Sticle pentru bucătărie: soiuri, alegere și instalare sfaturi

Sticle pentru bucătărie: soiuri, alegere și instalare sfaturi

În aranjarea bucătăriei contează fiecare lucru mic. De multe ori aici fiecare lucru este un loc datorită utilizării unor elemente speciale de mobilier. Este faptul că astfel de produse includ sticle îmbuteliate, câștigă popularitate în pregătirea interiorului bucătărie. Ceea ce se întâmplă, de ce ai nevoie, ce sunt bune și ce defecte sunt, cititorii vor introduce acest articol.

Caracteristici și destinație

Sticla este un design dreptunghiular, un fel de rafturi înguste pentru depozitarea diferitelor obiecte de uz casnic. În limba de profesioniști mobilier, acest produs se numește marfă. Această piesă de mobilier este montat în setul de bucătărie, care vă permite să scape de camera din abundența de elemente diferite. De fapt, acesta este un fel de organizator, care are diferite în înălțime și dimensiune a compartimentelor de depozitare.

Acest produs este destul de funcțional și, în ciuda numelui, este potrivit pentru stocarea nu numai a alcoolului. Cerealele și produsele în vrac se potrivesc în ea. În plus, încărcătura poate fi implicată pentru depozitarea sosurilor, condimente, articole de bucătărie, detergenți și produse de curățare, ulei vegetal, ustensile de bucătărie, prosoape. Sistemele de stocare oferă compartimente pentru obiecte similare.

Racack Cargo, construit în mobilier de bucătărie, este echipat cu o fațadă, care este selectată de setul cu cască de design. Comparativ cu rafturile convenționale de sticlă foarte înguste. În medie, dimensiunile sale variază de la 15-20 cm. Produsul în sine are un mecanism retractabil și prevede încorporarea în diferite locuri de căști de bucătărie.

Marfa poate fi cu succes potrivi în nișe, care le folosesc rațional locurile de fals. Cu ei casca pare mai punct de vedere estetic, deoarece ele locuri aproape goale între module și sisteme retractabile.

Aceste organizatorii sunt o descoperire pentru bucătării de dimensiuni mici. Acestea contribuie la crearea unui ordin vizual, oferind spațiu estetic recurs.

Avantaje și dezavantaje

Evident Avantajele încărcăturii sunt:

 • Utilizarea rațională a compartimentelor disponibile+
 • Optimizarea spațiului cu dimensiuni compacte+
 • Ușor de utilizat (tot ce ai nevoie este ascunsă de minte, dar este la îndemână)+
 • comandă internă și sistematicii de elementele stocate+
 • Ergonomia și atracția estetică+
 • Cea mai largă gamă de soluții constructive+
 • selecție bogată de nuanțe de culori și accesorii+
 • Efectuarea de materiale de înaltă calitate pe tehnologii moderne+
 • O gamă largă de dimensiuni de produse+
 • Eliberare de spațiu pe desktop+
 • O gamă largă de soluții de proiectare potrivite pentru orice interior.

Alături de avantajele blocajelor există mai multe dezavantaje:

 • Nevoia de spațiu de extensie egală cu adâncimea produsului+
 • Necesitatea de a finaliza compartimentele pentru stabilitatea structurii+
 • Complexitatea modulelor de îngrijire periodică+
 • Instalarea într-un loc convenabil pentru utilizare, ca încastrarea la distanță reduce eficiența produsului.

Astfel de organizatori nu sunt în valoare de cumpărare în apartamente sau la domiciliu, în cazul în care există copii mici. Curiozitatea de copii se pot transforma într-o problemă și, prin urmare, este inutil să păstrați ceva în astfel de polarms. Nu există nici condimente, ulei și condimente, nici alcool, nici oțet pentru a le ascunde, cum ar fi cereale, prosoape de hârtie, echipamente pentru curățarea cojii și soba.

În plus, dezavantajul poate fi limitările acestei metode: în bucătării de dimensiuni mici, instalarea unor astfel de elemente de mobilier poate fi imposibilă.

Vizualizări

Puteți clasifica bottlefronts pentru bucătărie în mai multe semne: tipul de proiectare, metoda și locul de instalare, numărul de niveluri (rânduri cu rafturi) și materialul de fabricație.

După tipul de construcție

Cargo, în funcție de tipul de construcție, sunt încorporate și autonome. Opțiunile din primul grup sunt fabricate pentru montarea într-un set de căști tipic dulap, și, prin urmare, acestea sunt selectate ținând cont de măsurătorile unui anumit dulap sau un tabel. A doua modificări pot fi plasate în afara setului cu cască, având în apropierea grupului de mese sau în apropierea dulapuri montate. Este demn de remarcat faptul că modificările care nu pot fi închise numai, dar, de asemenea, deschis.

În mărimea și numărul de rafturi

Numărul de rânduri la sticla este mai des două, deși puteți găsi opțiuni cu trei rânduri de rafturi. Mai multe produse funcționale cu două rânduri. Cu toate acestea, pentru cei care vor să folosească un bottleboard pentru depozitarea containerelor mici (de exemplu, sub borcane cu condimente), a doua opțiune este mai potrivită. De asemenea, la vânzare, există, de asemenea, modele de mai multe niveluri, dintre care dimensiunea poate fi egală cu înălțimea de dulapuri tipice. Dimensiunile încărcăturii depind de parametrii de căști existente. De exemplu, cu o lățime de 15, 20 și 25 cm, înălțimea sticlei va prezenta mai des la înălțimea cutiilor în care sunt montate (80-85 cm). Puteți găsi un model îngust, a cărei lățime este de 10 cm.

Numărul secțiunilor poate varia. În medie, pot exista 4-5 și mai mult. În același timp, în modele, de obicei este prevăzută pentru dimensiunea sa, pentru fiecare tip de subiect. Casetele pot fi din plastic, marfa poate avea paleți și alte elemente funcționale. În unele modificări, sunt furnizate depozitarea pe verticală a lucrurilor (de exemplu, o tigaie, prosoape).

După tipul de conținut

Funcționalitatea încărcăturii depinde de ce anume au de gând să magazin. Produsele nu sunt universale: Producătorii dezvoltă soiuri pentru stocarea diferitelor articole: sticle, mâncăruri, prosoape și produse chimice de uz casnic. Este acest lucru care determină mărimea, înălțimea și numărul de compartimente în marfă. Soiurile separate includ prezența containerelor combinate de depozitare, pot avea, de asemenea, bares și cârlige speciale.

Prin fixare

În mod tradițional, îmbutelsiile au un mecanism de deschidere și închidere digital sau retractabil cu un ușor. În funcție de locul în care sunt planificate să fie instalate, acestea pot avea o suprafață laterală sau inferioară, precum și suporturi cu role. Alegerea unui sistem este subordonată la locul de instalare a unei mărfuri specifice. Montarea mărfii poate fi efectuată pe setul cu cască inferioară module și casetele superioare. În acest caz, proiectul poate fi atașat la interiorul ușii de deschidere.

Sistemul de fixare lateral este considerat relativ convenabil și de încredere. Aceasta este o opțiune mare a organizatorului pentru primele casete ale setului cu cască de bucătărie. În acest caz, puteți umple spațiul unghiular, un astfel de sistem este potrivit pentru un modificări mari. Cu ajutorul elementelor de fixare inferioare este rezonabil, atunci când este nevoie de o opțiune mai practică.

Mecanismul retractabil este utilizat aici, care este atașat la partea de jos a coșului retractabil.

In marime

Este demn de remarcat faptul că coșurile sunt adesea numite coșuri, similar cu ei. Cu toate acestea, în realitate, lățimea încărcăturii este mic (standard – 10 cm), în timp ce coșul poate fi de la 40 cm. Preparatele culinare din sticla sunt depozitate vertical, nu există nici un spațiu pentru obiecte mari, pur și simplu nu a fost concepută pentru ei. În ceea ce privește înălțimea, produsele pot ajunge până la 2 m, în timp ce factorul fundamental va fi tipul de mobilier la care este selectat. Înălțimea rafturilor variază și poate fi de la 25-30 cm până la o jumătate de metru.

Ce este o coloană de dulap?

Cargo numite Coloane sunt o soluție de proiectare profitabilă care diferă de practicitatea specială pentru bucătării individuale. Locația lor este proiectată în etapa de compilare a schemei de design interior. Acestea sunt modele ale unui tip multi-nivel încorporat. În funcție de cerințele proiectului și de preferințele clientului, ele pot avea sisteme de stocare diferite, dar în majoritatea cazurilor există fațade anterioare a panoului. Ei le au mai des de lângă frigider, în timp ce înălțimea produselor poate fi de 160-180 cm (mai des în opțiunile de vânzare cu o înălțime de 169 cm).

Cum de a alege?

Nu este un secret că, după ce a decis să cumpere o încărcătură, cumpărătorul se poate confrunta cu o serie de dificultăți. Pentru a nu ajunge să scrie și să alegeți o opțiune foarte bună, funcțională, ar trebui să rețineți câteva recomandări utile.

 • Dimensiuni de orice sticla va afecta greutatea calculată a componentelor stocate. Modelele înguste nu sunt capabile să reziste în greutate mai mult de 10-12 kg, această caracteristică trebuie să fie recunoscută de către vânzător.
 • Fațada de proiectare trebuie să fie ales în tonul comun mobilier sau locul, lângă care este planificat să fie instalat.
 • accesorii de produs ar trebui să fie realizată folosind acoperiri galvanice. Fațada ar trebui să fie netedă, fină la atingere, fără iregularități și borcan.
 • Este necesar să se selecteze un astfel de produs, în care pot fi folosite separatoare suplimentare. Acest lucru va preveni obiecte de posibile deteriorări.
 • Modelul utilizatorul are nevoie practic, având în vedere care este necesar să se acorde o atenție la tipul de containere. Nu aveți nevoie pentru a lua o opțiune cu aceleași rafturi, dacă doriți să le păstrați diferite în înălțime și volum lucruri.
 • Pentru a organiza spațiu, puteți cumpăra două sticle de aceeași dimensiune, dar de diferite tipuri de containere. Acest lucru nu va supraîncărca greutatea fiecărei mărfuri, fără a reduce funcționalitatea lor generală.
 • Cel mai convenabil în viața de zi cu zi sunt opțiuni cu extensia completă. În ciuda faptului că acestea sunt mai scumpe decât alte analogi, astfel de modele au un unghi de vizionare convenabil și un acces ușor la conținut.
 • Din punct de vedere al conveniență, cele mai bune opțiuni sunt considerate modele cu prindere în dulapuri mai mici căști. Embedded în casetele superioare opțiuni sunt bune numai pentru utilizatorii de mare.

Prețul oricărui produs este alcătuit din mai mulți factori: numele producătorului, tipul de accesorii, design intern și disponibilitatea de accesorii suplimentare. Cu cât calitatea materialelor de fabricație și funcționalitate mai largă a produsului, cu atât mai mult prețul său. Modele cu închizători de pe piață sunt citate mai mult de analogi, fără a le. Închizători în astfel de produse contribuie la deschiderea și închiderea lină a produselor, acestea reduc nivelul de zgomot în timpul funcționării.

După cum arată practica, încărcătura de formulare europene este mai bine să funcționeze. Caracteristicile calitative ale acestora sunt semnificativ mai mari, acestea sunt fiabile și durabile în comparație și alți analogi.

Dacă compara metoda de instalare, mecanismul retractabil laterală este proiectat pentru modelele cu o lățime de până la 25 cm. Este mai mic este proiectat pentru opțiuni de până la 40 cm, rotativ este potrivit pentru acele cazuri în care este necesar să se instaleze încărcătura la tubul de tip de colț.

Dacă alegeți cea mai bună opțiune, ar trebui să se uite la desene sau modele de lemn și metal. marfă din lemn mai estetice si durabile, ele vor servi mai mult decât analogi de produse de prelucrare a lemnului presata. De asemenea, este important în magazin să întrebați dacă dispozitivele de fixare sunt incluse în modelul de configurare. În plus, este necesar să se ridice accesorii astfel încât depunerea acesteia să corespundă fațadelor setului cu cască.

Unde să instalați?

Instalarea sticlei depinde în mare măsură de ceea ce este planificat să fie stocat în el. De exemplu, este posibil să plasați o încărcătură de la una sau două laturi de la o placă tipică, lângă frigider. În același timp, instalarea poate implica instalarea într-un pescar închis pe perete, unde sticla în sine va fi deschisă datorită ușii dulapului sau a dulapului montat.

Instalarea poate fi efectuată într-un spațiu mic între modulele superioare sau de la una dintre marginile setului cu cască dacă există un loc pentru aceasta.

Dacă produsul este planificat să fie achiziționat ca organizator pentru depozitarea chimiei detergenților, este mai preferată pentru ao stabili în apropierea spălării. Atunci când este luată pentru a stoca o tigaie, soluția evidentă va fi plasată pe partea laterală a dalei. Kargo pentru pahare și castron este mai bine pentru a stoca în partea de sus în cazul în care vasele sunt de obicei stocate. Produsele în care doresc să vin sau ulei, este mai bine să montați departe de dala.

Atunci când cumpără este necesar să se acorde o atenție la pachetul inclus schema de asamblare. Acesta va simplifica procesul, rațional folosind timpul. De regulă, astfel de sisteme pot indica în mod constant pas cu pas, care și ce să facă. De exemplu, ele arată un tip general de proiectare, opțiuni pentru instalarea sa, o fațadă de ghidare și aditivi, fixarea ghidajelor la ghidajele la ghidajele, ajustând elemente de fixare în stare de reglare, de fixare a fațadei și strângerea conexiunilor cu șurub.

Regulile de asamblare prevăd contabilitatea partidului în care pedeapsa se va deplasa atunci când deschiderea. Prima colectare o parte a casetei la care va fi atașat designul. După aceea, partea superioară și inferioară a marginii, sfârșitul. Dacă este necesar, măsurătorile și marcajele distanței pentru găurile de fixare a ghidului, atunci găurile sunt forate.

Verificați mai jos corectitudinea marcajului, după care sunt angajați în instalare. Pentru aceasta, ghidurile sunt fixate și apoi instalați cadrul sticlei. O frunză care rămâne, închide caseta de mobilier și verifică fiabilitatea tuturor fixărilor. În acest stadiu, fixarea ușii, fixând fațada pe partea frontală a încărcăturii. Pe acest ansamblu este gata.

În funcție de tipul de fixare, tehnologia se poate schimba oarecum.

Exemple interesante

În cele din urmă, sugerăm cititorilor câteva recepții de succes ale încărcăturii în interiorul bucătăriei. Aceste idei demonstrează în mod clar capacitățile sticlelor de elemente de design funcționale și elegante:

 • Un exemplu de utilizare a unei sticle în interiorul bucătăriei clasice folosind elemente de stuc și aurire+

 • flacon din lemn pentru depozitarea de feluri de mâncare într-o poziție verticală, se încadrează cu succes în conceptul de stilisticii+

 • Un exemplu de mărfuri de încastrare simetrică pentru depozitarea de substanțe chimice de uz casnic+

 • Sticla în scopul său inițial se face într-un stil modern+

 • Exemplu de încastrare simetrică a încărcăturii în modulele inferioare ale căștilor de bucătărie.

 • O variantă a unui tip de trei rânduri cu rafturi de înălțime diferită este echipat cu laturi care împiedică pierderea aleatorie a lucrurilor de pe rafturi+

 • CARGO COMPACT TIP, Creion cazuri, construit în modulele superioare ale setului cu cască de bucătărie+

 • Locația convenabilă a unei sticle de două rafturi, realizate într-un singur design, cu o bucătărie headcard+

 • Versiunea compactă a încărcăturii adecvate pentru modelul de colț al setului cu cască de bucătărie.

 • Model de o secțiune teșit o mică bucătărie care vă permite să utilizați mai rațional spațiul interior existent.

Cum se montează o sticlă pentru bucătărie, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: