Subtilitățile de dulapuri de umplere de bucătărie în interiorul

Subtilitățile de dulapuri de umplere de bucătărie în interiorul

Pentru ca în bucătărie, este întotdeauna convenabil să gătească și să se relaxeze, este foarte important să se acorde o atenție la alegere nu numai pentru dulapuri de bucătărie în sine, dar, de asemenea, distribuția de produse și aparate de bucătărie în ele. Mai ales că astăzi este foarte ușor de a organiza un loc de muncă pentru tine.

Caracteristici ale organizării de stocare

Este necesar să se organizeze un loc de muncă în interiorul bucătărie, astfel încât tot ce ai nevoie este la îndemână. La urma urmei, în căști moderne sunt aproape totul pentru acest. dulapuri de bucatarie rabatabili sunt perfecte pentru stocarea diferite feluri de mâncare, cum ar fi farfurii sau căni. Cel mai adesea, acestea sunt plasate în apropierea chiuveta sau chiar deasupra ea. A doua opțiune este cea mai convenabilă, pentru că după spălarea vaselor puteți pune-l direct în apropiere uscătorul.

În plus, vor fi stocate convenabil în astfel de dulapuri atât pentru recipiente din sticlă și plastic.

Separat puteți pune cafea sau ceai, zahăr sau miere. Pentru a face mai convenabil să le folosiți, puteți cumpăra coșuri mici. În plus, pot să stabilească diverse condimente și alte trivia de bucătărie.

Dacă este necesar, puteți dota un raft suplimentar. Va arăta grozav pentru diferite cutii de cereale. În plus, aceste produse cu canale vor fi mai convenabile pentru a obține.

Pentru elementele de mari dimensiuni, care sunt dificil de a obține de la dulapuri montate, standuri in aer liber sunt adecvate. Rafturile superioare pot fi utilizate sub tigaie și tigăi, precum și boluri mari din plastic sau din aluminiu pentru gătit.

Sertare retractabile pot fi folosite pentru rezervele alimentare care au cumpărat viitorul. Acestea pot fi paste și pungi cu crupe. Sub făina puteți utiliza un container mare. În plus, pot stoca și diverse tacâmuri mici, cum ar fi linguri sau furci.

Accesoriile de mobilier trebuie să fie selectate astfel încât să fie mai convenabil să utilizați toate dulapurile și sertarele.

Moduri de acces la conținutul setului cu cască

Dulapurile din setul cu cască de bucătărie nu ar trebui să fie livrate proprietarilor lor inconveniente. Mobilierul nu ar trebui să depună eforturi și să se deschidă și să se închidă. În funcție de metoda de acces, toate dulapurile de bucătărie sunt împărțite în modele de tip deschis, închis și retractabil.

Dacă vorbim despre sisteme retracbile, se bucură de o mare popularitate. Și nu este în zadar, pentru că vă permit să economisiți spațiu.

Deschis

Această opțiune este convenabilă deoarece toate elementele sunt întotdeauna la îndemână. În plus, nu va trebui să țineți ușa atunci când este necesar să obțineți subiectul necesar. Prețul unor astfel de faruri este puțin mai mic decât cei care au uși.

Pe rafturi deschise, puteți plasa feluri de mâncare frumoase sau cutii pentru produse în vrac.

Cu toate acestea, astfel de dulapuri au unele dezavantaje. Asa de, Hostess tot timpul necesar pentru a șterge rafturile de praf, precum și să conțină toate cele de pe ele în curățenia perfectă. Toate achizițiile trebuie gândite în prealabil, astfel încât să poată încăpea în interiorul general al camerei. În plus, nu ar trebui prea rafturi gunoi, deoarece nu va arata prea frumos.

Închis

Dimensiunile acestor căști sunt, practic, o nu este diferită de dimensiunile deschise, dar aici pe de umplere va fi mult mai incapator. În astfel de dulapuri puteți pune elemente în mai multe niveluri sau puse suficient de strâns pentru fiecare alte. Mai departe nu se poate face griji cu privire la comanda perfecta.

Dezavantajele închise sau dulapuri glisante, de asemenea,.Prețul lor este ușor mai mare decât cea a modelelor deschise. După cum se face curățenie mult mai rar Găsiți în astfel de dulapuri elementul necesar va fi un pic mai dificil.

Elemente de umplere internă

Există un număr mare de astfel de elemente. Toate au propriul lor scop.

Uscător

Uscătoarele diferă în funcție de materialele din care sunt realizate, caracteristicile atașamentul lor, precum și numărul de niveluri. Atunci când alegeți, este necesar să se acorde o atenție la ceea ce lățimea golurilor sub plăcile. În plus, este necesar să achiziționați un palet, în cazul în care acest lucru nu este inclus.

În cazul în care uscătorul este încorporat, atunci este pus în interiorul dulapului, astfel încât acesta nu va acoperi de praf. În cazul în care este independent, atunci pentru ea trebuie să alegeți un loc special, precum și instalarea palet. Dar cel mai bine, în cazul în care uscătorul este situat chiar deasupra chiuvetei.

Similar, printre astfel de produse sunt modele cu un singur strat, care sunt destinate în mare parte numai pentru plăci. Dacă uscătorul este cușetă, apoi pe un palier superior puteți aranja fie pahare sau cupe. Asigurați-le fie din oțel inoxidabil sau din material plastic.

Coșuri

coșuri ochiurilor de plasă poate găzdui nu numai feluri de mâncare, dar, de asemenea, toate obiectele de bucătărie. Designul lor diferă unul de celălalt mecanism de acțiune.

De exemplu, Picky sisteme de comandă în mod specific în conformitate cu dimensiunea de cutii existente, astfel încât nu există probleme cu instalarea. Instalați-le sau într-un scop în aer liber, sau într-o sancțiune, în cazul în care este. Ei lasă pe role și numai într-un anumit loc.

coșuri grilă retractabile trebuie să fie scos din dulap în sine. Acestea sunt atașate, fie pentru mai multe piese sau unul. În același timp, le puteți trage pe unul, și tot restul de stânga închis. Cel mai adesea, astfel de structuri sunt realizate în versiunea cromată.

carusele rotative

Ele sunt folosite cel mai des în bucătării unghiulare. Când se deschide ușa dulapului, atunci orice element se dovedește întotdeauna a fi la îndemână, care este foarte convenabil. Ele sunt atașate în interiorul dulapului inferior sau superior al colțului, precum și în partea superioară a fațadei.

Există două tipuri de astfel de caruseluri. Primul dintre ele poate fi complet într-o nișă, iar al doilea – a prezentat înainte doar atunci când ușa se deschide. Ca material pentru fabricarea lor, plasticul este utilizat sau metal. În al doilea caz, caruselul este acoperit cu un strat protector.

Colțul secțiunilor

Astfel de construcții sunt numite și colțuri magice, Deoarece pot pune un număr mare de articole de bucătărie. Cel mai adesea sunt atașate la dulapuri retractabile sau la standurile din colț.

Astfel de modele sunt foarte asemănătoare cu caruselele pivotante, dar mai specifice.

Cele mai simple dintre ele reprezintă coșul care apare imediat după ce cabinetul se deschide. Modelele mai complexe constau chiar din două coșuri. Si aici Combinate pot combina ambele soiuri. Fa-i cel mai adesea realizate din sârmă de oțel.

Sticla

Cel mai adesea sub forma unui coș îngust făcut din sârmă cromat. Instalați sticla și în partea superioară, și în cabinetele inferioare ale capetelor de bucătărie. De obicei, acestea sunt Retractabil. Puteți stoca în ele nu numai de vin sau unt de sticle, dar și cutii cu condimente sau sosuri.

Tăvi

In astfel de containere, cel mai adesea plasate diverse tacâmuri. Cât de mulți dintre ei va depinde de interogarea proprietarilor. În tăvi puteți pune și linguri, furculițe, și alte obiecte de bucătărie.

Cel mai adesea ei au sub masă, dar, de asemenea, pentru a le puteți face buzunare de perete amplasate pe rafturi. În astfel de rafturi, puteți pune seturi frumoase de argint, care va servi, de asemenea, ca un orfelinat.

Astfel de materiale, cum ar fi lemnul, oțelul plastic sau chiar sunt mai potrivite pentru astfel de tăvi. Prima și a treia opțiuni pot servi lung, dar tăvi de plastic sunt prezentate în culori diferite.

Cos de gunoi

Cel mai adesea este livrat cu un capac rabatabil și încorporat în cel mai mic cabinet. De obicei, este complet automatizat. Merită doar apăsarea ușii, deoarece un recipient cu găleată se deschide imediat.

Realinki

Cel mai adesea la peretele foarte sub cutiile superioare și constau din mai multe bare transversale și țevi metalice. Ei au un număr mare de rafturi suspendate, precum și câteva duzini de cârlige care sunt proiectate pentru bucătăria mică.

lucrurile prea grele, aceste elemente de fixare nu va fi capabil să reziste, astfel încât vase care sunt cele mai bune pentru a păstra într-un alt loc.

Mecanisme de ridicare

Pentru a face porțile din dulap să fie instalate în poziția superioară, mecanismele de ridicare vor avea nevoie. Va fi de ajuns pentru a ridica pur și simplu ușile batante cu încuietori, atunci ei nu mai Slam. Cel mai adesea, acestea sunt montate pe ușa de la chips-uri de pe mobilier Evitare în sine.

Cum de a salva loc?

Pentru a salva un loc pentru a salva, trebuie să utilizați setul cu cască ergonomic, precum și spațiu de bucătărie. Toate vasele trebuie să fie pus singur într-un alt. obiecte mai mici trebuie să fie plasate într-un loc liber în dulap. Unele dintre ele pot fi stocate pe pereți. De exemplu, O cale ferată mică, cu cârlige ștampilate pe ea va servi ca un excelent loc unde vă puteți stoca lame sau cuțite.

Idei pentru plasarea de obiecte există multe. De exemplu, puteți construi un mic raft de la placa de sine și a pus borcane frumoase cu mirodenii și condimente pe ea. Dimensiunile sale pot fi cele mai diferite.

Într-un astfel de loc, puteți pune un filtru de cafea sau ceainic, precum și tot ce ai nevoie pentru a pune la cale cafea și ceai.

Cei care au prea multe ustensile, precum și produse în bucătărie, trebuie să opriți alegerea dvs. pe farurile cu dulapuri închise.

Cum de a menține ordinea?

Comanda în bucătărie nu este atât de dificil să se mențină. Singurul lucru care va fi necesar este să respecte anumite reguli specifice.

 • Toate lucrurile trebuie să imediat după preparare pentru a reveni la locurile lor. Nu puneți toate lucrările pe week-end. Feluri de mâncare cele mai bune se spală imediat dupa ce a fost eliberat-o.
 • Este necesar să se efectueze o revizuire a tuturor produselor mai des, Și toate au nevoie rasfatati pentru a arunca imediat departe. Fa-ai nevoie de o dată la fiecare 3-4 săptămâni.
 • Înainte de următoarea campanie în magazin trebuie să fie sigur pentru a vedea, Ceea ce face parte din produsele casei, astfel încât să nu cumpere nimic de prisos și nu avânta rafturile de dulapuri.
 • Toate produsele în vrac trebuie să fie depozitate în containere speciale. Poti cumpara borcane frumoase pentru acest lucru, astfel încât totul arata mai estetic.
 • Dacă produsele sunt rasfatati, Apoi, în dulapuri pot apărea chiar mucegai.
 • După spălarea tuturor mâncărurilor trebuie să se usuce cu atenție pe masă și numai după ce ați pus în locul dvs. Dacă acest lucru nu este făcut, dulapul va intra rapid în dezordine.
 • Orice curățare trebuie efectuată cu o cârpă ușor umezită și nu umedă.
 • Toate părțile dulapurilor metalice din când în când trebuie lubrifiate prin parafină obișnuită. Acesta va prelungi viața lor de serviciu.

  Umplerea dulapurilor de bucătărie poate fi cea mai diversă. Nu contează dacă bucătăria setată cu dulapuri închise sau deschise, principalul lucru este că proprietarii înșiși este convenabil să obțină tot ce aveți nevoie de la ea. Umplerea funcțională a bucătăriei va permite spațiului să economisească maxim.

  Ce umplere Setul cu cască de bucătărie vă permite să păstrați comanda, să căutați în videoclipul prezentat.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: