Stiluri de interior living

Stiluri de interior living

Camera de zi joacă un rol important în orice locuință. Acesta este locul în care ne odihnim după ziua lucrătoare, unde invităm oaspeții. Uneori servește ca un loc pentru jocurile pentru copii sau cont personal. Stilul interior selectat în mod competent va face șederea în această cameră confortabilă.

Stiluri moderne

Camera de zi pot fi emise în orice stil. Să începem o revizuire cu stilurile moderne.

Neoclasica

Neoclasica este aproape de stil clasic, dar include și elemente și tendințe moderne, cum ar fi, de exemplu, mansardă, vintage, scandinavian.

Este permis să includă echipamente moderne, care ar trebui să fie înscris armonios în interior. În plus, pot exista accente mai luminoase în formă de picturi, dar nu exagera cu numărul lor.

Minimalism

Acest stil nu ar trebui să fie elemente de interior inutile. Totul este simplu și funcțional. opțiune bună pentru camere de zi mici. În utilizarea de proiectare 2-3 culori. Contraste arata bine, de exemplu, negru cu alb. Pentru pereții trebuie să fie preferată tonuri liniștite tapet lichid. Linoleum, parchet, laminat servește ca un strat exterior.

Un loc aparte este dat de iluminat. În loc de candelabre, lămpi punctul de utilizare.

Camera ar trebui să aibă multă lumină naturală. perdele întunecate nu sunt permise.

Loft

Extrem de stil popular astăzi, creând o impresie a unei întreprinderi industriale abandonate. Prin urmare, toate caracteristicile de proiectare. Plafonul în stil mansardă este decorat cu vopsea sau lapte de var, dar rosturi cu gresie, suprapuneri trebuie să rămână în zona de vizibilitate.

Pereții trebuie să fie vizibile sau zidărie de cărămidă sau ipsos dur. Nu tapet este permis. Dacă decideți să picteze pe perete, atunci nu este necesar să-l alinieze.

acoperire de exterior poate fi din lemn sau beton.

Mobilierul este folosit mari, voluminoase. Contrastul trebuie să canapea cu pereții. Bun venit pentru un televizor mare

Ca elemente de decor – vaze mari în aer liber, semne rutiere, graffiti, colaje, fotografii. Unii merg chiar mai departe și decora camerele lor de viață cu butoaie, roți și chiar o motocicletă.

High Tech

La fel ca minimalism, acest stil nu permite elemente inutile. Fiecare element poartă sarcina sa funcțională.

Podeaua este acoperită cu un șanț de porțelan sau laminat monofonic. Este permis să aibă un covor fără desen. Plafonul este realizat din gips carton alb. Lămpile Dot sunt montate în ea. Pentru decor perete servi tapet lichid, cărămidă.

Mobilier în camera de zi Alegeți o formă simplă, de preferință geometrică. High-tech living oferă un televizor mare, calculator.

Cabană

La finisarea unui living decorat în acest stil, sunt utilizate numai materiale naturale – lemn, piatră.

Plafonul este făcut în grinzi întunecate. Pentru pereți, piatră, panouri din lemn sau tencuială. Etajele sunt de asemenea realizate din copac, care este atașat la efectul compoziției.

Pentru iluminat, candelabrele sunt utilizate sub formă de candelabre, sconiu sub formă de lumânări. Ferestre decorate cu țesături naturale Perdele – in sau bumbac.

Citește mai mult  cabine de dus acoperiș: descrierea speciilor și reguli de alegere

Un element integrat este un șemineu. Mobilier mare, din masiv, piele, este permisă răchită.

Perne sunat, produse de argilă, buchete din flori uscate, picturi cu imagine de natură, animalele sunt efectuate ca elemente de interior.

Shebbi-shik

Iată doar nuanțe pastel cu alb dominant, pereții sunt decorați cu tapet lumina roz, menta, albastru sau alb. Acoperirea în aer liber servește parchet fie covor. Tavanul este albă, totuși, prezența stucului sau a picturii este permisă.

Mobilierul este utilizat cu efect de îmbătrânire. Totul este bun venit de pierdere rafinată.

Perdele în floare fine, cu pat cu reguli, perne de canapea cu perii – elemente integrale de living decor în shebbi-chic.

Bocho

Camera de zi în acest stil este pur și simplu cu ciocanul de elemente de interior. Culorile sunt utilizate, combinația lor de neimportanță. Cu cât sunt mai diferite culori în proiectarea, cu atât mai bine.

Plafonul, pereții și sexul pot fi înghețate de orice material. Principala cerință este naturalitatea originii.

Un rol important este dat textilelor. Este necesar să se utilizeze un număr mare de covorașe, perne de canapea, acoperite, șervețele, fețe de masă.

Pe rafturile sunt plasate o varietate de figurine, statui, imagini, flori, diverse meserii.

Fuziune

Într-o singură cameră se presupune amestec de mai multe stiluri. Acesta va fi ideal dacă îndeplinește mai multe roluri de viață.

Plafonul este cel mai adesea făcut cu alb. Pentru podea este laminat utilizat, parchet. Pereții combină mai multe materiale, cum ar fi perete vopsit combinat cu zidăria, tapet cu ipsos. Pentru iluminarea folosesc un candelabru central și lămpi mici.

Textile utilizate variat. Mobila poate fi de diferite stiluri și epoci. Ca un produs interior folosind imagini, fotografii înrămate, postere.

Arta pop

În acest plafon camera de zi, este de preferat să se facă lucioasă. Acesta poate fi atât un singur nivel și mai multe niveluri. Pentru decor perete aplică tapet și ipsos. acte de acoperire podea laminat sau covor. Prezența podium.

Culorile trebuie să fie contrastante – alb și negru, roșu și albastru, albastru și galben, și mobilier – forme interesante, neobișnuite: scaune mari multicolore si canapele, bufe, rafturi din plastic.

Contemporan

Unul dintre cele mai noi stiluri. Cerința principală este simplitatea, comoditate și funcționalitate.

Nu conține cerințe dure. Plafonul poate fi vopsit, biți. Stretched plafon stretch. Pereții sunt tencuite sau salvate de tapet. Laminat, linoleum, parchet de protest ca un strat exterior.

Trebuie să existe o mulțime de spațiu și lumină. mobilier compact, mobilier transformator, canapele și fotolii rabatabile, perete mobilier.

Decorul este realizat în tonuri de gri sau bej.

Accente sunt realizate de obiecte de decor – tablouri, flori, perdele.

Eco

Dacă sunteți un suporter al tuturor naturale, atunci acesta este un stil pentru tine, deoarece implică utilizarea de materiale ecologice.

utilizate în mod activ ca decor sau accent verdeturi live. Preferința pentru nuanțe de maro, țesuturi naturale, precum și subiecte de decor de casă.

Privire de ansamblu asupra directii etnice

Dacă îți place să călătorești, sau sunt un fan al unei culturi a oricărei țări, veți dori, probabil, să facă unele elemente etnice în proiectarea camera de zi.

Citește mai mult  canapele rotunde: tipuri și utilizare în interior

Provence

Acest stil a venit la noi din sudul Franței, este confortabil și acasă. Presupune prezența suprafețelor dure, realizate în mod artificial mobilier.

Tapet cu imprimeuri de plante, pictura, tencuieli decorative sunt potrivite pentru pereți. Este permis să aibă diferite tipuri de nereguli. Pentru sex, se aplică laminat, parchet, piatra naturala. Relevant va fi prezența unui covor pufos mare.

Provence presupune prezența unui alt tip de dantelă, volane. Perdele sunt potrivite în floare fină, fețe de masă brodate, servetele dantelă. Pe zidurile pe care le poate ridica viata a unui subiect adecvat, decora camera cu vouselurs, figurine, flori in ghivece.

Mobila din lemn ar trebui să fie, în vârstă de artificial, țesute potrivit.

limba franceza

Și aici, folosiți culori deschise calme, o mare cantitate de lumină și o mulțime de mobilier elegant. Un supliment bun va fi figurine de porțelan, oglinzi, candelabre.

american

Lipsa de partiții, usi de interior, bucătărie care combină cu o cameră de zi, dorința de a crea un spațiu mare – aceste caracteristici sunt inerente în stil american. Mobilier, de regulă, se află în mijlocul camerei, Comode, pufuri, un număr mare de fotografii din cadrul.

african

Camera de zi în stil african este caracterizat prin culori calde în proiectarea pereților, utilizarea de imprimeuri animale, mobilier de răchită, prezența picturii tematice, precum și elemente de interior, cum ar fi totemuri, măști, instrumente muzicale naționale, figurine.

Mediterana

Acest stil presupune decorarea camerei cu lemn și piatră. Pereții trebuie să fie în mod deliberat dur și neglijenți. Nu aveți nevoie pentru a alinia. Tabel – Mobilă obligatorie. Acesta poate fi din lemn sau forjat. Prin urmare, o canapea mare, scaune. plante mari sunt utilizate în proiectarea, de exemplu, palmieri, lamaie.

Colonial

Aici este utilizarea pentru finisarea peretilor de panouri din lemn, decorarea pânză lor, stuc în formă de animale pe tavan. Ei completează de obicei, obiectele de interior sub forma unei hărți, glob, măști, coșuri de răchită, statuetters animale.

Disponibilitatea de candelabre din bronz și sfeșnici.

arab

Principalele caracteristici ale stilului marocan sau arab sunt varietatea de culori, prezența unor arce ca căile de acces, precum si mobilier de calitate nepoliticos. Canapea este recomandat să fie plasat într-o nișă special echipată. Sugestii de preferința de mobilier mic, care este decorat cu perne, franjuri, perii. Element obligatoriu – covor frumos colorat cu model complicat.

japonez

Acest stil implică simplitate și ușurință. Pereți în culori strălucitoare. Mobilierul trebuie să fie compact și multifuncțional. Disponibilitatea accesoriilor cu teme adecvate – hieroglife, picturi cu Sakura înfloritoare. Note de prospețime vor adăuga ghivece cu plante.

Igiena

Stilul danez este numit diferit, el presupune prezența unui șemineu, cel puțin electric. Zona pentru primirea oaspeților – un element integrat al camerei de zi într-un astfel de stil. Ca decor, pături calde, perne, abandonate ocazional pe un scaun sau o canapea.

Engleză

Dacă ați vizitat Londra, probabil că nu ați lăsat stilul englez indiferent. Uși masive masive, șemineu, mobilier tapițat cu elemente din lemn, terenuri de interes pe candelabre, dragi textile – Toate acestea sunt inerente în camera de zi în stil englezesc.

Direcția istorică

La revizuirea stilurilor de interior, este imposibil să mergem în atenția celor care s-au dezvoltat în întreaga eră.

Citește mai mult  Plafoane cu mai multe niveluri în bucătărie: Caracteristici, Soiuri, Choice și exemple

Clasic

Plafoanele ar trebui să fie culori mari, albe sau bej cu un decor de stuc sau mural. Pereții sunt cel mai bine emis de tapet bej, filiale, aur, nisip, lumina de măsline, flori roz roz. Arată bine cu panouri din lemn. Parchetul sau laminat este mai bine stivuit pe podea. Bogăția camerei va accentua covorul.

Ferestrele sunt întocmite de perdele și perdele. Lambreks, perii sunt folosite.

Pentru iluminat, candelabru de bronz și cristal se vor potrivi perfect. Ea dă o mulțime de lumină și subliniază luxul setării. Suntem la fel vor fi speriat pe pereți. Cu ajutorul lor puteți aloca mai multe zone în camera de zi.

Când alegeți un mobilier este de a da preferință canapelei masive, scaunelor, dulapurilor. Va fi bine să priviți mobilierul moale din piele. Dulapuri, comode, mese ar trebui să fie făcute dintr-o singură matrice.

avangardă

Principalele caracteristici sunt utilizarea de culori luminoase, o combinație a unui număr mare de tonuri și nuanțe, utilizarea soluțiilor non-standard. forma complicate mobilier, materiale moderne, un număr mare de echipamente in camera.

Rococo

stilul de lux. Design-ul foloseste stuc, aurire. mobilier lucrat manual din lemn. Cantitate mare de broderie, modele, incrustatii. matase folosit, catifea.

Ampir

Acest stil a apărut în Franța în timpul lui Napoleon. Scopul principal este de a sublinia statutul și puterea. Sculpturi, vaze mari, candelabre de cristal imens, de epocă. mobilier masiv din lemn. textile de lux.

portrete de familie realizată în spiritul la începutul secolului al XIX-lea.

Eclectism

Dacă nu vă puteți da preferință la unele stil unul, prin selectarea ți-a plăcut caracteristicile mai multor și conectarea acestora în aceeași cameră, pentru a primi camera de zi stil eclectic.

Constructivismul

Absența oricăror decorații în interior, simplitatea și funcționalitatea sunt principalele caracteristici ale programului constructivismului. pereți monofonice de lumină, doar mobilierul necesar, cu ajutorul cărora sunt realizate accente de culoare.

gotic

Camera este dat o specie mistice. Pentru a face acest lucru, utilizarea visiniu, albastru inchis, violet culori, negru. vitraliu, stuc, usi sculptate sunt utilizate pe scară largă. Obligatoriu este un șemineu.

Antic

Necesită un spațiu mare. ferestre imense, tavane înalte, coloane, arcade – fără toate acest stil antic este de neconceput. bijuterii în exces sunt inacceptabile. Destul de câteva fresce sau mozaicuri.

Gama de culori include nuanțe calme și tonuri luminoase.

Recomandări pentru alegerea

Stiluri pentru o mare varietate de decorare camera de zi. Având în reparații începute, ar trebui să ia în considerare spațiile Footage. Ideile care sunt bune în spații mari vor arata din loc într-o cameră mică. Dimpotrivă, în cazul în care filmarea unui living impresionant, încercați să utilizați spațiul pentru beneficii maxime.

Înțelegerea și situația lor financiară. În cazul în care finanțele permit, puteți realiza fanteziile tale, în orice stil. În cazul în care bugetul este limitat, atunci stilurile care implică utilizarea în finisarea de lemn masiv, piatra naturala, bronz, aurit, realizate din materiale ieftine, va arata ridicol.

Este important ca interiorul camera de zi combinată cu designul întregului apartament. Și cel mai important, în această cameră ar trebui să fie confortabil și confortabil.

Pe ce sunt stiluri de interior, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: