Suportul de bar pentru bucătărie

Suportul de bar pentru bucătărie

În țările occidentale, suportul de bar rămân un element de popular al interiorului bucătărie pentru multe decenii. Cu toate acestea, în țara noastră, o astfel de decizie început să se răspândească doar de curând. Și acum câștigă rapid popularitate. Ce dimensiuni ar trebui să aibă un astfel de mobilier, ia în considerare în articol.

Particularități

Scopul și caracteristicile rafturilor de bar, Din cauza căruia mulți oameni visează să-și cumpere casa, includ mai multe calități principale.

 1. Cele mai populare suportul de bar, printre proprietarii care iubesc să invite oaspeți la casa de oaspeți și aranja petreceri. Stativul este perfect potrivit pentru întâlniri liniștite, cu prietenii și pentru o vacanță de zgomotos. Acest element al interiorului vă va permite să gătiți confortabil și să serviți băuturi de divertisment prin adăugarea anturajului la ceea ce se întâmplă. Poate că fiecare om din viața lui a visat să se încerce în rolul barmanului.
 2. După o durată de viață scurtă la domiciliu, proprietarii au realizat că rackul era perfect potrivit nu numai pentru băuturi, ci și pentru mese obișnuite. Acesta poate fi convenabil pentru a avea micul dejun sau o gustare. Și unii oameni pe care îi poate înlocui chiar masa de bucătărie. Și, de asemenea, pe o astfel de suprafață de gătit convenabil alimente.
 3. Rack poate fi o soluție excelentă de proiectare, devenind unul dintre principalele elemente ale interiorului neobișnuit al bucătăriei dvs. În același timp, poate fi mult mai convenabil decât masa obișnuită în ceea ce privește funcționalitatea. În interiorul barelor pot fi stocate, de exemplu, ustensile de bucătărie și alte elemente de care aveți nevoie. Cu aceasta, puteți distinge sau, dimpotrivă, combinați diferite încăperi.

De fapt, acest mobilier este un simplu blat cu mai multe cerbii obligatorii din kit.

Cu toate acestea, alegerea unui suport adecvat, nu este ușor, deoarece ar trebui să ia în considerare multe nuanțe.

Ele diferă unul de celălalt de mulți parametri diferiți, cum ar fi dimensiunile, designul și combinația cu o vedere comună a camerei.

Soiuri

În primul rând, este necesar să se ia în considerare materialul de fabricație. Cele mai multe rafturi adesea combinate. Părțile separate pot fi făcute din:

 • copac+
 • Piatră+
 • Marmură+
 • Ochelari+
 • Plastic+
 • Granit.

Și, de asemenea, rafturile de bar au mai multe soiuri în funcție de designul lor.

Datorită acestui fapt, puteți alege potrivit pentru orice mediu și spațiu.

Enumerați cele mai multe tipuri comune.

 • Insulă – Cel mai bun se va potrivi în bucătărie spațioasă. Dimensiunile astfel un raft poate varia în funcție de suprafața camerei. Pentru confort și funcționalitate ridicată în ea, puteți integra placa de bucătărie, mașina de spălat vase, mini-frigider și alte tehnici, care dimensiuni vor permite.

 • Prienna – opțiune excelentă pentru bucătării mici. În unele cazuri, acesta poate fi înlocuit cu tabelul. O margine îngustă a blatului este atașat la perete, al doilea – ține pe picior. Unele modele au posibilitatea de a stabili pentru a deveni mai mare, și de a economisi spațiu liber în poziție pliată. Cu ajutorul unui rack de ștergere, puteți împărți camera în două zone. Aceasta este o soluție bună studio.
Citește mai mult  Uși de duș din sticlă: Caracteristici, dimensiuni și design

 • Incorporat – se învecinează cu mobilier de bucătărie. La fel ca soiul anterior, mare pentru bucatarii mici. O astfel de bare o poate fi folosit atât pentru mese și gătit convenabil. Precum și un rack folosit, o margine ține pe picior, iar al doilea este atașat la cască. La alegerea este necesar să se ia în considerare toate elementele de vin împreună, atât în ​​design și funcționalitate.

 • Conectat la pervazul ferestrei – atașat la pervazul ferestrei, în cazul în care este suficient de larg. De multe ori, mulți proprietari folosesc largă pervaz ca o masă mică. Atașarea rack va adăuga o suprafață suplimentară la camera. Acesta poate fi, de asemenea, pliabil pentru a elibera spațiul atunci când nu este nevoie de rack. Un avantaj suplimentar va fi punctul de vedere de la fereastra în timpul mesei.

 • Combinate – Cum se poate intelege din numele, combină calitățile și funcțiile mai multor soiuri. Cel mai adesea, partea de jos este proiectat pentru funcționare, în timp ce partea de sus este elementul de decor.

Dar cel mai important criteriu de alegere sunt Dimensiunile contorului de bare. În continuare, vom vorbi mai multe despre modul de a alege înălțimea, lățimea și lungimea, și, de asemenea, spune-mi, de ce caracteristici camera dumneavoastră trebuie să respingă.

înălțime Standarde

Ca o regulă, înălțimea rack standard de bucatarie variază de la 80 până la 130 de centimetri de la podea. Cea mai comună astăzi este înălțimea de 115 centimetri. Dar nu se potrivește în toate cazurile. De asemenea, se întâmplă că înălțimea rack-ului depășește standardele de mai sus.

Dar nu este atât de important, deoarece Indicatorul principal este confortul acestuia. Prin urmare, în primul rând, este necesar să se ia în considerare funcțiile de bază, care va fi realizată în casa ta, precum și plasarea. De exemplu, dacă există oameni vârstnici sau copii mici în familia dvs., ar trebui să acordați o preferință unei înălțimi mici. Atenție la înălțimea medie a tuturor gospodăriilor.

În cazul în care nu depășește 165 de centimetri, atunci înălțimea maximă raft nu trebuie să depășească 110 cm. În cazul în care – de la 170 de centimetri și mai sus, atunci în acest caz rack de 120 centimetri este cea mai bună soluție.

Desigur, Este imposibil să nu luați în considerare varietatea de raft însuși. Să ne uităm la influența sa asupra înălțimii necesare în două exemple.

De exemplu, încorporat în bara de cască. Prin urmare, Acesta trebuie să fie în concordanță cu înălțimea restul mobilierului. Înălțimea medie a căștii de bucătărie este de 85-90 de centimetri.

Al doilea exemplu este rack folosit pentru a împărți camere sau studio. În acest caz, este nu numai o suprafață de lucru, dar, de asemenea, de către partiția. Deci, astfel de mobilier ar trebui să fie ușor mai mare. Înălțimea minimă este de aproximativ 1 metru.

Citește mai mult  Rafturi într-o baie de la țiglă: Pro, Minusuri și opțiuni de proiectare

Astăzi, modele multi-nivel sunt din ce în ce mai populare. Partea situată în zona de bucătărie este corespunde înălțimii la setul cu cască.

Și o parte pe teritoriul altă cameră – peste 10-20 de centimetri. Scaune bar sunt de obicei situate cu o parte mai mare.

varietate Ranit are, de obicei, o înălțime de la 110 la 125 de centimetri. Combinația dintre un astfel de tip de suport și dimensiunile sale vor salva spațiul interior.

Ceea ce ar trebui să fie lungimea?

Lungimea rack de bare poate fi orice depinde de spațiul disponibil, preferințele personale și oportunități. Standard, lungimea cea mai comună este de 120 de centimetri. Dar ești liber să experimenteze. Nu uita numai că Stativul trebuie să fie convenabil pentru persoanele care petrec timp după ea.

Norma de spațiu pe persoană – 62 de centimetri. Prin urmare, trebuie să se ia în considerare numărul de persoane care sunt simultan peste. Și, de asemenea, va trebui să ia în considerare datele fizice ale acestor persoane. O persoană mare nu poate fi suficient norma normală, ceea ce înseamnă, lungimea va trebui să ia cu o rezervă.

O persoană nu ar trebui să aibă disconfort, stând în spatele tejghelei.

În cazul în care nu sunt atât de mulți oameni din spatele acestuia, dar numai 2-3 persoane pot fi achiziționate scurt, dar un suport mai larg de bare. În acest caz, mai multe persoane vor fi în măsură să se stabilească în jos opuse reciproc.

Latimea de mobilier

Lățimea blatului depinde de scopurile în care se va aplica cel mai des. Valoarea medie stabilită de către experți este de 55 de centimetri. În cazul în care bucătăria are o suprafață mică, puteți reduce lățimea la 30 de centimetri. Și rafturi înguste va fi practic inutil, deoarece acestea vor pierde mai multă funcționalitate și va fi un inconvenient, chiar și pentru destinația lor directă.

Prin urmare, amintiți-vă că 30 de centimetri este lățimea minimă.

bucătării și camere spațioase, puteți aranja rafturi mai late bar. Lățimea maximă lor poate ajunge la 90 de centimetri. blaturi late sunt perfect potrivite pentru gătit sau ca un înlocuitor pentru luat masa de masă. Și acestea permit mai multe persoane să rămână simultan pe ambele părți, fără a interfera unele cu altele.

Cum de a alege dimensiunile potrivite?

Achiziționarea unui suport de bare este o decizie dificilă. Înainte de a accepta, va trebui să cântărească foarte mult pentru și împotriva. Cu siguranță o astfel de mobilier are avantaje semnificative:

 • nu ia mult spațiu+
 • poate înlocui un tabel de voluminos+
 • În același timp, poate înlocui mai multe dulapuri+
 • perfect se potrivește în apartament studio+
 • oferă caracteristica a interiorului înconjurător.

Dar fără minusuri, din păcate, nu este vorba despre. Acestea includ:

 • necesitatea de a dobândi scaune de înălțime corespunzătoare+
 • bare de lungime mare, în cazul în care mulți oameni trăiesc în casa ta+
 • rafturi de selecție în funcție de design și dimensiuni ale altor casti.
Citește mai mult  toalete Putere: caracteristici, tipuri și de instalare

Nici una dintre aceste dezavantaje este semnificativă.

Dacă lungimea optimă depinde de numărul de gospodării, nu este în valoare de ea, cu o lățime, acesta trebuie să corespundă în continuare la bar, fără a transforma-l în tabel.

Sunt recomandați specialiștii Dacă este posibil, pentru a alege blaturi de masă cu înălțime reglabilă, care vă va permite să-l personalizați în condiții specifice.

Conform standardelor GÖSTA Înălțimea rack pentru instalare în unitățile de alimentație publică ar trebui să fie de 120 de centimetri, Cu toate acestea, în viața de zi cu zi, o astfel de înălțime nu este întotdeauna potrivită.

Nu contează cât de important parametrii sunt înălțimea, lungimea și lățimea, selectarea rack de bare nu se limitează la acestea. La urma urmei, acesta nu este singurul element al interiorului disponibil în bucătăria dvs. În plus, veți avea nevoie de scaune speciale și poate mobilierul suplimentar. Este important să înțelegeți care atmosferă ar trebui să sublinieze rack-ul, fie că este un bar sau un pub real. Sau doriți să păstrați confortul acasă.

În orice caz, nu se va face fără scaune de bar, deoarece scaune de bucătărie obișnuite cu maximele standard nu sunt foarte convenabile pentru utilizare în aceste scopuri.

Înălțimea de scaune de bar din dreapta ar trebui să fie puțin mai jos rack, dar nu mai mult de 30 de centimetri. Cea mai comună înălțime de scaune variază de la 70 la 85 de centimetri. Ajutorul cu alegerea poate marca că producătorul pune la produsele sale:

 • Tn – scaun înalt (95 cm) pentru rack-uri de la 125 la 135 cm+
 • VN – scaun redus (85 cm) pentru rack 110-115 centimetri.

Cu toate acestea, aceste scaune sunt utilizate în principal în baruri, cafenele și alte unități. Pentru un rack de origine poate solicita o soluție non-standard. Opțional, plătesc suplimentar pentru scaune de bar de marcă.

Mulți proprietari, ghidat de înălțimea necesară, dobândi scaune obișnuite din lemn sau plastic. Principalul lucru este că acestea sunt convenabile și rezistente.

  Și, de asemenea, de multe ori se confruntă cu modele cu o înălțime reglabilă, care simplifică foarte mult procesul de selecție. Mecanismul acestor scaune este împărțit în două tipuri:

  • în formă de Viblu – cel mai simplu și mai fiabil mecanism care este configurat prin rotirea scaunului în direcții diferite+
  • Gazlift – reglabil cu o pârghie specială a cărui activitate se bazează pe acțiunea de ridicare pneumatice.

  Deci, acum știi ce scaune sunt în valoare de alegere pentru rack. Și puteți alege rackul perfect al barului în apartamentul dvs. Și, cel mai important, că o astfel de achiziție poate fi întotdeauna făcută un anumit beneficiu. În același timp, va încânta ochii de-a lungul anilor.

  Despre cum să faci un contra în bucătărie, uită-te în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: