse semifinite, care nu trebuie să fie curățate, legate și t. D. Merită luând în considerare un alt moment. Dacă tabelul este sub o masă cu alte suprafețe, înălțimea lor va fi identică. Dacă există o placă obișnuită (nu încorporată), poate provoca dificultăți. Deoarece toate suprafețele pot fi la înălțimi diferite.

Lăţime

Există, de asemenea, standarde general acceptate pentru opțiunile solicitate (conducători). Producătorii de formatori se concentrează, de asemenea, pe acești parametri. Și oferă opțiuni cu o lățime de 60 și 70 cm. Chiar și o lățime mică de 80 cm va trebui să faceți sub comanda. Dar este această lățime (60-70 cm) se dovedește a fi suficientă. Vă permite să acceptați tot ce aveți nevoie pe alte suprafețe (dacă este un set cu cască) și lăsați un loc pentru a lucra la o masă de tăiere.

Excepția poate fi făcută numai pentru insula de masă. În acest caz, abordarea pentru ea poate fi din toate părțile, iar lățimea mare nu împiedică. În versiunile așezate cu două uși ale zidului, peretele nu va fi folosit și pentru a obține feluri de mâncare din adâncurile cutiilor vor fi incomod.

Avantaje și dezavantaje

La fel ca fiecare subiect de mobilier, tabelele de tăiere au propriile avantaje și dezavantaje. Cu considerația lor, va fi posibil să se înțeleagă dacă aveți nevoie de o masă de tăiere în bucătărie sau puteți face opțiunea standard. Avantajele sunt.

 • Confort și viteza de procesare a alimentelor. Aceste tabele sunt create tocmai în acest scop. Ușurința de funcționare este sarcina lor principală.
 • Posibilitatea de a selecta umplerea individuală. Voi puteți decide ce casete, coșuri de care aveți nevoie. Va fi această masă cu rafturi deschise sau o versiune cu două uși. De asemenea, puteți planifica un loc pentru spălare, găuri deșeuri și t. D.
 • În prezența unui astfel de tabel specializat, veți asigura siguranța altor suprafețe. La urma urmei, toate cele mai periculoase procese mecanice vor apărea pe ea. Când tabelul vine în dezmembrare, acesta va fi posibil să îl înlocuiți numai și să nu cumpărați în întregime un set cu cască nou.
 • Atunci când alegeți o masă din oțel inoxidabil, vă va asigura siguranța familiei tale. Ea nu produce fisuri, și chips-uri în care bacteriile se multiplica poate. Este ușor de curățat de la orice contaminare. În plus, de multe ori astfel de modele sunt mobile, ceea ce este foarte convenabil.

Sunt disponibile și minusurile.

 • La fabricarea de piatră artificială din plastic și pot fi folosite dăunătoare pentru sănătate.
 • Dacă calitatea tabletei frunze mult de dorit, atunci zgârieturile și chipsurile vor apărea foarte repede. Acest lucru nu numai că arată nonethetically, dar, de asemenea, poate deveni periculoase (din cauza reproducerea de microbi și bacterii în ele).
 • Materialele naturale de calitate sunt foarte scumpe.

Desktopul din bucătărie este convenabil și practic. Nu Chase pentru opțiuni naturale scumpe. Mai bine acordați atenție dimensiunilor și umplerii care vor fi convenabile pentru dvs.

Cum de a alege un birou de bucătărie, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: